A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Yve szoktam rátok is gondolni, meg Ricsibabára, Kangura, Abenczére... :D mi sorstársak :wink: köszi neked is a biztatást, hát...mindig azt mondogatom ha valami eszembe jut mint pl fodrász, kozmetikus, ülve két kézzel evés, alvás, epillálás, és még sorolhatnám hogy "majd 2010-ben" :D :D (akkor már tuti nem fogok szoptatni és mennek a nagyihoz :D )

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Epilálás?! Múltkor nekiálltam, míg a kisebbik bosszancs fürdött-gondoltam ha már úgyis ott dekkolok mellette a fürdőszobában...Percekig meredten lesett a fürdőkádból,majd sírós hangon közölte "én neeeeeem!" :lol:

Kép
kangu

Hej-hóóó

Bogi..hát nem irigyelek...de nagyon ügyi csaj vagy..hagyd rá a banyára a dolgokat.Hadd fúja a magáét.Ne akadj ki a véleményén,hisz piás...engedd el a füled mellett.

Nickó:
Lehet hogy "örökölte" a szem érzékenységet,vagy hajlam van rá.Sz.tem is kérdez rá a dokira..az a tuti.

Azt hiszem beszerzek egy stilt :lol: és lemegyek a parkba irtani...Itt lakunk közvetlen a park mellett.Ami tök jó....de mivel virágzik a nyárfa :shock: tök gáz,szál a virága,szelőztettni nem lehet mert ömlik befele az ablakon :shock: Viszket az orrom és folyik,pedig nem vagyok erre allergiás..ááááá kész vagyok
:?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Verus, ez a kalapos kép tényleg csúcs!!! :lol:

Zsu, ma mi küldünk Bencusnak vigaszpuszit! Bátor, ügyes kisfiú vagy, Bencus, meg se kottyan az az oltás!

Bogi, ezt nem mondod komolyan, hogy magyarázta a gyereknek, hogy milyen sz@rt adsz neki? :evil: :evil: :evil: hát én tuti elküldtem volna a jó büdös .............. stb. Ügyes vagy, hogy megálltad szó nélkül! :)

ZVera, ha egész éjjel is állandóan kel, én is tuti inkább adnék neki este tápot. Azért reméljük, amint kibontod, megjavul a tejcsi-helyzet :D

KépKép

KépKép
stelly

Babanyul, Rudi-ügyben küldtem privit :)

KépKép

KépKép
stelly

Hello lányok!

bogi:kitartás neked még a hátralévő időre,tök jó azért,hogy a férjed melletted van,sokat számít,hogy téged támogat!füge is azért viselkedik jól,mert segíteni akar neked,nagyon rendes kislány!

vera,yve:olvasni is fájdalmas,hogy mennyire ki lehette már!el sem tudom képzelni,hogyan bírnám,ha Bazsalikom is ennyiszer felkelne,én így is hulla vagyok estére,pedig ő végig alussza az éjszakákat-mondjunk én még fizikálisan nem jöttem helyre,még mindig nagyon gyenge vagyok és fájdogál a hasam-de basszus nektek ez nagyon kemény lehet egyfolytában már három hónapja és több gyerekkel!minden elismerésem a tiétek(és a többi többgyerkőcös anyucié)!!!!!!!!!!

Bár hosszú hetek óta először Bazsa is felébredt 4-kor és annyira kajálta az öklét,szörnyű éhes volt,de megetettem és leraktam,de nem aludt el rögtön,otthagytam és úgy 20percig még hallottam hogy nyammogja a kezét,aztán elaludt!

mi,most vagyunk túl a közös síráson a kicsi fiammal-megkapta az oltásait!annyira sajnáltam és nagyon zokon vette,úgy csimpaszkodott belém utána,mintha az élete múlna rajta és sokáig csak panaszkodott és hüppögött!aztán becsukta a kicsi szemeit és most alszik!
csajok,mikor mérjem meg a lázát?biztos,hogy belázasodik?nézegessem,hogy meleg-e?ti hogyan csináltátok?hason alszik a drága,nem tudom a homlokára tenni a lázmérőt,amíg alszik!
ha lázasodna,akkor felébred és sírni fog?mennyi kérdés egyszerre,de nektek van már tapasztalatotok,mi vagyunk a legkisebbek-de legalábbb ti tudtok tanácsot adni,mert túl vagytok már ilyeneken!

most futok,mert nyüszizik!

