A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Julcsi,
júli 20- aug 20 a szünet. Júli 20 előtt szeretnék én is kérni időpontot , hátha lesz aug. végére.
Te azért még bízzál a mostani akcióban!!! Szorítok!!
miciona

Rencsim,

Már 8 hetes a babó? De jó, kezded a 3. hónapot :) :)

Köszi a válaszokat lányok!
Miciona köszi hogy szorítasz! Persze bízom, de azért készülök a B verzióra :)

Kata hogy vagy?
vjulcsi

Albi,
Petikének boldog egy éves szülinapot kívánok!!!

Agnyes,
jól tetted, hogy a Dévai Intézetet választottad!! Remélem hamarosan Te is a babások között leszel!

Kata,
Gondolom kellemesen telt a hétvége :wink:
Szorítok Neked is, hogy 2 hét múlva kiderüljön kismama vagy!!!

Rencsi,
hogy vagytok a picivel??
miciona

Vjulcsi:
Ha szerencsétek van belefértek! Mi febr. 5-én kértük Kopától az időpontot, és márc. 16-ra kaptuk. Aztán ápr.23-án kellett visszamennunk, mert eddigre lettek készen a leletek, igaz nekunk genetikát is néztek, ez volt a sok. Remélem neked nem huzodik el ennyire.
Jul.20-aug.20-ig szabi? Na, akkor lehet hogy kimaradok a nyári kezdésből. Mikor kell elkezdeni a szurikat hogy még bele essek? Ja, és irjátok meg, hgoy mikor kezdik pontosan a programot? Ciklus 1. napján vagy melyiken? VAlamit kéne kalkulálnom, mert kérik a nyári szabit, és mindenki csak pislog rám, hogy én miért nem tudom mikor akarok menni...Hát ugye, nekem ettől függ...
Köszönöm!!
renna77

Sziasztok!
Vagyok ám én is olvasó üzemmódban, mert dolgozom 1000-rel! :(

Jól vagyok, nem érzek semmit, hiszen mit érzehetnék? Remélem jó pár nap múlva tesztelhetek majd, és pozitív lesz! :) Olyan klassz lenne! Nagyon bízom benne, de azért nem bízom el magam! :)
A hétvégém tényleg jól telt :oops: és most úgy érzem, hogy rajtunk már nem múlik semmi! Kicsit visszább veszek most a tempóból és nem rohangálok össze vissza, inkább előbb elindulok! :)

Julcsi!
Tetszik a vonalzód! :) Ügyes vagy! Csak az elejéről töröld ki amit a képen is látsz, és akkor lesz TÖKÉLETES Vonalzó! :wink:

Legyetek jó! Azért vagyok ám és olvaslak benneteket még ha nem is írok, hiszen nagyon nem történik velem mostanában semmi! De majd ha lesz egy zebra tesztem egyből írok majd! :) De azért előbb is! :)

Puszi Nektek: Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Julcsi,

igen 8 hetes, csak először rosszul számoltam ki. Már visszaszámolok, hogy mikor leszek túl a 3 hónapon, akkor talán egy kicsit megnyugszom.

Miciona,

hát, naponta 30-40szer öklendezek ebből 5-6szor hányok is, így nem könnyű, már 2 kg fogytam, úgy hogy előtte sem voltam kövér.
Kérdezem Az Apánkat, hogy mi legyen, mondta, hogy ez tényleg nem a szokásos, tud adni hányáscsillapított, de ha az ő felesége lennék, akkor ő lebeszélne hogy bevegyem, mert árthat a babának......szóval csak egy időgép segíthetne:)

Kép
rencsi79

Rencsi!
Küldöm az "időgépet"! :) De olyan hamar el fog repülni, hogy észre sem veszed!

Melcsi!
Hogy vagy? Mekkora már a hasad? Jó lenne, ha így a babaneten keresztül küldenél nekünk képeket! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok csajok,

Rencsi nagyon sajnálom, hogy ilyen szarul vagy. Hidd el nemsoká enyhülni fog. Tudom nehéz, de én sem vennék be a helyedben semmit.
Nekem péntek, szombat fájt annyira a fejem, hogy már hányingerem volt, de hősiesen kibírtam. Tudom ez meg sem közelíti a folyamatos hányingert.

