A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Nócika...gratula,ügyi vagy.
Elfelejtettem válaszolni a múltkor...nem a Kenguru Gold az üzlet,hanem ami mellette van!!!!KYK

Nemlajos most már kiváncsi agyok mi a gond..húgysav a marhahústól kerül a szervezetbe nem??? :shock: :shock:

Sissi örülök,hogy Márk jobban van..

Lilikém egész délután olyan nyügös,nekem meg kezd fájni a fejem és tök sz...r a hangulatom..csak tudnám mitől?? :shock: :roll:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Laptetőőőőőő...

Remélem végre a héten megapom az anyaságit....ápr.15-én küldtem el postán :? :shock:

Időben vannak nem?????

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

marhahús??? Attól tuti nem :D
Szerintem húgysav eleve van a vizeletben, nem? :shock:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

jesszus, én megkaptam egy hét múlva :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

én is hamar megkaptam az anyaságit :) annó:)

nika70
Salgótarján

Törpiri!

Anyaságit én május elseje előtt küldtem 1-2 nappal, és már a múlthéten megjött. Postzni kérted, vagy a számládra?
Én ma már a határozatot is megkaptam.

Folyt. köv. Született feleségek után.
Vendég

Nemlajos!

Majd megemlítem a doktornőnek, csak nagyon pici folt, kb egyforintos nagyságú, és csak nagyon halvány rózsaszín.

Asiye!

Beni fél évesen volt 8 kiló, és Marci, aki kisebb nála, most 4580 g.

De szerintem nem vészesen kövér Yasemin.
Bár nem hiszem, hogy tápszer amit most felírt a doki fogyókúrás lenne, csak más az összetétele.
Én személy szerint támogatom, mert az orvos jobban tudja. A túlsúly okozhat problémákat, vagy a hirtelen súlynövekedés is.
Nagyobb súllyal később kezd el mozogni.
Illetve a mostani étkezési szokásai rögzülnek és egész életére kihatással lesznek. Ha most a szervezete azt tanulja meg, hogy nincs túlsúly, akkor nagy a valőszínűsége, hogy soha életében nem is lesz.
Vendég

Törpiri!

Nektek most volt a hallásvizsgálat?
Nekünk még a kórházban.
Vendég

Jó reggelt!

Nócika! Örülök a jó cukker eredményedhez!!
Ügyi vagy!!
Az ödéma veszélyt sajnálom nagyon.
Én tegnap már vettem vízhajtó teát.
De csak nagyon hígan iszom.
Majd meglátjuk mi lesz.
Nócika!
Ha még nem vettél pici sapit, köszi de nem is kell.
Apa tegnap talált valahol, és vett neki!!!

Csajok!
Segítsetek.
Ha megszületik a kicsi, kapunk egyszer anyasági segélyt is, és a szülési szabit? Meg utána a gyed vagy gyes??
Ó én annyira béna vagyok ezekhez,

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Nekem sincs túl jó kedvem ma..
Olyan feszült vagyok.

Megyek ma debrecenbe.
Picit görcsölget a hasam is.
Apa szerint nagyon sokat nőtt hirtelen a pocakom.

Nemlajos!
Sikerült pisit gyűjteni?
Milyen volt az éjszakátok?

Törpiri!
Remélem már nem fáj a fejed.
És Lili is jól van.

picimami

Jó reggelt!!

Jelentem megérkezett a számlámra az anyasági!!!!!
Időben :lol: :lol:

Cat:volt a kórházban is hallásvizsgálat,de 6 hetes kórban a kórház vsszarendel nálunk egy ujabbra...ezt már számitógéppel csinálták.

Pici az természetes,hogy most hirtelen nőtt a pocid..lesz még nagyobb is,ne aggódj :wink:
A vizhajtó teát én nem annyira javasolnám.
Most van a reggeliben egy gyógytornász,őt lehet hivni és pont a vizesedésről van szó.
Ő maszirozást is javasolt,de nem tudom most aakor kismamiknak lehet vagy nem
Próbálj meg betelefonálni hátha tud segiteni.
A göcs meg lehet ettől a fronttól.
Lili ma reggel 6-ig aludt :shock: :shock: :lol:

Most olyan kipihent vagyok...már megy a mosógép,reggeliztem..már csak főzni kéne valamit. :wink:

Holnap van a fiacskám szülinapja,kérdeztem mit kér ünnepi vacsit...
Krumplipürét,meg sajttal töltött pulykát :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Csajok,szerintetek melyik aranyosabb???

Kép

Kép

Nekem a nyuszis tetszik,de a másik szinesebb..az meg azért :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nekem a nyuszis tetszik jobban!! :D

picimami

Jó reggelt neked is!!

