A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Nézi-nézi-nézi éééés megfogja!!!

Végre végre végre!!

ladmon

Már Esztike és a játékot....

Zümis: Én ittam DM-es tejserkentőt, de semmi extra. Viszont azért vettem olyat, mert a védőnőnél összefutottam egy csajjal, aki esküdött rá! Szóval lehet benne valami!

kangu: kösz a tippet. Én biztos kipróbálom a felemásici rendbetételét a te módszereddel!

ladmon

sziasztok!

A szabadsággal kapcsolatban nekem annyi infóm van, h a gyermek másfél éves koráig kiszámolják a napokat, aztán azt lehet kivenni, ill.h a megszűnik a mvisony megváltatni a céggel...utoljára tavaly ősszel így kellett figyelembe vennünk....remélem ok az info.! :shock:

Nekem is így sikerült Kangu a bal cicit felzárkóztatni :lol: :lol: jóval kevesebb volt benne, többek között Boti miatt, mert nem nagyon akarta.......de megerőszakoltam.
Zsufi: :lol: :lol:

Kép
kaandi

Sziasztok!

Stelly: nálunk sincs még forgolódás, ne aggódj.

Jaj, képzeljétek szegény Marcika kapott egy gyógylábbelit a jobb lábikójára, mert kissé rosszul áll neki ez a lába, és most két hétig rajta kell lenni, csak fürdéskor vehetjük le. De azt mondta a dokinő, hogy már sokat javult a múltkorihoz képest, és szerinte 2 hét után már teljesen rendbe fog jönni.

Úgy tűnik szerencsére, hogy nem zavarja különösebben, mert ahogy hazajöttünk szépen bealudt.

Ja, az ujj, az ököl, anya keze, pelenka ezek nálunk mind nagyon menő dolgok, mindig valamit tömköd a szájába a drága :lol:

Nálatok azt nem csinálja a kicsi, hogy az alsó ajkát beszippantja, egy pár napja Marcika ezt teszi, és nem jöttem rá, hogy miért.

Zsufi

KépKép
zsufi74

Ületetésről annyit, hogy Andris fiam annakidején 6 hónaposan a félig fektetett babakocsiban magától felült, mikor vissza akartam fektetni, úgy pattant vissza mint egy rugó....aztán nagy örömmel kukolt kifelé...háta egyenlőre nem görbe, nincs baj a gerincével, és amúgy meg sokat úszik... :) Lányom kicsit később ült fel magától, de ő is nagyon akarta már akkor....amúgy együkük sem forgott akkor, mikor előírták, Vinci sem csinál semmi ilyet, de a játékokat már ő is megfogja :):) Minden gyerek a maga tempójában fejlődik, siettetni semmit sem szabad, és szerintem ha akar kicsit csücsülhet, de persze jól megtámasztva, mint az autósülésben....a babakocsiban nekem hason nyomul előre, kibontottam az elejét, így ki is lát :) meg néha hanyat picit felemelem a támlát, és tök boldog :) Na sírás van...megyek

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Nicko, K vitamint kapott egyszer a születése után a kórházba, és ezután minden hónapban kell neki egy ampullát adni, amíg kizárólag csak anyatejet eszik!

Ladmon, nagyon ügyi Esztike! :lol:

Zsufi, remélem tényleg nem kell sokat hordani Marcinak azt a cipőt :? , még jó hogy ilyen ügyes nagyfiú, és ilyen jól tűri! :)
zsu83

csak hogy szemléltessem, Andrisom 2002. aug.ban 5-6 hónaposan:
Kép kisdrága nem volt épp vastag gyerek, de nagyon erős volt!!!! épp hamizott hátradőlve, aztán elég lett neki....