Kata, nagy már a drága, majd megpróbálok feltenni képet, de nem tudom hogy kell, még sohasem tettem fel. Egyébként meg nemsoká sűrűn fogunk találkozni délutánonként. :wink:

Kép
gmelcsi1

Kata,

köszi, édi vagy! :D

Melcsi,

nem lehet, hogy a front miatt fájt? Amióta tehes vagyok nekem is sokat fáj, főleg ha hideg front van. Mikor kell legközelebb uh-ra menned?

Kép
rencsi79

Sziasztok!
Olyat szeretnék kérdezni, hogy beülti után ki, mikor ment vissza dolgozni? Én az első után, a 18. napon teszteltem negatívat, akkor mentem vissza. Valaki azt mondja, kivárta a 3 hetet, valaki már egy hát után visszament dolgozni, mert hogy akkor nem agyal az ember annyit. Megosztanátok velem a tapasztalatokat?
Még 1 dolog: az első lombikból megmaradt 2 adag gonalom, 2 tű is van hozzá. Azt fel lehet most a 2.nál használni vagy dobjam ki? Hűtőben volt. Meg ovitrelle is marad egy fél, de gondolom, mivel azt a tűt már használtam és ugye előre töltött, azt most már nem lehet?

Zsu
uzsuzs

Sziasztok!

Renna, köszi, de kiszámoltam, és sajnos kizárt, hogy beférjünk már júliusba, pont úgy jön ki a ciklusom. Sőt, agusztusban is ugyanezért nem valószínű, nekünk szerintem marad a szeptember.
Bejelentkeztünk Kopa doki magánrendelésére, június 2-ra kaptunk időpontot.

Kata,
azért gyere mindig elmesélni, hogy hogy vagy! Neked nem fájt a hasad a napokban? Nekem inszem után 4-5 napig eléggé fájt, gondolom a hormonok miatt. Te kaptál végül Merionalt, vagy csak clostit?

Rencsi,
Sajnálom hogy ilyen rosszul vagy! remélem most már hamar elmúlik. Biztosan nagyon rossz lehet így, de gondolj bele, hogy milyen csekélységnek fog ez tűnni utólag :)
Drukkolok, hogy hamarabb múljon el, mint a 12. hét!

Melcsi,
Annyira gyorsan telik az idő, hihetetlen hogy már mindjárt 16 hetes a picúr. Most lesznek genetikai UH-k, vagy rosszul tudom?

Zsu,
Sajnos nem tudok segíteni :(
vjulcsi

Zsu!

Én a 2 lombikomnál otthon voltam két hétig. A fagyis beültinél 1 hét után elmentem dolgozni. Irodában dolgozom, semmi megerőltető!
Az utolsó lombikom eredményét még itthon várom!
Azt mondják, hogy az első három napban eldől minden! Elég rossz itthon csak agyalni két hétig a dolgokon.
Nem tudom,hogy a Dévaiban, hogy vélekednek, a Kaáliban azt mondják, hogy ahogy érzed!

Ja, a Gonált szerintem fel lehet használni, de inkább kérdezd meg a dokit!

Julcsi!

Biztos, hogy kell az a nyári időpont? :lol: Várjuk ki a végét.

Meli!

Már biztos visszakaptad a manókat! Küldöm a ragacsot, hogy jól meg tudjanak kapaszkodni!
agnyes

Sziasztok!
Most már itthonról!

Egy dolgot még elfelejtettem leírni, hátha Ti is örültök neki! :)
Szombaton az egyik barátunknál főztünk, és képzeljétek egyszercsak egy gólya repült el felettünk! Annyira megörültem! :lol: :lol: :lol: És rá pár percre már a párja is jött! Úgyhogy 10 percen belül 2x repült el felettünk a gólya! Remélem az is fog történni, mint a mondásban! Már csak azért is lényeges, mert én voltam ott az egyetlen aki kisbabát szeretne, és korban is én voltam a legmegfelelőbb! Úgyhogy nagyon-nagyon jó lenne! :)

Julcsi!
Kaptam Merionalt, de összesen csak 4 x 1/2 szurit! Szerintem ez nem volt vészes! Te mennyit kaptál?

