A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Mágnes: haláli a beájulós kép Annáról! Meg a többi is. :D
Csöre: az elszámolások meg is vannak. A sulit nem tudom elérni. A német érettségi miatt kihúzták a telefont. Ez az utolsó reményem, hogy náluk van. Kiborogattam mindent a szoba közepére, de semmi. Trehányság....
Amúgy nekem már napokkal ezelőtt küldték, és már jó lenne elkezdenem intézkedni.

krisz78

krisz:
szerintem, ha nem találod, végső esetben az OTP-hez ,menj be, nekik kell lenni másolatnak, és adniuk kell egy példányt, persze gondolom nem ingyér.... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Na, közben elértem őket. Ésssss... Nincs a suliban ilyen papírom. :shock: Felhívtam az OTP-t és kértem egy új példányt. 2 hét múlva itt lesz, állítólag. Szóval ajánlom mindenkinek, hogy most nézze meg, megvan-e belépési nyilatkozat, hogy még időben tudjon másikat szerezni!

krisz78

Krisz: a lazsálós napozós napod felét már intézekedéssel töltötted, mostmár menj napozni:-)

Mágnes: ANnád szenzációs!!!!!!!!! HÁt ez a sörös beájulós kép...........haláli édes a csajod!!!!

KépKép
peni

Addig is míg sikerül kicsit visszaolvasnom: ( :oops: )

http://www.magazine13.com/lifestyle/borne-few-minutes-ago.html

Néhány perces csecsemők fotói
kisbogacs

Biga.csiga: Milán szupercukiság :D És a pasikkal kapcsolatban fogadd meg Peni tanácsát, mondd meg egyenesen, mit szeretnél, sok bosszúságtól kíméled meg magad. Húsvéttal kapcsolatban igazad van, ez a hagyomány tényleg fontos a gyerekeknek, mi bármennyire utáljuk is. A 3,5 éves keresztfiam még múlt héten is úgy állított be, hogy szabad-e locsolni? :D

Moffli: köszi a bókot, de igazából még rajtam van egy tízes és sajnos mióta hazajöttünk a kórházból összesen 2 kg ment le rólam :oops: Szóval, nekem is van hová fogyóznom, bár szerencsére a nyári ruháim többségét fel tudom venni :D

Peni: fogak :D

Krisz: amikor beléptél a magánnyugdíjpénztárba, akkor kellett kitölteni a belépési nyilatkozatot. Erre van szükség a GYED-hez. A belépési papírt én megtaláltam, de az elszámolásokat eddig nem őriztem meg :twisted:

Cumisüveg témában csatlakozom Csöréhez, nálunk is csak cici kell :D

Mágnes: ez a kép Annáról és a sörröl fantasztikus :D

Lányok, felrobbanok! Nálunk mindenkire most jött rá, hogy felújítja a házát. A kertszomszéd kívülről szigetelteti a házát, már két hete zajonganak :twisted: Tegnap meg az ikerszomszéd kezdett el bennt a lakásban valamit, állandóan fúrnak. Ma délután épp akkor kezdték el, amikor altattam Bálintot :evil: 20 perc múlva átcsattogtam, hogy nem lennének-e kedvesek kicsit későbbre időzíteni a zajjal járó munkálatokat, azóta végre csend van :lol:

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Mágnes! Gyönyörűek vagytok!

Krisz! Mars napozni! :)

Én elköszönök a hétvégére.
Jók legyetek!!! Éssssssss írjatok jó sokat!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Kriszti:
Hát ezektől a képektől elolvadtam :)

Bálintanyu:
Én folyamatosan veszekszem aszomszédokkal, pontosabban a fiukkal. Anna ablaka alatt van az ő garázsajtajuk, és mindig úgy időzít, hogy ahogyleteszem Annát aludni, ő a focit az ajtóhoz rúgja, vagy éppen fahusánggal kartondobozokat gyilkolászik, vagy csak szimplán atikulátlanul üvölt... :twisted: Amikor szólok, még ő van megsértődve.. :evil: Bencét szerencsére nem zavarja a zaj, a nővére mellett hozzászokott szegénykém..
De tényleg semmi tapintat nincs az emberekben... :?

