A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziszka, Köszi :lol:

Esetleg nézzétek meg a kiddy infinity pro-t.
adac-n jó eredményt ért el.És nekünk az eladó azért ajánlotta kifejezetten ezt mert nem öves,hanem védő pajzsos.
Vagyis,megakadályozza h a fej vissza csapódjon.Mert egy erős fékezésnél az őv megfogja a baba vállait de buksija előre csapodik majd vissza.
Engem ez az infó győzőtt meg.

nicike

Felicia! Sajnálom a rossz híreket, de szerintem még van remény. Nekem furcsa, hogy ennyire el akarod küldeni, ő meg maradni akar. TÉnyleg , mi van, ha már nem szerelmes, de szeret téged? Lehet, hogy akkor igazából magadban kell rendezni a dolgokat, mert sztem nagyon ritka az, ahol lobogó szerelem marad végig. Legtöbbünknél, legalábbis szerintem már elmúlt a vad lobogás, és szeretet vette át a helyét. És szerintem ez fontosabb. Márpedig nekem úgy tűnik, hogy párodnál ilyesmi lehet, mert a szex még működik köztetek. Csak te még nem higgadtál le ennyire érzelmileg. Én továbbra sem abban látom a megoldást, hogy önállósodj egy kicsit, fedezd fel, hogy rajta kívül is létezik a világ. Ez leginkább neked lehet hasznos, hogy érzelmileg egy kicsit le tudj válni róla, ne fojtsd meg a szereteteddel.
De ha mégis költözik: ezt így nagy hülyeség kijelenteni, hogy biztos nem megy vissza hozzátok, daccból, büszkeségből. Szerintem ha vki rájön, hogy a boldogsága kulcsa(i) az elhagyott családtagok, akkor az bármire képes, hogy visszakapja őket. Ha szereti. És ehhez nem is igazán a szerelem kell....

Mondanom sem kell, nálunk is volt különélés. 12 éve vagyunk együtt a férjemmel. Egyetemi kapcsolat. Én imádtam, neki néha ez terhes volt. Egyetem végével dűlőre kellett vinni a dolgot, külön költöztünk. Nem taglalom, én is mit éltem át akkor, pláne, amikor láttam, hogy mást csókol. Egy évig voltunk külön (5év után). Lehiggadtam, megtanultam, hogy erős vagyok, barátokra, családra sok mindenben számíthatok, és hogy senki nem ér annyit, hogy tönkretegyem magam, vagy hogy az öngyilkosságot fontolgassam. Aztán úgy alakult, hogy a Kedves rájött, hogy mennyire hiányzok neki, mennyire fontos vagyok/voltam az életében. Küzdött rendesen, de sikrült újra visszaszereznie a bizalmamat, azóta minden oké. lángolás már nincs, de a szeretet az igen.
Utólag visszegondolva egyetemi, baromira szerelmes magamra, már teljesen reálisan láttam, hogy feladtam önmagam, csak ő számított mindenben. Éjjel-nappal szerettem volna vele lenni, baráti társaság is közös volt, így nem csodálom, hogy menekülni akart.

Beszéljétek még át párszor a dolgokat, menjen el egy időre, de szerintem ne küldd el végleg, amíg nem biztos magában. Másrészt neked is lesz egy kicsit időd elmélyülni magadban, anélkül hogy az ő jeleit értelmezgetnéd.

Én legalábbis így látom, de persze ez az én oldalam. Talán tudunk itt félig ismeretlenül is tanácsot adni, de leginkább olyan embereket halgass meg, akik mindkettőtöket ismernek. A kívülállók általában sokkal reálisabban ítélik meg a helyzetet, mint a benne élők. Ők ált. csak utólag döbbennek rá, hogy basszus, milyen igazuk volt.

Adri! Dorca lány nagyon aranyos, és milyen kis ügyi!

Zsiga-sapi király!

Barbi! Tök jó lehetett ez a múzeum. Gyerekeid biztos nagyon élvezték!

panna1

Halihó Csajok! :lol:
Már megint itt esz a fene,mert megőrülök ettől a semmittevéstől és fekvéstől! :roll: Bár tegnap "rosszalkodtam" kicsit a tescóban,de meg is lett az eredménye,mert felszakadt kicsit a seb és egész este folyt belőle a trutyi.(bocsi)
Mikim üvöltött velem,hogy idióta vagyok.Hát mit csináljak???Ilyen vagyok... :oops:

Nem akarok hozzászólni a mostani témátokhoz,mert elég komoly dolog és én nem ismerlek annyira benneteket,hogy ilyen szinten belepofázzak és tanácsokat osztogassak!
Viszont a képeken csak ámulok és bámulok!Milyen okos,ügyes és hatalmas babák vannak itt! :lol: :lol:

Sziszka!
Micsoda megtiszteltetés,hogy engem név szerint is említenek a mailben!! :lol: :lol: :lol: :lol:

PÓLÓ és LOGÓ:megbeszéltük Sziszkával,hogy megmutatom a miénket és ha kitaláltátok,hogy mi legyen a szöveg,akkor megterveztetem ezzel a sráccal,aki a mieinket csinálta,ugyanis nekem jó barátom és ezért nagyon olcsó(7-800Ft/jó minőségű póló és 4-600Ft/elöl-hátul logó vagy elöl logó-hátul név)

Kép Kép

binyek

Gyerekülés: Nekem egy-két eladó mondta, hogy ezekkel a drágább ülésekkel már nam nagyon lehet mellélőni. Úgyhogy nyugi! Ha nem a 20ezres tescos, akkor elég biztonságos.

panna1

Sziszka!
Persze hogy érdekel. Bár ahhoz most piskótát kéne vennem....
De kell!