Kép
nilabali

Zsu83: Már Vendinél kéne valami változást tapasztalni... pl. halványabb lesz a pirosodás... :? de reménykedek... hátha :roll:

Zsancy: Ha öröklött a soványság akkor ez nehezebb dolog... viszont az valószinű, hogy ahogy idősödik akkor hízni fog. Valószínű, hogy az anyagcseréje is nagy. Én legelőször kóros élősködőre gondoltam a bélben.. azért is kérdeztem, hogy a széklete rendben van-e :? ALFALFA 15CH napi 2x5 golyó
sovány egyéneknél étvágyfokozó hatású.
AVENA SATIVA 9CH napi 2x5 golyó súlyelakadásnál, hízás elősegítésére, étvágyjavító hatású.

Budabo: Csak hétvégén jöttök haza? Bírd ki valahogy.... ha a banya piszkál akkor szólj a férjednek, hogy állítsa le... KITARTÁS!!! :wink:

Zetibebi: Biztos növekedési ugrás van nálatok... remélem hamar beindul a több tejcsi és nem kell pótlás :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Millye: sajnos nem látom, hogy halványodna.... :cry: :cry: :cry:
MIT CSINÁLOK ROSSZUL?????????????????

Bogi: nagyon örülnék, ha össze tudnánk futni, persze megértem, hogy sok az elfoglaltság, és a barátok, meg a család az első.
Azért reménykedem...

Ladmon: nem is vagyunk 7 kilósok... csak 6400g körül... :)
Igazából nem paráztam be a nem hízós héttől, csak gondoltam megkérdezlek Benneteket is. Szerintetek lehet olyan, hogy már nem annyira tápláló a tej? Mert mostanában 5 és 6 között ébred Manó, pedig eddig már fél 8 körülre állt rá.

Nilabali: nem törvényszerű, hogy belázasodik, Vendi egyik oltás után sem volt lázas... Ha felébred sztem érezni fogod a homlokán, ha melegebb, és akkor megméred. De sztem ne parázz rá, minden ok lesz!!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Jó reggelt, Lányok!

Oh, Yve, én is szoktam ám Rád gondolni, hogy hogy lehetsz, Ugyanígy Kangura, ha sokáig nem jön, Ricsibabára, Abenczére, csak kicsit bénánank érzem, hogy szólongatlak Benneteket. Ha van időtök, úgyis jöttök. :) De mindig nagyon örülünk ám!
Nálunk 5 éjszakája van csak egyszer kelés (utána véglegesen 7 körül), emlékeim szerint Vilmo és Marci nagyjából egyidős, szóval lehet, hogy lassan Ő is átáll az egy kelésre. :wink: Mondjuk jó nagyétkű (meg a súlya is ugyebár), mert mi többynire hétszer eszünk, de Ti ezek szerint még többször...
Mondjuk én ZetiVera ésTe helyedben biztosan eljutottam volna már a tápig... Az embernek van egy tűréshatára, arról nem is beszélve, hogy a Gyereknek sem jó, ha állandóan ébren van...

Adribaba jól van már? Nilának és Bazsinak, Zsunak és Bencusnak kitartást a mai naphoz! Nila, az én doktornénim rögtön beadat egy fél kúpot, szóval mi így előztük meg a lázat, nem is volt. Ügyes lesz a kis hős Fiad!

ZetiVera: Ha Apának főznél valami finomat és elbeszélgetnél vele, az nem segítene?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Nila, egyáltalánn nem biztos a láz, ne aggódj, mert ha meg belázasodna, azt észre fogod venni. Gyógypuszi Bazslikomnak :P

Bogi, hát minden elismerésem a tiéd, hogy ennyire tudod fegyelmezni magadat, hogy még mosolyogni is tudsz kifelé. (vagy inkább vicsorgás volt?) Banya meg menjen el inkább szoptatási tanácsadónak, ha ilyen jól ért hozzá!

Ági, jó hogy jöttél, nagyon sok erőt kívánok neked a picikhez, meg akinek még kicsi-pici párosa van. Én kis korkülönbséget terveztem, hát...meggondolandó.

Zsancy, lehet hogy eddig nerm voltál allergiás, de mostanra telítődött a szervezeted, és nem bírta tovább?