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Zsu - orulok, hogy jobban vagy es mar nem volt lazad. Hatha ez a vesebaj is elmulik mar lassan (vagyis inkabb olyan gyorsan, ahogy lehet)

Zsancy - nekunk is Chicco gyerekulesunk van es az elejen en is azt hittem a szemetbe dobom, mert annyira nem jol ult benne a gyerek. Teljesen elorenyomta a kis fejet es tok nyakatekerten ult benne. Azutan kitalaltam, hogy teszek ala meg parnazast, hogy kozelebb legyen a vizszinteshez, amikor benne fekszik es azota nincs vele semmi gond. Amikor a parom rokonaihoz mentunk akkor is vegigszunyalta benne az egesz 300 km-es utat. Probald ki hatha bejon. Nekunk ugy 2000 km lenne haza az ut es eddig szinte minden nyaron hazavezettunk egyszer, de szerintem az iden kimarad. majd talan jovore. :roll:

Zsufi - anyos Spo-ban vette valami piacon a rugit. A vicces az, hogy a parom ManU rajongo (na nem nagyon, mert o inkabb gyephokizik meg aktivan) szoval vicces lesz a donto ;-)

Pandus - nyugati iranybol is mennek a pozitiv energiak a parod palyazatahoz!

gjeti - egy kalappal a nemethez is, nagyon ugyi vagy, hogy meg ezt is csinalod. Jaj de regen volt mar amikor es is! :roll: Matek es tori - hat nekem mindkettot 'kellett' szeretni, mert ezekbol felveteliztem. Oli mar annyira nagyfius!

Nico - van itt koztunk is januar vegi es marcius eleji baba is, szerintem ez a topic mindig nyita allt ujaknak es soha nem keso csatlakozni. :lol:
Akartam meg kerdezni toled, hogy mi lett vegul - megprobaltad ujta a szoptatast vagy maradtal a fejesnel? Ja latom Ladmon is pont ezt kerdezte.

Stelly - szerintem nekem is ez a konyv van meg, mert en is pont ma reggel talaltam meg ezt csak angolul. Ez az? (en nagyon szeretem)
http://www.amazon.co.uk/What-Expect-Fir ... 631&sr=8-1

Ja es nem er Turo Rudit emlegetni. :wink: Imaaadom es is nincs. :evil:

Na ennyit tudtam visszaolvasni, de most a kisembernek van ram szuksege...

Csak meg egy kep - nekunk sotet szemunk van, de az is lehet szep :wink:
Kép

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

es meg egy utolso - Stelly utan szabadon mi is a szopiparnan fekszunk:
Kép

Hason meg mindig nem szeret lenni, de haton is atalussza az ejszakat. Szerintem ezert fordult at mar ot hetesen hasrol hatra, mert annyira utalta. :roll:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

zsu: az is jó hogy már lázad nincs, csak jövögetsz már kifele belőle. Füge jól aludt bár 5-kor álmában kiabált kicsit és kétszer át kellett mennem hozzá,de végül visszaaludtunk. Szívni kell még neki és kap homeost is.

nicko: remélem most már helyre jön. A lényeg hogy van tejed elég mindegy hogy melyikből :wink:

andabella
: Isten Éltessen!

stelly: hátról fordul oldalra, de mivel hason után lenni, így nekünk az nem megy. Mármint hasról fordulni..

ladmon: hát azért mert elmentünk pénzt költeni :) és mire hazaértünk Fügém megajándékozott a mai rotyi adagjával, alig győztelek vissza olvasni benneteket.

hajnski
: nagyon jó a "szemes" kép

millye: mizu boszika???

Kép
budabo

Lányok képzeljétek! nagy baj van már megint... a férjem teherautóját totálkárosra törték... épp a válaszokat írtam nektek amikor hívott.... úgyhogy gyerek összekészít és mentem a helyszínre... :cry: :cry: :cry: :cry: nem tudom mi jöhet még... a lábát fájlalja... ott volt mentő, rendőrség tűzoltóság... senkinek nem kívánom.... mi jön még????? :cry: :cry: :cry:

Julcsi-79: nem is olyan könnyű azoknak akiknek több pici babájuk van... :? egy kicsit legalább gyakoroltál...