Tudjátok az a döbbenetes, hogy a egyenesen a Bibliából idéztek. "Isten országa bennetek van!", és "Isten nem lakik kézzel csinált épületekben." Szóval érdemes kézbe venni és olvasgatni!

maradjunk a sütinél...
eviragos

Zsófiról is régten jelentettem!
8kg és 72 cm, örökké mosolyog, tapsol. nagyon optimista! Majd töltök le-fel képeket
eviragos

Sziasztok!

A receptet feltettem a receptek közé, Zsófi ha szeretitek a citromos sütit, akkor neked is ajánlom, mert elronthatatlan, és isteni finom!
és akkor belinkelném a táblázatot, mert kiegészítette a manus, aki írta a fenti levelet! Ő csinálta meg ezt a formátumot.

Kérlek adjátok meg az adatokat, szerintem ti is be tudjátok írni, aztán mentsétek el.

A Binyek féle pólókhoz mit szóltok? Egyébként Barbi szerintem is tök jó, hogy ágyban kell lenned, így van legalább időd ránk is :D

http://spreadsheets.google.com/ccc?key= ... hg&gmrcpt#

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Panna, nagyon jókat mondtál te is. Azonban nem az a helyzet, hogy már nem szerelmes és maradt a szeretet, és az is elég. Nyilván még védelmez, törődik velem, ezt mondta is, de már nem szeret. Már meg sem akar csókolni, szex sem lesz több. Pillanatnyilag ezt érzi. Én meg azt, hogy kezdem meggyűlölni. Én vagy hideg vagyok vagy meleg. Igazi ikrek. Vagy teljes szívemből, lelkemből, imádok valakit teljes odaadással, vagy sehogy. Azért volt olyan hatalmas a szerelmünk, mert a két tűz kölcsönösen táplálta egymást. Azzal, hogy ilyen hidegen, többször a szemembe mondta, hogy már nem szeret, arcul csapott és végre felfogtam. Érteni továbbra sem értem, és talán soha nem is fogok a miértjére választ találni, de már nem érdekel.
A jó hír az, ami teljesen feldobott és most tök boldog és izgatott vagyok tőle, hogy a két évvel fiatalabb unokahúgom fog velem és a babával Svájcba repülni! Tök lelkes volt, még sosem repült! :lol:
Mondtam is neki, hogy még a baba sem, majd egymás kezét foghatják, hogy ki fél jobban, és meg majd röhögök... :D
Párom még nem tudja. Visszamondom a jegyét, így csak kb. 11 ezret bukok, és foglalunk 23 ezerért egy újat Nórának.

Kép
felicia

Ja, és még azt is mondtam unokahúgomnak, hogy majd felszedünk nekem egy svájci pasit, aztán repülhet haza egyedül... :lol:

Kép
felicia

Hú, hatalmas változás és optimizmus, ezt már szeretem Felícia, szívből kívánom, hogy érezzétek magatokat nagyon jól. Szerintem nagyon jó döntés volt ez!

<
sziszka78
Tolna

Felicia, nagyon örülök, hogy mindennek ellenére nem hagyott el a humorod :-) Biztos nagyon jól fogjátok érezni Magatokat, helyes, hogy nem mondtál le az utazásról :-D

yuyu79

Panna olvasom, hogy hasonlókon mentünk át... :cry: :wink:

Felícia bizony! ezt így kell! :lol: unokahugodnak szereztél óriási boldogságot! :lol:

én is ugyanezt érzetem amit te! . iszonyat érzés!
Vendég

Póló király! Binyek miylen mocskok vagyunk, hoyg a nyomorodnak örülünk :wink:

apának viszont nem kell! ő Dulifuli szavaival élve: Ki nem állhatom az egyenpólókat :oops: :lol:
Vendég

Ma volt bevásárolni, hozott földiepret. Viszont nagyon kiállhatatlanul viselkedek vele, egyre többet szólalkozunk össze. Idegesít, hogyha már nem szeret, és én is azt mondtam neki, hogy nem szeretem, miért van még itt. Pedig azt akarom, hogyha elmegy, az csak az ő döntése legyen, én nem fogom elküldeni, de ehhez már nagyon vissza kell fognom magam. Szerintem kezdőlökés nélkül nem meri megtenni ezt a lépést. Tudja jól, hogy miattam jutottunk idáig, hogy mindenünk megvan. Ő egyedül, főleg úgy, hogy továbbra is kell felénk fizetnie, plussz az albi költségei ha elmegy, sehova sem fog jutni, nem lesz soha semmilye. Persze, ha a szülei támogatják, de önerőből képtelen egyről a kettőre jutni, ezt ő is tudja.

Kép
felicia

Hahó lányok!

Binyek, de jó hallani felőletek is és kívánom, hogy mielőbb gyógyulj meg, addig me ne "ugrálj", ha nem muszáj, még ha nehéz is kibírni;)
nagyon jók a pólók, nekem nagyon tetszenek!!!

Zsófik;) www.pelenkafutar.hu és www.pelenka.com oldalon találtok bővebb infót, telefonszámot. I. osztályú Berni nevezetű pelusokról van szó, 4-5 féle van a próbacsomagban + Öko-pelus, ami szintén szuper, legalábbis nekünk bevált, szinte bármelyik vetekszik a Libero, Huggies márkákkal.

