Csézjang!
Mi volt a dokinál tegnap, mikor műtenek?
Vasikáé!
Drukkjaim, és a ragacsok mennek mára is. Estrofem tablettát kaptam én is anno, de csak a fagyisokhoz. Nem is értem miért nem adják a BMC ben a stimus beülti után is.
Rony!
Drukk nagyon holnapra, annyira szorítok neked (is)!!!
Buszos kiakadásom van nekem is. Bizti azt mondjátok szenya vagyok, de én dolgoztam régen piacon és az összes nyugdíjas fajtát ismerem, persze vannak kivételek, ezeket leszámítva én csak múmjáknak hívom őket.
Annyira kitudok akadni amikor a buszmegállóban bottal, járókerettel stb...várják a buszt, de amikor beáll a megállóba akkor úgy szaladnak a kosárral, kiskocsival, hogy Ben Johnsont is lefutnák 100 on, csakhogy legyen ülőhely. Hogy közben eltöri kezed-lábad a cuccokkal az nem baj. Vén q..rvák.
Trix!
Egy pocakfotó engem is érdekelne
Vicky!
Drukk az angolvizsgához!!!
Szöszi!
Naná, hogy kismamik leszünk!!!! Figyellek ám téged, már többször is tiéd lett a laptetőőő, és ebben Trix után én nagyon bízok, ő is mindig elcsípte, és lám, most 13 hetes kismami, úgyhogy hajrá!!!
Swanny!
Én is mindig így jártam, hogy elvesztettem az írott szöveget, ha visszalapoztam az előző oldalra, ne de rájöttem a technikára, velem nem b@szik ki senki
Elkezdem írni a szöveget, és mielőtt visszalapozok az egészet kijelölöm aztán ctrl+c, visszalapozok, és mikor újból írni akarok beszúrom a ctrl+v vel. Így a tuti, már én is majdnem idegbajt kaptam
egy kérdés:
18-án megyünk bacivizsgálatra, már nem emlékszem, most meg nem mondták, előtte kell Apának ( na meg akkor nekem is
Puszi mindenkinek, bocs, ha hosszú lettem.