Budabo: De ügyi Füge, hogy ennyit hízott! Jelentem az idegeskedést és a magammal való foglalkozást kicsit befejeztem mert a fiam oltás utáni pici sírdogálása előtérbe került :( este volt kétszer két perces sírása... most már tudom miről beszéltek amikor a sírást emlegetitek... :(

Elif: nagyon helyes Efe azzal a huncut mosolyával...

Hugic: Én is úgy gondoltam, hogy talán hamarabb megcsináltatnám a rákszűrést is... csak most dilemmázok... na majd jövőhéten meglátom mit mond az orvos...

Hajnski: akkor nálad is eltaláltam a kedvenc képet..

Nicko: :oops: A közösben van egy mappa abba tölts be kedvenc képet és megcsinálom az új tablót... a vas szedésem mellett szedjél homeós Ferrum Metallicum 9 CH-t napi 2x5 bogyót. ez segít a vas felszívódásában.

Zsu83 örülök,hogy hat a Belladonna. Már én is bánom a túl korai rákszűrést... :?

Ladmon: köszi a privit!!! :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

millye: ez ténleg nem túl jó hír...és ki volt a hibás?

Kép
budabo

Kangu: a várólistára vétel hogy történik? Személyesen vagy telefonon is lehet? Előtte kell időpontotegyeztetni vagy csak besétálok az utcáról hogy helló vegyék várólistára a fiamat? Kell hozzá valami?Csenge akkor még nem megy oviba gondolom, mivel Hunorral még otthon leszel egy darabig... Tényleg csenge akkor leghamarabb mikor megy majd oviba? Vagy Lucával együtt mennek majd?
yve

Budabo: A személyautó vezetője rárántotta a kormányt előzte a férjemet ... majd ha tudok vele beszélni és megnyugszik... és hazaér akkor majd pontosabban fogom tudni (azzal voltam elfoglalva, hogy neki nem lett-e baja) de nem is fogtam fel teljesen amit a férjem mondott mert megdöbbentem amikor megláttam a teherautót... azt mondta a rendőr, hogy csoda, hogy túlélte... :? :cry:

Kép

Kép

Kép
millye

Julcsi: Nem kap tápszert este sem Vili. Egyszer adtam neki, de ugyanúgy felkelt éjszaka,szóval nem a tej mennyiségével volt a gond, hanem egyszerűen még nem elég érett az idegrendszere ahhoz, hogy átaludja az éjszakát. Most is felkel még éjfél és egy között és utána 5 és 6 között. Szóval ez van, de a tej szerencsére még elég, most is hízott 180 gr-ot egy hét alatt, így már 7200 gram (csak anyatejet kap). Ez azt is jelenti, hogy már maxi (azaz MAXI) pelenkát kap, mert a midiből kifolyt minden. Durva!! Én egyébként közigben dolgozom, most éppen oktatási területen.
yve

Nicko, nem, még mindig a mózest használjuk kocsizáskor, de aggatok fel neki püfölnivaló játékot, azzal elszórakoztatja magát.

KépKép

KépKép
stelly

Kép Vili maxi pelusban
yve

millye: bocsi :oops: .

Kép
budabo

Budabo: ugyan már... miért kérsz bocsánatot? Nálad ez szakmába vág... már ideges vagyok... előbb hívtam azt mondta nemsokára visszahív... mi tart ilyen sokáig :cry:

Kép

Kép

Kép
millye

Kaandi: köszi a szabis infót! :)

