Jeee milyen ütemben gyűlnek a pöttyeim

juhhéééé

hálás köszönetem Nektek, lányok, jók vagytok

nemsokára már tudok licitálni valami jó cuccra
Voltunk ma babamasszázson. Remekül ment

szinte végig bőgtünk egy kisfiúval kórusban. Talán legközelebb jobb lesz
Aztán tovább vidított a napunk, hogy a szomszédban a változatosság kedvéért falat fúrtak, úgyhogy negyed óra alvás után erre sikerült ébredni. Aztán most visszaaltattam, és imádkozom, hogy készüljön már el az az átkozott lakás végre-valahára.
Millye, jó hír, hogy nagyjából rendben van mindenki, és nincs komolyabb baj. remélem, azért mostmár te is nyugodtabb vagy! Teherautó

na igen, akkor most bajlódhattok a biztosítóval, gondolom.
Gabi, sajnálom a motort!

de ott vannak a quadok legalább, nem?

cigi: ejnyebejnye, nem szép dolog. Nem ér visszaszokni! (Pont most számoltam utána, hogy már 20 hónapja egyáltalán nem gyújtottam rá 11 év cigizés után, durva. Úgy tervezem, így is marad.)
Hajni, fantáziadús: Az első tizenkét hónap

és igen, van itthon is "Az a kilenc hónap" címmel az előző rész is, a harmadikat még nem láttam.
http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/web ... astDays=20
Mi azt beszéltük Tomival, hogy generátort kéne kötni a gyerek lábaira, és meg lenne oldva az áramellátás a házban, annyit kalimpál velük
Julcsi, aaaz igen

jó kis vákuum van Bogyeszban
Petra milyen ügyesen játszik a lógókkal

aranyos nagyon
Verus, háááát ugyan Üröm "némi" kitérő Gödhöz képest, de ha bevállalod, nem bánom

amúgy is imádom az Alfákat

(sajna csak távolról...) de ha túl nagy kitérő, simán bemegyünk busszal, már rutinosak vagyunk
Nilabali, mi is kb ennyit alszunk, és reggel nyolckor vigyorogva ébred a gyerek - arra, hogy apa neszez a reggeli készülődéssel
Zsancy, huhh veled se érdemes balhézni, még földhözcsapod az embert
Amy, ügyes Vendiapu
Autósülés: nekünk is Chicco van, de szerencsére nekünk bejön, a guta ütne meg, ha újat kéne venni...
Bogi, egy teljes hét anyós????? Hááát gyűjtsd az erőt. Tudsz majd onnan is netezni? Gyere, ha kell egy kis lelki támogatás

Mi is megyünk vasárnap Kanizsára, de én az egy nap apóstól is kész vagyok...
Hihetetlen, mennyit írtok, most nézem, hogy mióta leültem olvasni, mennyi idő telt el, mennem kéne ebédelni

(lakás meg megint romokban, és megint halogatom a takarítást, már látom, hogy holnap lesz belőle, pedig ma akartam.)