4-ből 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kjött a felső 2. fog!!! Meg is éreztük, tegnap éjfél körül kelt, aztán 4 után aludt el, totál kivagyunk az éjszakázástól!!! Bedörgöltem neki a Dologéllel hajnalban az ínyét, akkor éreztem, hogy kint van az egyik fog!!! Szóval most már 3 foga van, enyhe túlzással, mert ez ugye még nem jött ki, de már kb. 2 mm rész kint van.
Peva - igen, a Nurofent nem szabad mindig, olvastam, de ma hajnalban annyira látszott, hogy fájt neki, hogy megint kapott egy minimál adaggal belőle. A homeós bogyókat adom neki, a patikában azt mondták, hogy akár óránként lehet adni, most is adtam neki reggel, de egyelőre nem érzem, hogy jobb lenne.
LKata - szerintem akkor kell kenni, ha éri a nap a babakocsiban!
Itt nézd meg, hogy mit írnak:
http://www.kismamablog.hu/nem-kategoriz ... ek-tesztje
Édes Norbika!
Mi szombaton hússütésen voltunk, amolyan kerti parti félén, vasárnap Dunakeszin az ismerősünknél.
Képzeljétek, nem is értem, hogy miért, de Lottika nagyon-nagyon sírt, amikor meglátta az 1 éves kisfiút!!!
Megnéztük a házakat Dunakeszin! Te jó ég, olyanok vannak, hogy nem hittem el, persze arra nem lesz pénzünk, de van ott egy tó, mellette szuper játszótér és ott a tó mellett csomó szuper ház, saját stéggel, iszonyat, el sem hittem...
Lihn, nektek mi van a költözéssel???
Mi elkezdtük nézni a karikagyűrűket, a szocpol miatt össze kéne házasodnunk. Sajna nem lesz pénz olyan esküvőre, amit igazán szeretnék, így max. a minimál lesz, két tanú és kész
Jaj, nem tudom, mit írtatok a másik oldalra, úgyhogy most bocsi, ennyi, itt van még egy kép búcsúzóul, megyek, mert totál kivagyok, kicsit pihizek!!!

itt még jókedvüen
keresztszülökkel
megkóstolta a kisinget
otthon
a tortámmal

Mindenen fel akar állni én meg a háta mögött mert azért még van min finomítani de olyan akarat és elszántság van benne,hogy hihetettlen.Szerintem Zsófi szülinapján már szaladni fog