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat! :) Most tényleg erőt adnak!

Szerintem rákérdezek jövő hétfőn a gyerekdokinál erre a pótlás dologra, mert már nagyon fáradt vagyok. Igaz legszívesebben kihúznám valahogy 5 hós koráig, de már nagyon érzem a határaimat. Szóval meglátom majd milyen lehetőségek vannak.
yve

Yve: Ne írd, hogy nem hiányoztál senkinek! Örülünk ha tudsz jönni! A nagyobbik fiadnak a fogzására adj Chamomilla Vulgaris CH15-öt akár félóránként 5 bogyót. :wink: meglátod nyugodtabb lesz! Köszi a férjem már gyógyulgat, még húzza a lábát, de a ebei is nagyon szépen gyógyulnak persze tömöm a bogyókkal :lol: A férjed aranyerére is van homeós bogyó, de előtte tudnom kell, hogy fáj-e neki, vérzik-e, viszket-e, váladékozik-e, szokott-e szorulása lenni... stb. minél több információ kéne mert többfajta homeós bogyó létezik aranyérre, de azt kéne neki adni ami a legjobban hasonlít a férjed tüneteire. Egyébként jól írtad, hogy emellett szükséges a több mozgás a rostdús táplálkozás és a bő folyadékfogyasztás!

Zsancy: Hogy állsz a favágással? :lol: :lol: Nem irigyellek a nyárfa miatt... :?

Nilabali: Közel sem biztos, hogy belázasodik és az sem biztos, hogy nyűgös lesz. Én kétszer mértem meg a lázát... de érzed, ha hozzányúlsz, hogy melegebb. :wink: Tettél az oltás helyére nedves ruhát? :roll:

Amy81: Te nem csinálsz rosszul semmit egyszerűen nem ez a szer ami elmulasztja a pirosodást. Esetleg nézek valami más megoldást. :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Millye: köszi szépen, majd kikérdezem pontosan a tüneteit és írok privit.
yve

Sziasztok!

Túl vagyunk az oltáson! Szegénykém most alszik, de nagyon ügyes volt, kb. fél percig sírt, és utána már beszélgetett! Most itatták meg vele a Rota oltást is, azt is szépen lenyelte! :)

Yve, Zétivera, sajnálom a húzós napokat! :cry:

Bogi, kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eszter, köszönjük, átadom Bencusnak! :lol:

Julcsi, neked is köszönjük! :)

Nilabali, sok-sok vígaszpuszit küldünk Bazsalikomnak! :)
zsu83

Sziasztok!

felébredt a kicsinyem,egyenlőre nem lázas,de sokat panaszkodik és olyan kis bújós.......dédelgetem,jól esik neki és persze nekem is!

köszönjük mindenkinek a gyógypuszikat és viszont küldjük Bencusnak!

millye:nem borgattam be,doki azt mondta,csak akkor tegyek rá,ha vörösödne,vagy,ha fájdítaná.szerinted jobb,ha megelőzöm és beborogatom?

bogi:milyen az idő debrecenben?tudtatok menni bográcsozni?

nálunk szar idő van,szél és eső és piszok hideg........brrrr.
jöhetne a nyár már.
azt hiszem Bazsalikom elunta a abanetet,majd később még jövök.
mindenkinek szép napot!

Kép
nilabali

Nilabali: Igen, jobb ha teszel rá borogatást mert én múlthéten fürdetésnél levettem és utána elkezdett keservesen sírni... megnéztem az oltást és addigra már piros volt... gyorsan visszatettem rá a borogatást és utána már nem volt pityergés... :wink: Ti is két szurit kaptatok?

Zsu83, Nilabali: gyógypuszi a babáknak! :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1242213599.9331.jpg[/img] [/img]
gunglbea