Hanna:
Jó hétvégét nektek :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: szomszéd fiú :evil: A tapintatról jutott eszembe a tegnapi bevásárlás története: egyszerre bezártak 2 pénztárat, így már csak 2 volt nyitva, közben a boltban vagy ezer ember.... Már állunk vagy 5 perce a kígyózó sorokban, amikor a mellettünk lévő pénztár végre kinyitott. A mögöttem álló nőszemély (bocs, de szebbet nem tudok róla írni) majd fellökte a babakocsit, csak hogy ő lehessen az első a pénztárnál :evil: :evil: Egyébként azt megfigyeltem, hogy a psik sokkal előzékenyebbek velem, mióta babakocsival járkálok, mint a nők. Ki érti ezt?

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Én ilyenkor már szólni szoktam, minket is többször majdnem elsöpörtek, nekünkjöttek. A legjobb az volt, mikor egy idős néninek szóltam, hogy ne álljon már elénk a sorban, mikor itt vagyok a gyerekkel, erre közölte,hogy PUKKADJON MEG! :lol:
Hát a pénztárossal olyan jót nevettünk :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Egyszer - 2 nappal Bálint születése előtt - a férjem is rászólt egy nőre, mert pofátlanul beállt elénk a pénztárnál. Ő viszont mikor rámnézett, nagyon elszégyellte magát :shock:

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

hóóóhóó lányok nekem is van pár ilyen esetem....Somával a tescoban vásároltam Zétény születése előtt 1 héttel.....akkora voltam mint a fehér bálna alig vonszoltam magam, mellettem a kis 5 évesen, a bevásárlókocsi és próbálom túlélni a napot....és két fiatal 18 éves kislány úgy áll elém a hentes pultnál ahogy elő van írva....még ugyanott a pénztárnál egy öreglány nekiállt tolakodni....ott már elszakadt a cérna, mondtam neki jó hangosan, hogy mindenki hallja: ÁLLJON CSAK BE ELÉM NYUGODTAN, ÉN RÁÉREK LEGFELJEBB INNEN MEGYEK SZÜLNI AZ 5 ÉVES MEG MAJD HAZAFUT A CSOMAGOKKAL..........szó nélkül elkullogott. Nagyon sok ilyen esetem volt sajnos és osztom a véleményt a nők sokkal tapintatlanabbak mint a férfiak.......ki érti ezt?!

KépKép
peni

Mi dec. 30-án voltunk a hentesnél, és kígyózó sor volt, az utcán álltunk. :) Hátrafordult egy ismerősünk, hogy na és mikor érkezik az a baba? Én meg mondtam, hogy elvileg tegnap kellett volna . Akik hallották, hátranéztek, és előretoltak, nehogy megszüljek ott a hentes előtt :lol:

Ja!
Tegnap meg apán röhögtem egy jót! Túrógombócot csináltam, a tejfölt bekevertem porcukorral, és a tejfölös bödönben betettem a hűtőbe. Apa pedig vacsira szépen belekanalazta a tojásos levesébe a cukros tejfölt :lol: Elfelejtettem szólni... :oops: :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Tolakodás: hááát, szerintem mindannyian tudunk példát, így most ellenpéldával jövök :D kedden voltam vérvételen, beálltam szépen a sor végére, amikor az előttem álló rangidős (kb 80 éves) bácsi előretolt, és szólt az előtte levőknek is, hogy "babával van". Így soron kívül jutottam be.
Sajnos velem is előfordult, viszont, hogy egyszerűen nem vettem észre, hogy a mellettem álló/ülő, sorbanálló babát vár, csak már későn :( Amikor az ember csak néz ki a fejéből :oops:

Edit: ó, a környékünkön mindenki építkezik :) új telkek, új házak, tehát nem is végeznek hamar. Viszont nincsenek a szánkban, nem döng ezerrel, de azért hallani. Főleg, amikor az egyikben döngetik a technot :evil:

Voltunk ma Zazával ismerkedős iskolai órán. Háááát, Csajok, én azt hittem, a fiam óriás (aha, én meg elfogult :roll: :oops: :lol:). Szóval lesz egy olyan osztálytársa, aki vagy másfélszer akkora (na jó, ez kis túlzás), pedig Zaza a 137 centijével és 30 kilójával simán beférne akár a harmadikba is :roll: Mekkorák ezek a mai gyerekek :roll:

Na, megyek kertészkedni, amíg Saca alszik (ma már vagy negyedszer nap közben :roll:)

Csöre
csöre74

Mágnes! hangosan felnevettem amikor megláttam Anna sörös képét:)

Biga. Csiga! az én párom sem járt locsolkodni, de idén már mikor Mátét lehetett vinni olyan büszkén ment vele! NYugi nálatok is ez lesz:) lehet büszkélkedni majd Milánnal aki gyönyörű!