Ma megyek a dokimhoz, majd megkérdezem tőle a vizesedést!! :wink: :roll:
Örülök, hogy megkaptad a pénzt végre!!
Már ideje volt.

De jó.. szülinapoztok!!
Hány éves lesz a nagy fiad??

picimami

14!! :shock: :roll: :lol:

Majd hivom apját is,hogy át jön-e este vagy nem...
Kicsi tortát is kéne vennem...bár ő nem nagyon eszi...amúgy meg fogyókúrára fogtam :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jó reggelt lányok :lol:
Nekem olyan rossz megint a közérzetem mindjárt vissza is fekszek :wink:
Törpiri, örülök hogy végre megkaptad a pénzed.

Pici, igen először egyszeri anyaságit kapsz, utána fél évig szülési szabin vagy (gyás) azt hiszem igy hivják és utána két éves koráig gyed-en.

Nócika, örülök hogy jó lett a cukrod :wink:

Kép
Kép
minimano74

Törpiri, Boldog Szülinapot a fiacskádnak és mit veszel neki??

Kép
Kép
minimano74

Gabi!!
Úgy néz ki közeledünk a végéhez? És kihat a hangulatunkra is??

picimami

törpiri nekem az első jobban tettszik színesebb jobban felkelti az érdeklődését :):):)

Boldog szülinpoat a fiacskádnak 14 éves nagy választóvíz azért én 14 évesen már anniyra nagynak éreztem magam már nem gyerek de még nem felnőtt :):):):)

ja és a hír a végére :) :( megjött reggelre így nem kell dokihoz mennem nem véletlen hogy nega volt az a teszt :):):)

nika70
Salgótarján

Úgy volt egyedül megyek ma debrecenbe, de apa nem enged el egyedül..
Nem érdekli a tárgyalás. Jön velem.
Olyan jó érzés, aranyos tőle. Pedig nem vártam ezt el.

picimami

Nika!!
Annyira sajnálom.
Ezt nem hiszem el..
Nem hittem hogy megjön még.
A francba!!!!!!!!!!!!!!!

picimami

Törpiri!
Nagyon Boldog Születésnapot a fiadnak!
Én is 14 voltam amikor húgom született!!!

picimami

Nika :cry: :cry: :cry: annyira sajnálom...

Pici...aranyos a párod,örülj neki,hogy ilyen.

Mi tegnap jól összevesztünk... :cry:

Gabi:kapott már egy csomó ruhát,polót,nadrágot,szandált...de meglepit még szeretnék.
Csináltatnék neki egy polót amin a kedvenc játékából van egy kép..(számitógépes játék..GTAIV.én utálom) :lol:
Már csak azt kéne eldöntenem melyk legyen rajta.Még jó,hogy itt lent hamar rányomják :wink:

Hát remélem nálunk is vizválasztó lesz,olyan szempontból,hogy kicsit megkomolyodik.Kicsit még gyerekes.... :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Én ma hálistennek ahoz képest, hogy kereken 5x voltam az éjjel pipilni vissza tudtam aludni!

Piri! Örülök, hogy meg van a pénz! Hogy kérted?? Számlára vagy postán?? Mert aszt mondták nekem ismik, ha számlára kéred ugy gyorsabb! Bár szerintem elég egy icic pici kavarodás és annyi! Nekem egyébként a felső tetszik jobban! Szines meg minden! A másik sem rossz sőt! De valahogy az első jobban megfogott!
A kicsi fiadnak meg már elöre is istenke éltesse!!!!

Gabi! Ha ugy érzed inkább feküdj vissza! Aludj még egyet és hátha akkor jobb lesz a közérzeted!!!

Pici! Ne idegesked! Minden rendben van! Mész ma szépen a dokkerhoz és minden a legnagyobb rendben lesz majd meglátod! Rendben sapit akkor nem veszek! Örülök, hogy talált a párod!!!! Milyen színűt?? És pocira nagyon tessék vigyázni!!!