sziasztok na vegre sikerült felraknom!!
gunglbea

irna vki nekem vmit hogy tudjam jo vagyok e-itt?
[/quote][/url]
gunglbea

Szia Bea! Örülünk Neked! Gyönyörű a Kisfiad! Ő is februári? Írj Magatokról!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Gunglbea: Helyesek vagytok :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Köszi az érdeklődést meg vagyok...igaz a tököm kivan.. :lol: megsülünk a lakásba..de én ki nem nyitom az ablakot az tuti :lol:
G.Zsuzsi.
Pénteken megyünk oltásra , akkor kérek egy beutalót allergia vizsgálatra,de val.szinű hogy allergiás lettem rá...
Millye:
Köszi a segítséget..megnézem ezeket a bogyókat itt a homeos boltba..ha nincs ez is jön madzsarból :lol:
Kérdésem még az lenne,hogy ezt a 2féle bogyót szedheti egyszere vagy nem.
A másik meg az,hogy ma megjött a tejserkentőm,magyarból...az a ricinusos.Azt hogy szedjem milyen arányokba mennyit egy nap..és az tényleg igaz hogy fogmosás előtt kell bevenni,és hogy nem ihatok 1órán keresztül semmit?
Fát még nem vágtam... :lol: inkább hódokat telepítek a tóba :lol: favágás fárasztó és hosszú meló.
De a mai napunk nem volt egy egyszerű menet.
Gyerek alszik..gondoltam elugrok fürödni ,legyen már valami emberi külsőm..ne Samura hasonlitsak.Nagyba pacsálok...csöngetnek...ki a zuhi alol..persze a köntös nincs a helyén...köntös elő..hát a futár az ..megjöttek a magyarból rendelt cumok.Aláirás csuknám az ajtót..mire azt mondja ez nem jó..gondoltam magamba..ne szórakoz backi..csak tudom hogy hívnak...áááá neki 3helyen kell aláirni+1szer nyomtatottan és még az időt is irjam hogy mikor vettem át...úgy éreztem mint aki marha hires és autógramokatt osztogat...persze..belölem mindenhonan folyt a víz...hajam mint ...Balázs Palinak..csak nem olyan göndör hanem olyan lenyalt...Na futár letudva...vissza pacsálni..már épp jól érezném magam hogy végre nem zavar senki...erre kopp-kopp hát mondom ki a f...om már megint...kitépem az ajtott mint valami idegbeteg...ott áll a postás csávó...megjött az orrszivó-porszivó...Annak is aláirás...
Az a legdurvább ide mindig a postás olyan 13-óra fele ér ide..söt a futár is akörül szokott jönni..erre ma nem.. :shock:
Semmi gond..készlettem valahogy...megyünk a boltba..persze parkon át...miért is ne, arra kell menünk...anya taknya nyála egybe..kb 80-al tolom a babakocsit..kb ugy megyek vele mint kengyelfutó gyalogkakkuk...mert nem birom már ezt a szöszt..a parkba az emberek néznek ki ez az állat aki igy tólja a gyereket és magába dünyög morog....szerintem totál ketyósnak néztek és csodálkoztak hogy van gyerekem....Mirre haza jöttünk rájöttem fürödni nem volt értelem olyan a szagom mint egy puma barlang...eddig itt tartunk..és még nincs vége a napnak..a lakás szauna...a gyerek sikongat mert ő tök jól elvan..csak egy rugi van rajta mert szakad róla a víz...
Én meg csodálkozok hogy fogyók... :lol:
Hát ilyen a mi napunk!!!!
Gunglbea:
Nagyon szépek vagytok! :D

zsancy

Szia Bea, nagyon csini mami vagy, és a kisfiad is nagyon aranyos manócska. :lol:

Zsancy, ha esetleg kiderül, h allergiás vagy, legalább még egy indokkal több, hogy elköltözzetek. Csak előtte nézzétek meg a környéket, nincs-e nyárfa. 8) :D Sajnálom a kaotikus napotokat, bízz benne, hogy délután már csak jók fognak történni. :wink:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

julcsi: köszi kérdésed, ma már minden a legnagyob rendben van, ugy alszik mint elötte.
zsancy: örül j neki h alszik. modjuk tudom milyen az amikor meg vag yszokva h felkel enni azt mégsem te meg várod. majd megszokod.
ne mond a nyárfát, nekünk is van egy jo nagy az udvarban és én is uuuuuutálom. ja és olyan jot mosolyogtam a történeten, na jo inkább röhögtem:-) de kitartás ezek után már jo fog történni
bogi: nem semmi a banya, kitartás, gondolunk rád.
zetivera: kitartás, biztos kis idö kell még több tejci lesz, és akkor oli ujra visszatér a régi kerékvágásba.
nilabali: mandarin sem lázasodott be. én minden pelenkázásnál mértem neki.
zsu: ügyi volt bencus
bea: jo helyen vagy!!