Én azért preferálom a víz itatást annak ellenére, hogy nem szokott kérni belőle Petra mert Mátéval iszonyat sokat szenvedtem mikor már nem szopott. Nem akart elfogadni semmilyen innivalót a legnagyobb hűségben sem. Én meg ki voltam készülve, hogy kiszárad.

Edit! ne dühöngj, elvégre nekik is meg kell csinálni a felújítási munkálatokat valamikor! Nekik is napközben van munkaidejük és sajnos a legtöbb meló zajjal jár és ha nem lesznek kész időben akkor rajtuk verik el a port. Egy csomo munkát csak ilyenkor tavasszal lehet megcsinálni. PL a szigetelést amit max 30 fokos hőmérsékletig lehet végezni! A szomszéd honnan tudja, hogy Te éppen altatsz??? Lehet őt meg a síró gyerek zavarja este....Csak gondolj bele ha épp Ti csinálnátok valamit a házon akkor körbejárnátok végigkérdezni bajon hol ki alszik stb stb?
Más az amikor ok nélkül megy a zajongás pl hangos zene de egy ház felújítást, útépítést egyéb melót nem lehet félbehagyni csak úgy mert valakit zavar.
Mi is épp a szigetelést fejezzük be jobban mondva a szinezést a szomszéd felöli oldalon ahol szintén egy kisfiú van aki egész éjjel sírt a foga miatt. Biztos zavarja őket a csiszolás de meg kell csinálnunk mert vannak oylan munka foylamatok amiket nem lehet félbehagyni és másnap folytatni elhúzva a melót napokig.
katuska79

[quote="krisz78"]K írta:krisz78riszti: ezt hogy érted el. Ádám meglátja a bodyt és visít, megfeszíti a karját, hogy minél nehezebb legyen ráadni a ruhát.

Moffli: én a kezdetektől adok Ádámnak vizet, ha szomjas. Van, hogy mást el se fogad. Nekem a doki is javasolta, azt mondta, így a tej ízét is kimossa a kis szájából, nem savanyodik bele. Naponta 100-120 ml víz elfogy.

Krisz, Ágnes sem szeret továbbra sem öltözni, csak segít. Lehet úgy gondolja, így hamarabb túllesz rajta :D
Nahát, nagyon kedves a tanítványod! :)

Lányok, azt honnan lehet tudni, hogy mikor szomjas a baba?

Anyák napja: Furi, de én abszolút nem érzékenyültem el az ünneptől. Viccelődve mondtam egy-két nappal korábban, hogy ezentúl eggyel több ünnepem lesz az évben, de jó, de valahogy semmi többletérzést nem váltott ki bennem az "Anyák napja" ünnep. Nem vártam ajándékot, de még egy mondatot sem, szóval egyáltalán nem ünnepként éltem meg. Erre jön a párom, és odaadja életünk első virágát. Én ettől hatódtam meg. Hogy korábban soha nem kaptam tőle virágot, és most igen. És persze így már annak is jelentősége volt, hogy nőként nem kaptam tőle soha, de anyaként most igen.
Viszont ha nem hozott/mondott volna semmit, nem éreztem volna megbántva. :roll:

Pehelysúly: csatlakozunk a csapathoz: tegnapi tisztasúly 5940g.

A "Milán figyel apa karjában" képtől egyszerűen elolvadtam. Hihetetlenül szép...

Gratulálok Noémi kétkezes mutatványához! :)

Peni, fogzás :D

MÁgi,
tüneményesek a gyerkőcök! A dédis képben van valami olyan megható..

Hanna, jó hétvégét!

[quote="Edit"]E írta:Editgyébként azt megfigyeltem, hogy a pasik sokkal előzékenyebbek velem, mióta babakocsival járkálok, mint a nők.

