A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Hahó:)

Sziszka, tök jók a szállások, nekem a györöki, füredi és a badacsonyi tetszik és valószínű, hogy mi is csak 1 éjszakára kérnénk szállást (szo-vas.), mivel apa zenél minden pénteken;)

nagyon jól a képek, Levi baba és Réka is milyen nagy már;) Gergő is nagyon huncut és az a popó;) csuda aranyos!!! Barbi Te pedig óvatosan az edzéssel, vigyázz magadra, ne érjen több baleset!

mi a mai ligetezést kihagyjuk, de jövő héten szívesen csatlakozunk a csapathoz!!!

Kata, mi újság a barátnődéknél? remélem már megvan a baba! mi is így kezdtük Barnussal, elfolyt magzatvíz, semmi fájás/tágulás, aztán 19 óra múlva megszületés;))

Adri, remélem minden rendben veletek?! sokat gondolok rátok!!!

Mecsi, nekem nagyon tetszett a videó, egyáltalán semmi horror nem volt benne, Barbikám, biztos azt nézted meg?! ;)
szerintem is nagyon tanulságos volt és megható a vége, ahogy a medvemama segít a picinek elüldözni a pumát.

sniky

Nicky!

Nekem az a horror, ahogy azt a kis cuki bocsot a puma üldözi és az a füles, amitöl elered a maci vére...

Jelentem Regönek eltört tegnap este hazafelémenet a lába.
Vendég

Sziasztok!

Barbi, hogy tört el a lába? Szegénykém, annyira sajnálom!

Kép
felicia

Sziasztok!

Szegény Regő, mi történt?

Szuper jók a képek csajok!

Felícia mit szólsz a szállás árhoz? Ez már sok nektek? Mert szeretném ha mindenkinek megfelelne....

Manci Barbi, kicsit óvatosabban, én is járok már futni, szerencsére eddig nem történt semmi baj, de Málnussal a kezemben az udvaron én is estem már el :)

Aki még egy éjszakára akar jönni, szóljon, mert akkor így kell kérnem az ajánlatokat, köszi!

Mindjárt frissítem a táblázatot :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

és akkor a táblázat, kérlek nézzetek rá, hogy minden jó-e, nem vagyok épp a toppon, valahogy úgy vagyok mint Boni, elég rövidek az éjszakák...

1241795465.0519.xls

Egy szállásra ajánlatra továbbra is várok, ha meglesz, akkor szavazásra bocsájtanám (Boni, ha lesz energiád, akkor még időd van megérdeklődni) és közösen eldöntjük.

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka!

Nekünk a poló méretek M, XL és a bodyból 80-ast szeretnénk.
Köszönöm!

Barbi! Mi történt Regővel? Jobbulást neki!

Barbi
Kép
manci79

Kép

Kép
Vendég

Szegénykém, de mi történt? Annyira sajnálom, hogy viseli? Fekvő gipsz?

<
sziszka78
Tolna

Tegnap egész nap úton voltam a gyerekekkel. Délelött a srácokkal játszócsoport, aztán bevásárlás és spuri Imiért, haza, kaja, házi feladat legyártása, majd tornázni vittem a lányokat, de Regö és Dönci is jött velünk. A délelötti kép a felsö Regöröl. Éppen lomtalanítás volt és erre a müanyag álomra tettünk szert. Regö egész nap rossz hangulatba volt, nem nagyon akart gyalogolni, de valahogy azért mégis eljutottunk az a pontból a b-be. A tornára idöben odaértünk és összefutottunk a párommal, aki éppen biciklivel a postára sietett. Én leadtam a csajokat, addigra a párom is odaért a tor nateremhez és vele mentünk a játszótérre. A tornaután már este hét után voltunk, Regö már nagyon ki volt purcanva, nem akart már igazán hazaballagni, így a párom felültette sisak és bicikliülés nélkül a csomagtartóra és tolta a biciklit. Ezt végszükség esetén már párszor megcsináltuk, akkor legalább sisak volt nálam és sose volt baj belöle, de az ördög ugyebár nem alszik. Ha azt mondom a páromnak, hogy ne csinálja, mert leeshet a gyerek, akkor nekemesik, hogy mi is ezen cuccok nélkül nöttünk fel és nem lehet a gyerekeket mindig vattába csomagolni, valamint ennyi erövel az utcára se mehetnénk ki, mert bármikor elüthetnek, vagy mindenesetre nagyobb a rizikója, mintha az ember otthon ül és nem csinál semmit. No igen, de az ember próbálja a szemmel látható balesetveszélyeket elkerülni, de a páromnak ezt aztán magyarázhatom. Nem akartam újabb veszekedést kelteni, reméltem, hogy most is velünk lesznek a védangyalaink. Nem voltak. :(
Regö a lábával rászorított a kerékre, minek következtében a lába fordult a kerékkel, repült a cipö és a küllök közé beszorult a kis lába. Olyan furcsán kezdett el sírni, az ütö is megállt bennem. Hazacipeltem az ölemben az üvöltö gyerekemet, a táv olyan másfél kilóméter volt. Nem veszekedtem a párommal, nincs értelme. Otthon kipakoltam a kis lábát, lefertötlenítettem az achilles ín környéki nyílt sebet, felpolcoltam és hütöttem a bedagadt bokát. A párom mondta, hogy elviszi a kórházba, de arra várt, hogy erre én adjak utasítást. Közöltem vele, hogy ö is már tudtommal nagykorú és el tudja maga is dönteni, hogy mennyire súlyos a helyzet. Én mindenesetre nem tudok bemenni vele a kórházba, mert akkor Döncit is kéne vinnem... Hát nem vitte el. Az éjszaka mozgalmas volt nekem, Regö pár percenként üvöltött, Dönci is emiatt nyüglödött, a párom aludt, mint akit agyonvertek... Jellemzö.
Ez ment hajnalig, mire Regö elaludt egy kicsit. Reggel nyolckor felhívtam az ortopéd orvost, elmentem Regövel, megröntgenezte és azt mondta, hogy "Grünholzbruch", vagyis nem igazi törés, hanem olyan, mint amikor egy friss zöld ágat hajlít az ember, de nem tudja eltörni. Meglepödött, hogy nekem ez a fogalom is világos, de hiszen orvos családból származok, így jót beszélgettünk. Be lett gipszelve 2 hétre egy érdekes müanyag cuccal, ami olyan, mint a fásli, de levegöt érve beton kemény lesz. A sarkára vágtak kisablakot, hogy a sebet el tudjam látni. Szerencsére a szallagoknak nem lett baja, de ezt már otthon is ki tudtam zárni a Thomson fogással többek között.
Holnap mentünk volna családi kirándulással a lányok sportegyesületével, grillezés és éjszakázás a gyerekeknek beleértve. Eni nagyon rákészült, most le van nagyon lombozva, hogy ennek löttek. Persze Regöt és a páromat itthon hagyhatjuk, lehet, hogy tényleg ezt fogom csinálni, ha jó idö lesz.
Regö nem áll rá a lábára, egész nap dajkálom és cipelem. Legalább a több óra várakozást és a röntgenezést, gipszelést szuperül viselte, minden elismerést learatva a személyzet részéröl.
A párommal egyébként azon is vitáztunk, hogy miért fekejti el immár 9. éve a házassági évfordulónkat... :(
A gyerekek nagyon be vannak készülve az anyák napjára, olyan édesek! Eni el akarja holnap az apját cipelni mezei virágot szedni. Tényleg egy saját kis csokornak örülnék a legjobban! :)
A barátnöm, akiröl megemlítettem, hogy a pohárral a kezemben az volt az érzésem, hogy megferözöm magam valamivel, tényleg beteg lett ugyanakkor, mint én, de mással. Neki gyomor és vékonybélgyulladása van, az orvosa szerint a sok stressz miatt. A barátnöm szerint a stressz oka a férje, mert nem segít neki otthon, de akkor mit szóljak én?
Ö mindenesetre el akarja hagyni a férjét, mint ahogy egy éve is akarta, de akkor sikerült lebeszélnem róla. Remélem most is sikerül idöben észhez térítenem és nem csinál túl nagy ökörséget. Ha nekem a párom annyit segítene, mint az ö férje, imáimba foglalnám...
Itt egyébként szakad az esö!
Regö ébredezik, mennem kell a lelkét ápolni. A párom elaludt, a lányok körülötte játszanak.
Én kezdek megint lemerülni a jelek szerint, mert egyre többször ér engem baleset, összevágom az ujjaimat, stb. Milyen jó is lenne, ha nekem lenne olyan alvókám, mint a páromnak és ugyanakkor nyugodt lehetne a lelkiismeretem, mert tudnám, hogy a másik fél ügyel a gyerekekre...

