A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Apa biztosan nagyon fog örülni nektek.

A séta is jó lesz.
Most nagyon szép idő van.

Gratula a fogyáshoz.
Én ma megnyomtam a combom, az is iszonyú vizes... Gáz nagyon.
Mondtam is ma apának, én vagy a Heves megyei Vízmű Zrt

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

:lol: :lol: :lol:

Most nevetek,de én is szenvedtem nagyon miatta...de nekem mondjuk csak a bokám és a kezem volt brutál...már volt,hogy nem is tudtam ökölbe szoritani :evil: :?

Amikor meg hazajöttünk arról nem is beszélek,azt hittem szétrobban a vádlim :cry: :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Durva nagyon.
Most érzem a legjobban magam, van erőm, nem hányok, Dalma ficereg.
Pocak még nem óriási.. és itt a víz.
De bármit is teszek nem jó.
És azt mondod szülés után nem rögtön múlik el??

Oh Te jó ég! Úgy nézek ki mint egy Quazimodo :shock:

picimami

Tegnap végre kivasaltam mindent :?
Hát van ruhája a gyerekemnek bőven.. :lol: ,de holnap itt nálunka müv.házban bababörze lesz..oda muszáj lenéznem :wink: :wink:
Majd nem viszek pénzt,vagy csak keveset és akkor nem esem kisértésbe :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Kakukkos szép meleg napot mindenkinek!!!!!

Végre egy kis meleg :!: :!: :!: :!: :!: :!: Felvehetem a gyönyörűséges új rucijaimat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Délután suliba kell mennem :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
De le fogok lépni szerintem 8) 8) 8) 8) 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát én elég sok infuztiót kaptam és az mind lefolyt a lábamba...

1-2 hét volt mire elmúlt és sima vizet kellett innom,citromot belefacsarva..gyógytornász szerint ez segit.

Fiamat is császárral szültem,ott is kaptam infuziót,az is a bokámba ment :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!
Ne is mond. Én ma szeretnék bemenni H&M-be, és valami nagyobb baba boltba is.
De ,már most annyi rucija van. :lol:
De nem tudok betelni vele.

A kezeim is vizesek, fáj és zsibbad ha sokat használom. :?

picimami

A kórházba jött hozzám gyógytornész...feladat: az öklödet csukd és nyisd naponta többször..a lábadat mindig polcold fel és a lábfejed,lábujjaid naponta 10-15* mozgasd,tornáztasd..és emellé kellett a citromos vizet innom.

Szia Zsuzska...nem irigyellek.ilyen szép időbe suliba menni :twisted:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Zsuzska!
Jó reggelt neked is.

Tessék ám most már fölvenni a csini nyári ruhákat.

Én is előszedtem :oops: :wink:

Törpiri!
Iszom nagyon sokat, de a nagymamám meg azt mondja attól vagyok vizes.
Hm.. infúzió.. azt gondolom nekem is adnak majd.

Jöcő szerdán megyek a klinikára..
Olyan durva 5 hét és kezdődnek az NST-k.

Azt nem tudom lesz-e még vérvétel,
Mert hát hiába kérdeztem a védőnöt.. nem mondta meg.

picimami

Azt hiszem a 36 vagy 37 héten még lesz vérvétel...

Attól,hogy soakt iszol nem lesel vizes..én is azt hittem,de a doki megmondta,hogy ez hülyeség...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

18-án kell mennem majd mégegyszer vércsoport meghatározásra..
De minek nézik annyiszor.
Már kétszer nézték nekem.

Izgulok a mai nap miatt nagyon.
Remélem Dalma szépen növöget, és minden rendben vele.
(attól hogy nincs óriáspocak)

picimami

Mert abban nézik az ellenanyagot...,tehát nem a vércsoport a lényeg :wink:
Összesen 3* kell a terhesség alatt.. :lol:

Jaj ne paráztasd már magad,mi baja lenne?????Egészséges és gyönyörűséges!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

sziasztok most keltünk fel :) ennyira szar éjszakánk volt Gergőnek orra bedugulva stb emiatt nem tud aludni közénk mászott emiatt én sem tudtam nagyon aludni szóval most keltünk fél kilenckor :):)):

hát csajok én már feladtam hogy babás legyek :(:(:( ma reggel is csináltam tesztet és tök nega :(:( sajnálom de mostanra már tényleg ki kéne mutatnia bárilyen tesztnek egy hét hetes babát még egy hetet várok ha nem jön meg irány a doki

nika70
Salgótarján

Nika ne legyél elkenődve...tuti ott a babó majd meglátod!!!

Sajnálom Gergőt,mi is küzdöttünk éjszaka..nem tudom mi volt :roll:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nika!
Nagyon sajnálom.
Próbálj már egy gyógyszertári tesztet is!!
És ne add fel még.
Sajnálom hogy Gege beteg volt. Szegényke.