Julcsi: köszi szépen, hát tényleg nagyon kemény, vannak napok mikor úgy érzem, hogy nem bírom tovább, és hogy soha nem fognak megnőni! :oops: Úgyhogy bocsi, ha csak néha tudok jönni, és nem tudok reagálni mindenkinek...
yve

ladmon, hajni: még mindig fejem. probáltam másképp de egyszerüen nem kell neki a bal cicim. nem tudom miért van ez igy.
amikor elkezdtem szoptatni is ugy kellett belekönyörögni, azota sem megy:-(
hajni: nagyon jo ez a kép, és tündéri a hasonlevös is
bogi: pénz költés az jo dolog csak lenne ki adná:-) merre jártatok?
millye: még a szöröm is feláll, szegény férjed.ez az h nem szedek vasat egy ideje. nem tudtam eddig elmenni az orvoshoz mert nincs kire hagynom a picit és pont akkor alszik, nem nagyon akarnám cipelni magammal a sok beteg ember közé. olyan nincs ami nem a felszivodást segiti hanem rendesen vas?
yve: szép nagy legény

holnap megyünk fotozkodni mandarinna. már nagyon várom, kiváncsi vok milyen fotok lesznek

Kép
Kép
nicko

millye: azért kértem bocsánatot mert amikor írtad,hogy neki nincs baja, akkor azért egyből végig futott rajtam hogy milyen macerával jár az egész eljárás, meg biztosítási ügyintézés, de nyilván benneteket nem ez érdekel most. Szóval kicsit - nem tom mi a jó szó - reagáltam. Írj majd hogy mik a fejlemények.

Kép
budabo

Millye: most olvastam, nagyon sajnálom, de a legfomtosabb, hogy a párodnak nem esett baja. Munkaeszköz is volt neki a teherautó?
yve

nicko: azért ha több lenne jobban tudnék... :oops: Élelmiszer jellegű, meg Füge füllbevalóját cseréltük ki, rohanásban voltunk, mert kicsi itthom maradt keresztmamival, még nincs rendben teljesen nem kell hogy jobban fertőzödjön. A rota szájon át van nálunk, asszem te kérdezted. Lehet hogy rosszul emlékszem, de nem nektek voltak profi pockos képetek?

Kép
budabo

Yve!Megkeresed a körzetes bölcsit (az önkormányzatban v. a honlapján megtalálod, hogy hova tartoztok) Utána besétálsz, keresed az igazgatónőt, és elbeszélgetsz vele a lehetőségekről.
Jut eszembe, bevállt a testvérkocsi?

Bizony, azt kell mondjam, a 3 éves korhatár nem véletlenül van meghatározva. Azt vettem észre, hogy a nagylánynak (februárban volt 3 éves) én már nem vagyok elég, minden reggel hisztik vannak, hogy a játszóra akar menni a gyerekekhez.Ha véletlenül nincs rajtunk kívül ott senki, gyászba borul a csaj, áll a játszó szélén a keritésnél és lesi, jön-e már valaki. Szóval hiába vagyok itthon a 2 kicsivel, a nagyot társasághoz kell juttatnom, szóval a dönés megszületett: szeptembertől ovi kell. Ráadásul télen még reménytelenebb gyereket találni a játszótéren,és a korosztálya is már oviban van nap közben.Bevittem az oviba beiratkozni, és úgy kellett kirángatnom, mert kinézett magának egy csoportot és ott akart maradni :shock:
A kisebbik boszancsot (21 hónapos)még nem érdekli a többi gyerek, még nem ért meg a közösségre-szóval őt itthon tartom a legkisebb mellett- de jó, hogy ennyi törpicsekem van!

Kép
kangu

Ikverus, nagyon ügyesen ült Andris, és tényleg hasonlít Vincusra! :lol:

Hajni, nagyon szépek Andrew szemei! :lol:

Bogi, örülök, hogy Füge is jobban van! :)

Millye, nagyon sajnálom! :cry: Ezek után már csak jó jöhet!