Melcsi!
Remélem is, hogy már a következő hónapban együtt ülünk, és várjuk, hogy Apánk az UH-ra szólítson minket! :)

Majd még jövök! :)
Puszi!

Kép

KépKép
ercsikati

Agnyes: megy a drukk a holnapi UH-hoz. A negatív teszt, vagy a terhességi tünetek hiánya még nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem sikerült. Jó pár olyan esetről hallottam már, ahol annyira nem hitt a nő a sikerben, hogy nyugodtan dolgozott/autózott, stb. a 3 hetes "szünetben" és mégis sikerült. 8)
Dévisz általában 2 sikertelen lombik után ad progi injekciót, de rosszabb hormoneredményeknél már a másodiknál is felírja, ha az alkalmazását veszélytelennek ítéli. (Trombózis esélye, vagy éppen magas vérnyomás mellett nyilván nem meri megkockáztatni.)
A fagyasztásos eljárások árairól halvány segédfogalmam sincs, de ha telefonon érdeklődsz, biztosan adnak tájékoztatást ezzel kapcsolatban (is).

Vjulcsi: nem hiszem, hogy Ti Kopát olyan lazán megússzátok, ahogy például mi, mert a párodnál annak idején jó volt a hadsereg, tehát alapvetően nincs gond, csak legutóbb pont rosszkor volt valami bibi. Ha az eredmény nagyon rossz, olyankor Kopa valóban nem húzza az időt, mert felesleges. (Párszázezer katonát megkétszerezni nem jelent előrelépést a lombikozás szempontjából.) Azért remélem, hogy ha lesz valamiféle kezelés, akkor annak legalább lesz eredménye is és szükség esetén megint inszem lesz, mert - bár a lombik elvileg eredményesebb - kisebb a hormonterhelés és a "fellövés" gyorsabban le is zavarható (nincs előírt, több hónapos szünet) és ha ennek ellenére sincs eredmény, mindenképpen jön a lombik.
A spermakép egyébként jelentősen változhat bármelyik irányban, így ha most esetleg nem jön össze, talán érdemes lesz egy seregszemlét csináltatni újabb 10 ropiért, hátha Julcsiapu eredménye újra a régi és nem kell feleslegesen hónapokat várni az andrológiai kivizsgálás/kezelés miatt, így még a szünet előtt beleférne egy újabb inszem. (Közben persze lehet intézni a Kopát.)
A törvény szerint előírt 3 hónapos szünet két, beültetéssel végződő(!) program esetén érvényes és a 90 napnak a beültetések napja között kell eltelnie, tehát nem a menstruáció, vagy éppen az ovuláció időpontja számít, hanem konkrétan az embriotransfer. (Ha a két menstruáció között 87 nap telik el, a beültik között szerencsés esetben még lehet 90 nap.) Ez persze csak akkor játszik, ha OEP-es finanszírozással megy mindkét program, önköltségi alapon ugyanis nincs előírt szünet.
Ahogy Rencsi is írta, a szünet július végétől augusztus végéig lesz, de elképzelhető, hogy a tavalyi évhez hasonlóan Iron és Dévisz nem pont azonos időben lép le, így szükség esetén talán lesz helyettesítés. Ha mégis egyszerre megy mindenki szabadságra, annak megvan az a veszélye, hogy a szünet előtt akár már 3 héttel leállítják a műtéteket, hogy ne legyen szükség UH-ra abban az egy hónapban.

Renna: a program a beállítással kezdődik, általában a ciklus 2. napján, a szurizás meg rend szerint az 5. napon. Ha a szünetben lesz ellenőrző UH, akkor szerintem a szünet kezdetéig lesznek műtétek, tehát július legelején még lehet kezdeni. Ha az intézet teljesen zárva lesz, így nem lesz UH sem, akkor van rá esély, hogy már 3 héttel korábban befejezik a műtéteket, tehát ebben az esetben kb. június 10. körül el kell kezdeni a programot.