Hát ennyi.

Makadu!

Nagyon lenyügözöek a képek!

Barbi
Vendég

Barbi :cry: most már befejeződhetne ez a negatív hullám nálatok :cry:

Sziszka irtam.. majd meglássuk válaszol é?
Vendég

Holnapra ez a tervünk, mint program. Végre elkészült a múzeum gyerekpedagógia része:
http://www.elementa-mannheim.de/elementa1f.htm

Nagyon izginek ígérkezik!

Regö ma már totyogott a gipszében pár métert. Talán holnap a sok látnivaló ösztönözni fogja a lába újrahasznosítására...
Vendég

Sziasztok!

Ki kell írnom magamból, bocsánat az újabb rossz hírekért, de az elmúlt pár nap maga volt a pokol és még mindig tart. A párommal 10 éve vagyunk együtt. Januárban merült fel először ez a téma, hogy én több gyengédségre, símogatásra vágynék. Februárban írt egy sms-t, hogy szeret, azt hittem, minden rendben van. Pár napja megint felmerült a téma és kiderült, hogy párom szerint nem változtak azóta az érzései semmit (az elmúlt 5 hónap alatt) azaz bejelentette, hogy már nem szerelmes belém, elmúlt. Még szeret valamennyire, mert nyílván az együtt töltött 10 év nem múlik el nyomtalanul, de a betegség után megváltoztak az érzései. Lányok, én ilyen lelki kínt még nem éltem át, annyit sírtam, hogy teljesen bedagadtak a szemeim. Elviselhetetlen és felfoghatatlan számomra, hogy történhetett meg ez velünk. Azt hittem, együtt öregszünk meg, most meg a különköltözés, a válás is szóba került. A hónapok alatt felszedett pár kilócskát 2 nap alatt leadtam, 47,5 kg vagyok, megy a hasam és olyan, mint a kemó után, iszonyú üres a hasam, de egyáltalán nem kívánok semmit, minden falatot kínszenvedés leküldeni. Úgy érzem belehalok és nincs értelme nélküle semminek, én még mindig szerelmes vagyok bele, 10 év után is. Nincs életkedvem, nem akarok emberekkel találkozni, csak a fájdalmat érzem, amit okozott. Félre ne értsétek, nincs harmadik a képben, ha lenne, megmondaná, ennyire ismerem, és számára a házasság szent és sérthetetlen. Le akarja mondani a svájci utat is, az augusztusi tali, a póló, a body, mindenhonnan töröljetek légyszi! Tudom, hogy a fiamnak kellene éltetnie, de most ez is alig számít. Iszonyúan félek attól, hogy egyedül maradok, ráadásul egy pici babával. Hogy nem találok senkit, akinek kellenék egy gyerekkel, meg az elmúlt egy évvel a hátam mögött, hogy többet soha senki nem fog szeretni.

Kép
felicia

Felicia édesem annyira sajnálom! Rettenetes érzések kavaroghatnak benned! megszakadt a szívem a soraidat olvasva! Miért? miért? miért? ha lelkileg segítségre van szükséged, bár személyesen nem ismerjük egymást bármikor meghallgatlak!
küldök egy hatalmas ölelést Neked! és erőt az előtted álló nehéz hónapokhoz! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Felicia,
Húú, hírtelen nem is tudom mit írjak, azon kívül, hogy őszintén sajnálom! Ledöbbentett amit írtál. Néhány évvel ezelőtt hasonló válságon mentünk keresztül a férjemmel, de akkor szerencsére sikerült megoldanunk a dolgokat. Tehát tudom min mész keresztül, tényleg pokoli érzés. Ezt te egyáltalán nem érdemled meg, amiken keresztül mentél. Végig erős maradtál, a betegséged ellenére kihordtál egy csoda szép gyermeket, és azóta is neveled, ápolod, miközben te is nagy betegséget győztél le, amihez iszonyú erő kelhet! Nem akarom bántani a férjed, mert nincsen jogom hozzá, nem ismerem, de akkor is szörnyű, amit tesz. Olyan nincs, hogy 'kiszeret' valaki valakiből, ez csak gyenge duma amit ilyenkor szoktak mondani. Az igazi 'szerelem' az a szeretet ami kialakul sok sok év után, az nem múlik el hanem inkább egyre erősebb kell legyen. Az a lángolás ami az elején van, az nagyon hamar elfakul, és sajnos sokan azt nevezik szerelemnek. Aki azt akarja örökké megtartani, az nagyon sokat fog csalódni, csalódást okozni. Meg szerintem manapság ha van valaki aki szeretet, azt igenis meg kell becsülni és megtartani, nem eldobni. Nem lehetséges, hogy a férjed csak bepánikolt valamitől, esetleg most jön ki rajta a felelősség tudat vagy tudom is én? Hát őszintén kitartást kívánok, hidd el, tudom hogy szörnyen nehéz, nekem akkoriban a Hitem segített átvészelni azt a néhány napot, anélkül nem is tudom mit tettem volna. Próbálj a fiadból erőt meríteni, neki te vagy a világ, ő biztosan sosem fog eldobni magától, ez talán egy kis vigasz. És még ne add fel, próbáljátok megbeszélni, vagy adj neki egy kis időd, hátha megjön az esze.

