Amy: gratulálok a 63,9 kg, hát én már ennek is baromira örülnék, sőőőőőt mérhetetlenül boldog lennék. De sajna még nagyon messze van...
Hunornak is tényleg nagyon szép színű szemecskéje van, Kangu bosszancsokat hogy hívják??
Gjéti: kéz és lábtörést az érettségidre!!!
Zsu, most már gyógyulj meg tényleg!!!
Lányok nekem tegnap jutott eszembe,h apánál van mostanság az autó,mivel hál Istennek van meló, most luxus lenne 2 autó, tehát fogalmam sincs,h ha akkor lesz a tali mikor dolgozik, h jutunk be???!!!! Tömegközlekedve??? Na majd meglátjuk....
Iszonat idő jár erre felénk, du meg Erikért is kellene mennünk, ha esik nem tudom, h oldom meg, mert elázik a babakocsi na meg a gyerek....nincs védőfelszerelés..

,
Micsoda finomságok, aranygaluskát tervezem már 1 hete....elfelejtettem venni élesztőt. CSászimorzsa se rossz!

kicsit macerás,nem?
Már csináltam 1x,de abszolút a könyv szerint, annyira kevés lett, h szinte semmi...azóta nem volt kedvem, de ha leírnád Panna recit, kipróbálnám újra!
Zsuzsi,nem úgy volt, h ma jöttök Vecsésre? Vagy ismét időzavarban szenvedek??

TÖlgyfa u.-i, sok helyen reklámozza magát, azt hiszem egy kismama, aki ilyen kölcsönzésekkel foglalkozik közben,....?!