NIka! Sajnálom pirit, de így legalább tudod miért lett nega a teszt! Bár sajnálom, hogy ilyen sokáig hagyott örlödni ez az egész dolog!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Tegnap azt mondta,mindjárt sirva fakad annyira édes Lili...meg,hogy nem hitte volna,hogy ennyire aranyos lesz,és nem kér másik testvért mert őt nagyon szereti :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

köszi csajok de a lehetőségekhez mérten tök jól vagyok valahogy nem rázott meg most az első nega teszt után valahol én éreztem már hogy nem jött össze a piri meg szórakozott velem :):):): ez van ezt dobta a gép de majd most májusban :):):):):):)

nika70
Salgótarján

Piri! Olyan jó, hogy ilyen enni való fiad van! Ő hozzá valóban pont Lilike illik! Ez a 2 testvér remek lesz eggyütt majd meglátod! A bátyus majd viszi minden hová magával!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nika! Gondolom én, hogy nem rázott meg, de akkor is nagyon ecsusszantott ez a piri! Jöhetett volna elöbb is! Meg hát igen majd most! Májusban! Ugyis most jönnek a cserbogarak, érik a csersznye és azt mondják ez a szerelmesek hónapja! És kívánom, hogy a tiétek is legyen!!!!!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!
Éjjel már én is egyre többet pisilek.
Iszonyú rossz.
Fehéret vett, és halvány rózsaszínet is.

Hívtam a cégem munkaügyesét, nagyon aranyos volt.
Sokat segített.
csak a főnökömnek nem tetszik hogy ki szeretném venni a szabikat..
már rég ki akartam, de ő variált-
Nem értem miért ba ez neki.

picimami

nócika én is erre gondoltam nyilnak a virágok rügyeznek a fák stb :):):):):):) cici sincs már a gyereknéál így minden adott most már nincs hátráltató dolog lehet hogy a mensim is azért késett ennyit mert leszoktattam a ciciről a gyereket és kicsit megbolodnult a szervezetem most hogy végiggondolom :):):):):):):):)

nika70
Salgótarján

Nika!

Sajnálom! :(

Pici!

Én úgy tudom, vízhajtót nem szabad a terhesség alatt inni/szedni. De majd megmondja a dokid.
Jó, hogy Apa elkísér! Ne vezess ennyit egyyedül!

És mielőtt elmész, csinálj még egy pocakfotót!

Én különben az egri C&A-ban láttam olyan sapit amit szerettél volna, de kb 14 éves lányra valót.

Törpiri!

Nagy fiad van már. :D
De azt ne felejtsd elk, hogy ő fiú, és később érik.
Annak pedig inkább örülnék a helydben, hogy még gyerekes. Addig sem kell a drogok és az alkohol miatt izgulnod.

Nócika!

Örülök, hogy jó lett az eredményed.

Én ma reggel megnéztem, és magas lett az éhgyomri cukrom. Kíváncsi leszek, mi lesz holnap.
Vendég

Törpiri!

Nekem az első játszószőnyeg tetszik igazán. És szerintem sokkal jobb a gyereknek is. Színesebb és figyelemfelkeltőbb.
Vendég

Szebb napot mindenkinek!!!!

Bocsi, hogy tegnap már nem jöttem, de olyan fejgörcsöm volt, hogy estig csak feküdni tudtam. Ezek a hülye frontok az agyamra mennek már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabi!
Remélem, hogy a gyógytornász tényleg tud majd segíteni a zsibbadásodon!!!!
Pihenj sokat!!!!
Pocaksimi Mírának!!!!!!!!

Nika!
Hát én meg sajna elég sok mindenre allergiás vagyok: por, parlagfű, éger, tuja, kutyaszőr, macskaszőr, meg még sorolhatnám:-(((((((((((((((((((((((
Sajnálom pirit.

Cat!
Hát elég tevékenyen telt a tegnapi napod, nem mondodm!!!!
Csók a gyerkőcöknek!!!!

Asiye!
Igazi kis husikás a kis Jázmin, azt hiszem, én folyton harapdálnám:-)))) Olyan édes:-))))))))))))

Törpiri!
Örülök, hogy a hallásvizsgálaton minden rendben volt!!!!!!
Nem a fronttól fájt neked is a fejed???
Nekem a kékes-zöldes játszószőnyeg jobban tetszik!!!!! Már a színe.... de a nyuszis meg csajosabb!!!! Hát nehezen tudnék dönteni.
Puszi Lilinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boldog szülinapot nagyfiadnak!!!!!! Milyen megható, hogy így gondolkodik a hugicáról!!!!

Pici!
Micsoda jó kis családi programod volt tegnap:-))))))))
Biztos a növéstől görcsölgetsz!!!! Pocisimi!!!!!
De aranyos a párod, hogy nem enged el egyedül!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én is azért néztem az elsőt,mert a szinei jobbak..de a nyuszis meg aranyosabb....

majd meglátom mennyire licitáljuk fel az árakat,lehet akkor mind a kettő lesz :wink:

Cat.annak én is örülök,hogy nem jár rossz tárasaságba és nem kell a drogon meg a pián agyalnom..,de néha olyan rossz,hogy mást se csinál csak fekszika tv elött vagy gépezik.
Most,hogy fogyóra fogta,igy lemegy esténkén biciklizni... :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Valami sport?
Foci, kézilabda, kosárlabda?
A csapatsportaok nagyon jót tesznek a személyiségfejlődésnek, és a túlsúly ellen is ideálisak. Próbáld, meg, hátha lenne kedve hozzá.