Uzsuzs: ha a Gonal-F még bontatlan, a lejárati időn belül még nyugodtan felhasználhatod, de ha az előző programnál már nyomtál ki belőle, akkor egy hónap után (és ez már régen letelt) már nem ajánlott a használata. A fél Ovirelle is nyugodtan mehet a kukába.
Sokan mondják, hogy a 3 hetes szünetben jobb egy kicsit "kikapcsolni" és nem a terhességen agyalni. Az első 5-6 napban mindenképpen ajánlatos kímélned magad, de ha megoldható, hogy elkerüld a beágyazódást tekintve elvileg ártalmas körülményeket, az első hét után már nyugodtan dolgozhatsz.
szimba

Bodza, Miciona, Vjulcsi, Ercsikati és Rencsi!
Nagyon szépen köszönjük a kedves szavakat. Mindannyiótoknak és a többi fórumozónak is boldog anyai ill. apai érzések átélését kívánom minél előbb!
Bodza Esztikéjének külön köszönjük a puszikat!
Rencsi! A férjemre hasonlít nagyon Peti. Kép

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Jó reggelt mindenkinek,

Albi, nagyon durva ez a hasonlóság. :lol:

Rencsi, 26-án megyek legközelebb uh-ra. Te mikor mész?

Julcsi, jövőhéten AFP lesz és majd a 18. héten lesz genetikai uh.
Már nagyon várom?
Csütörtökön teszt?

Kép
gmelcsi1

Már nagy várom?=már nagyon várom!!!!! :oops:

Kép
gmelcsi1

Sziasztok!

Albi,
Hú, tényleg tiszta apja :) Nagyon helyesek mindketten :)

Melcsi,
Neeem, csütörtökön nem lesz teszt. Tegnap voltam dm-ben, és megláttam a polcon a teszteket, kicsit elcsábultam. De aztán eszembe jutott, ahogy nézem a negatív tesztet, és inkább nem vettem :)

Szimba,
Hát sajnos nem teljesen igaz, amit írsz, hiszen tavaly november végén volt 6-8 millió/ml, ebből 15 % mozgékony, ez az eredmény javult 12millió/Ml-e, szintén 15% nagyon mozgékony (plusz 25% mozgékony, de nem annyira szuper), és ehhez képest lett 2 hete 11millió, 5 % nagyon mozgékony. Szóval annyira sokat nem romlott a helyzet, 'csak' a mozgékonyság, amit én a már felsorolt körülményeknek tudok be. Mondjuk ha kiszámolom, hogy 37M (ennyit lett összesen) az 5%-a mennyi, akkor ez persze jóval több a kapott 240ezres számnál, de ez gondolom az eljárás során generált 'veszteségnek' lehet köszönhető...
Szóval úgy gondolom, ezt azért nehéz lenne annyira megnövelni, hogy ebből tutira inszem legyen. De persze majd meglátjuk, tegnap megvettem az általad ajánlott lórugás vitaminokat, most szedjük őket marékkal :)

Kata,
A gólya nagyon jó hír! Reméljük, babát hoz neked! :)
vjulcsi

Szimba: Köszi az infókat! Akkor szerintem mind a két injekció mehet a kukába.
Szerintetek van értelme egyezkedni Dévaival, hogy ne ebben, hanem a következő ciklusban kezdjük a stimut? Az június közepe. Addigra a sulinak is vége lesz, anyósnak kész lesz az új lakrésze és így végre ketten lakunk majd a férjemmel. Szóval, akkor már sokkal nyugisabb lesz az életem. Felvessem Apánknak vagy le fog hordani érte? Persze, csak akkor, ha nincs már ciszta.

Zsu
uzsuzs

Sziasztok!

Uzsuzs,
miért gorombítana le? Azt Te döntöd el, ha minden rendben van, mikor indulsz neki, mert itt hálistennek nincsen várólista. Szerintem meg fogja érteni, hogy te is a legoptimálisabb "környezetet" szeretnéd...

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Sziasztok.

uzsu:a fél Ovitrlle szigorúan menjen a KUKÁBA!!!! Tegnap mi ránk is ránk parancsolt apánk!!!

Albi:gyönyörűséges kisfiad van!!!

vjulcsi:így telik az idő.Mindjárt lesz egy pozitív véreredményed!!

ercsikata:én is hiszek a gólyában! Autópályán felettünk is repült egy gólya,úgy örültem neki.
Látom akkor jól telt a hétvége! :lol: Szoritok!!
A nagyon szőke lánynak akivel beszélgettél pénteken volt beültije.Azt hiszem 3 babót kapott vissza.