Kép
Kép
nicko

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 08:27-kor.
Vendég

bea:üdvözlünk titeket!helyes fiacskád van!

millye.mi is két oltást kaptunk!nagyon nyugtalanul alszik a drága,15percenként felsír,de olyan keservesen4most kézben aludt egy picit,lerektam hátha úgy kényelmesebb neki!

babnyúl:én küldök neked energiát és sok sikert az új szobához és nyugis éjszakát!
tápi ügyben.párom asztalos és szoktak pestre dolgozni,ha megírod a számod,amikor legközelebb mennek, akkor elugrik érte,ha úgy jó neked!ja,és írd majd meg mi az ára,köszi!

zancy:vannak ilyen napok,de a következő szuper lesz!de én is jót nevettem-bocsi-a beszámolón!

megyek megpróbálok laposkúszásban elmosogatni,remélem Bazsalikom nem ébred fel!úgy sajnálom szegénykét....még mindig tudnék sírni.olyan furcsa,hogy nem olyan,mint szokott lenni!hiányzik a mosolya.........remélem holnapra kiheveri a megpróbáltatást!

Kép
nilabali

babanyul: mennek az energiák
én is kérek sokat sokat, lassan megyünk dokihoz a szemével, remélem semmi komoly. már csöppentettem neki tejcsit bele, ártani nem fog. de nem hiszem h fáj neki mert jokedvü mint mindig
nilabali: meglátod gyorsan átmegy rajta és megint a régi bazsalikom fog visszamosolyogni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nicko 2009.05.13 14:28-kor.

Kép
Kép
nicko

Ajánlom a figyelmetekbe:
http://www.youtube.com/watch?v=V-AgV6ciitk
Amikor az első bosszancs kicsi volt, akkor hallottam a férjemmel együtt először ezt a számot. Tegnap este kénytelen voltam már szólni a férjemnek,hogy a fiunk a lassan már csak kocsikulcsot kéri- rögtön tudta mit is akarok ezzel mondani :? Akinek hasonló gondjai vannak, hallgattassa meg a párjával :)

Kép
kangu

Kangu, köszi, ez nagyon tanulságos volt. Még meg is könnyeztem, bár nem tudom, miért... :oops: , szerencsére nekünk nem aktuális :D

Stelly, és talán Amy, meg aki még kenguruzik. Nem akartam bénán elmagyarázni, ezért inkább megkerestem nektek ezt a kifelé hordozással kapcsolatban. Nem okoskodásnak szántam, csak információnak a helyes döntés meghozatalához.
:wink: http://www.mamami.hu/kifelene/

Gyógypuszóka minden oltásos combikára.(puszis szmájli)

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Köszi Verus a dióstészta ötletet, utána nekem is eszembe jutott már. :lol:

Ladmon, az érettségik jók lettek, a matek lett a legrosszabb,
az tuti. (Elif ezt te ne olvasd el ) :lol: De hát ez van... Pontos eredményeket majd kb 2 hét múlva tudok csak meg. :)

Kép

Kép
gjéti

Hova tűntek az emberek????
Bea mennyi idős a kisfiad?Hogy hívják?

zsancy

Ezt meg kell osszam...

Kis szétállófülüm :D (illetve újabb bizonyíték kiszívott nyakamra... :oops: )

Kép

Annyira szeretem ezt a Bogyeszt!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Zsancy: Szedheti a bogyókat egyszerre is, de lehet, hogy érdemes lenne külön külön kipróbálni, hogy melyik a hatásosabb :wink: A bogyók szedése evés és ivás után fél órával vagy ha beveszitek akkor minimum fél órán keresztül ne igyatok és ne egyetek. Kerülni kell a mentolos fogkrémet és az illóolajokat. Lehetőleg ne a kezetekbe adagoljátok hanem a műanyag kupakba vagy közvetlenül a szátokba. A Ricinus szedése naponta 2-3x5 bogyó. :wink:

Nilabali: szegényke! Borogasd neki az oltás helyét és ha nagyon nyugtalan lenne akkor adj neki Chamomillát! Ha duzzadt az oltás környéke Apis 15 CH-t adj neki.