Na jó Törpiri!!
Igazad van. No para..
De már csak 5 hét...
Á rohan az idő, de várom már. És picit félek is egyben :oops:

picimami

Nézzétek,hogy bealudt a drágám :lol: :lol:

Kép

és ilyen az új ruciban :wink:

Kép

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

picimami

Az,hogy félsz természetes..én is paráztam a végén,pedig nekem már volt egy itthon :wink:
De nem kell aggódni,minden jön magától :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Köszönjük nagyon a képet!
Nagyon gyönyörűséges!!
Hát a pasik felköthetik az alsójukat.

Tetszik az új kisruha is.
Csinis

picimami

Azt modta apának a csecsemős,hogy jól teszi ha beszerez egy szamurájkardot,hogy távol tartsa majd a pasikat a lányától :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici!
Csak nó para drága!!!!!!
Minden rendben lesz!!!!!!!!!!!

Törpiri!
Annyira édes Lili.... na és az új rucija meg irtó csajos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Igaza van a csecsemősnek!!!

Egyre erősebben érzem a mozgását. Érzem minden csontját.. néha csattognak a végtagok, ahogy összzeérnek. De olyan forgolódás van benn néha...

Köszi Zsu!
Édi vagy. :wink:

picimami

Már csak a hajának kéne kinőni..de egyenlőre kopik :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Majd amikor meg meg tuod fogni a kis popsiját..nekem mindig azt tolta ki...és most amikor büfiztetem és fogom a kis fokhagyma gerezd popóját mindig eszembe jut,hogy nemrég még a hasamon keresztül fogtam :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Érzem a pospsiját. Elég sokszor kinyomja.
De azt főleg az apjának.
Illetve a fejét is lehet érezni.
Nekem elég vékony a hasfalam, és majdnem mindíg tudom hol van.
Reggel apa nem találta :lol: :lol: :lol:
De nem harántba volt, hanem fejjel lefelé.. :D

picimami

Én meg éjszaka átraktam az ágy másik oldalára,hogy ne csak egy oldalon nyomja a kis fejét...
Éjjel apa felébredt és felemelte a takarót,hogy hova lett a gyerek????Utána látta,hogy a másik felén alszik :lol: :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!
Köszi a hiányolást :P Olvasgatlak ám benneteket, de annyira fáradt vagyok nagy általánosságban, h a gondolataimat se tudom nagyon összeszedni, h valami értelmeset írjak...azt meg pláne nem, h mindenkinek reagáljak :oops:
Most még viszonylag friss, üde és harmatos vagyok, mivel reggel van :P
Hála Istennek a tüneteim még mindig nem durvák, leszámítva a farkaséhséget, ami néha olyan méreteket tud ölteni :shock: főleg a reggelek a gázosak, mivel éjjel nem eszek 2-3 óránként, így mikor felkelek, brutálisan rosszul vagyok az éhségtől (pedig vacsizok rendesen, bőségesen)...1-2 falat után aztán elmúlik minden bajom.
Érdekes dolog ez a várandósság :D
Nika! Ne add még fel! Lásd Gabi esetét...még annyira emlékszem, h sorozatosan negatívat tesztelt, de végig érezte, h tuti ott a babó...és hát tudjuk a történet végét :D Bizakodjunk még :wink:
Pici! Ajj, ez a vizesedés :evil: türelem, kitartás! Most már nincs sok hátra!!!!
Törpiri! Nagyon édes a kis Lilid! :roll: Olyan bájos, szép arcocskája van :D
Sissi, Nócika, Zsu! Gyönyörűek a pocakok! Nagyon csinosak vagytok :D
Jujj, de várom már, h mi is elkezdjünk nőni!! :P
Cat! Ti hogy vagytok?

afra.h

Itt vagyok én is.

Pici!

Ma kapjuk vissza az autót a szervízből. Valamikor délután. Utána jön haza értünk Apa és akkor indulunk. Szerintem csak estefelé.

Törpiri!

Nagyon éde Lili.

Gartulálok a fogyáshoz!

Én sajnos mostanában nagyon sokat eszem. Illetve inkább sok olyat ami tele van szénhidráttal. És nem naponta hatszor, csak max háromszor. Ez a legrosszabb. Így nem is fogytam tovább. De szerencsére a kilók nem jöttek vissza. A hasam viszont nagyobb lett. :(
De majd a hétvége után újra visszaállok a normális étkezésre, és akkor talán folytatódik a fogyás.
Vendég

Afra!