Kép
Kép
dia123

Felícia annyira sajnálom!!!! Azt hiszem ilyenkor a miértekre nincs jó válasz :( 10 év rengeteg idő, és tudom, hogy most neked nagyon nehéz, valószínűleg a párodnak sem volt egyszerű meghozni ezt a döntést, különösen sajnálom azért is mert nekem mindketten nagyon szimpatikusak voltatok!
Viszont Dávid miatt most nagyon erősnek kell lenned, akármilyen nehéz is, akkor is enned kell, és fel kell emelned a fejed!
Talán furcsán hangzik ez, de én hiszek a sors szerűségben (szintén túl egy váláson) abban hogy mindennek oka van, és erőssé tesznek bennünket ezek a feladtok, problémák, és abban hiszek, hogy ennyi rossz után már biztos hogy jó fog veletek történni, és újra ki fog sütni a nap, csak emeld fel a fejed kérlek!Legyél nagyon erős, és bármikor úgy érzed, hogy beszélned kell valakivel, panaszkodnod kell, akkor írj ide, vagy nyugodtan írj privit is, bármikor.
Tapasztalat az is, hogy ilyenkor a család és a barátok is nagyon sokat tudnak segíteni, csak ne fordulj magadba, hanem keresd a társaságukat, beszélgess, meg fognak hallgatni, és sokszor már ez is elég!
Öszíntén remélem, hogy rendbe tudjátok még hozni a dolgokat, de mégsem, akkor hidd el megfogod találni azt az embert, akkor pont ilyennek szeret amilyen vagy, és elfog fogadni!

A kisfiad adjon rengeteg erőt ahhoz, ami most előtted áll! Pont úgy ahogy a betegségben is erőt adott és hitet!!!

<
sziszka78
Tolna

Ami egyébként mellékes, nagyon szívesen kitöröllek a táblázatból, de azt gondolom, hogy ketten is egész nyugodtan jöhettek, és rád férne ennyi kis kikapcsolódás....ha már úgy is ott a csekketek, nem szabadna bezárkóznod, Ági és Lili is lehet, hogy kettesben jönnek!
Szóval azt hiszem időt adnék én még neked, aztán majd meglátod hogy alakulnak a dolgok!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Boni! Már annyiszor akartam írni, hogy fantasztikusak a vonalzóid! Már a csigástól is el voltam olvadva, de a fölsőnek a szövege is nagyon megható! Majd jelezz, hogy mit válaszoltak (fő az optimizmus!)

Regőnek pedig sok-sok gyógypuszit küldünk, abban igaza van talán a párodnak, hogy mindentől nem tudjuk megóvni őket, de össze számolni sem tudom, hogy az öcsémmel ketten együtt hányszor voltunk begipszelve ugyan ilyen okból, szóval azért ez régen is veszélyes üzem volt, nagyon tetszik amit beszúrtál, érezzétek magatokat nagyon jól!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Barbi, Regőnek jobbulást!

Felícia! :( Nagyon sajnálom, amin át kell menned! Remélem, hogy a férjednél csak egy pillanatnyi elmezavarról van szó, már bocsi, és nem hagy titeket faképnél, azok után meg főleg, amiken keresztülmentél a családotokért! :( Fel a fejjel, már amennyire lehet ebben a szituációban! Arra pedig ne is gondolj, hogy nincs értelme semminek ezután! Nem lehet, bár nem szeretnék belepofázni, hogy túl nagy terhet tettél a párod vállára? Ő lehet, hogy nem szeretne naponta szeretkezni, vagy mit tudom én, és ezáltal úgy érzi, hogy nem felel meg neked a továbbiakban? Lehet, hogy baromságot írtam, előre is bocsi érte! :(

sophie27

Dávid pedig adjon sok sok erőt az elkövetkezendő napokhoz!

sophie27

Az az igazság, hogy azután lett minden sokkal rosszabb, hogy megbeszéltük, és hogy ki lettek mondva a dolgok. Nem tudom, meddig fog ez így tartani, mennyi időre van szüksége (akár arra, hogy velünk maradjon továbbra is, akár arra, hogy meghozza a döntést, hogy elmegy), de ha 5 hónap alatt nem érzett változást, akkor mit remélhetnék? Tegnap azt mondta, hogy nem akar elköltözni, azelőtt meg azt, hogy ő is azt szeretné, ha együtt lennénk boldogok, ez most egy hullámvölgy neki. Mindenki számára mi voltunk az álompár, iszonyúan imádtuk egymást. Ezért felfoghatatlan, hogy történhetett ez.

Már az aggódás ráment a gyomromra, gyengének érzem magam, hányingerem van. Nem tudom, mit csináljak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára felicia 2009.05.12 15:39-kor.

Kép
felicia

Sziszka, köszi mindent! Viszont egyedül a babával nem tudok leutazni olyan messzire, ezért mondtam, hogy tárgytalan a dolog. Úgy néz ki, az idén sem jutok el sehova, pedig már annyira rám férne, bár most még ahhoz sincs semmi kedvem, hogy bárhova is menjek. Félek attól is, nehogy a mostani stressz és szorongás miatt nehogy kiújuljon a betegség.

Kép
felicia

jó reggelt!