Én jól vagyok.2 álomszép babó a méhembe.Doki mondta így.Most pihizek.

Kép
Kép
melánia

Melánia,

Nagyon drukkolok!!
Meddig leszek otthon? Sikerült táppénzre iratnod magad?
vjulcsi

vjulcsi:végig itthon leszek.Nem nagyon van most munkánk így tudok hiányozni.
Drukk neked!!

Kép
Kép
melánia

Egy kérdés:aki lombikos:ti is kaptatok beülti utánra Ovitrille szurit.Apánk írta fel hogy a beágyazódást segítse!Csütörtöktől kell kapnom kétnaponta fél ampullát három alkalommal.

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Albi!
Nagyon hasonlít a gyerkőc az apukájára! :)

Melánia!
Tudom, hogy 3 babót kapott vissza tartom vele a kapcsolatot! Eddig mindenkinek szerencsét hoztam, remélem Te is és Hajnal - a szőke lány - is benne lesztek ebben a szórásban most! :) Te csak pihenj és sokszor gyere! Írj nekünk! :) Egyébként én is hiszek a gólyákban! Remélem mindkettőnken azt "hozza" amit szeretnénk! :)

Julcsi!
Hogy érzed magad? Pihensz sokat, vagy dologzol?

Kép

KépKép
ercsikati

Ez az Ovitrelle szuri engem is érdekelne! Én beülti után nem kaptam, csak a leszívás előtt 36 órával kellett beadni 1,5 ampullát. hogy van ez, hogy előtte is és utána is jó? Mitől függ, hogy valaki kap-e vagy nem?

Zsu
uzsuzs

Szia Kata,

Dehogy pihenek, dolgozom :)
vjulcsi

Melánia,
én is kaptam. Biztosan segíteni fog!:-) - az csak szerencsétlen kivétel volt, hogy nekem nem.

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Vjulcsi: A 240 ezres létszám nem a veszteségnek, hanem a morfológiának köszönhető. A használható katonák számát ezzel a képlettel számolják ki: 10(a+b+c)xnxÖ/100
Az "a" a gyors, előrehaladó mozgású, a "b" a lassú, de szintén jó irányba tartó, a "c" pedig a mozgó, de nem haladó katonákat jelenti, az "n" a jó alakú katonák arányát, az "Ö" pedig az összlétszámot.
A párod értékei valóban nem túl jók, de nem is annyira rosszak. Majd a Kopa megmondja a tutit.
A vitaminokat bátran eszegessétek, de igyatok elég folyadékot is, nehogy baj legyen. (A sötétebb vizelettől nem megijedni! Ezt valamelyik B-vitamin okozza.)

Uzsuzs: nem leszel leteremtve, sőt! Ha elmondanád neki, hogy a következő hónapban mennyivel nyugisabb helyzetben lesztek, ő maga is azt fogja javasolni, hogy inkább halasszatok, mert a nyugalom kellő alapot biztosíthat a sikerhez. 8)
A leszívás előtti Ovitrelle tulajdonképpen a tüszők megéréséhez kell, a beülti utáni szuri viszont a sárgatest "erősítéséhez", ezáltal a progeszteron felturbózásához járulhat hozzá. Ha nem kaptál, annak a legvalószínűbb oka a progi kellően magas szintje.

Melánia: nem megmondtam, hogy kettőt fogsz visszakapni? :D Ugye, milyen érdekes, hogy több, mint tíz petikénél és négynél is ugyanannyi embrió lett? Mi is kaptunk Ovitrelle-t a beülti után, de nem két, hanem három naponta kellett szúrni, viszont ugyanúgy csak egy fél ampullát. (Már az elsőnél is 3 szuri volt.)
szimba

Ma voltam HCG vérvételen. Hát megint nem sikerült. Most egy kicsit szomorkodom és valamikor bejelntekzem a Vass doktorhoz. Ráérek, mert szeptember előtt úgysem kezdhetünk.
agnyes

Agnyes!
Virtuális ölelés Neked! :(

Vjulcsi, Melánia, Ercsikati!
Remélem, eljött végre a Ti időtök!

Melcsi, Vjulcsi, Melánia, Ercsikati!
Köszi a bókokat :)

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Jó reggelt!
Az idő nem valami jó, de hát ez van! :) Én jobban szeretem a meleget!