Barbi, nagyon jók a képek és külön köszönet a múzeumi kalaúzolásért, bármikor szívesen részese vagyok újból;)) Regőnek gyógypuszik a lábacskájára!!!

Concord Ultimax: akárki akármit mond, mi nagyon meg vagyunk vele elégedve és azért mégiscsak egy 60e-es ülésről beszélgetünk, nem egy tescos műanyag hungarocell-ről. Szerintem Zsófi jól döntöttetek, de majd úgyis tapasztalni fogod;)

Adri, Dorkának sok puszi a szemecskéjére!!!

Na most rohanok, mert felébredt az én többemberes gyerkőcöm is;)))

sniky

Újra beszéltem párommal, össze-vissza beszél, szerintem teljesen meg van zavarodva. Azt mondja, még nem volt ilyen helyzetben, ezért nem is tudja, hogyan viselkedjen. Ez a pillanatnyi helyzet, de akár még javulhat is, ő nem zárkózik el semmitől. Elmenni tényleg nem akar, csak ha én elküldöm. (Nem teszem meg neki ezt az örömet, hogy aztán rám mutogathasson.) Ugyanis azt mondta, ő nem megy el, mert akkor mindenki őrá mondja azt, hogy na, jól elhagyott bennünket... Azt vettem ki a szavaiból, hogy egy hónapig még itt lesz, aztán mi elutazunk egy hétre Svájcba, majd hazajövünk, gondolom ő addig gondolkodik nélkülünk vagy a fene tudja már, hogy mit akar, aztán majd meglátjuk.
Ági, képzeld, viszont teljesen megdöbbentem azon, hogy szinte tréfából felvetettem neki az ötleted, hogy menjünk ilyen ingyenes tanácsadásra, pszichológushoz, vagy hova és erre is azt mondta, hogy oké.

Kép
felicia

Mindegy, holnap jön hozzám aludni unokahúgom és csapunk egy görbe estét.

Kép
felicia

Jaj most elküldte, vagy most sem? Ez szemétkedik velem, nem akarja, hogy írjak.

Kép
rituspoc

Na nem küldte el, pedig megint írtam sokat, csoda ha feladom?

Szóval gyorsan a lényeg, Sziszka mi is mennénk balcsira, de csak reggeltől estig, mert építkezünk és pénzünk sincs meg munkálkodni is kell. Szállás így nem kell, de számítsatok ránk személyügyileg. A Binyekes pólók tök jók.

A képeket mjd nézem,de a gép szarakszik, Zorka meg kamikázét játszik, így minden nap van kopp, mert mászik össze vissza és áll fel, de esni még nem tud.

Felícia, írtam neked is 2x, de nem küldi el, lényeg, hogy igazad van, légy erős csak a manócska számít és te magad.

Mindenkinek puszi

Ritus

Kép
rituspoc

Niki én nem húztam le a concord ultimaxot.Azt mi is nézegettük és jókat mondtak róla.Én a trimaxról beszéltem :wink:

De igaz az is,ebben az árkategóriában nehéz mellé lőni.

nicike

Nici!

Nagyon édes a picikéd, gyere sűrűbben!!!
Jól emlékszem, hogy neked volt terhességi cukrod? /mert nekem is/ megkérdezhetem, hogy ez hogy alakult?, Ha nem Te voltál, akkor bocsi!

Barbi!

Szuper helyeken jártatok, kicsit tényleg Csodák Palotája illetve, a Vasúttörténeti park. Az én fiaim is imádták, kár, hogy itthon kb. itt be is zárul a kör!
Nagyon irígyellek, hogy megvalósíthatod a gyerekeiddel a terveidet! Annak idején én is valami ilyesmit képzeltem el, de nem kaptam meg hozzá a "megfelelő gyerkanyagot". Lehet, hogy ez most nagyon furán hangzik, de így igaz! Első gyerknél elképzeltem, milyen jó lesz, megyünk majd játszótérre, kirándulni, mesélek neki stb, én leszek a legszuperebb anya!!!!
DE: Az én Marcikám nagyon öntörvényű gyerek volt /és Dorca még rajta is túltesz majd, már látszik!/ Nem szeretett az a játszóra menni, senki nem érdekelte, csak a játékok. Kinek milyen van, hogy lehetne megszerezni. Kölcsönösség semmi, ő az övét nem adta, ha a fene fenét eszik sem. Szégyeltem magam, pedig én mindent megpróbáltam. Ha a problémákról akartam vele beszélni, egyszerűen befogta a szám, Ma is ilyen, csak nem a szám fogja be, illedelmesen egyik fülén be a másikon ki.
Csak a zöldségesbe és a kocsmába szeretett menni, egyikben átpakolta a termékek fém táblára írt árait /én pakolhattam vissza/, másikban futófény volt az ablakon és csak az érdekelte. Persze itt nem akartam társaságot keríteni magunknak. :wink: A boltba egy idő után be sem vittem, mert mindent lepakolt. Ha én balra akartam menni, ő jobbra. MIndenhová vinni kellett a kismotort, amit természetesen később ha ráunt cipelhettem, meg persze őt is és a cuccot, amit vettem. Sose fogta meg a kezem /állítom tudta, hogy mi vár rá és legalább addig akart önálló lenni, amíg lehetett/. Ha szakadt az eső, halál lassan motorozott, ha ráértünk volna egy jót sétálni, hajtott mint az őrült, én meg rohantam utánna. Ha meséltem, folyton beleszólt, hogy most a kalapost mondjam, meg emlékszel, amikor így meg úgy? Szóval nem érdekelte az sem. Jó sok időbe telt, míg rájöttem, hogy jó, majd megyünk arra is, de előbb menjünk erre...., Meg , hogy fogd meg a kezem, mert akkor nem ugat meg a kutya, /mert attól félt,/és véletlen bejött, mert tényleg nem ugatta meg. / de azért imádtam a szőke göndör fejét, a bújósságát, a korai igen jó humorát és a beszólásait, aranyköpéseit/
Szóval vele nem lehetett pici korában semmi klassz programot betervezni. Bence mindene Marci, bár ő jó gyerek, de neki jó úgy, ahogy a bátyusnak.
Dorca nem kettő, hanem egyenesen három emberes gyerk. Apa fogalmazta meg, de már én is hajlok rá, ha ő lett volna az első gyerek, biztosan egyke marad. Sírós képet nem teszek fel róla, mert jóformán mindíg nyafog valamin. Egyetlen másodpercre sem marad el nélkülünk, pedig már egyedül is eljut mindenhova, de körülnéz, és ha nem vagyunk ott hisztizik.