Zsu!

Sajnálom a fejfájást!
Megértelek. Nekem is nagyon iszonyatos szokott lenni. Néha rosszabb, mint a szülés volt. (Ennek semmi értelme, és hasonlóan fáj.)
Ehgyébkpnt régen én is szinte mindenre allergiás voltam.
Most már nem foglalkozom vele. Így tünetem sincs. CSak a penésztől szoktam befulladni. Más nincs rám ilyen hatással. A cigifüsttől pedig benáthásodom.
Vendég

Cat..vizilabdázott az UTE-ban...de megunta..én meg nagyon bánom,hogy nem csinálja.Olyan jó kis háta lett tőle,és nem volt ekkora pocakja sem.
NEm tudom,hogyha eröltettem volna akkor most mi lenne..de azt meg nem akartam,hogy utálva járjon. :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Afra merre vagy????

Voltál dokinál??????

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Pedig a vízilabda az egyik legjobb sport.
Én nagyon szeretném, ha a fiaim majd ezt választanák.
De ehez persze kell egy könnyen megközelíthető uszoda is. Emelett még a kosárlabdának vagy a kézilabdának örülnék.

Hétvégn Beni teljesen szabályosan dobta el a labdát, mintha kézilabdázna. (Kitámasztásból.) :shock: csak néztem. Azt hittem véletlen volt, de többször is megismételte.

Afra!

Mi volt a dokinál?

Asiye!

Gyerekek jobban vannak?

Most néztem, hogy Marci is több mint egy kilót hízott egy hónap alatt. :o
Vendég

Tudom én,de hát ez van :cry:
Mondjuk nagy szerepet jászott az utálatában,hogy 1 óra volt az út oda 1 vissza és minden nap volt edzés 3-5-ig....elfáradt és a tanulás rovására ment az egész... :cry:

Akkor jó lenne ha MArcit is fogyókúrára fognád :wink: :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

zsu kuyta macskaszőr nálam is játszik meg ami most van fa az az éger??? valahol megvan a papírom róla de nem találom :D amúgy nálam még nincs smemi allergiás tünet :):):):) amióta tarjánban lakom sokkal enyhébb lefolyású az allergiiám és ez már négy éve van szóval nekem csak jót tett a környezetváltozás :):):):)

nika70
Salgótarján

Nos én is itten lennék! Ma valahogy én is felpörögtem kicsit! Elmosogattam felsöpörtem felmostam! Már csak a kaja van, de azt majd frissen csinálm mire apa hazajön! Mondjuk talán mégsem vagyok ugy felpörögve, mert a bolba nincs kedvem kimenni így mára lekváros derelye lesz! Olyan bolti! De még erősen gondolkodom a paprikás krumplin is! Igazából én egyiket sem ehetem, szóval nem tudom! Bár apuék székelykáposztát csináltak és hívtak át! Valószinű én ott ebédelek! És akkor meg tök8 mit fözők!

NIka! Most, hogy mondod ebben tényleg lehet valami! Nekem a cicis dolog ki is ment a fejemből bevallom becsülettel!!! :oops: :oops: :oops: :roll: Szóval, na majd most jön majd csak igazán a ti időtők figyuzd csak meg!! Én legalábbis nagyon szurkolok!!!!!

Piri! Én azt mondom kérdezd meg a fiad mihez lenne kedve! És mi az amit a tanulás mellett szivesen bevállalna! Mert ha nincs kedve mint ahogy az a vízalabda esetében is volt akkor nincs értelme! Annyi minden van! Sőt azt hiszem még a cantry táncot is ott oktatják valahol köbányán!! Na ez nem biztos! És lehet neki valami ilyesmihez lenne kedve! Én mennék, de most nem lehet azaz nem igazán esik jól az ugrálás! Bár én anno versenyszerüen táncoltam rock and roll-t! Csak akkor léptem be a tini korba és aszonta a sport orvosom, hogy a szzívem nem birja és Ő nem igazán adná jó szívvel ki a szabad jelzést! Ezért abbahagytam! Rá egy évvel késöbb mentem kontrollra és másik doki volt helyettesiteni aki aszonta nem kellett volna abbahagyni, mert ez nem olyan mértékű, hogy baj lehetett volna! Azóta kinöttem minden rendben! Most már csak a szívem vérzik!!!!!!