Velem nem történik semmi, egynlőre várakozó üzemmódban vagyok. Már csak 9 nap! Próbálom a figyelmemet elterelni a dologról, ami meg kell mondjam nehezen megy, de azért néha sikerül. Tegnap például hoztak hozzánk egy lány kutyát, az én kutyám fedezte. :) Ez nagyon felturbózott, mert a doki mondta, hogy 100% hogy sikerült! Az én kutyáim sajnos, csak mesterséges úton - inszemináció - tudnak csak megtermékenyülni, ezért kell a doki segítsége! 4 hét múlva kiderül, hogy mennyi kiskutya lesz a lányzónál! Szombaton például moziba szeretnék menni! Tényleg nem akar valaki moziba menni? Most kezdik játszani csütörtöktől az Angyalok és Démonom c. filmet. Én olvastam könyvben 2x is. Nagyon-nagyon Jó! Remélem a film is legalább annyira jó lesz! :)

Julcsi!
Ugye csak finoman végzed a munkát? :wink: Nem kell túlzásba vinned! :) Egyébként mivel foglalkozol? Neked már csak 1 nap! Húúúú nagyon izgi! Mikor tesztelsz? Ugye tesztelsz majd?

Agnyes!
Nem kell feladni! Nagy-nagy ölelés megy neked! :D

Melánia!
Hogy vagy? Pihensz ugye? Szorítok Neked és a Babóknak! :)

Szimba!
Ti mikor kezditek meg a "következő" projektet?

Szép napot mindenkinek! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Lányok!

Köszönöm! Feladni sosem fogom!
agnyes

Jó reggelt,

Szimba,
Hűha, nem gondoltam volna, hogy ilyen képletet is tudsz :) Most már értem, ezek szerint tényleg csak ennyi volt ez elitalakulat.
Kíváncsi vagyok, majd a 2. inszemen - ha sor kerül rá- milyen lesz, talán abból is lehet valamilyen következtetést levonni. Ha egyik inszem sem sikerülne, akkor pedig talán szeptemberre Kopa is végez a vizsgálódásaival...
Ti mikor kezdtek??

Agnyes,
Sajnálom :( De kitartás, reméljük Vass doki neked is meghozza a babát! :)

Kata,
Szoftvertanácsadó vagyok... nem a legnyugisabb munka, de szerencsére most nem kell ügyfelekhez járnom, csak az irodából tartom velük a kapcsolatot. Próbálom nem túlhajtani magam, és munka után többnyire pihenek :) ma este én is moziba megyek :)

Albi,
Köszi a drukkot!

Melánia,
Hogy vagy? fekszel?

Szép napot nektek!
vjulcsi

OFF
Kata,
A mi kutyánk is fog elvileg fedezni, bár én nem szeretném, csak az apja (mármint a férjem:)).
Akkor most nálatok lesz a kiskutya, vagy a tiétek volt a kan?
vjulcsi

Sziasztok.

vjulcsi:hát nem fekszem egész nap.Kéne??? Dokibá azt mondta,hogy pihengessek,nincs szigorú fekvés.Tusoljak,ne ülőfürdözzek pedig imádok.Sétáljak de csak sportcipőbe tegyem azt.Ja és ne utazzak és nincs házasélet.
Most is üldögélek a gép elött.Szerintem ez nem lehet gond v. igen?
Te mikor mész vérvételre????

szimba:igen te megmondtad. :lol: Emlegettünk is a férjemmel!Olyan jó érzés hogy lett kit kiket visszakapnom.A Kaáliba tudjátok 6 stimuból csak kétszer volt beültim.A dokim már donorral riogattot.Pedig már a háromszorossára nőtt a spermiumszám. :lol:

ercsikata:te kis időjárásjelentőnk. :lol: Pihizzek igen.Nekem apánk azt mondta hogy 3hét múlva tesztel egy pozitívat és felhív.Nincs az egy kicsit soká.3hét?
SZORITOK!!! És jó mozizást!