Én azt vettem észre, sétálok Ágnessel, és a férfiak zöme mosollyal-elérzékenyülve, babát csodálva megy el mellettem, a nők többsége pedig közömbösen, leginkább átnézve rajtunk. Persze nem igénylem, hogy mindenki leállítson 5 percre babát nézegetni és kérdezősködni, de a különbség szembetűnő és furcsa. :shock:

Tolakodás:
nem tudom milyen varázsom lehet, de e téren éppúgy csupa jó élményem van, mint a BKV-n utazással kismamaként (illetve mostmár babával is). Lehet olyan félelmetes fejem van, senki nem mer velem bunkó lenni :D :D :D

Altatás és zaj téma: A felújítás kellemetlen, de sajnos tényleg muszáj időnként, és nincs olyan időpont amikor jó lenne. Bár az ember a közvetlen szomszédaival lehet olyan tapintatos, hogy megkérdezi mikor van általában altatás. Mi pl. 12 és 3 között nem csinálunk semmi zajos dolgot a szomszéd 3 éves kislány miatt. Fordítva, mivel Ági minden nap máskor alszik kedve szerint, nem várom el senkitől, hogy minden egyes fúrás előtt megkérdezzék alszunk-e. Viszont azt utálom, hogy a mentősök stb. brahiból akkor is bőgetik a szirénát, amikor egy szem autó nincs útban az utcán. Kórház mellett lakunk, és minden nap szenvedek az altatással, dugótól függetlenül. :evil: (Az indokolt szirénázás más, azt maximálisan megértem)
kisbogacs

Sziasztok!

Kicsit eltűntem. Ennek egyrészt az volt az oka, hogy Julcsi mellett egyre kevesebb időm marad. Másrészt az elmúlt napok elég tragikusra sikerültek, így kedvem sem volt jönni. Képzeljétek, Julcsit vissza kellett vinnem a 4 hónapos csípő kontrollra, ahol is a doktornő kengyelt írt fel neki. Aki nem ismeri ezt a dolgot, annak csak annyit, hogy össze-vissza kellett szíjazni a kicsi testét, és az egyik lábát felhuzatni. Borzasztó volt a látvány, magamhoz ölelni sem tudtam rendesen attól a sok hülye szíjtól, és ő sem viselte túl jól. Nem nyugodtam bele, elvittem egy magán ortopédushoz. Kiderült, hogy ez a módszer még árt is, és egyébként meg nem is olyan kötött a csípője, hogy ilyen brutális módszert kellene alkalmazni. Azért vár még ránk egy UH és egy röntgen, de azért ez a doki sokkal lelkiismeretesebb, és mindent elmagyarázott, megnyugtatott, tudom, mire számíthatok, stb. Szóval jövő pénteken derül ki, hogy pontosan mekkora a baj, de azt mondta, ránézésre, hogy a kengyelt valószínűleg eldobhatjuk.

Kép
petne

Petne: ez most a kontrollon derült ki? :shock: 6 hetesen minden oké volt? Szegény kicsi Julcsi!

Kriszti: ugyanúgy jelzi Ádám, ha szomjas, mintha éhes lenne, csak épp a szopi vagy a tápszer nem kell neki, csak a víz. Meg cuppog, de valahogy nem olyan nyálasan.

Napoztam egy jót, míg Ádám szunyált. Kezdem elérni a nyári színemet. (tesóm szerint a "segélyért sorbanállós színt" :lol: )

Tolakodás, előzékenység: nekem is jó tapasztalataim vannak a babakocsival. Terhesen annál kevésbé voltak azok.

Zajok: Ádám remekül alszik az ütvefúró hangjára is (ami engem kifejezetten zavar), meg szoktam mellette porszívózni is. Nálunk nincs csend napközben. Valahogy így szokta meg. Meg már a hasamban is nagy zajnak volt kitéve nap mint nap.

krisz78

petne
Nem semmi, milyen dokik vannak.
Anyukám mesélte, hogy amikor én kicsi voltam Kb olyan 8 hónapos, már szépen ittam pohárból, cumisüveg nem is kellett.
Megvoltam fázva erre az akkori doktornénink beutalt a kórházba tüdőgyulladás gyanújával és ott szépen vissza szoktattak a cumisüvegre, mert lusták voltak anyu szerint pohárból itatni.

Bocsi, hogy eltűntem, de egész délelőtt aludtam amikor a gyerek is aludt.
Nem tudom, de nem igazán van változás ettől a golyócskáktól még. :?

manocskak

Azért dobok fel képeket is...