Felícia, hidd el, hogy párodnál nem szimplán arról van szó, hogy kiszeretett belőled! biztos vagyok benne, hogy valami miatt nagyon össze van most zavarodva. jó lenne tudni, hogy mi az, de szerintem is az idő mindent a Te javadra fog dönteni! biztosan idegörlő lehet ilyen helyzetben őrlődni, nagyon sajnálom, hogy át kell ezt élned, de én még mindig bizakodó vagyok! higgy magatokban!

tegnap mi voltunk kopaszi gátolni, kb. szétzabáltak minket a szúnyogok, de végülis nagyon jó volt! jó meleg volt, letelepedtünk egy fa árnyékába és ott ücsörögtünk egy kicsit! :) Beni megmászott minden villanyoszlopot! édes volt! :) képeket megpróbálok majd dobni!

további jó hétvégét! Felícia, neked fel a fejjel!!!!

sophie27

Sziasztok!

Úristen, mik fogadnak itt, mikor pár napig nem jövök. Először is Regőnek sok gyógypuszi, reméljük, hogy nemsoká már csak kalandnak fogja fel ezt az egész gipsz ügyet! :)

Felicia: hát nem semmi! Először is a hüvely tágasságról! Ezt találtam hirtelen:

"A hüvelyplasztikai műtét

A beavatkozás történhet helyi érzéstelenítésben (1 %-os Lidocain injekció a műtéti területbe) vagy altatásban. A hüvelyplasztikai műtét két részből áll (mellső fali és hátsó fali), melyek annyira különállóak, hogy a panaszoktól függően egyik vagy másik esetleg el is hagyható. Mellső hüvelyplasztika során hosszanti metszésből kétoldalt felpreparáljuk a húgycső alatti nyálkahártyát. Speciális öltésekkel (Stöckel és Z) alátámasztjuk és megemeljük a megsüllyedt húgyhólyagot. Ezután eltávolítjuk a felesleges hüvelyfal részeket (beszűkítés), majd a hüvelyfal sebszéleit tovafutó varratsorral zárjuk. Hátsó hüvelyplasztika során a hüvelybemenet hátsó részén rombusz alakban kijelölt műtéti területről lepreparáljuk a felesleges hüvelyhámot. Ezután mély öltésekkel egyesítjük a kétoldali izmokat, mellyel beszűkítjük a hüvelyt. A hüvelyhám sebszéleit belül tovafutó, kívül csomós varratsorral egyesítjük.

Lehetséges szövődmények

Egy műtéti beavatkozás szövődménymentességét egy orvos sem garantálhatja. A leggondosabb orvosi beavatkozás után is kialakulhatnak szövődmények. A lehetséges szövődmények: vizeletürítési nehézség, utóvérzés, gyulladás, azonban kezelhetők. Ezért bármilyen csekély jelét is tapasztalja szövődmény kialakulásának (pl. vérzés, vizelet elakadás, láz, fájdalom), éjjel-nappal utolérheti operáló orvosát, aki gondoskodik a szövődmény megoldásáról."

Szerinted ezt egy pasi is megérdemli??? A kínt, fájdalmat, esetleges szövődményeket??? Én speciel felháborítónak tartom, ha egy pasi ilyet mond, még akkor is, hogy "persze, beszéljünk meg mindent". Gusztustalan görény (már bocsi)! Persze, hogy a popsi sexet részesíti előnyben, mert az neki újdonság, nem okoz neki fájdalmat. Ok, van aki szereti, de mégsem ez az elfogadott, a normális! Arra nem gondol, ha csak "odajár" előbb-utóbb ott is tág lesz és Benned visszafordíthatatlan folyamatokat okoz? Hallottam esetről, aki már a székletet sem tudta visszatartani. És ha elmegy, úgy fog keresni a nagyvilágban nőt, hogy leteszteli, az övé mennyire tág?? Baromság. Barátőmnek a pasija is ezt mondta régen, ő rákérdezett nőgyógyra, aki tök fel volt háborodva. És azt mondta, vágjon vissza azzal, hogy lehet, hogy nem a lyukkal van gond, hanem ami benne van! :) Már bocsi, de tényleg ezt mondta.

Szépen kérlek Téged, hogy ne magadban keresd a hibát, ha a sex, a betegséged miatt akar elmenni, tudom, kemény szavak, de akkor menjen isten hírével !!!! (utolsó soraidból ezt szűrtem le, hogy neki már nagyon kiáll a rúdja, de sajnálatból maradna. Bocsi, hogy így leírom, de mocorog bennem most az ideg!!!). Nagy szerelem ide, nagy szerelem oda, felháborít a pasid!!!! Ha nem akar Veled lenni, mondja meg, tényleg én is azt mondom, hogy egyszer él az ember, neki is joga van a boldogsághoz, de azért mielőtt jött Dávid, kicsit jobban átgondolhatta volna a dolgot! Kizártnak tartom, hogy császár után ennyire megtágultál volna, nekem három császárom volt és apa nem panaszkodik!

Ne sírj, ne idegeskedj! Tudom, könnyű ilyet mondani, de egy ilyen pasi nem ér ennyit! Komolyan mondom! Nem bántani akarom a férjedet, de légy erős, eddig is az voltál!!! Hagyd, hagy menjen! (szerintem).

És ahogy a többiek írták, miért, mit várt a pasid? Hogy kb. 60 éven keresztül az a lángolás van, mint az elején? Mi 11 éve vagyunk együtt a párommal, szeretjük egymást és nem tudnám elképzelni, hogy mással legyen, féltékenység is van, de mégsem az a lángolás van, mint az elején! De biztosan tudom, hogy az az érzés, ami összeköt minket százszor többet ér mint egy lángolás!!! Egy örök kapocs van köztünk (és nem csak a három gyerek miatt).

Ne sírj, ne tedd magad tönkre! Dávidnak szüksége van Rád! És hiszem, hogy Rád is vár még boldogság!!!!!!!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok Lányok!

Többször megszólíttattam általatok, megpróbálok először ezekre reagálni, aztán majd az egyéb témák!