Most 8 hónapihg más bitorolja a testedet és csupa olyan dolgot művel majd veled, amit előtte el sem tudtál képzelni. Sajnos nem minden kellemes közülük, de a végeredmény a lényeg. :wink:
Orvoshoz mikor mész?

Nika!

Sajnálom a negatív tesztet! De ez még mindig nem jelenti azt szerintem, hogy nincs baba.

Engem ma felhívott az automata, hogy tartozom a mobilszolgáltatómnak. (A cégemnek.) Hiába, a lottózást és az autópályamatricákat nem akarják helyettem kifizetni. :roll: Én pedig nem jutottam el ebben a hónapban egy üzletbe se, hogy fizessek. De így legalább megtudtam, hogy mennyit kell átutalnom.
Vendég

Egyébként nem tudom mi volt ma éjszaka, mert Marci már fél egykor felkelt enni. :shock: Fél órával előtte feküdtem le.
Nem tetszik ez nekem. Jobb volt, amikor 3 körül kelt először.
Hogy megyek így el szombat este?
Mindegy. Egerben szerencsére mindenhonnan hamar haza lehet érni.
Vendég

Jövő hét elejére tervezzük az orvoslátogatást...jujj, már annyira izgulok! És nemcsak azért, mert nagy valószínűséggel szótárral fogunk kommunikálni.... :wink: :lol:

afra.h

Afra!

Beszélsz angolul?
Mert még itt, Magyarországon, a Péterfyben is több orvos van, akik olyan szinten beszélnek angolul, hogy simán el tudnak látni külföldi pácienseket is.
Szerintem ez nálatok is lehet megoldás.
Vendég

Ááááá!
Akkor minden problémánk sitty-sutty megoldódna. De sajna nem. Itt amúgy se nagyon jellemző (egyáltalán nem),h angolul beszélnének, csak a katalán és a spanyol. Ja és esetleg az arab, de akkor már inkább a spanyol-katalán (mivel arabul egggyáltalán nem tudunk)

afra.h

Afra!
Örülök, hogy jelentkeztél. és hogy jól vagy.
A farkaséhség nekem 12. hét után elmúlt.
Igaz van hogy jobban éhes vagyok, és többet eszem. De már lehet kontrolálni.

Most buktam ki picit.
Átmentem a boltba, s beszólt egy nő.. hogy jól nézek ki, elkezdtem asszonyosodni :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :shock: :shock:

Na de az ő lánya.. még nem is terhes mégis asszonyosnak néz ki :twisted:

picimami

Cat!
Miért volt szervízben az autó??
Volt valami baja??

Sajnálom, hogy Marci sem aludt jól az éjjel.

picimami

értem én csajok de Gabi nem a 48. napon tesztrel negát most kicsit elbizonytalanodtam :(

nika70
Salgótarján

Pici!

Kötelező szervíz lett volna, kb 5000 km-rel ezelőtt. Eddig húztuk. De már más dolgokat is meg kellett csinálni rajta. :(
Vendég

Sziasztok!

Nos nemrég megint lefeküdtem, hogy megint olyan álmosság tört rám, hogy csak na! De elaludni már nem ment! Most megint!!! Mi ez?? Valami front van?? nem szoktam én ilyen lenni!!!!! Ez nekem fura! Tegnap kirugtam a hámból, hogy nem csinálok semmit erre tessék!!!! :roll:

Nika! Sajnálom ezt a megint nega tesztet! DE remélem, hogy baba van a dologban csak még nem mutizza magát és nem valamiféle baj van! Én azért szoritok neked nagyon!!! DE mondjuk az is fura, hogy nem mutatja ki a teszt! Most kérdezek valami lehet hüleséget! Nem járt le a tesztek szavideje??????

Cat! Nekünk is kéne mennie az autonak szervizbe, de ez most sajna halasztva! Bár hálistennek amiről tudunk az amit muszály az az olaj csere és levegő szürő! Ja és a légkondi nem ugy mükszik ahogy kéne, de az a legkevésbé sem zavar!!!

Pici! Sajnálom, hogy ilyen vízes vagy! Erre nincs valami gyogymod????

Piri! Nagyon felcsigáztál ezzel a csodaszép kisrucival! Most már tuttko, hogy Zsuval oda benézünk a jövőhéten! Bár ma megnéztem a Brendon oldalát és ott is voltak igen csak szép kis cuccok, de az áruk az kegyetlen!!! Ennek a discontnak nincs valami honlapja nem tudod??? Csoda szép Lilike!!! És apa vegyen csak egy karikás ostort!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika,nincs sajna honlapja :cry: A Brendonba tényleg aranyáron vannak a ruhák :evil:

Mi nemrég ébredtünk fel :oops: :lol:
Voltunk a piacon,megleptük apát,sajna rossz passzban találtuk..elromlott a váltó az autón kb.300.000 lesz :shock: de azért nekünk örült,meg az ebédnek is amit vittünk :wink: utána meg vásároltunk a fiammal...