Kép

Kép

Kép
millye

Millye köszi szépen...na de még nincs vége... :lol: nyelvem alá tegyem igaz a bogyót?
A mentolos fogkrémet totál mellőzem?
A adagoló meg jól kitolt velem...leszedtem a kupakot és szornám bele az 5bogyesz...áhhhh nem jön semmi....már szétvet az ideg mire apa segít és közli hogy a kupak marad rajta, és csak tekerjem és kijön a bogyó,,, :twisted:
Meddig érdemes szedni a bogyót?
Julcsi:nagyon édes Marci,nekem nem tünik szétálló fülünek...de hogy 3hónaposnál idősebbnek néz ki a kicsi,az is biztos....

zsancy

És még egy :lol: :lol:
A porszívót ti milyen fokozaton használjátok az orrszívóhoz?Na ennyit rólunk...totál béndzsa vagyok.. :?

zsancy

Zsancy: Elvileg maga beállítja a gép. De szerintem azért alacsony fokozatot kapcsolj. :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Nagy nyügi volt nálunk, most végre elaludt Bencus! Azt mondta a doktornéni, hogy a Rota oltástól fájhat a pocakja is! :? És kb. egy hét múlva kezdi üríteni a vírust a székletével, akkor nagyon kell vigyázni, mert könnyen elkaphatjuk Apával a vírust!

Nem is írtam, múltkor 60 cm volt, most 65-nek mérték, egy hónap alatt 5 centi, és 1 kg hízás! :shock:

Nilabali, köszönjük! :wink:

Bea, nagyon szépek vagytok a kisfiaddal! :lol: Mesélj Magatokról!

Zsancy, hát ez egy húzós délelőtt volt! :)

Gabi, ne aggódj biztos jól el lesz Szoni a szobácskájába, Bencus is annyira szereti a szobáját! :)

Nicko, Adrénak sok-sok ++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Julcsi, annyira édes Bogyesz! :lol:

Na megyek, ébredezik Bencus!
zsu83

Zsancy: Lehetőleg a mentolos fogkrémet vagy hanyagolni kell vagy a bogyó bevétele előtt és után nem moss fogat legalább fél óráig... de inkább több ideig... vagy vegyél mentol mentes fogkrémet. A nyelved alá kell tenni. Addig szoktam ajánlani a szedését amíg a tünetek elmúlnak. A férjednél meg megindul a hízás. Te a szoptatás alatt szedd amíg szeretnéd, hogy legyen tejed. :wink: Az orrszívó én úgy tudom, hogy beállítja automatikusan a szívási erőt... :?

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Na mi is megjöttünk a 3 hós oltásból. Remélem most nem lázasodik be, mint a múltkor. Úgy néz ki, mi maradunk vékonyak. 5040 g-ok vagyunk és 64 cm hosszúak, a fejkörméretünk 39 cm. A hízásunk két hét alatt 24 dkg :( Képeket még mindig nem mutatok, mert még a gépben vannak a legfrissebbek.

Zsancy: Jobbulást.....

Gjéti: Mi a választott tantárgyad?

Bea: Üdv közöttünk!

Crocus
Kép

Kép
crocus

Julcsi: Marcibogyesz olyan helyre nagyfiú ezen a képen (nyugodtan letagadhatja, hogy valamelyik őse vérszívó volt :wink: )!

Crocus
Kép

Kép
crocus

A helyre=helyes

Crocus
Kép

Kép
crocus

hello lányok!

jó hír.Bazsalikom 4óra alvás után jókedvűen ébredt,és szépen evett,majd rottyantott nagyot és most a pihiszékben nézelődik,még nem a régi,de legalább nem panaszkodik!

millye:még jó,hogy megfogadtam a tanácsod és beborogattam a lábakat,mert még így is megduzzadt egy kicsit!

zsancy:patikában lehet venni speciális homeopátiás fogkrémet-bár elég drága,de ha kúrát terveztek megéri és akkor nem kell aggódni a fogmosás miatt.nekem is van,és szeintem fincsi íze van és szépen tisztít!
julcsi:Marcibogyesz annyira cuki,én imádom,és a fülei a legszebbbek...nekem nagyon tetszik!