Kép fekvőtámasz

Kép Julcsi kacag

Kép
petne

Petne: Julcsi nagyon aranyos :D
erzsebet0312

Petne! de szép ez a kacagós kép Julcsiról! reméljük tényleg nem kell hordani a kengyelt :(
katuska79

Petne, gyönyörű ez a lány! Sajnálom a kengyelesdit. Remélem tényleg megússzátok teljesen.
kisbogacs

Petne: Julcsi csodaszép, ez a kacagós kép állati aranyos.....
Nagyon jól tetted,hogy elvitted maszek dokihoz!!! Én is a múlt héten voltam Zéténnyel az ortopéd dokinál mert a 6 hetes kontrollon azt mondta az orvos hogy kicsit kötött a csípője. MEgmutatták hogyan tornásztassam...tornáztunk is minden nap és most azt mondták, minden rendben, volt Uh meg röntgen is. Ez is maszek doki nagyon nagy tudású gyerek ortopéd orvos, remélem nem lesz rá szükségetek de ha igen maximálisan tudom ajánlani. ÉN is azt az elvet vallom, hogy kiderül valami ami egy orvos szerint nem stimmel a gyereken akkor el kell vinni legalább még egy dokihoz....ha már ketten mondják ugyanazt akkor el lehet gondokozni, hogy igazuk van...

Éppen ma jött szóba itt a topikban az előzékenység tolakodás kérdése...bementünk délután a camponában egy boltba, beujítottam egy új gatyát...Somám rohangált Zétény nyüglődött a babakocsiban álltam a sorban előttem egy nőci...megfordult, rámmosolygott és azt mondta, hogy menjek csak előre a gyerekekkel ő ráér....hát nem voltam magamnál. Ilyen tapasztalatom nemigen volt csak negatív, dehát szerencsére van ilyen is .

KépKép
peni

Petne: :( remélem, minden ok lesz. Julcsi tündéri :)

Móni: drukk éjszakára

Saci kézben, egy kaki miatt nem aludt el a szokott időben... :roll: :?

Jó, hogy írjátok a csípőkontrollt, nekünk is menni kéne.

Jó éjt, jó hétvégét!

Csöre
csöre74

Petne:
nekem 4 hónapig volt kengyel a lábamon, rengeteg képen úgy vagyok, kengyellel, még nézni is rossz. Remélem Julcsinak tényleg nem kell majd.
Anyu azt mondta, ők is alig várták, hogy elhagyhassuk végre a kengyelt. Az első kengyel mentes éjszakát végigsírtam,nem tudták mi bajonm, mire Apu felvetette, hogy próbálják ki, rakják vissza a kengyelt.. Hát mint akit elvágtak, aludtam reggelig kengyelle. Úgyhogy ezután még jó hétig éjszakára vissza kellett tenni.. Ennyire megszokja egy baba..

A mosolygós kép nagyon édes!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Lányok minket nem küldtek csípő kontrollra, pedig már voltunk 4 hós oltáson? :shock: :shock:
Nekem kéne szólni/vinni?

Kép

Kép
lucus16

Lucus! Kérj beutalót és menjetek mert kell menni 4 hósan kontrollra! (igen szólni kell...ez van. sajnos mindig nekünk kell figyelnünk ezekre a dolgokra)
Legközelebb akkor kell menni amikor már stabilan jár és majd kb három évesen.

Petra éjjel kettőkor nekiállt magyarázni....lalalala ajajaja stb stb. Kész votlam tőle mert az úgy nem volt jó, hogy egyedül énekel, néznem kellett a produkciót! (egyébként annyira édes volt na de mindezt nem lehetne nappal???? ) Most meg felébredt hatkor de szerencsére vissza aludt kaja után. Párom meg már melózik, kezdi kenni a ház falat...pont ott ahol a gyerekek alszanak mert úgy esik kézre haladni. Remélem nem ébrednek fel rá!

Ma töltött dagadót akarok csinálni de még sosem csináltam. Valakinek tuti recept? (a legjobb, hogy minden rcepet úgy kezdődik, hogy egy éles hegyes késsel szúrjuk fel a dagadót....hah csak olyan, hogy éles hegyes kés na olyan nincs itthon....)
katuska79

Katuska:
azt olvastam, hogy döglött dagadót... :lol:

Szétvet az ideg!! Anna menne Keresztanyjáékkal a Csodák Palotájába, felöltöztettem, reggeli, beharangoztam, hogy hű de jó lesz neki, erre most hívnak, hogy nem indul a kocsi :twisted: Váááá! Apjuk elment bebikázni, de nekem meg mennem kell háromnegyed óra múlva a fodrászhoz, és itt maradtam Benivel... Beledőlök a fakardomba!!! :twisted:

Ja és tegnap kijött a papír az OTP-től, megírták, hogy mennyit kell visszafizetnünk a szocpolból... 55 ezret, mindezt 30 napon belül... :evil: :cry:
lucus:
A barátnőméket sem küldték el, nekik ki is maradt a csípőszűrés. Szerencsére minden ok, de minden képpen szólj, és vidd el. !