Dorca hétfőn túlesett a bal szemének műtétjén is. Ahogy az orvosok is mondták, a második mindig nehezebb, mint az első. Most semmi nem volt jó a műtét napján, és nagyon jó, hogy apa is velünk volt, mert egyedül iszonyatos lett volna.
Dörzsöljük a szemet, hogy lejöjjön a műanyag "tojás", ami védi a szemet, de marhára idegesíti Dorcát. Nem lehet sétálni, mert a lábunkban a branül, ami csak a következő nap kerül ki. nem jó a babakocsiban sétálni, nem jó a játékokat rágni. Nem lehet hason aludni, legalább a műtét utáni első napon. És mégis hogyan magyarázzam ezt el neki? Hasra fordul, én vissza. Ő megint hasra én vissza. Iszonyatos sírások. Szóval műtét után még 2 kúp a fájdalomra, de aztán csak hazajöhettünk másnap.
Doktornéni nem bíztatott sajnos a műtét után sem, a könnyezés és a fényérzékenység valószínűleg megmarad, mert nagyon meg van tágulva mind a szem, mind a szaruhártya ( és józan paraszti eszemmel, így arányosan több fénymennyiség is jut a szembe). Mindenesetre, 27-én megyünk újra és akkor mindkét szemét alaposan megvizsgálják, kiveszik a varratokat, ha feltisztul a szaruhártya, akkor objektív látásvizsgálat, szemfenék vizsgálat, nyomásmérés, szaruhártya és szemgolyóátmérő mérés is lesz rövid altatásban. Ez után már sokkal okosabbak leszünk. Megtudhatjuk, van-e már károsodás a szemfenéken, hogy milyen ütemben nő a szem, és talán a szemüveg bemérése is lehetséges lesz. Akkor sötét szemüveg, és talán végre utcai séták!?

Sajnos itthon sem a legjobb, mert begyulladt a műtött szem. Jelenleg is óránként csöppentek, nehogy rámenjen a szeme....
Hogy ettől-e nem tudom, de Dorca sem hajlandó cumizni, mint Yuyuéknál a szopisztrájk, mi is leálltunk, de Dora nem is iszik!!!
Kanállal 5-6 kanál tea, ennyi a folyadék.

Viszont, ha evett, és véletlenül aludt is, (mert ezzel is gondok vannak), akkor édes pofa, talán csandi Csengéjére hasonlítunk a legjobban, méreteinkben és huncutkás pofiban is, ahogy a képeket elnéztem…

Képzeljétek tegnap este nyolc óra óta Dorca ÖNÁLLÓAN JÁR! Már 15 lépést is megtett egyik támponttól a másikig! És közben állandóan mondja, mondja. Hol csak tátog, hol gajdol, hol sikongat. Ja és végre mászunk is, igaz egészen különleges stílusban, félig ülve, egyik lábunkat magunk alá húzva, de végre bárhová eljut a segítségem nélkül is.

Emesedora!

Gyerekrák témában: barátnőm kisfia 11 évesen csontrákos lett (úgy tanultuk gyerekeknél mindig azt támadja a rák, ami éppen a legnagyobb ütemben fejlődik), majd egy évet töltöttek kórházban, minden nap volt valaki a gyerekkel, apa anya dolgozott Pécsváradon, de Sebestyén Pécsett volt és volt még egy nővér is! Szóval egy év elteltével nyáron hazaengedték, mondván, hogy meggyógyult. 2 hónap múlva köhögéssel, majd véres köpettel ültek ua. a gyerekklinikának a folyósólyán, ahol nem siették el a gyerek ellátását ( ezért pereltek is, tévében is láthattátok őket), de azt hiszem, már mindegy is lett volna szegény Sebinek, mert akkor már tüdőáttéte volt, és másnap meghalt szegény….

Nem szeretem a rossz témákat, de úgy néz ki, ma csak ilyen jut nekem!

Felícia!!!!!.

Azt hiszem értem mit érzel!
Mamám negyven, anyum 35 évesen vesztette el a férjét, /bár ők sajnos meghaltak,/ s attól fogva egyedül éltek. 11 éves koromtól egyedül voltunk és rettegtem attól, ha a tendencia folytatódik, én már 30 évesen egyedül leszek, vagy férjhez sem megyek, szóval betegesen féltem a magánytól. Akkor lett egy párom 15 évesen. Ez a kapcsolat 7 évig tartott, szerelemnek indult, aztán ellaposodott. Tudtuk mindketten, hogy csak azért vagyunk együtt, mert nincs más. Ő szeretett volna babát, mert minden barátunknak volt már, én nem, mert éreztem ez nem lenne jó kapcsolat. Aztán ő ment el előbb, és akkor én majdnem megőrültem, hiszen a rém, az egyedüllét réme újra a társam lett. ( szerencsésebb eset, hogy nem volt baba, de mégis nehéz!)
15 kiló mínusz, aztán új élet! Nyári szünet volt a suliban, ahol tanítottam, megőrültem volna otthon a 4 fal között. Direktmarketing céghez mentem házalni. Ma már utálom az egészet, akkor jó volt, hogy elmentek a napok. De ült az irodában Vakali, akit szintén megtaposott már az élet,(ő az édesanyját ápolta előtte évekig, akinek vastagbél rákja volt, de nem engedte, hogy a kórház falai között élje élete utolsó hónapjait. Huszonéves fiúként megtanult gondoskodni a betegről ellátni a háztartást és a túlélő apát és nagymamát.)
Én ezt akkor nem tudtam, de ez az alázat, ami ettől a sorstól a sajátja lett sugárzott belőle. Isten nagy játékos Felícia! Elvesz, de ad is, mindig ad ne félj! Nem mindig azt adja, amit kérsz, amiért imádkozol, de, ha azt nem adja, annak oka van, akkor jobbat tartogat a számodra, ebben biztosabb vagyok, mint a gépben, amivel levelemet továbbítom Neked!

Ne add fel, ha Ő van neked rendeltetve, Ő lesz a tiéd, de ha nem, akkor engedd el, mert jobbat tartogatnak a számodra, és kell a váltás, hogy Az a valami / valaki más elérhessen Téged!

Szeresd a fiad és szeresd nagyon Magadat is, hogy tudj sugározni, most fogsz megerősödi, mert minden egyes próba, nehézség erősebbé és bölcsebbé tesz !!!

Ezt feltétlenül nézd meg!!!!! Millió puszi, mi mind veled vagyunk!
http://www.vagyvideo.hu/blog/?p=95

http://video.google.com/videoplay?docid ... 7873269335 ez is róla szól.

KépKép
koadri

Felícia, Mariann!

Ha megnézted a videót, csak annyit írj ide kérlek, Te erős leszel a végén?- mint Nick Vujicic, akkor én is megnyugszom!!!!!

KépKép
koadri

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat.
A férjem nagyon jó ember, az elmúlt egy évben ő is sokat szenvedett, nem mindenki tudta volna végig csinálni velem azt, amit ő. Hányszor volt olyan, hogy éjszakai szolgálatból reggel jött haza, és alvás nélkül vitt engem kocsival Pestre a kezelésekre.
Szilvia, félreértetted, ő azt mondta, amikor szóbahoztam, hogy a műtétről szó sem lehet, és hogy nem a szex miatt kellene aggódni, hanem inkább az érzelmi oldala miatt.

