Nekünk megint szuper éjszakánk volt: 10-kor fekvés, 2:30-kor kelés+etetés, majd 7:30-kor ugyanez.
Viszont egyre jobban aggódom az aranyerem miatt, ami már vérzik is. Tud ezzel valamit kezdeni a háziorvos, vagy be fog utalni valahova? Szörnyű, hogy nagyjából felépültem a szülés okozta problémákból, koncentrálhatnék 100%-osan Lucára, de emiatt a hülye aranyér miatt nem tudok. Nem hiszitek el, de még ülni sem tudok.
Tasin!
Jelentkezz! Neked hogy áll az "aranyod"?
Bogi!
Én is tervezem már a sétálást, de emiatt a hülye aranyér miatt a gyaloglás is fáj. Ma megint kivisszük az udvarra, szépen szoktatjuk a levegőhöz.
Nekem ma jönnek a nagyszüleim látogatni, eddig tudtam húzni, már nagyon szerették volna látni az első dédunokájukat. Ők mondjuk maximum 1 órát lesznek itt, annyit kibírunk.
Sziszike!
Ez az átka a "nagy" orvosoknak. Engem is bosszantana, ha még csak arra sem emlékezne a dokim, hogy megszültem nála. Később ez csak rosszabb lesz, úgy hogy a 3. gyerek orvosát jól gondold meg!
Ica!
Neked sem volt egyszerű eseted. Azt hiszem, hogy nem kellene túlságosan "hálásnak" lenned az orvosnak.
Sildi!
Nekünk a mai napig a Pampers New Baby-je újszülötteknek bejött. Ma azonban olyat csinált a drágám, hogy body+rugi csere is kellett. Szerintem, nincs tökéletes pelenka.