Egyszer egy barátnőm azt mondta, ha egy gyerekkel sokat kell foglalkozni az intelligens lesz. HÁÁÁÁT nem tudom! Marci nagyon jó agy, de akkor mi lesz Dorcából?

Szóval csak annyit akartam a regényemben írni, nagyon jó, hogy vannak olyan családok is/ mint a Tiétek/, amilyen az én leány álmaimban szerepeltek.

Vallás: Hiszek én is, de nekem sem kell közvetítő. Minden este hálát adok azért amim van. Nem vagyok telhetetlen, elfogadom ami adatott, és néha kérem a segítséget, rengeteg nyomorúságos helyzetünkből az utolsó pillanatban mindig kínálkozott egy kibúvó.
Ha ma kellene utat választanom, melyiken induljak, ugyan erre lépnék, mert ez az én utam, nekem ezt kell bejárnom, itt volt feladatom és tanulnivalóm azt hiszem.

Építkezés: Meglévő házunkat bővítjük, Marcinak marad az állandóság, anyu kerül az új részbe, de jelentem a mentális térkép nagyon gyorsan kialakul Marci fejében, kell is, hisz új iskola, új munkahely /remélem lesz/, vagy csak egy városrendezés, mindig lesz az életében.

Fényképész: Pocsék érzés lehet, hogy ennyire semmibe vesznek! Látszik, hogy a pénz ilyen szinten nem számít! Ezek az emberek akkor amúgy sem lehetnek tulságosan kedves csupaszív figurák, vagy nem jól látom? Én személy szerint nem szeretem azokat az embereket, akik a másikat bármilyen oknál fogva lenézik, vagy magukat többre tartják. Még szerencse, hogy vannak jó barátnőid /lásd babakocsi/, meg a fórum, mert amit az ottani intézményekről és személyzetükről írsz/kórházak, iskola, ovi,.../nem lélekemelő.

Ezer bocsi, hogy ilyen hosszú lettem, de végre alszik Dorca és ezt már olyan rég megszerettem volna tenni.

A csomagtartós sztorira nem reagáltál, mi lett a vége? Lemaradtam?

Sziszka!

Dorca szeme nem lett kisebb sajnos, ez már visszafelé nem is fog változni, attól függ, hogy néz éppen. Vannak " ilyesztőbb" képeink is , csak azzal nem akrtalek elrémíteni benneteket, de kb ilyen nagy a szemünk:

Kép itt látszik, hogy valami nics rendben, csak itt megálljon a dolog!!!

KépKép
koadri

Na nem küldte el, pedig megint írtam sokat, csoda ha feladom?

Szóval gyorsan a lényeg, Sziszka mi is mennénk balcsira, de csak reggeltől estig, mert építkezünk és pénzünk sincs meg munkálkodni is kell. Szállás így nem kell, de számítsatok ránk személyügyileg. A Binyekes pólók tök jók.

A képeket mjd nézem,de a gép szarakszik, Zorka meg kamikázét játszik, így minden nap van kopp, mert mászik össze vissza és áll fel, de esni még nem tud.

Felícia, írtam neked is 2x, de nem küldi el, lényeg, hogy igazad van, légy erős csak a manócska számít és te magad.

Mindenkinek puszi

Ritus

Kép
rituspoc

Adri, így emlékszel? :lol: Igen nekem volt cukrom a terhesség alatt.
Megmondom őszintén,nekem utánna a kórházban mérték 3 napig, a maximum 4,5 volt.
Azt mondták tökéletes,biztos nem maradt meg.
Ezáltal nem is kértem terhelést a házi dokitól.
Maradt 1 db tesztcsíkom,valameik nap lőttem el kiváncsiságból,6,8 volt,leves meg husi után 2 órával.Szóval szinte pont semmi cukrot meg CH-t nem ettem.
Szóval nem tudom :lol:

nicike

BArbi nagyon jól éreztem magam a kiránduláson :lol:

Adri kitartás építkezéshez! ! remélem stagnál!