Egyenlőre várok, megpróbálok türelmes lenni, nem veszekedni vele, mosni, főzni, takarítani, hogy jól érezze magát velünk. Megpróbálok többet nem sírni előtte, sőt, mosolyogni. Egyenlőre nem hozom fel többet a témát, aztán meglátjuk mi lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára felicia 2009.05.12 15:39-kor.

Kép
felicia

Adri! Dorcának gratula az önálló járáshoz, nagyon kis ügyes!!
Sajnos nem tudok mit mondani arra, hogy erős leszek-e, szerintem eddig sem voltam az, csak hagytam magam sodortatni az árral.
Irigylem az óriási hitedet, ami nekem sajnos nincs.
Igazából nagyon gyenge vagyok, hiszen már olyanokon is gondolkoztam, amit le sem írok.
Sokat segít anyósom is, párom nem tudja, de elmondtam mindent az anyukájának. Mellettem áll és bölcs dolgokat mond. Végülis rajtam kívül, ő ismeri legjobban a fiát.
Tudom, hogy Csabi próbálkozik, amikor szüleim itt voltak, ő ajánlotta fel, hogy menjünk moziba, a film alatt fogta a kezem, stb. Nem hiszem, hogy el akar menni, legalábbis még nem.

Kép
felicia

Felícia privit küldtem!

Barbi!

Regőnek én is mielőbbi feépülést kívánok, és mi lett a csomagtarós ügy vége? Elkerülte a figyelmemet?

Mi van Nonokánkkal? Javult már a helyzet náluk?

Édesek a popsis képek, majd csinálok én is, de nem láttam még posis kollázst! Készül?

KépKép
koadri

[quote="koadri"] írta:koadriIsten nagy játékos Felícia! Elvesz, de ad is, mindig ad ne félj! Nem mindig azt adja, amit kérsz, amiért imádkozol, de, ha azt nem adja, annak oka van, akkor jobbat tartogat a számodra, ebben biztosabb vagyok, mint a gépben, amivel levelemet továbbítom Neked!

Ne add fel, ha Ő van neked rendeltetve, Ő lesz a tiéd, de ha nem, akkor engedd el, mert jobbat tartogatnak a számodra, és kell a váltás, hogy Az a valami / valaki más elérhessen Téged!

Szeresd a fiad és szeresd nagyon Magadat is, hogy tudj sugározni, most fogsz megerősödi, mert minden egyes próba, nehézség erősebbé és bölcsebbé tesz !!!

Ezt feltétlenül nézd meg!!!!! Millió puszi, mi mind veled vagyunk!
http://www.vagyvideo.hu/blog/?p=95

http://video.google.com/videoplay?docid ... 7873269335 ez is róla szól.

Adri ez gyönyörű volt! megkönnyeztem... :cry:

Édes kicsi lányodnakl gratulálok...és nagyon nagyon drukkolok, hogy a szeme világa megmaradjon! puszi

Felicia naggyon szorítok Nektek, örülök,hogy van azért esély... pislákol még az a gyertyaláng és addig van remény... hiszen ezek az apróságok, próbálkozások erre utalnak ! biztos mindkettőtöknek nehéz!de kérlek próbálj meg pozitív lenni, mert ez az alattomos mocskos betegség a negativ dolgokból is táplálkozik... Vigyázz magadra!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Felicia: Tőled szeretnék elnézést kérni, végig olvastam délelőtti soraimat és nagyon keményre, bírálóra sikerült. Csak annyira elkapott a harci ideg, mert (néha túlságosan is) beleéltem magam a helyzetedbe és éreztem, mennyire szomorú lehetsz most. Biztos jó ember a férjed, hisz akkor nem élnétek ennyi ideje együtt. Remélhetőleg csak most egy hullámvölgy van nála, ilyen másoknál is előfordul. Igen, azt a részét értettem, hogy nem a sex-el van alapvetően problémája (bár kár volt ezt mondania, mert így félő, komplexust alakít ki Benned sex közben), hanem érzelmileg. Bízzunk tényleg abban, hogy ez egy hullámvölgy nála és visszatér Hozzád érzelmileg. Lehet, hogy most az a legjobb taktika (Te ismered), hogy többet csináljatok külön programot (persze nem csajokkal, pasikkal gondoltam), Te is próbálj vidámabb lenni, romantikusabb, sexibb. Amire szüksége van. Próbálj visszaemlékezni arra, hogy mikor Beléd szeretett, mik voltak azok a tulajdonságok, amiket emlegetett, hogy szeret Benned.

Nemrég láttam egy külföldi csatornán nagyon jó műsort, egymástól elidegenedő párokról (sex és érzelem téren). Nagyon jó volt. Mindkettő egy hétre egy szállodai szobába költözött. A nővel egy nő foglalkozott, a férfival egy férfi. Elmentek pszihológushoz, vagy pl. ha azzal volt problémája a férfinek, hogy nem tudott a sexről beszélni, akkor elvitték egy sex telefonos nőhöz, aki beszélt a sexről és feldoldotta a gátlásokat benne. Az egy hét alatt rávetítették őket a másikkal szemben elkövetett hibáikra, helyzetgyakorlatokkal. A végén már annyira hiányoztak egymásnak, hogy alig várták a talit. Kicsinosították őket és egymásnak estek. Nem csak testileg. Tanulságos műsor volt!

Megoldható esetleg nálatok is, hogy néhányszor kettesben menjetek valahova?

Na megyek, nem okoskodni akartam (ismét), csak segíteni. De nyugodtan állíts le Felicia, ha nem vagy rám kíváncsi! :)

Jó éjszakát

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, ami még fontos: Adri: nagyon szorítok Nektek továbbra is! Elszomorít, hogy ilyen kicsi lánynak ilyeneken kell keresztülmenni. Csodálom az erőtöket! Én Bencémet elég nehezen tudnám megfékezni, hogy hasra forduljon!

A csontrákos kisfiúhoz: mindig elszomorít, ha ilyet hallok, iszonyat, hogy ilyen megtörténhet!!! De remélem, nem általános, hogy a leggyorsabban fejlődésben lévő szerveket támadja meg! :(

Gyors gyógyulást kívánok Dorcának! A doki mit mond az esélyekről?

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

A videót megnéztem. Felemelő, elszomorító, örömteli és felejthetetlen!