Albi:nincs mit megköszönni,édik vagytok és kész! :lol:

Kép
Kép
melánia

Melánia,
Jaj dehogy, én nem tudom mit kell csinálni beülti után, nem azért mondtam :) Ha a doki azt mondta, h nem kell fekvés akkor nem kell fekvés :)

Én nem megyek vérvételre... ha nem jön meg, akkor inszem után 3 héttel UH. Lehet, hogy akkor ő elküld vérvételre, ezt nem tudom.
De egyelőre még a vörösök várható érkezése előtt vagyok.
vjulcsi

Julcsi!
Mennyi idő még a vörösökig? Én is dolgozom, de sokkal visszafogottabban, mint eddig! Ugye te is visszavettél a tempóból? Nem is fogsz tesztelni? Én kíváncsi vagyok, hogy sikerült-e nektek! Nagyon-nagyon szorítok! :) A kutyusok közül a kan volt az enyém, de van egy szukám is, de ő még fiatal, hogy bepároztassam! Majd idővel! :) Mit néztek meg a moziban?

Melánia!
Te döntesz mikor tesztelsz! Én a helyedben már biztos a 2. hét után már tesztelnék egyet! Ki tudja!? :roll: Te csak 3 hét után fogsz tesztelni?

Kép

KépKép
ercsikati

ercsikati:áh,,,nem bírnám ki 3hétig.Milyen kutyusod van???

vjulcsi:engem is érdekel hogy mikorra nem várjuk a vörösöket?

Kép
Kép
melánia

Kata, Melánia,
Hát igazából mától péntekig akármikor érkezhetnek a vörösök. Meg persze utána is, de az már nem nagyon valószínű. Nekem 2 hete szerintem 2-3 nap is volt ovulációm (mert különböző méretűek voltak a tüszők), a legutolsó pénteken volt. A legesélyesebbek a vörösök holnap, úgyhogy drukkoljatok! (bár már nagyon érzem a hadsereg jeleit...)

A teszt már kimutatná, tudom, de valahogy akkor sem akaródzik tesztelnem.

Kata,
Te érzel valamit? neked nem fájt a hasad az első néhány napban nagyon?

Melánia,
Más fórumokon szoktam látni, hogy már beülti után 10 nappal tesztelnek. Ugyanakkor meg itt többször olvastam, hogy a progipótlás miatt ez nem biztos, hogy reális eredményt mutat...
Drukkolok nagyon a két kis pöttynek!
vjulcsi

Melánia!
Nekem angol bulldogjaim vannak! Kettő is! :) Egy kisfiú és egy kislány! :) Imádjuk őket! Majd egyszer teszek fel képet is róluk, ha érdekel valakit! :roll: Mikorra tervezed a tesztelést?

Julcsi!
Nekem nem fájt a hasam csak akkor csütörtökön amikor Apánk szerint (is) tüszőrepedés volt! De akkor nagyon! Azt hiszem most tegnap óta, mintha a mellem feszesebb lenne és néha érzem a hasamat is! De én ezeket "nem veszem észre"! :lol: :wink: Én szorítok Neked nagyon, hogy ne kelljen szembesülni a vörösökkel! Egyébként nem is tervezed, hogy tesztelsz? Az 1 nap a vonalzón azért van, mert elvileg holnapra NEM VÁROD? :D

Kép

KépKép
ercsikati

vjulcsi:akkor DRUKK++++++++++

ercsikati:még nem terveztem.UUTTÁÁLLOOM a teszteket.Annyi negatívat láttam már.
Én is úgy vagyok mint vjulcsi. :oops:
De fogok majd tesztelni persze,csak ennyi próbálkozás után az ember már naon fél.

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!
Mivel ma reggel megjött, délután mennem kellett a doki bácsihoz. A ciszta még ott van, kaptam 1 levél fogigátlót és akkor úgy néz ki a következő ciklusban kezdünk. Örülök neki, mert addigra majdnem vége a sulinak. Volt ott 1 csajszi, akivel együtt voltam leszíváson és beültin is jaunárban, csak ő a Vass doki betege. Az első neki sem sikerült, ma volt a 2. leszívás. Jó volt újra látni, csak jobb lett volna, ha már tanácsadásra jött volna.

