Pipal, csudiszép Natasa ez a foto nagyon tetszik az almával, Lillát is minden érdekli amit mi eszünk

ma fürdés előtt apa ette a banánt és nem lehetett neki nem adni, annyira könyörgött, apa persze jószívű és a lányka elérte célját...... éjjel majd apa kel fel, ha fáj a poci
A kh.-al kapcsolatban a lényeget Honey leírta és ez így van nincs eltúlozva, sőt!
Ha valami komplikáció lép fel szüléskor akkor totál tehetetlenség akár anya akár újszülött téren...na és a pénzsóvárság az olyan szinten durva, hogy már a pofátlanság határát súrolja
Egyébként volt itt egy nagyon jó doki, elüldözték...most Hatvanba van, de ott sem állnak a helyzet magaslatán ( én személy szerint ismerek 2 családot akiknek egészséges újszülött soha nem került haza a családhoz szüléskomplikáció miatt ) és ugye egy fecske nem csinál nyarat!
Anno az első gyerekem arctartással elakadt a szülőcsatornában, hát nem tudom itt Gyöngyösön mit kezdtek volna vele, még belegondolni is rossz.
Ált.iskolás osztálytársam itt szült még anno első szülésnél olyan sikeres közreműködésben volt része, hogy totál kipakolták soha többé nem szülhetett, pedig 3 gyereket szerettek volna
Folytassam még....

nem akarom a topik hangulatát elrontani és stresszelni senkit - nem jó a közvélemény, de ez minden osztályra vonatkozik.
Ja cigányok ( én ki merem írni ) itt is vannak bőven, de nem a felsőbb kategóriás úri cigányok és jelenleg áldatlan állapotok uralkodnak az üzemeltető Hosp Invest tájékán, de ezt szerintem az egész ország tudj, tele van vele a média
Honey, gyönyörű nagylány Betti, mindig megcsodálom a helyes kis pofiját

és milyen nagy már, a Te Bettid itt a rangidős ugyi?
Nem olyan nagy gond ez a Lilla lábikó, hamar helyre hozza a Dévényes néni, de előre nem tudja mennyi idő, majd menet közben meglátjuk.
Ha valaki valami dévénytornával vagy mozgásfejlődéssel kapcsolatban szeretne valamit megtudni szívesen megkérdezem hétfőn, lesz időm bőven mert egy kezelés 50 perc.
Kri, annyira jó, hogy rendbe a kis lábikó Zsombinál, milyen jó, hogy időbe mentetek!!!
Dalma, ezek szerint Pannababa is beindult rendesen mozgásilag, Lilla is így kezdte aztán nem gyöztük kapkodni a fejünket, most már bárhova elmászik, nincs előtte lehetetlen
Pannababa súlyára én nem mondanám, hogy kevés, Ő duplázott már? Nem tudom mennyivel született, de vannak vékonyabb alkatú babák és Ő még is csak egy hölgy aki figyel az alakjára
Ezt csak azért írom, hogy ne kezdj el pánikolni, mert egészséges jól feljődő babád van!!!
Kori ízig-vérig pasi, egészséges aktív kisfiú ez így van rendjén, nem ezt hívják rosszaságnak ilyenkor már jól látható a nemek szerinti különbség , az én fickómnak se aludt meg annak idején a tej a szájába, de nem volt rossz kisfiú.
Katica, ez is hízás amit Te írsz, csak a fogyás probléma olyan meg nincs közöttünk akinek fogyna a babája és én úgy tudom, hogy 6 hó után megtorpan a súlygyarapodás, na meg ezek a bébik már mozognak is aktívan, nem fekszenek, mint az újszülöttek.
Ditta, hajrá Miskolc, de jól csinálják a C kategóriások elkülönítve

ez nagyon tetszik, jó fej lehet az intézményvezető!
Bocsi, de ugye nincs itt kisssssssebbség?
Lányok, ciciharapdálás miatt részvét, ha úgy csinálják a dedek mint Lilla a cumisüveggel, ő azzal vakargatja az ínyét szó szerint jobbra balra, még a hátsó rágófogak helyét is maszírozgatja
Valamelyik nap azon röhögtem magamba, mint valami gyogyós, hogy már cirka 2 hónapja várjuk itt egy páran, hogy jön a fog, jön a fog.... és semmi , lehet fogatlanok lesznek
De tényleg nekünk azt hiszem a 4 hós oltásnál mondta a doki, hogy egy pár nap és kint lesz...
Lillánál szerintem sokat segít a cumi, mert nincs mostanság nyügi a fog miatt, se nappal se éjjel, most ilyen kis mosolygós, jókedvű, jó evő kisbaba anyukája vagyok.
De ez nem lesz mindig így, ezzel tisztában vagyok csak most próbálom ezt élvezni és feltöltődni a soron következő kihívásokra.
Ma volt anyós

hurrá, hamar el is ment mert indultunk a tóhoz, de látogatás letudva kb. 3 hétig.
Jujj mennyit írtam, bocsi !
Nati, Melaszka, Kata és többiek, hol vagytok ?
Ja, Andy a decemberiekhez ír, sztem azért nem jelentkezik, pedig egy időbe olyan aktív volt itt közöttünk