Yve, szép nagy baba Vilike! :)

Nicko, de jó, aztán mutizz ám nekünk képeket majd! :wink:
zsu83

Nicko: Utána nézek... miért nem szedsz vasat? Azt lehet szoptatás alatt is... a zabpehelyben is van vas és nyugodtan csinálhatsz csalán teát ha nem akarsz vas tablettát szedni. Tudtommal nincs homeósban kimondottan vas... de utánanézek... :wink:

Budabo: lesz vele intézni valónk... egyáltalán az, hogy haza legyen hozva... :? kivagyok! Szívem szerint ott maradtam volna... de haza jöttem a baba miatt... :oops:

Yve: sajnos munkaeszköz VOLT :cry: jobbkor nem is jöhetett... de tényleg a lényeg, hogy nem esett baja... :shock:

Kép

Kép

Kép
millye

zsu:ahsonlít nagyon, csak Vinci kiscsit nagyon dagibb....Andris akkori mérteét már most elértük :):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

bogi: de nekünk vtak. de most nem oda megyünk mert az nagyon drága volt. egyszer jött postán egy fotostol levél és abban volt egy lehetöség ha 2 képet szeretnén az teljesen ingyenes, minden további kép 12 euro. hát persze h elmegyün, nyilván nem 2 képet csináltatunk.
millye: azért nem mert kb 1,5évig szedtem és nem lett jobb soha. elegem lett pedig 2 fajtát probáltam. nem akarom feleslegesen szedni ha nem segit. különben honnan tudod ennyire jol h mire mi kell. csak ámulok

Kép
Kép
nicko

millye: elhiszem hogy maradtál volna, pocsék lehet.

zsu: köszi :wink: Te hogy vagy?

Kép
budabo

nicko:akkor jól emlékeztem, gyönyörű képek voltak, irigykedtem is :oops: ezeket is hozd majd mutizni.

Kép
budabo

Kangu: köszi. Bevált a kocsi, Ricsi még nem bír sokat gyalogolni, plusz akor is egyfolytában elkóborol szóval, ha egyedül viszem le őket, akkor még a játszóra vakó eljutásban is nagy szolgálatot tesz.
Luca hogy bírta anno az MMR oltást? Emlékszel még? Ricsi 18-án kapj meg, és elég sok rosszat olvastam a mellékhatásokról, ami 7-9 nap múlva jöhet ki. Ugye Vili nme kaphat el tőle semmit? :shock:
yve

Sziasztok!

Tettem fel új képeket és kitöltöttem a táblázatot.

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

bogi: na majd mutizom öket. tényleg még mi van tejci ügyben? még mindig uazt a tápot adod?
amy: ilyen a kenguru
http://janeshop.hu/kids-zone-kenguru-c- ... ce66c9c482

milyen táblát kell kitölteni?

lányok el sem merem mondani h most lezdenek nyilni a tulipánjaim és a nárciszok :roll:

Kép
Kép
nicko

Hú lányok, annyit írtok, hogy alig bírom követni...

Zsu: akkor lehet, hogy a következő babát is egyszerre várjuk majd? :D

Nicko: hát igen most szeretnénk új állást keresni a férjemnek, mert igazából nem ez amit csinálni szeretne, az sokkal speciálisabb, másrészt itt egy kicsit túlhajszolják. Van egy halvány remény, hogy Düsseldorfban az egyetemi klinikán kapjon állást, de ez még nagyon halvány remény... de ha ez nem jön össze valami mást akkor is fogunk keresni...
Húsvéti hazaút nagyon jól sikerült, oda és visszafele is végigaludta az utat. :D Otthon is olyan jól viselkedett, hogy anyukám azt mondta, hogy olyan mintha nem is lenne gyerek a háznál.
Jövő héten megyünk megint haza, de most 9 napra... :D Remélem most is jól fogja viselni.
Ti voltatok otthon húsvétkor?