Ritus szija előkerültél? nem lehet könnyű építkezni... jó hogy le tudtok ti is jönni

:lol:
Vendég

Adri kicsi lányod gyönyörű,annyira édes.egyszer élőben szívesen megszeretgetném :oops:

nicike

Hú mennyit írtatok, míg fogalmazgattam a levelemet, el vagyok képedve!

Nicike!

Az én gyerekem is öklendezik a darabos kajától, sőt a pépektől is, ha nem elég hígak!

Sniky!

Barnus is kétemberes? Milyen értelemben? Vagy csak a mozgékonyságát érted ez alatt?

Lassan kiderül, hogy mindenki átélte a párjával a válságos időszakokat, csak nekünk nem volt erre időnk? Igaz nekem a második randin megkérte a párom a kezem és 10 hónap múlva meg is született Marci! Azóta meg annyi mindent megéltünk együtt, hogy szinte eggyé lettünk. Szinte ilyesztő, hogy milyen gyakran gondolunk ugyan arra, hogy egymás legjobb barátai lettünk, és tulajdonképpen nem vágyunk igazán nagy dolgokra, elégedettek vagyunk az életünkkel....

KépKép
koadri

Sziasztok!

Adri, szerintem azért még mi is járhatunk hasonló cipőben :) Egyébként pedig Dorca nem is ijesztő, ne is írj ilyet!!!! Nagyon huncut képei vannak, a szemecskéje pedig később még lehet a szexepilje is :D Hogy álltok a fényérzékenységgel? Látsz valami változást?

Ritus, de jó, hogy előkerültél! Majd add, meg hogy mekkora pólókat akartok :) Felírtalak :)

Nici, nektek nincs kedvetek jönni?

Felícia a táblából téged sem töröltelek még ki csak a szállás igényről, de ha az unoka tesód ráér, gyertek oda is :D

Kipróbálta valaki, hogy tud-e ebben a formátumban beleírni a táblázatba?

Binyekék pólója szerintem is szuper, van valakinek valami jó ötlete, hogy milyen felirat szerepeljen rajta?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziaszka!

Tudom férfiaknál 40 felé kapuzárási pánik, 44-ben vagyunk!

Fényérzékenység megmarad sajna, majd, ha lesz szemügőnk /Marci szava volt/, akkor sötétre csináltatom, és ha rájön, hogy Neki ez jó /várhatóan másfél- két évesen, akkor fog mérséklődni a gond/.

Dia!

Te voltál az "Amerikás lány?" Írhatok privit? Tőled is bocsi, ha tévedtem!!!!!

KépKép
koadri

Adri, szuper a memóriád, bízz benne :D Dia élt Amerikába :D

Azt akarom megkérdezni, hogy járt-e még valaki hasonlóan mint én...a terhesség alatt lettek barna terhességi foltok az arcomon, nem múlt el csak elhalványult, és most a meleg és a nap hatására megint teljesen előjöttek :( Ugyanolyan erős mint amikor terhes voltam :(

<
sziszka78
Tolna

Ja és Sziszka köszi, hogy nem ilyesztő! Szerintem azért mert már nőtt a fejünk, de a szem talán nem nőtt óriási ütemben! Azért régebbieket nézve, kisebb fejjel, háááát? Kép

KépKép
koadri

Polo : 2008 augusztusi oroszlánok és szűzek :?:

Kép

Adri nem ijesztő
:twisted: nagyon édes!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.05.13 16:07-kor.
Vendég

Sziszka!
Én sajnos nem tudom megnyitni a táblázatot.
Sajnos nekem is vannak ilyen barna foltjaim az arcomon.
Vera
l.veronika

Sziszka!

Én úgy tudom álltalában elmúlik,de előfordul h nem.
Napsütés hatására sötétedik,mivel a napsütés serkenti a barnás-feketés festékanyag termelődést.

Kozmetiku tud rajta segíteni hámlasztással,de hámlasztást nyáron nem szabad elkezdeni csak télen vagy ősszel.

Taliról kikérem apa véleményét :wink:

nicike

Boni! Igen-igen, én is mosolyogtam, amikor olvastam a sztoridat, hogy lám nem csak mi vagyunk ilyen kergék :lol:

Felicia! Örülök, hogy valami pozitívum van végre nálad, mégha nem is a férjed által. Na pont valami ilyesmire gondoltam, (svájci út, unokatesóval) hogy önállósodj kicsit, és látod, te is mennyire feldobódtál tőle! Hajrá hajrá! Férjed meg majd egyszer csak összerakja magában a dolgokat. Te koncentrálj magadra meg Dávidra!
Az egyébként tényleg reménytelenül hangzik, hogy ha már a szeretet sincs, maximum baráti. Persze sztem ha neked akad vki új, akkor lehet, hogy rájön, hogy mégsem a barátod akar csak lenni. Persze ezzel nem arra biztatlak, hogy máris ugorj vki más karjába, mert az sok jót nem szül. Rendezgesd az érzéseidet, aztán ha készen állsz rá lelkileg is, be fog kopogtatni az új szerelem hozzád!
Ha el is megy, hidd el, annak is van jó oldala: nem olyan rossz pasi nélkül az élet, pláne, hogy van egy kis-pasid :wink: Pl több idő van a barátokra, akár a régi elfelejtettekre is, meg a családra, olyan programokra megy el az ember amire egyébként a férjjel biztos nem. A lényeg a pozitív hozzáállás!