mindegyik babócában van valami a kedvencem,most csak pár dolog jut eszembe:millye Andrisának a sérója és a szemei,Lénának is a szemei,Olinak annyira édes a pofikája,és Zpedig nagyon vagány,Esztike pedig egészben a kedvencem,Fügének nagyon bírom a mosolyát,Kreiszi kisfia pedig nagyon szépen tud nézni,Bencus szája imádnivaló,Hanna olyan,mint egy képeslap,Vincus pedig annyira hasonlít a tesójára,nagyon helyes fiúk és még sorolhatnám.....remélem aki kimaradt nem veszi zokon,de a következő felsorolásba majd belefoglalom-ja,és talán azért nem emlékszem annyira rájuk,mert kevés képet hoznak a többiek... :wink:

nicko:mi volt a dokinál?

zsu:hogy van Bencus?

megyek,mert Bazsalkom unatkozik,hallgatunk valami zenét és táncizunk egyet-azt mindig értékeli!

Kép
nilabali

crocus:gyógypuszit küldünk Attilának és üdv a csapatban!Reméljük nem lesz láz-hál1istennek nákunk sincs még!Várjuk a képeket!

Kép
nilabali

köszönjük szépen a segítségeket!!!
Zsu83:Bencus nagyon ügyes fiú és jó nagy baba..

zsancy

Crocus, Attilának is sok-sok gyógypuszit küldünk!

Nilabali, köszi most úgy tűnik hogy jól, az előbb ébredezett, de visszaaludt, néztem a tarkóját, egyáltalán nem érzem melegnek!

Zsancy, hát már érzem rendesen a karomon, hogy milyen nehéz! :)
zsu83

Én totálisan készen vagyok!

Már "bekevertem" neki a Camomillát, mert ez nem állapot. Tegnap óta nyűszít, szenved, nem jó sehogy... Életében ilyet nem csinált, nemhogy két napig....Még jó, hogy a tornán viselkedett...

De a belinkelt Zorán szám után elzarándokoltam Ugly Kid Joe-t hallgatni... Kösz, hogy eszembe juttatad Kangu! Ez legalább feldob most!

Ja, és Zsancy "szerencsés" napja is lökött a hangulatomon! :lol: (Jó, jó, tudom nem illik mások szomorúságán vigyorogni... :D )

Crocus: És gáznak tartotta a doki a 24 dekát? Nekem mindig a heti 10-et mondják a minimumnak. Attilát már fel sem fogjuk ismerni... :(

Nilabali: Mi is szeretjük Bazsalikomot! Főleg a szexi popóját a pucér képen!! :lol:

Julcsi: Marcibogyesz olyan fotogén, hogy csak na!

LKverus:
Hehehe... Don Corlevince... Nagyon komoly! :D

Bea:
nem tudom, mire gondoltál, de jó helyen vagy itt! Cuki a baba, de tényleg írj magatokról valamit, bármit, mindent!! :D

ladmon

Na, most, hogy kipanaszkodtam magam, már jobb is!!
(Vagy csak az Ugly Kid Joe teszi... 8) )

ladmon

itthon vagyunk. semmi komoly csak egy kicsit begxulladt vmitöl a szeme. tovább az anyatejet csöpögtetni s ha nem mulik el azért kaptam egy homeos cseppet. vtunk gyorsan bevásárolni is.

minden babonak aki oltást kapott puszi a combijára.
crocus nekünk is 39 a fejméretünk
julcsi: nagyon édi marci
millye: elárulod a könyv cimét ahonnan nézed ezeket a homeos dolgokat? légyszi légyszi
zsu: köszi a sok ++++ segitett

Kép
Kép
nicko

A választottam a biológia, mert szülésznő szeretnék lenni. :oops: :D

Kép

Kép
gjéti

Nicko: a Homeopátia nagy enciklopédiája, gyógynövények bibliája, a gyógynövények hatása és használata (1908-ban írták ezt a könyvet) családi örökségből (boszi déditől) könyvek... :wink:

Nilabali: estére is hagyd rajta a borogatást. :wink: :roll: Örülök, hogy vidáman kelt Bazsi! :wink:

Ladmon: Remélem nem tart sokáig Esztike nyűgössége! Hogy állsz a hangyákkal? Nálunk van bőven... :? :shock:

Most én is nagyon nyűgös vagyok... a főnök annyi munkát hozott, hogy nem is tudom, hogy-hogy gondolja... még ha egész éjjel fennmaradok akkor sem tudom megcsinálni :twisted: szívem szerint elküldeném melegebb éghajlatra! :evil:

Kép

Kép

Kép
millye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?