Julcsi: hozzám inkább ne igazítsátok az időpontot, mert annyira sűrű lesz a programunk, hogy nem biztos hogy el tudok menni. Ha esetleg mégis előbb lesz és épp úgy alakul, hogy ott tudok lenni, akkor megyek mindenképp, de ez egyelőre sajna még elég bizonytalan. :(

Zsancy: rávettem magam az 1200 kcal-ás fogyókúrára és elkezdtem már ma számolni, hát nagyon kell figyelni, mert elég gyorsan összejön.... Te mennyi idő alatt mennyit fogytál le vele? Tartottad a 6 óra utáni nem evést is vagy azt nem kell, ha figyelem a kcal-számot?
Megnéztem ma délelőtt az egy évvel ezelőtti fényképeket és komoly elhatározásra jutottam, hogy márpedig addig nem nyugszom, amíg a régi formám vissza nem nyerem. :)

Panna
pandusika

Na, azzal az oltással engem is fenyegett a doktornő, hogy akár 40 fokra is felmehet a láza 1 hét múlva.Nem lett semmi, pedig nagyon tartottam tőle, méregettem, nézegettem,ki sem mertem vele mozdulni. Persze, nekem eddig egyik gyerekem sem lázasodott be oltástól.
A kisebb a nagyobbtól nem fog semmit elkapni. Amikor a nagylányom megkapta a bárányhimlő oltást, éppen terhes voltam a kisebbel. A bárányhimlő olyankor elég nagy gáz. Akkor az orvos elmagyarázta, hogy a védőoltás nem betegít meg, tehát elkapni sem lehet a beoltott gyerektől.

Kép
kangu

nicko: tejci ügyben semmi előrelépés, most még megpróbálom a ricinus homeost, de Füge nem akar cicizni, dühös lesz és üvölt... :cry: Nem tudom mit kéne csinálnom, lehet hogy le kéne fejnem és adni üvegből?! Tápszer még mindig ugyanaz, ez beválni látszik.

babanyul: merre???

Kép
budabo

Nicko: Sokat olvastam ezekről és van egy nagy homeós enciklopédiám.. nem mindent fejből írok :wink: a közösben van egy táblázat és abba írjuk a babák méreteit...

Budabo: Hazajött a férjem... van rajta pár zúzódás... :( de lelkikeg nagyon rosszul van. Adtam neki bogyót... azt mondta, hogy lefutott az élete előtte pillanatok alatt... aki vele volt kollégája azt a mentő elvitte... még nem tudjuk, hogy mi van vele... :(

Kép

Kép

Kép
millye

Bogi, talán ma jobban, jó lenne ha megúsznám az antibogyós kezelést! :roll:

Panna, lehet! :wink: :lol:

Millye, nagyon sajnálom a férjedet :cry: , remélem a kollégájának sem lett semmi komolyabb baja!
zsu83

Hajni, itthon kicsit másképp néz ki, meg furán fordították a címét, de az írók alapján igen, ez az a könyv :) és én is szeretem, nem szélsőséges.

Millye :cry: örülök, hogy férjed a körülményekhez képest jól van, remélem, kollégája is hamar felépül! Itt a fórumon már többszörösen igazolódott, hogy a baj nem jár egyedül... :( nemnyó.

Ladmon, gratula Esztibabának! Nagyon ügyes kislány :D

KépKép

KépKép
stelly

Zsu83: Én is remélem... én annak örülök, hogy a zúzódásokkal megúszta... remélem nem lesz semmi baja... Hogy van a veséd? Melyik szer mellett döntöttél végül is? Azért kérdezem mert vesebajra jó az aprócsalán is... (Urtica urens) vagy már írtam? :?

Kép

Kép

Kép
millye

zsu: gyógyulgass tovább!!!

millye: nagyon sajnálom...borzalmas lehetett neked látni a helyszínen a kocsikat. Férjednek jobbulást lelkileg is!

