Sziasztok!
Csöre:szuper képek! És milyen csinos vagy!!!Irigylésre méltó!!!Én nem is engedem magam fényképezni, mert rá sem férek egy képre a 86 kilómmal.

Sosem voltam ilyen bálna, de amikor megpróbáltam egészséges kajcikat enni, kiiktatni a hizlaló kajákat, egyszerre megérezte Noi, és 1.5-2 óránként evett.
Bálintanyu:te is milyen vékonyka lettél! És Bálint milyen édes, főleg az a csörgős kép...
manocska:sajnálom a rossz éjszakákat! Kívánom, hogy mielőbb visszarázódjanak a dolgok!!!
Mióta Noémi 3 hós oltást elejétől végéig végigüvöltötte, azóta minden idegen helyen üvölt fél órát, alig bírom megnyugtatni. Így kb. el tudom képzelni, szegény Joel mit élhet át az eset óta, az milyen sokk lehetett neki.
Erika:Nagyon aranyos Zsófi baba! Dicsekedhetsz is vele!:DÉs magaddal is! Micsoda alak!
hanna:Olivérnek jól áll az az üveg!

Csak nehogy hozzászokjon!:)
Ne parázz a kilók miatt!!! Noi lehet, hogy 7 kiló, de most már szerintem lesz olyan hónap, hogy alig fog hízni, egyszer le kell lassulnia. Mert ha ilyen ütemben haladna. Mire felnő nem fér be a konyhaajtón.
Szép pocakja van O.-nek, nincs miért aggódnod!:)
Nagyon szép, amit párod írt! Megkönnyeztem!
katuska:te is ügyes vagy! Ezek szerint én vagyok az egyetlen, aki nemhogy nem fogy semmit, hanem csak hízik. Most már be kell látnom, én csinálok vmit nagyon szarul.

Hogy csináljátok? Kevesebb, diétás kaja kilőve, mert azzal csak megszívom. Míg szopik Noi, nem változtathatok. Akkor mit tegyek?!
Jó lehetett gyerekkacajra kelni.
csodálkozom,hogy Noi éjszakái kezdenek megbolondulni? Jön a kánikula....Szegény gyerkőc...Szerintetek érdemes lenne megpróbálni felforralt és lehűtött vízzel itatni? Vagy szoptassam meg, ahányszor csak kér? Mert már most is sokszor nappal csak szív 1-2 kortyot, és kész, valószínű csak szomjas.
Mágnes:örülök, hogy párod végre észrevette, és elszégyellte magát!Noémi sem forgolódik semerre. Pedig már milyen gyertyákat csinál! DE ő még fordítani sem akarja a csípőjét.

Mintha Bence Noi ikertesója lenne viselkedésben! Dettó:nem strapálom magam, van más látnivaló is.
Jandrea:micsoda álom!:) Csak nem irigyled manócskát?:D
Miku:én már több, mint 1 éve nem találkoztam vele. Még nem hiányzik.
Én is csatlakozom az éjszakázókhoz! Eddig csak 2-5-és 7kor kelt, mostanában 3 óránként.
kisbogacs:grat. Az öltözködős csajszihoz!
Krisz:eddig Noi is ezt csinálta, de mióta énekelem neki a Bújj, bújj zöld ágat közben, csak vigyorog, és sec perc alatt végzek is.
Én is kicsit büszkélkednék:manó tegnap óta két kézzel nyúl a tárgyakért. Hátránya, hogy a játszószőnyegen megpróbálja lehúzni a felakasztott tárgyakat, szájába tömködni, de nem sikerül, így hiszti, majd sírás következik:S