Cat! Sajnálom, hogy magas lett az éhomid! DE remélem holnap nem lesz az! Mikor kell menned megint diabra?? Vagy neked már nem kell menned???

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Csak a szokásos bekukk, mert mindjárt indulok vizsgázni (fúú, ettől még a szőr is felállt a hátamon :evil: )

Köszi, h érdeklődtök :P Délután megyünk dokinézőbe...remélem sikerrel járunk :P
Annyira nem érdekel a vizsga, csak a baba miatt izgulok...jó helyen van-e...szépen fejlődik-e...lesz-e szívhang már....ugye tele hólyaggal kell menni, mivel tesztet fog csináltatni velem a doki?? Remélem az is kétcsíkos lesz...ahh, szóval kicsit meg vagyok ma zakkanva :lol:

Majd jövök délután!
Puszi

Nika! Neked pedig hajrá május!!!!!! :P

afra.h

Sziasztok!

Nika:sajnálom apirit.De igy,hogy elhagytatátoka cicit lehet könnyebben babásodsz.

Pici:mikor mész dokihoz?Majd ird meg mi volt és mondott-e vmit a vizesedésre.Párodtól nagyon aranyos,hogy elkisér.

Piri:Kisfiadnbak Boldog szülinapot!!!!
Szerintem is az első szőnyeg jobb,mivel szinesebb.
Mennyiért adják őket?
Vendég

Afra:nekjed mennek a drukkok a mai vizsgához, ill. a dokihoz.De hogy-higy tesztet csinál?Nem vizsgál meg? Majd idj,hogy mi volt.
Vendég

Sissi!

Veletek mi a helyzet?
Hogy vagy? Pihensz eleget?

Már Neked is csak 3 hónap... Hogy szalad az idő.

Nócika!

Használd ki, hogy ehetsz még káposztát!
Most én is megkívántam, de nem ehetek Marci miatt. Így is szokott fájni a hasa. Nem kockáztatok.

Afra!

Megy a drukk a vizsgához és a dokihoz is.
Vendég

Cat:köszi jól vagyok.Hát pihenni nem sokat pihenek :D .Ma még csak a boltban voltam lennt,de máskor ilyenkor már rég lent lennénk a játszin.
Holnap megyek a védőnőhőz,majd hétfőn a terheléses cukorra. Hála istennek zsömi+tej lesz.Már néztem magamnak itthon de sajna nem lett túl jó 1 óta után 7 lett az eredméyn.
Igaz egyébként meg nem szoktam tejet inni reggelire,sőt szinte csak este vacsihoz iszok.
Vendég

Na kérem én meg kimostam a nagy szobában a függönyt, lemostam a redőnyöket, ablakkeretet, szétszedtem az ablakot, kimostam, lemostam, vissza pakoltam, felsöpörtem a lakást és más fő a pörköltem is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hulla lettem :? :? :? :? :? :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Afra!
A vizsgához nagy kalappal!!!!
Remélem, a doki meg szimpi lesz!!!!!! Utána gyere és mesélj!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Cat! Akkor helyetted is eszek még egy tányér kápit! Isteni lett! Apum most nagyon eltalálta a dolgokat! Igen tudom szopi alatt semmi K betüs cucc nem jó a babonak! Ugyhogy én ezekből most tankolok!

Afrah! Nagyon drukkolok a vizsgáidhoz, de legföképpen a dokkerhoz! Ilyet, hogy tesztet csinál??? Nem is hallottam még, de más ország más szokás! De viszont az uhura meg üres holyag kell szal jól pipild majd ki magad!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én megebédeltem ittam egy mogyoros capuccinot és megföztem! nos végül apácskának paprikás krumplit föztem! hamar megvolt és egyszerű!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!
Leadtuk a pisit, várjuk az eredményt (holnap)
Törpiri, sok boldog isten éltesse a fiadat! :D
Zsu, mi lenne, ha nem hajtanál ennyit...? Tudom, második harmad, tele vagy energiával, meg minden :wink:
Nika, sajnálom a pirit, de legalább ennek a ciklusnak vége, lehet újra próbálkozni! :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kisifam köszöni a jókivánságokat :wink:

Afra gyere majd,hogy mi volt a dokinál....

Sissi a fenti szőnyeg 2400-nál tart az alsó 1400-nál.A felső holnap 14 óráig tart...majd megnézem meddig jutottak...az alsó még sokáig fent van 25-ig :wink:

Mi ma mekiztünk.... :oops: kaptunk egy csomó kupont,igy olcsóbb volt.

Nócika,számlára kértem a pénzt..igy volt ilyen gyors :lol: :lol: :roll:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?