Férjed nekem egy kicsit akkor is furcsa ezzel a nem szeret dumával, mert akkor eddig miért feküdt le veled? Szánalomból, megszokásból? Bár ő férfiból van, én ezt a részét nem érthetem. Ha én nem szeretek vkit, képtelen vagyok lefeküdni vele. :oops:
Minden esetre a tanácsadás jól hangzik, hátha megoldódik minden!

A lényeg, hogy Örülök, hogy felszálltál vmi pozitív hullámra, maradj is rajta! Drukkolok Neked!

Nici! el is felejtettem megdícsérni a kis huncut lánykádat! Nagyon aranyos!

panna1

Ismét Feliciának: Azt viszont gyáva dolgonak tartom (és gerinctelennek is), ha a férjed tényleg nem szeret, és csak azért marad, mert attól fél, hogy azt mondják rá, hogy otthagyott benneteket. Meg hogy egyedül nem fog boldogulni! Egyrészt ne az legyen már neki fontos, hogy kívülállók mit mondanak, hanem hogy ha kicsit is tisztel, akkor adja meg neked is az újrakezdés esélyét. Ami lássuk be, ha ott él veletek, elég nehézkes. Egyrészt te se tudsz véglegesen elszakadni tőle és lezárni a dolgot, másrészt elriasztja a lehetséges jelentkezőket. Na nem osztonm itt az észt, csak ez a rész, amit írtál, kicsit felháborított. De remélem, hogy a lélekbúvár segít nektek, és ilyenre nem kerül sor.

panna1

Adri! lánykádról az ugrik be nekem, hogy csodálkozik valamin, nem pedig az, hogy ilyesztő! Meg az is beugrott, hogy nem lehet, hogy gyerekeid természete azért ilyen határozott, akaratos (ahogy írtad DOrcát, és Marcit), mert nekik ez szükséges a betegség miatt a talpon maradáshoz, hogy boldogulni tudjanak a családon kívül is majd. Érdekes dolgog ez a természetnél....

panna1

Képzeljétek, lányom babakocsiban alszik :shock: Viszonylag gyorsan, ordítás nélkül kómába zuhant :wink: Lehet, hogy csak jó időben nem szeret abban aludni. Itt most vacak esős idő van. :cry:

HOlnap megyünk dokinénihez szokásos ellenőrzésre, meg délelőtt ringatóra. kíváncsi leszek, RÉka most mennyire fogja élvezni, eg yideje ha zenét hall, rázza a kis seggét, hőcög, meg hadonászik és tapsikol. egy pár hetet kihagytunk, úgyhogy már várom.

Ja, és a legújabb, hogya mikor nagyon elmélyül vmiben, kissé kidugja a nyelvét. Mármint nem annyira, de a kissé nyitott szája között látszik a nyelve. Elég kis viccesenn néz így ki, remélem nem szokik rá nagyon. Megyek mer ordít, vááá

panna1

Boni!

Köszi, édi vagy Te is!

KépKép
koadri

nici, semmi gond;) egyébként az Ultimax és a Trimax között a különbség csak annyi, hogy a Trimaxban nincs benne a szűkítő a 0-18kg-ig, szóval nem is igazán értem, hogy a töréstesztjeik miért ennyire különbözőek, na mindegy... nem ragozom tovább, ha belegondoltok milyen jól elvoltunk annak idején anyu ölében is a kocsiban, mindenféle ülések nélkül, és ugye abból indul ki az ember, hogy remélehtőleg nem éri baj se őt, se mást;)

Adri, igen a mozgékonyságára gondoltam, amikor írtam, hogy többemberes;) mostanában azt játszuk, hogy ha elmozdulok mellőle, már sír és jön utánam, egész napos foglalkozást igényel, mindenhol feláll, keveset alszik napközben, szóval nem tudok tőle semmit csinálni, na de nem baj, hátha a kistesó könnyebb lesz;))) ha meg nem, hát addigra edződöm;)) egyébként egy tünemény a fiam, egész nap pakol, magyaráz, kacarászik, és a kezét fogva sétálunk mindenhol;) kb. 5 percre hajlandó egy helyben lenni;)

Felícia, örülök én is, hogy egy kicsit pozitívabb a hozzáállásod a dolgokhoz és ez az utazás is látod hogy lelkesít;) csak így tovább! Pannával teljesen egyetértek, azért ne maradjon már otthon veletek, mert hogy mások mit szólnak.... elég gyáva dolog, az elmber igenis vállalja a döntései következményeit, ettől függetlenül remélem, hogy sikerül rendbe hoznotok a házasságotokat, mert aki ezt az egészet a legjobban megsínylené, az Dávid.... mégiscsak úgy a legjobb, ha az édesapját szólítja apaként.... viszont csak miatta nem érdemes együtt maradnotok. Szóval szorítok, hogy ez a párkapcsolati terápia dolog összejöjjön és működjön!

sniky

Nem tudom, ilyen korban van-e baba, akit nem lehet a "többemberes baba" címszóval illetni. Legalábbis Réka is állandóan megy, dolgozik, pakol, rángatja a nadrágom, jön utánam mint egy kis utánfutó. Teregetnem már nem lehet úgy, ha ő ott van, mert amit elér, mindent lecibál. Van, hogy adogatja a ruhákat, de van, hogy kinéz magának vmit, és akkor azt percekig vonszolja magával a lakásban :lol: . a lényeg, hogy állandóan izeg mozog, résen kell lenni folyamatosan. Azt mondanom sem kell, hoyg WC-re is együtt járunk.
De én se bánom, van mit felfedezniük, próbálgatniuk, és annyi de annyi dolguk van, hogy csak na. Csoda, hogy emellett a sok új mellett a biztos pontra, Anyára mindig szükségük van? Persze legalább szemmel látható távolságban legyen, de még jobb, ha pillanatok alatt elérhető, sose tudni mikor kell vmi elől hozzábújni :lol: :lol: :lol:

panna1

Panna drága, nagyon aranyosan fogalmaztál;)) és milyen igaz..... megmosolyogtam

sniky

felícia, mostmár tényleg kikívánkozik belőlem a mondanivaló :D
nem akartam belekotyogni, mert nem igazán ismerlek és nem is régóta...
szóval nekem a legelső kifakadásod óta az az érzésem, hogy a férjeden most jön ki az elmúlt 1 év viszontagsága.az , hogy esetlegesen egyedül az ő vállán volt a gyermeke lehetséges jövője mivel, küzdöttetek az életedért...stb...mivel neki akkor erősnek kellett lennie persze neked is (de ő férfiből van) , de ő talán most kezdene lazítani csak nem meri önmagának sem bevallani mivel tudja, nem "fair" veled szemben.hiszen milyen dolog egy a rákbol meggyógyult fiatal kisbabás asszonyt magárahagyni, ugye?másrészt pedig ilyen fiatalon ilyen nagy dolgokért küzdeni, lássuk be nagy szó, komoly munka minden értelemben.
sokkot kapott és most jön ki rajta.szerintem hagyd kicsit a gondolataival bíbelődni, hogy elrendezhesse magával a világgal és persze a veletek való viszonyát. a pasik sokkal puhányabbak mint mi nők :roll: pár hét és minden renben lesz.
ja és még annyi, ha valaki 10 év után akarja elhagyni a másikat még úgy se könnyű, hiszen annyira összeszoktak már, de ő nem akarr elmennni csak gondolkodási időt kér...
uff
Vendég

Sziasztok!

Niki, köszi, bár nem nekem írtad, de köszi...

Adri, mintha Leviről írtál volna....pont tegnap voltunk vendégségben, ahol egy 5 éves nagyon súlyos csontrákból felgyógyult kislány volt. Dorka, aki viselkedésre abszolút olyan, mint amilyen én voltam ekkora koromban, meg amiket leírtál nagyfiadról. Be nem áll a szája, minden érdekli, kezelhetetlen legtöbbször. A nagyszülők mondták apumnak, hogy mintha engem látnának....hát, nagyon nem egyszerű a kiscsaj....ha Dorcád és Levi is rá fog hasonlítani.....huh

Mi ma levágtuk Levi haját, de sajna úgy tűnik ebben unokatesóra hasonlít, úgy ordított, hogy csak na és ketten fogtuk le. Ti mivel terelitek el a figyelmüket?

Binyek, ezek a polók szuperek....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Andi! Igen, azt hiszem, igazad van. Legalábbis remélem.
Panna! Ma többször is beszéltünk párommal, megkérdeztem azt is, hogy akkor a két legutolsó alkalommal miért szeretkeztünk (mindkettőt ő kezdeményezte). Nem sajnálatból és szánalomból, olyat ő sosem tenne. Azt mondta azért, mert megkívántuk egymást és akkor még azt beszéltük meg, hogy megpróbáljuk. Elvileg mielőtt munkába ment most az előbb, azt mondta, még mindig próbáljuk. Nem tudok rajta kiigazodni. Mindenesetre felvetettem, hogy most hétvégén leutazom a babával a szüleihez. Addig is egyedül marad, tud gondolkozni, vagy amit akar. Erre le akar bennünket vinni kocsival pénteken. Én mondtam, hogy önállósodnom kell, szokni, hogy ketten utazunk a babával. Erre megkérdezte, miért? Nem válaszoltam, csak forgattam a szemem... :)
Most már az érzelmi sokkon talán én is túl vagyok, most már hagyom békén, lesz ideje magába mélyedni, én meg csinálok magamnak programokat a lányokkal, stb.
Ja, és azt is mondta indulás előtt, hogy kibeszélte magából nekem az érzelmi bajait, most már jobb. Nem tudom, ezt miért nem lehetett sokkal előbb, az első jelnél, amikor érezte, hogy elbizonytalanodik, hogy távolodni kezd. De ő homokba dugta a fejét, úgy tett, mintha minden rendben lenne és hallgatott, mint a sült hal.
Mindenkinek nagyon köszönöm az összes hozzászólását, rengeteget segítettetek, tényleg!!

Kép
felicia

Sziasztok!
Hű itt aztán zajlik az élet!
Felicia! Kitartás!- mondanom sem kell,h nálunk is volt válság, bár még az esküvőnk elött, voltunk külön, de nálunk azóta minden rendben.Hagy egy kis időt neki szerintem "emészteni".-nálam/nálunk ez jött be.

Katica jól emlékszem,h Ti vettetk a Decatlonban sátrat? Mennyiért? ?Miet?

Nicike denagyonédes Lilid!