5 felé lefeküdtünk Lilikémmel és kb.40 perce ébredtem..ő meg még alszik :wink:

Cat kicsit irigyellek Eger miatt...én nem sokszor voltam,de nekem nagyon tetszik..most meg akárhová elmennék csak ne kelljen itthon ülni :?
A fogyásról:most több édességet meg süteményt eszem mint terhesen :roll: :roll: szerintem az is jót tesz,hogy minden nap min.1 órát sétálunk :wink:

Afra örülök,hogy jól vagy...már alig várom mit mond majd a doki :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Na megyek vacsit csinálni Ádinak,mert mindját ébred a lányom és akkor egyből éhes és az egész ház azt hallgatja,hogy sír :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Íme a vásárfiáim:
Kép Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu.nagyon szépen llátszik a pocid!!!!!Jól néznek ki a rucik is. :D

Pici.nst csak a 36. héttől van szóval még elvileg 6 heted van abból. Sajnálom a vizesedést.Nekem még nincs és remélem nem is lesz.Nálad elég korán kezdödőtt.

Nika:sajnálom anega tesztet.Jövő héten mindenféleképp menj el dokihoz.

Cat:jó utat és jó 7végét nektek.Vigyázzatok magatokra.

Törpiri:ha Lili felébred mikor fogod tudni újra letenni aludni?
Még mindig nagyon szép akislányod.

Afra.örülök,hogy jelentkeztél,látom már irogatsz a 2010 januári topicba.Mikorra is vagy elvileg kiirva?

Mi 1/2 7 körül jöttünk el a nagynénitől.Márk sokat volt kinnt a kertben ill. a jó levegő teljesen lefárasztotta.Amikor hazajöttünk még motorozott,de hazajöttünk mert a sokadik felszólitásra sem hallgatott rám.Volt hiszti,de nem érdekelt,mert igenis meg kell tanulni,hogy ha szólok akkor megálljon.
Vendég

Sissy..8-kor ébredt,evett de már most kókadozik.
Kicsit elcsúsztunk az alvás miatt,mert 1/2 7-kor szokott enni,9-kor szokott fürdeni eszik,alszik,de most 8-kor evett...

Már álmos,ugyhogy azt hiszem gyorsan megfürdetem ,még eszik amennyit akar és szundi.

Most cseréltünk ,én fürödtem elöbb :wink:

Zsuzska nagyon szép már a pocid,és jóka rucik is :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Kicsit elcsúsztunk az alvás miatt,mert 1/2 7-kor szokott enni,9-kor szokott fürdeni eszik,alszik,de most 8-kor evett...

Már álmos,ugyhogy azt hiszem gyorsan megfürdetem ,még eszik amennyit akar és szundi.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

lányok, nagyon nehéz időszakon vagyok (remélem) túl, úgyhogy ne haragudjatok, ha mindig csak magamról írok... :(
Dömét tegnap este 8-kor letettem, és fél 4-ig aludt :shock:
alakul, még kendőzni se kellett :)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos:ez jó hir!!! :D :D
De mi az anehéz időszak?? Kivel vagy mivel kapcsolatos?
Vendég

házasság, szokás szerint. Nagyon eldurvult a kapcsolatunk, talán ma megtört az átok, de nem tudom, merjek-e bízni...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt!
Hát itt meg mi történt? :shock:
Nekem ma jönnek anyósomék, apósom most látja először az unokáját... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt mindenkinek!

MI Egerben vagyunk.
Tegnap este még átmentünbk húgomékhoz is beszélgetni, amikor Marci elaludt. Benit anyósom altatta. (Mi anyósoméknál alszunk ilyenkor, húgomáék pedig anyukáméknál.)
Mindenki a gyerekeket kereste. Este fél tízkor. :shock:
Vagy annyira szokatlan, hogy egy 3 éves és egy egy hónapos gyerek mellett is el lehet menni pár órára este?

MArci egyébként háromnegyed kettőkor, ötkor és nyolckor kelt.
Beni csak nyolckor. Viszont Apa azt mondta, hogy ma a nagymamájával alszik, mert ő nem bírja. Keresztben feküdt az ágyon és egész éjszaka rugosta. Hiába fordítottuk helyes irányba, 10 másodperc múlva újra keresztben volt. És mindig kitakarózott.

Nemlajos!

Ha nem titkos, szívesen olvasnám, hogy mi volt a gond mostanában és hogy sikerült megoldani.

Pici!

Mi volt az UH-on?
Találkozunk ma?
Megyek zuhanyozni és utána indulunk a Régióba.

Nika!

Piri?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?