Halihó!
Na, megvan a rossz alvások, a nyűgösség oka. Még nem a b.himlő, de Bercó beteg. Tegnap este már láza volt. Egyelőre ennyit tudok, meg azt, hogy nekem fáj a torkom. Mondjuk a nagyok is köhécselnek már egy ideje, őket igyekszem akaratuk ellenére is kúrálni, lassan javulnak. Az a gyanúm, hogy valamilyen divatot követünk, de majd megmondja hamarosan a dokibácsi. Most éppen visszaaludt Macica, de nem is sokára ébresztem, aztán elviszem a dokibácsihoz.
Tegnap este megtudtam a cyt. eredményét is. Nem rózsás. Annyi a jó benne, hogy egyelőre még P2-es, de... Nem untatok ezzel senkit, csak annyit, h. a doki azt mondta, h. egyből műtét, illetve gyógyszer kellene. Szerencsére még vár egy kicsit, 3 hónap múlva ismét rákszűrés, hátha mozdul valamerre a dolog.
Ha már benne vagyok a rossz hírekben: tegnap kért Vicuska, hogy 23-án de. vigyázzak Johannára, mert dolga lesz és egyik nagymami sem ér rá. Jár az agyam, h. hogyan is oldható meg ez a helyzet. Őt sem szeretném cserbenhagyni, de menni is szeretnék. Most hogy legyek okos????
Panndi! Istenem, de tündérien gyönyörűségesek ezek a kislányok!!!! Te meg gondolom Duracellel működsz, h. ennyi energiád van.

Én is úgy vágynék még egy minimanóra. (egyébként hétfőn a dokibá látott uh-on több érett, ill. érésben lévő petesejtet is. Mondta, h. most aztán terhes is lehetnék ha nem lenne ott a spirál. )
Irina! Hidd el, jól haladtok azzal az altatással. Nekem csak a cicivel sikerül. Az időintervallum meg nagyon változó. Olykor elég nehezen enged el.

Éljen a lazulás!!!!

Ezekkel én úgy vagyok, h. tapasztalatot kell szereznie a gyereknek, mert csak akkor érti meg, h. mit mondasz neki. Bercó is ott csúszik, mászik, ahol akar. Sok sikert a vezetéshez!!! Biztosan szeretni fogod.
Vindo, itt gondolkodtam, h. mi is van jún. 4-én. Aztán rájöttem, csak egy szemészeti kontroll a nagyoknak. Bízom benne, h. Gáborék nem délelőtt lépnek fel, akkor igyekszünk ott lenni. Mára Neked meg nagy kalappal!!!
Dettyk! Itt legutóbb vasárnap éjjel viharkodott. Kocsi előtte lett lemosva. Ez is tuti esőcsalogató tud ám lenni.

Értem a jövés dolgot, akkor légyszi július közepe utánra időzíteni, mert előtte nem leszünk itthon!

Igaza van Irinának, ha pirosba öltözteted Pankát, tisztára Piroska a meséből.
Viranka, remélem végre tudnak majd valamit mondani és a szép szőke herceged bőre is megnyugszik. Borzasztó lehet.
Niki, szerencsére itt vagyunk ingerforrásnak Neked, meg tartjuk is benned a lelket. Ezek szerint Angliában sem sokkal jobb a kórházban lenni. Tény, h. engem is megviselt az a néhány nap, amit anno pocakosan, illetve, amit a szülés után bent kellett töltenem.
Na, megyek lassan felöltözöm, majd felébresztem Bercót is, mert csak 10-ig rendel az orvos.
Szép napot mindenkinek!