Sziasztok!
Bibar!
Hajrá kistesó, nagyon drukkolok. Ilyenkor már neked kell fizetned a beavatkozást?
Sajti!
Én is hasonló paraméterekkel rendelkezem, és mit ad isten, amikor engem is műtöttek, a műtősfiú, Józsika nem volt több 40kg nál, vasággyal együtt. Szerinted??? Mondtam is neki, Józsikám, szerintem ne erőltessük a dolgot, majd én felmászok, lefelé meg leszedhetsz , úgyis kómába leszek.
Én is olyan szégyenlős vagyok/ voltam, nekem az volt tök ciki, mikor egy másik műtős műtét előtt megkérdezte kell e borotválni. Mire én: nem hiszem, ( nem gondoltam, csinos kis frizkóm volt, vékony

)erre a fickó, a kórterem közepén: tolja le a bugyit hadd nézzem. Na azt hittem elsüllyedek szégyenemben.
Lányok!
Ne erőltessétek, mindenki akkor tesztel, amikor akar, ha akar egyáltalán. Legelső inszemnél én is rohantam a patikába, aztán rájöttem, hogy tök felesleges előre idegeskedni, úgyis elmondják a BMC ben, hogy mi a pálya.
Kakti!
Én is ugyanígy éreztem anno, egyik percben rohantam volna a patikába, másik pillanatban meg nem. KITARTÁS!!!! Nagyon szorítok nektek!! Az, hogy néha elhagy a pozitivitásod, az tök természetes, de gondolkozz, nehogy már most feladd!!! Tessék +++++ gondolkodni!!!
Lugi, Tigriske!
Látom ti is túléltétek, hajrá, nyugalom, sok pihi.
Akire!
++++++++++++++ neked mikor lesz eredményhirdetés??? Egy napon Vasikáéval?
Nyanya!
Kitartást a HSG hez, őszintén, nekem eszméletlenül fájt, mondjuk én elvoltam záródva. Remélem nálad semmi gond nem lesz, szorítok.
Rony!
Ez a laptető nagyon nagyon jókor jött neked. De jó!!!!!!!
Lombikos 10 parancsolatban benne van, hogy ne keressetek tüneteket!!!! Ha van, az a baj, ha meg nincs akkor az. NO PARA csajok.
Dituskám!
Gratulálok a 12 hét betöltéséhez. Miss Bogyócska jól érzi magát és ez a legfontosabb!!! Az utró meg lassan lassan monnnyyyon le!!!!
Ja magamról majdnem elfelejtettm írni.

18-án megyünk apával bacivizsgálatra, én meg 20. napi vv re!!!!!!! Az önmegtartóztatásnak nem örülünk annyira....

De még indig jobb, mint parancsszóra szexelni.....
Bocs, hogy ilyen hosszú lettem, de már 4 napja nem írtam....
Puszi mindenkinek, és hatalmas kitartás!!!!