Sziasztok!!!
Dodi, nagyon szép a pocakod, és még mindig hegyes.
Boo, amíg hízol, addig szerintem sincs nagy gond, de a dokinak említsd meg. Szedsz vitamint? Állítólag azoknak az embereknek megnő az étvágya. Én nem szedek és így is állandóan ennék.

Meg is látszik.
Nekem nagyon bejön a hordozó színe!!!
Minimanó, ezt a 3 kilós hízást, hogy csináltad? irigy-irigy. A te pocakod is nagyon helyes.
Csibe, szerintem tök jó áron vetted a popsitörlőt. Én hiába szerettem volna olcsóbbat, Marci popsija csak a Niveát viselte el (ez most nagyon komoly, én is ki voltam akadva, bár szerintem ennek legjobb az illata, és a Pampersnek a legjobb a nedvessége). Mostanában tértünk át másra.
Szonibaba, ismerős a helyzet. Én is másik babakocsit szerettem volna, de apa azt mondta van már egy, ami tök jól szuperál, akkor meg minek másik.
Hendegabi, örülök, hogy túl vagytok a műtéten. De hogy-hogy hazaengedik aznap a gyerkőcöket?

Azért a mandula műtét nem kis műtét.
2009, nekem még nem mértek hegvastagságot. Gondolom majd a vége felé, bár én tuti újra csaszis leszek, mert Bende nagy baba. Nagyon szerettem volna természetes úton szülni, de nem mernék az adatok tekintetében belevágni.
Ancsurti, örülök, hogy találtatok dokit. Azért jó, hogy a vége felé megoldódni látszik ez az összevisszaság.
Kendősök, milyenek a babaerszények? Ugye azt nem kell kötögetni.
Gabi, örülök, hogy feljebb kúszott a hemoglobinod. Drukkolok, hogy ne kelljen már szuri.
Niki sajnálom a kórházat, de ahogy a lányok is írják, jó kezekben vagy.
Súlybecslés: Marcit születése előtti nap uh-ták. Akkor mondták 3400 gramm lesz. És 4060 lett.

Persze mindig hozzáteszik +-400gramm eltérés lehet.
Levágtuk Marci haját: