Hihetetlen aranyosak a tesó párosok

Áron-Péterke és Fruzsi-Zsófi no meg Gegi és Zsófi.
Mesi jó hogy tettél egy bőgős képet, mert el sem tudom képzelni sírni ezt a gyerkőcöt
Regi
Úgy látom Szeli élvezte a bölcsit.
Hiszti ezt tuti jól csinálod, nem szabad vele foglalkozni mások mit gondolnak. Neki pont az a lényeg, h elérje a célját és csak úgy jön rá, h nem megy, ha nem reagálsz rá.
Hörcsög
jézus mennyi játék
Nektrain

negatív teszt.
Heni
Péter tényleg nagyon ügyes, h egyedül alszik.
Jó, h leírtad Péterke miket eszik Lilla sem eszik sokkal többet. Megnyugodtam kicsit. A tej neki is elmaradhatatlan néha du-i alvás után is kéri mostanában.
Tejcsi már rendben?
Kaqk
Részvétem.
Viranka
23 mi megyünK

férj jöhet, ha akar?
Betegeknek sok puszi. Vannak páran.
Tali képek szuperek

ez a Bálint milyen csajozós
Többi talis kép is nagyon jó

Mira olyan gyönyörű lett.
Panndi
Köszi a születéstörténetet jó volt olvasni

és olyan édes.

az összehasonlítós képen tényleg nagyon hasonlítanak, csak Fruzsi hajasabb
Ádi nagyon cuki
Vindo
Lényeg, h a nyelvviszga nagy részén túl vagy én meg szorítok, h sikerüljön is.
A roma G-n én is jót röhögtem
Niki

de jó, h nem lett baj. El is hiszem, h nagyon megijedtél. Még húzzátok ki pár hétig....
Kaqk
Itt csak jövedelem igazolás kellett és a munkáltatói csak az anyától kell ahogy én tudom.
Mesi
Nagyon nehéz lehet most neked. Nálunk alakul a helyzet. Remélem nem lesz ennyire erőteljes romlás, ha itt lesz kistesó.
A türelem és a szeretet idővel biztos bejön.
Alvásnál nekünk az összebújós elalvás sokat segített. Már nincsenek olyan nagy sírások és ha van is nem minden este olyan rémes. Ma pl jó volt. És hagyom, h hajnalban mellém másszon. Amíg nincs meg a nagy matraca, akkor én mászok mellé.
Az estéket tekintve talán neked is segít ez.
Gegi nagyon ügyes
Gica
Nyugi, tavaly mi is kb így jártunk a barátnőmék esküvőjén. Végül mi Lillát hazavittük anyuékhoz (szerencsére ott volt a lagzi a közelben) így aztán enni is tudtunk kicsit
Viranka
Hát remélem tényleg segítenek most már. Hihetetlen mennyi herce hurca és nem tudják megoldani.
Rugó
Hörcsög
No ez jó hír.
Regi
Ha itt vagytok a közelben valamelyik nap összefuthatunk.....Nem biztos, h erre tudsz reagálni....majd megpróbálom számod előkotorni.
Emma nagyon édes kis doktornéni
Meryke
Mekkorát nőttek a gyerkőceid, te is rég jelentkeztél

jó, hogy tettél képeket.
Cuki az új frizurája Zétinek. Hát így biztos nem lesz melege

Szombatra szorítok....a kg-k meg ne zavarjanak most, amúgy valószínű hormonoktól van én is szedtem fel anno tőle.
Bercó hogy nyújtja a tésztát
Móni
Most, hogy ennyit meséltél a házról én is nagyon várom a képeket.
Panndi
Ha a zebrás van akkor én úgy emléxem az 0 hós kortól jó.
Kispocc
Megy a drukk, hogy hamar babázhass.
Maggie
Rossz eredmény
Viranka
Részletesen leírod mi volt ma? Annyira sajnálom, h ennyit szenvedtek.
Niki
Ejnye-bejnye nagyon nagyon szép doki bá
Jó kis krumplileves
Kaqk
Nagyon ügyes Emma. Én amúgy akkor lepődtem meg amikor Lilla a Bálint angolul beszélő játékát kezdte utánozni
de én még nem akarok angolozni vele.
Odaért párod?
Timi
Én most altatom a Lillát és így nincs sírás, de ilyen nagy balhé nekünk nem volt altatásnál, csak kicsi, ami pár bemegyek megnyugtatommal megoldódott.
Próbálj azelőtt reagálni mielőtt behergeli magát, utána már nehéz. Éjjeli fény van? Lehet fél a sötétben. Állítólag ilyenkor kezdik.
Viranka
Gratulálok tesódnak!!!