Ma megyünk a Minimanóba! (Haa mi kocsink indul.. : ))

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes! végül is döglött:) Már bent sül a sütőben.
Ezt én is úgy útálom, mikor rákészülök valamire aztán egy vis major miatt az egészből nem lesz semmi. Olyankor én is képes vagyok duzzogni....

Én a 30 ezres villanyszámla miatt dőlök kardomba....csak tudnám akkor mi a fenének diktáltam egész évben és fizettem havonta tizenezreket, hogy most a hivatalos leolvasá miatt még fizessek 30 ezer különbözetet????
katuska79

Mágnes: mit vesztek a Minimanóban?

Katuska: 30 000 Ft??? :shock: Én a távhőtől szoktam padlót fogni. Meg az összes többitől. Komolyan, másra nem is keresünk csak a számlákra, meg a törlesztőre!

Ma egy éve, hogy elkezdtem gyanúzni, hogy valaki lakik a pocakomban. :D

krisz78

Tényleg Krisz! nekem is ilyentájt kezdett gyanússá válni a dolog:)

Épp tegnap fizettem be egy köteg számlát erre mire hazaérek várt újabb kettő. Ja és megjelent a kábeltv, hogy kikötik a tv-t meg a netet szla tartozás miatt! Mondom ok de én ingyen netes vagyok, a tv meg 890.-Ft amivel két hó elmaradásom van....ja és nem is használjuk és különben is nézem ma és a kábelen nem is jön adás! Hát kapják be!
katuska79

Számlák, ne is mondjátok... 35ezer volt a távhő márciusra, mikor jóformán már nem is fűtöttek. :shock: :shock: :evil: :evil:
kisbogacs

Most csak gyorsan bekukkantottam...

A gyerekek gyönyörűek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Költözünk. Végre elkészült az új házunk :lol: :lol: :lol: :lol:
Jövő héten költözünk....
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.08.19 18:10-kor.
Vendég

:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.08.19 18:11-kor.
Vendég

Katuska: persze, tudom én, hogy meg kell csinálni a felújítást, ezzel nincs is bajom, csak rosszul jött ki, hogy egész délelőtt csend volt (pontosabban kopácsoltak, de az nem volt olyan hangos), aztán épp mikor félálomban van Bálint, a szomszéd falat elkezdik fúrni. Egyébként mi ikerházban lakunk, így azért szólhattak volna, hogy pár napig (hétig?) munkák lesznek, készüljünk fel rá, pláne, hogy naponta "összefutunk" a teraszon (egy közös falunk van). Egyébként meg szépen udvariasan kértem meg őket, hogy ha lehet, a hangos munkákat nem 1 és 3 közé időzítsék.

Petne, Vcrane: aranyosak a gyerekek :D

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Vicky, Alex micsoda gyönyörű nagyfiú már!

Az én új kedvenc képem Ágnesről:
Kép
kisbogacs

Vicky! de jó új ház! Alex igazi kis csibészes!

Tényleg jópofa kép Ágnesről:)

Edit! igen ebben igazad van tényleg illet volna szólni!
Mi viszont elkészültünk!!!!! Végre szép a házunk!!! na jó még a lábazatot meg kell csinálni de az már nem nagy meló. Holnap még kéménybontás van mert a nem használatos kémény olyan állapotban van, hogy egy nagy vihar ledöntheti, utána meg bográcsozunk a szomszédban. MEgünnepeljük náluk, hogy végre nekik is szép tűzfaluk lett a kertjükben:)

Máté tapétázza a csúszásgátlóval a fürdőt:)

Kép
katuska79

Vicky! a nyúl a komp elején úgy lóg, mint akit elütöttek...ne hagyd csak úgy száguldozni a fiatalembert...:)
katuska79

hehe, eljutottam tegnap a fodrászhoz :)

A Minimanóban borostyánláncot vettünk, met tuti csörgőket, Bence imádja :)

Ma meg megyünk a gyerekekkel medencepartira :) persze csak kis medence lesz, és nekik, de Anna már alig várja :)

Kriszti:
Ágnes mennyit változott :)