Zsu
uzsuzs

Szimba hozzád fordulnék, mint szakértőhöz: olvastam a vitaminos hozzászólásodat, de azért kérdeznék még. VAss doki emlitette nmekunka Fer14et meg én utananeztem valami másik F-betüs vitaminnak spermaszámnövelőként. Viszonmt a 3 honap most tul sok lenne mind anyagilag, és az első beültiig sem lesz annyi ido, szerencsére (elvileg jun.kozepén kezdhetunk). Szoval mi a véleményed a kicsit olcsóbb, de egy havi adag kifizethető a MACA VIBE nevű készitményről?

Igazad volt a vizsgálatokkal kapcsoaltban: kell méga hepatitis meg a HIV, és a háziorvosi vélemény meg az EKG. A rékszürési papirt tavalyrol megtaláltam, a tudőszűrőt meg elintéztem. Megkaptuk a tájékoztatót, meg az élettrási kapcsolatról szolo papirt, szerencsere elég a ket tanus változat nem kell közjegyzőhöz mennunk!!! Kedden elmegyunk a fejtágitásra meg a vérvételre és akkor csak az eredményekre kell vérni, amint kész vannak kezdhetunk!!!!!

De gondoltam csak fel kéne a párom "alapcsomagját" turbositani, ezért kérdezem, illetve hgoy erdemes e emiatt az egy honap miatt még belevagni, vagy már nincs éretelme? Illetve esetleg valami speckó étrenddel ki lehet e ezt valtani?
Köszönöm!!!!

MA délután rajtunk kivul volt még egy pár, és senki más. Igaz 4-re mentunk,sajnos nem volt ismerős:(
renna77

Renna,
nem engem kérdeztél, de írok: étrend, zeller nyersen, főve, fürtojás, barna sör. A másik F betűs, amiről Bodza is írt a Ferulant.
Az én párom már szedi, de eredmény természetesen még nem is lehet. Azért kiváncsi leszek rá szeptemberben.
A vitaminok meg babaproject nélkül is hasznosak.

Kata, Julcsi, Melánia mennek a drukkok+++++++++++++++++++
Kutyások:
Nekünk schnauzerünk van több generáció óta. Nagyon jó fej kutyák:))
miciona

Sziasztok!

Julcsi!
Helyzet? Mesélj valamit nekünk! :lol: Már alig várom, hogy írj valamit! Vörösök?! Remélem sehol!

Melánia!
Képzeld tegnap beszélgettem a tesómmal és feljött ez a gólya téma! Akkor mesélte, hogy amikor Mikey-val terhes volt - amikor még nem tudta - egy gólya sétált át előtte az úttesten. Rá 1 hétre a teszt pozitív volt! Amikor Benedekkel volt terhes - szintén még nem is sejtette - egy gólya repült el felette! Hát ennyit a gólyákról! Én is hiszek bennük! Bár ha a tesóm történetéből indulok ki, akkor én két gyerkőcre számíthatok, hiszen én két gólyát láttam egyszerre elrepülni felettünk! :) Én egy babával is beérném! :)
A negatív tesztre visszatérve, tudom miről beszélsz. Én is láttam már pár negatívat, ezért én sem szándékozom tesztelni, csak majd ha késik mondjuk 4-5 napot! :) (Remélem fog többet is :lol: )

Miciona!
Hogy álltok az esküvővel? Remélem minden a legnagyobb rendben van! :) Drukkolok, hogy minden úgy alakuljon ahogyan tervezitek! A schnauzerek is jó fej kutyák tényleg! :)

Uzsuzs!
Ha megjöttél a doki bácsitól jelentkezz nálunk, hogy mit mondott! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok, csak nagyon gyorsan tudok jönni, mert terror lett a mhelyen :(
Tegnap úgy tűnt, hogy megjöttek a vörösök, ittem is egy korsó sört :) Ma pedig még nem jelentkeztek, szóval nem tudom, mi lehet velük...
vjulcsi

Kép
mindenkihez elmegyek:))))
miciona

Miciona!
Édes vagy! :) Köszönjük! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Julcsi,
nem fog megjönni!!!!!

Kata,
tavaly voltunk a Tiszatónál, előző évben a Szigetközben. A gólyák csak ücsörögtek. Július elején megyünk megint a Tiszatóhoz remélem felettem is elrepül egy !
Esküvővel minden kész, csak fotosunk nincs még. Olcsó és jó kéne?????
miciona

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?