Köszönöm Adri!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvia!
Nagyon köszönöm a tanácsaidat, éppen ez az, amire most szükségem van, hogy most mit csináljak, hogyan viselkedjek, stb, mert teljesen elbizonytalanított a párom. Amikor erről beszéltem neki, hogy most nem tudom, hogy közeledjek-e, megöleljem, megcsókoljam-e, mert nem tudom, hogy hogyan reagálna, akkor azt mondta, hogy próbáljam ki és akkor majd meglátom. Ez nem tudom, mit jelent, nem mertem neki azt megmondani, hogy rettenetesen félek attól, hogy pl. ha hozzá akarok bújni, és ő nem akarja, elutasít.
Ma beszélgettünk semleges témákról, még egy sztorin együtt is nevettünk. Már nem játszik annyit a számítógépen, legalábbis nem egyedül, hanem hív engem, és közösen játszunk. De pl. máskor mindig ad puszit, mielőtt munkába megy, mostanában többször nem, ma este amikor felhívtam rá a figyelmét, adott két puszit az arcomra, ahogy üdvözléskor az emberek az ismerőseiket szokták megpuszilni. Ügyelt arra, hogy ne szájra adja. Vagy csak én látok már mindenben valamit és bolhából csinálok elefántot?

Adri! Pici lányodnak nagyon sok puszit küldök, és szorítok, hogy minden rendben legyen!
Barbi! Regő lábára is mennek a gyógypuszik, remélem azért már nem fáj neki!
Columbine Ági véleményére lennék még kiváncsi, hiszen ő valami hasonló válságon nemrég ment át a párjával, igaz, ott volt egy másik nő is a képben, de végülis visszatalált hozzá a párja és azóta boldogok, vagy nem?

Kép
felicia

Sziasztok!

Adri a videót ismertem, de nagyon örülök, hogy megosztottad a többiekkel is, mert szerintem fantasztikus ez a srác, és hihetetlen energiái vannak, az biztos, hogy egy ilyen történetből erőt lehet meríteni!

Örülök, hogy túl vagytok a műtéten végre, és sok erőt nektek ezekhez a napokhoz! Mielőbbi gyógyulást nektek, és mindenképpen gyere a hírekkel, hogy mi volt a vizsgálatokon!

Most mennem kell, Málnus nagyon nyűgös, teljesen felborult ma a napja, este 7-kor ébredt, máskor ilyenkor már rég alszik, most meg nyűglődik és semmi nem jó neki!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Felicia: én a helyedben próbálnék természetesen viselkedni, hogy ne érezze a feszültséget Rajtad. Szerintem most neki (bár mindenkinek :)) egy nyugis, humoros, kedves, csinos feleségre van szüksége (a pasik sajnos hajlamosak elfelejteni, hogy a nőknek is lehet rossz napjuk, rossz hangulatuk).
És tényleg, ami szerintem fontos, hogy próbáljatok többet kettesben lenni, próbálj vele beszélgetni. Lehet, hogy az elhidegüléshez az is közrejátszott, hogy ő most elsősorban Anyának lát Téged, nem nőnek (tudom, furán hangzik ez, mert szerintem az anyaságnál nincs szebb érzés a világon). Próbálj a kedvében járni, esetleg valami változtatás a külsődön? Aminek ő örülne? Mondjuk egy hajvágás, hajfestés, ilyesmire gondolok.

Na megyek, a két kicsi szedi szét a kisszobát.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, és szerintem is öleld meg, csókold meg, ha úgy érzed, hogy ezt kell tenned. Ne lássa szerintem annyira, hogy biztonytalan van, mert hiába szeretik a pasik úgy érezni, hogy ők hordják a nadrágot, szeretik ha egy nő határozott. Látja Rajtad, hogy erős vagy, jókedvű, azt jobban szeretik, mint egy határozatlan nőcit. Szerintem. Bonyolultak ezek a pasik, nagyon!!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Jelzem élek és jól vagyok most vagyok a 30. héten, a pocak most igy néz ki ( egy kis nosztalgia nektek):
Kép Kép

Holnap megyek uh-ra.
Remélem mindenki jól van még majd jelentkezem.

Puszi Mindenkinek
Gabi

Kép
Kép
minimano74

sziasztok!

Adri, mennek a drukkok kis Dorcikádnak, remélem, hogy minden jóra fordul és sikerül megmenteni a szeme világát! én bízom benne! stramm kis csajszi, ja és persze gratula az egyedül járáshoz! :)

Felícia, szerintem nagyon jó tanácsokat kapsz a csajoktól! bízz magadban és bízz a szerelmetekben, ami most lehet, hogy párod részéről pillanatnyilag zátonyra futott, de biztosan hamarosan továbbhaladtok azon az úton, amit kitűztetek célul magatok elé! Adri videója nagyon jó! remélem, hogy tudsz belőle erőt meríteni!!! :) én még annyit gondoltam, hogy esetleg lehet, hogy nem kellene a párodnak éreznie, hogy nélküle megáll a világ, vagyis ne lássa rajtad, hogy csak tőle függsz (érzelmileg), szerintem tényleg fontos, hogy ne azért maradjon, mert esetleg azt gondolja, ha elmegy, akkor bármi tragédia történhet, mert nem! van egy kisfiad, aki iszonyatosan sok erőt és szeretetet tud adni és biztosan most is kapsz már tőle! szóval csak erősen! és minden megoldódik!

Gabi, iszonyat jól néz ki ez a pocak! de irígykedem is :) jó nosztalgiázni a Te jóvoltodból! én 39. hétben szültem... tényleg nincs már sok hátra Nektek sem! :) jujj de izgi! ha lesz uh kép, dobj nekünk is légyszi, szívesen látnánk őt! :)

mi hétvégén megint sokfelé pörögtünk! voltunk piacon, cipőt nézni nekem, meg bevásárolni, meg anyuméknál, meg a dunán (pároméknak ott van kis telkük) csónakot kihúzni a víz alól, stb. stb. aztán levágtam Benim haját! :) annyira sok nem volt neki, de volt pár helyen már hogy 10 centis tincsei voltak, így most egy 12mm-es hajnyírógéppel letoltam a haját, már amennyire hagyta! :) nagyon kis cuki fiús lett, majd dobok róla képet! :) fogunk még mindig sehol!

ja, és ma reggel, mivel a nagyágyban aludtunk hármasban, apa már kezdett készülődni, mi aludtunk tovább és arra keltem, hogy egy iszonyat puffanás, majd üvöltés! gyerekem leesett az ágyról, de ez volt vagy 25-30 centi magasan és a kemény parkettára! :( nagyon megijedtem, de szerintem semmi komolyabb, mert sírni sem sírt olyan sokáig, meg nem is látok rajta semmi különös jelet! szóval a reggeli adrenalin megvolt!

lányok, valaki csináltatott már magának kismama bérletet bkv-éknál? hogy megy? tudtok segíteni? köszi előre is!