Vicky:
Alex is hihetetlen nagy már :) Támasztással ül, vagy megy már neki egyedül?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok.
Én is vagyok, most már két éjszaka is "csak" 3 óránként kelt föl a Joel úgy látszik használ neki az a golyócska.
Hétfőn megyünk kontrollra az ortopédiára elméletileg a 3 hónapos, de ő már pont ma 4 hónapos (1 óra múlva :) )
Tiszta hülye a párom exe, már bocsi, hogy ezt írom, de ez tényleg így van.
A gyerek említette neki, hogy lesz az anyák napi ünnepség és, hogy engem is elhívott erre közölte a gyerekkel az anyja, ha én is megyek akkor ő nem jön.
Most ott tarok, hogy nem tudom mit tegyek. :shock:
A párom annyit mondott, hogy majd fölhívja az exét, hogy ezt most miért mondta a gyereknek.
Engem azért hívott el, mert fog szerepelni és nézzem meg.
De mit gondolhat az anyja így? Azt hiszi át akarom vállalni az ő szerepét? Eszem ágában sincs, én nem várom el a gyerektől, hogy anyának szólítson, de ő nekem annyit mondott egyszer, hogy mivel ő itt van velünk így valahol én is az anyukája vagyok. (nem úgy szólít, hogy anya, hanem a keresztnevemen Móni)
Én mondtam a páromnak, hogy nem normális az exe.

manocskak

Móni, ex :( (Gyerek előtt ellenségeskedni, basszus, ezt annyira nem szabad :evil: )

Katuska, olvastam a blogod, de nem tudok kommentelni. A videón olyan jókat kacagtam! Hogy sikerült a dagadó? Tapétázás :D Nagyon édes!

MÁgi
, kép az új frizuráról? :)

Férjem elvitte a piacra kendőben Ágit. Máskor is voltak már kettesben, mégis úgy izgulok értük...
kisbogacs

kisbogacs
Nem tudom mi ütött belé.
Ha nem megyek el akkor a gyerek fog rám esetleg haragudni, ha elmegyek akkor meg az anyja nem jön el. Mit tegyek szerinted?
Olyan tanácstalan vagyok, mert a gyerek úgy kérte, hogy menjek el megnézni őt.
Kíváncsi vagyok mit fog a páromnak mondani az exe ezzel kapcsolatban.

manocskak

Móni! de hülye az ex! eszébe sem jut, hogy ezzel a viselkedésével nem neked vagy magának tesz rosszat hanem a gyereknek?

Kriszti! húúú igen nagyon fincsi lett a dagadó! Jó hagymás fűszeres tölteléket tettem bele mert utálom ha csak oylan semmilyen zsemleízű cucc van benne. A "tapéta" meg még most is fent van a csempén:) a legtutibb, hogy énekelve készítette:)
katuska79

Katuska: irigy-irigy a bográcsozásért! Úgy imádok én is a kertben sütögetni-főzőcskézni, de mostanában ritkábban vállaljuk az ezzel járó felfordulást. Máté kis csibész, kár, hogy nem hangosképet csináltál a dalolászásról :D

Mágnes: téged meg a fodrász miatt irigyellek. Fénykép a frizuráról?

Móni: elég huszonkettes csapdája helyzet. Próbáljon meg a párod beszélni az exszel, szerintem ez lenne a legjobb megoldás.

Kriszti: ne aggódj, Apának is szeme fénye a kislánya, legalább úgy fog rá vigyázni rá, mint Te. ma én is kimenőt kaptam délelőtt, csavarogtam a Kikában meg a Brendonban :D

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Ma beszélt telefonon a párom az exével ezzel kapcsolatban, hogy most mi a baja azzal, hogy engem is elhívott a gyerek az ünnepségre.
Mert, hogy most ki az anyja én vagy ő? Mondta a páromnak, de természetesen én is mondtam a páromnak és ő is mondta az exének, hogy én nem akarom az ő helyét átvenni.
Így annyiban maradtunk, hogy én nem megyek el, bár tudom, hogy ez a gyereknek nem igazán fog jól esni, de remélem megérti, hogy nem akarok feszültséget.
De én azt is mondtam a páromnak, hogy ne is haragudjon de én a lánynak sem fogok elmenni semmijére hiába is fognak hívni, sőt igazából ő hozzájuk sem akarok most egy darabig bemenni, ha megyünk is hozzájuk.
Eléggé megsértett ezzel engem.

manocskak

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?