Kép
budabo

Stelly: amiért kicsit mérges vagyok az az, hogy nem vizsgálták meg a mentősök mert azt mondta, hogy nincs semmi baja.... nem ártana bemenni a kórházba és egy koponya CT-t csinálni... :? mindkét lába bedagadt a vállán hosszú zúzódás és egy mélyebb 10 cm-es seb... gondolom az üvegszilánkoktól... :(

Kép

Kép

Kép
millye

Budabo: írtam privit... :(

Kép

Kép

Kép
millye

bogi: ha nem kell neki a cicid én odaadnám neki üvegböl simán. jobb mint a semmi. végülis az a lényeg h a tejcsit megkapja. egyáltalán nem cicizik?
millye: én nem tudok méreteket, majd jövö héten beirom. még jo h nem történt semmi komolya férjeddel.
panna: mi is vtunk otthon, nálnk is nagyon jol telt az ut, ritkán votl fennt akkor is nézelödött. mi juniusban megyünk megint, azt hiszem a hónap vége felé. drukkolok nektek h sikerüljön az uj munka. 1200kcal? jézus, meghalnék ha annyit ehetnék csak. nálam ugy kezdödik a diéta h nem eszek annyit aztán csak nagyon keveset. de most ne merek még mert nehogy ne legyen tejcsi.

Kép
Kép
nicko

Millye, vesére Delphinium s. 30 ch-t szedem, meg chaomillát, meg pluszba Sepiát! Talán ma nem fáj annyira! :roll:
Szerintem kötelességük lett volna a mentősöknek jól megvizsgálni a férjedet is! :?

Bogi, köszi, igyekszem!
zsu83

Millye: nagyon rátok jár a rúd mostanában, de az a legfontosabb, hogy a párod pár zúzódással megúszta... az autó dolga meg csak rendeződik valahogy...majd azért írd meg, hogy a kollégája hogy van, drukkolok neki is...

Nekem is csökken most a tej mennyisége (eddig sem volt túl sok), rá kell majd valamivel segíteni...

Lili hasról hátra rendszeresen forog, ma hátról hasra is átfordult egyszer (szegény hason feküdt a babatornáztatója alatt), de hát ugye Ő a legidősebb topikbabák egyike, hangosan viszont még nem nevetett, azt már én is nagyon várom...

Gjéti: gratulálok, hogy ilyen jól veszed az akadályokat érettségi ügyben...pároddal is minden OK?

Én is rendelkezem ám egy matek szigorlattal, igaz csak kettes... :?

Kilókkal még mindig hadilábon állok, sajna a talira is bálnaként megyek...az igaz lehet, hogy a felbomló zsírsejtekből a méreganyag átmegy a tejbe, azért sem lehet fogyózni? Mert ha nem, akkor fogyóóóóóóóózni akarok!!!

Egyébként május 11-én lesz Lili első szülinapja (akkor sikerült összekalapálnunk), ami egybe esik Apa születésnapjával...megünnepeljük egy jó kis oltásra menetellel... :)

Kép
cserkészkolbász

Nicko: a Béres Vas tablettát próbáltad? A húsok, máj, gabonapelyhek, illetve hüvelyes növényekben sok vas van... :wink:

Zsu83: na igen... meg kellett volna vizsgálniuk és nem hallgatni rá, hogy jól van... :? Örülök, hogy jobban vagy. Egyébként csinálhatnál egy jó kis ülőfürdőt is... kamillából és mezei zsurlófűből! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Cserkészkolbász: Amint többet tudok megírom! Mi még nem forgolódunk :? Ügyi Lili!!!

Kép

Kép

Kép
millye

Yve: szívesen, remélem nem hülyeség.....
az én fiacskám is pont akkora,mint a Te fiad!!!! 7200g :lol: :lol: és ahogy nézem ő is arányos, nem olyan puffancs a súly ellenére!

Botikám régóta fogdosott, nyúkált dolgokért és most teljesen tudatosan tartotta és húzgált az egyik kis plüss játék fülét,lábát, olyaaaaan édike, megzabálom!! :lol:
Viszont forgás még nem jött össze neki,pedig elég sokat van hason, többnyire úgy is alszik. Lehet,h nehéz a popója?! :shock: De még tényleg nincs elkésve vele, hiszen olyan picikék még.

MILLYE: hál Istennek, h nem lett komoly baja a férjednek, jobbulást a kollegának! Teljesen igazad van kivizsgálás ügyében. Nem tudod elvinni egy kh-ba?? :roll:

Kép
kaandi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?