NAgyon sajnálom,h mi nem tudunk menni a talira... :cry: :cry: :cry:

Mindegyik babó milyen ügyes!!
Levi is kúszik ezerrel,meg is fázott a járólapon hiába kapkodtam fel róla, mert pesrze a szőnyeg nem elég nagy (2,5 m x 3m :roll: ), így betegesekedik már 1 hete és igazán hapsiból van a szentem... :roll: :shock: :lol:

megyek is alszom, amíg nyugi van. újdonságképpen hajnalba nem alszik.. :roll:
mindenkinek végigalussza a Lurkó az éjszakát?
makadu

jah és 9,25 kg és 80/86-os rucit hord. - középmezőny akkor jól látom? :lol:
makadu

tudom még mit akartam. Dorcának kimondatlanul is nagyon szurkoltam és szurkolok is!!
makadu

na még valami-kicsit sem vagyok fáradt,h ilyen szétszórt avgyok.... :shock: -
mennyi kaját adtok a Lurkóknak? Mikor mit? gyümi tízórai és uzsi ebéd meg főzi reggeli meg vacsi tápi? de menniy? Levinek a 190 g-os főzi után korog a gyomra.3 óra múlva... :shock: :roll:
makadu

Sziasztok!

Vera, köszi, hogy reagáltál a táblázatra és a foltra is :) A táblát vissza szerkesztettem exelbe, és rájöttem hogy Binyeken és Columbine Ágin az új oszlopokat ki tudom tölteni, de azért vannak hiányosságok...

Épp ma jutott eszembe, hogy Miksáról megint ezer éve nem láttam képet, pedig ti is nagy csavargók vagytok, tehetnél néha! :)

Rájöttem, hogy a kiválasztott szállás az egyetlen, ahol nem kaptunk csoportos kedvezményt :( Felvettem a fapofát, és megkérdeztem, hogy lehetne-e, még nem válaszolt.....szerintem jogos, nem?

Nici, neked is köszi :wink: pont holnap megyek nagy kezelésre, kikérdezem a csajt, mit lehet tenni.

Kitti, fogalmam sincs már, hogy milyen amikor az ember végigaludhatja az éjszakát :( Mi még kétszer kelünk (fél 1 és fél 5 körül) ha jó éjszakánk van, mindkétszer szopizunk is. MI nem vagyunk túl jó evők, reggeli gyümi, ebéd zöldség valamivel, uzsi vagy van vagy nincs, mostanában a kefír a nyerő nálunk vagy joghurt gyümivel, aztán elalvás előtt egy kis tejpép.

Apró, Málnus is sírt,de inkább az elején, amíg nem tudta mire számítson, mi játékot és fésűt adtunk neki. Azért lefogni szerencsére nem kellett, remélem a következő már nálatok is jobb lesz. Tegyél fel képet az új frizuráról! :)

Boni póló felirat tippje tetszik :D

Nekem csak egy valami jutott eszembe: 2008. augusztus-egy szuper évjárat :) -csak hát nem mindenki augusztusi, és Binyek is csak kiröhögött, szóval akinek van valami jó ötlete még??????

Panna, amikor Rékáról írtad milyen, az jutott eszembe, hogy te honnan ismered a lányomat :lol: Dettó!

Szilvi

1242245418.0915.xls 1242245435.7725.xls

<
sziszka78
Tolna

Adri,
Én lenni Amerikás lány! :wink: Válaszoltam a privire! :D

Nicike,
Köszi a babakocsis infót! Nagyon jól nézz ki amit mutattál, viszont sajna most ennyit nem tudunk rá szánni! Én olyan 10e körülieket nézegettem. Nem fogom sokat használni, mert sétálni továbbra is a Graco-t használjuk majd, azt nagyon szeretem, viszont ha elmegyünk boltba vagy ilyesmi, akkor legyen valami könnyebb. Na meg így talán én is eltudok menni egy-két Kopaszi Gát-i talira stb :wink:

Panna,
Tényleg nagyon aranyosan fogalmaztál! :) Igen, Virágnak is az a fontos, hogy lásson, hogy ott legyek a közelbe. Utánam is jön a wc-re, talán hamarabb megtanul bilizni?? :wink:

Boni,
Édes a póló rajzod!

Makadu,
Üdv újra itt! :) Én Virágnak napi 2x adok szilárdat, délelőtt 11 körül, ekkor kap főzit+husit, aztán meg délután 5 körül kap általában gyümit tejpéppel vagy babagrízzel. Napi 3x meg szopik még, doki néni azt mondta hogy amíg van tejem addig maradjon így. Szilárdból pedig olyan 170-200g-okat szokott enni, de már ő is enne 3 vagy 3 és fél óra múlva. Sztem ez így a normális, mivel ugye még könnyen emészti a pocikjuk a pépes ételt, ezt könnyebben lejjebb csúszik a gyomorból. Amúgy én is éhes vagyok 3 óránként napközben, hacsak nem valami hatalmas lakomát csapok ebédre :wink:

Felicia,
Ez a zűrzavar annyira jellemző, ez volt nálunk is. Egyik nap már nem szeret, aztán meg mégis. És érdekes, mert akkor jött rá arra, hogy tényleg szeret még, amikor túl lendültem a sokkon, amikor kezdtem erőre kapni. De képzeld, azóta (ez több éve volt már), sokkal de sokkal erősebb a kapcsolatunk, többet beszélgetünk meg vigyázunk egymásra, mert megtapasztaltuk, hogy mennyire ápolni kell egy kapcsolatot, mennyire könnyen eltud romolni minden, ha nem figyel az ember. Persze nem azt mondom, hogy ti nem figyeltetek, de valahol mégis félre siklottak a dolgok. Sztem nagyon jól írták előttem, hogy talán most jön ki a férjeden a sokk. De annak örülök, hogy jobban vagy! :)

Kép
Kép
dia123

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?