Köszi az Efedícséreteket!
Namostaztánosztán:
Hugic: na anyóstéma, én a terhesség alatt nagyon megkedveltem az enyémet, de komolyan, nagyon vágta hol a határ és mikor kell segítenie, de mióta Efe megszületett, háááát... Mindig van valami ami nem tetszik neki 100%-osan, és nem tud róla leszokni, hogy neki aztán azonnal mutassuk az unokát amikor eszébe jut, mindegy hogy épp szopik, vagy alszik. Egyszer bedőlt neki párom, jól kiosztottam, hogy hozzá fog szokni anyós és mindig ezt akarja majd csinálni, így is lett, de azóta legalább férjem már rám hallgat.
Porszívó hangját Efe isimádja, akkorát képes durmolni miközben akár a füle mellett takarítok, hogy csak na.
Hajnski: ahha, fotós... innen ezek a szuper képek Andrew-ról, de azért nem tagadhatod, hogy ilyen szépséges modellt könnyű fényképezni.
Budabo: el is felejtettem megköszönni az álommanót anno, amikor kértem tőled, nagyon bejött

, egész nap szundizott szinte kincsem. Köszi!!!
Engem a nőgyógyász cikizett agyon tegnap a kilók miatt, nekem is szarul esett, főleg hogy nagyon jól tudja a kilók nagy része a fekvés miatt jött fel, és ez ellen nem tudtam mit tenni.
Zsancy: fürdéskor még mindig fűtünk mi is ezerrel, így nem hiszem, hogy a fázás a sírás oka, nem tudom... Autósülésben Efém is olyan kis furán fekszik, próbáltam eddig kitámogatni, na de mostmár ebben a melegben... tegnap is jól beleizzadt, mert párnát tettem alá. Efe is ezt csinálja, egyik pillanatban sír, másikban vigyorog és 2-szer már ki is röhögött engem mikor megijedtem valamitől.

Petra nagyon ügyes és szépséges!
Panna, Zsu: na korábban én is úgy gondoltam, hogy kicsi korkülömbséggel jöhetne a következő manó, de miután látom milyen az anyaság... hááát

, minden elismerésem a többgyerekeseké.
Gjéti: Oli nagyon édi továbbra is, kis frizkós...

Matektanárság azért messze van a félistenségtől... Kinek mi megy... nekem pl. A töri volt a mumus, abból majdnem röpültem az érettségin. Jajj...
Nicko: nekem is volt ilyen nagy különbség tejcsi téren a cicik között és én is előbb mindig a kevesebbessel (:D) kezdtem a szopit, most is van különbség, de már messze nem annyi. Én sem tudom elfogadni az alakomat, akárhányszor tükörbe nézek elszomorodok, és mindig meg kell győznöm magam, hogy a tejcsi többet ér mint a fogyás.
Ladmon: én megkértem a dokimat, hogy részletesen mondja el milyen a hasmenés, mikor aggódjak. Azt mondta akkor ha 1 nap minden evés után hamar jön híg kaksi, olyan ami eláztatja az egész pelust, a nagy gond meg ha ehhez rendszeres hányás is társul. Gratula a fogdosáshoz!
Stelly: ne sajnáld, hogy nem lettél matek tanár, se pénz se posztó... még jó hogy van egy másik diplomám is. Pénzügyes diplomával többre mentem volna. Efe sem forog még, nem is látom, hogy nagyon próbálkozna ezzel, ő is szól mint kangu Hunorja

... ez van, másban meg extra fejlett, szóval nem aggódom.
„falfúró gyermekbőgető melósokból” mi 2 hónapig kaptunk úgy képzeld el

, már kicsapta nálam a biztosítékot néha és vertem nekik a falat meg ordítottam, akkor 10 percre abbahagyták... De már úgy sajnáltam néha Efémet, mikor egész nap nem tudott csak 10 perceket aludni miattuk

.
Yve: 7200 g, maxi pelenka, na az sem semmi... Sógornőm szerint meg Efét diétára kéne fogni... okostojás
Millye: Jesszus, annyira sajnálom a férjedet, meglátod hamar túllesztek a pechszérián, nekünk a terhesség alatt jött össze sajnos minden, csodálkozom is, hogy Efe mégis ilyen jókedéjű baba lett, a sok sírás ellenére...
Amy: Vendi tényleg nagyon kis vagány, hogy nem sírt az oltás miatt, ejjha!
Julcsi: ez a nyalkkiszívás... aztamindenségét....... ez már valami!
Verus: [quote="lkverus"] írta:lkverusVinci édibédi megin átalussza az éjjet Juhééééééééé...csak sajna apa is

Igy nemhogy pocak nem lesz többet, de még a gyakorlatból is kijövök
Na nálunk én vagyok a hétalvó, apóca nagy bánatára.
Nilabali: sajnálom az eredményeket, igazán jóra fordulhatna már a sorotok, megérdemelnétek!
Panna: annyira sajnálom az unokatestvéredet, sajnos 2-szer is ott voltam nagy pocakkal olyankor, amikor 1-1 kismama megtudta a rossz hírt, annyira de annyira rosszul érzetem magam, elsüllyedtem volna legszívesebben, hogy ne okozzak nekik esetleg még több fájdalmat a pocakom látványával, és közben sírhatnékom volt, úgy örültem, hogy velünk minden rendben és féltem, nehogy baj legyen...
Alex, Esztike, Olivér és Vince baba is nagyon éééédesek!