és akkor próbálok pár képet feltenni, ha a rendszer is engedi!

sophie27

Kép
Kép
Kép
Kép

sophie27

Zsófi!
Nagyon aranyos lett Beni frizurája.A bérlethez kell vinned magaddal egy igazolást hogy gyesen vagy + fényképet.

Gabi!Nagyon helyes pocakod van jó nosztalgiázni!
Vera
l.veronika

Vera, de az igazolást honnan kell beszereznem?

amúgy ez még nem az új frizkó... itt még "hosszú" csak olyan szöszke, hogy nem látszik.

majd mindjárt az új hajjal. hátha van különbség! :)

sophie27

Felicia, sajnálom ami történt :( A lányok itt ellátnak sok jó tanáccsal, remélem rendeződik nálatok a helyzet!

Gabi, milyen helyes pocak :) Örülök, hogy minden rendben veletek, tegyél majd fel UH képet ha lesz.

Beni nagyon cuki, ez a mosoly nagyon szívdöglesztő.

Barbi, Regőnek jobbulást! Kijut nektek is a jóból mostanában.

Apró, Levi nagy segítség lesz a takarításban :D Zsombinak is kedvence a felmosó.

Szegény Dorca :( mennyit kell szenvednie, de remélem legalább eredményt hoznak a műtétek. Nagy gratula a járáshoz! Nem semmi a kis csaj :)

A nyári találkozóval kapcsolatban nem szóltam hozzá, én ennyire előre nem szoktam tervezni :) Az is lehet, hogy akkor tartjuk a fiúk szülinapját. De ha mégsem akkor lehet, hogy elmegyünk egy napra. De az is szerintem biztos, hogy az utolsó pillanatban lemondja valaki és szállás is lesz ha több napra mennénk :)

Lányok lesz valami közös program a héten? Gát vagy ilyesmi? Mi csütörtökön megyünk Ringatóra, esetleg utána?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.05.11 10:38-kor.
Vendég

íme! :) előtte:

Kép

utána :)

Kép

azért pár helyen maradt a hosszabból is... :S hát istenem, nem vagyok fodrász! :)

sophie27

Sziasztok!

Adri,
Én is drukkolok Dorcikának! Gratula a menéshez is! :)
Nagyon jó volt a videó, amit feltettél!

Gabi,
Nagyon édes a pocid! Sokat mocorog már?

Barbi,
Szegény Regő! Jobbulást neki is!

Zsófi,
Nagyon édes Beni, meg ti is nagyon helyesek vagytok a képeken! :)
Amúgy miért vágtad le Beni haját? Nem is volt hosszú, vagy csak a képeken nem jön át? Én kérdeztem a háziorvosunkat, hogy igaz-e hogy le kell vágni a hajukat hogy erősödjön, és csak mosolygott, hogy levághatom ha akarom, de erősödni nem fog attól. Hát ki ezt mondja, ki azt. De mindenesetre jól áll Beninek ez a frizura is! :wink:

Kép
Kép
dia123

Ja képzeljétek, tegnap Virág kapaszkodva felállt! :D :shock:

Kép
Kép
dia123

Zsófi!
Elfogadják azt a papirt amin igényelted,mivel azon rajta van az államkincstár pecsétje meg az hogy átvették.
Vera
l.veronika

Tegnap a csillebérci kalandpályán jártunk. Találjátok ki melyik a kakukktojás? :)

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Dia, köszi a bókot, én igazából azért vágtam le neki, mert nagyon összevissza hosszúságú volt, meg az utóbbi időben rákapott arra, hogy húzigatta a saját haját is. nem akartam, hogy kitépkedje :shock: az, hogy apájáét és az enyémet húzza, azt még letojom, de az övét ne már! :)

Andi, hááát, nem is tudom, hogy melyik a kakukktojás a képeken! szerintem a bukósisak! :) két gyönyörű gyerkőcöt látok kalandparkolni, de az egyik fején van bukósisak, a másikén nincs! :)

ja igen, Adri videója tényleg nagyon durva volt! megható és tanulságos. én nem vagyok vallásos, nem vallom annak magam, de ez a srác! nagyon kemény élete lehet és mégis tud pozitív maradni! na, ez a nagyság szerintem!

és nagy hírem van! kocog a kanál a gyerekem foga alatt! :):):):) végre, 9 hónapos korára lesz fogunk!? vagy mi? már kb. a 3. hónaptól szenvedünk vele.

Vera, köszi!

sophie27

Sziasztok Csajok!
Átlósan végigolvastalak Benneteket,mert itthon fekszem a hasműtétem(gyerekfejméretű hasfalsérv,köldöksérv és hasplasztika) miatt,így kicsit ráérek...Látjátok mennyivel egyszerűbb egy gyereket kihordani....

Nagyon édesek a kismanók! :lol:

Szállástémához szólnék csak hozzá,ha már ránk is gondoltatok... :wink:

Mi most hétvégén megyünk Hévízre az ikres topiktalira.Nagyon bízom benne,hogy minden jól fog alakulni,mert sok munkám volt benne!

Ebben az apartmanházban 17 lakás van(1,2,3 szobásak).A szállás 4180Ft/fő/éj(szállás,reggeli,idegenforg.adó).Mi ebédet egy közeli étteremből kértünk,ahol választhattunk 6-8 féle egytál étel közül 800Ft-os áron.Csirkepörit nokedlivel meg salátával eszünk,amit odahoznak a házhoz.

Hévíz szerintem még azért nagyon praktikus,mert ha éppen nem tudunk a Balcsiban fürdeni rossz idő miatt,akkor sincs gond,mert 10 km-re van a kehidai élményfürdő,ami 100%-osan bababarát.
Mi most ki is próbáljuk vasárnap,ahova szintén kedvezményesen jutunk be.

Nagyjából ennyi...
Pusszancs mindenkinek! :lol:

binyek

és mindig elfelejtem! a popószépségversenyes kollázsra szinte senki nem küldött fotót eddig, így érdeklődés hiányában nem nagyon tudom megcsinálni :(

legyen más a téma???

sophie27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?