A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Angel!

Persze, majd szállítom az infokat a Fertility-ről. Ha tudsz angolul, érdemes rákeresni a neten, pl Dog Pile-lal. Millió helyen írnak róla, sokkal részletesebben, mint abban a cikkben, amit találtál. Az ára elég húzós, háromhavi adag 80 dolcsiba kerül, úgy emlékszem. Legalábbis az egyik honlap szerint. Nagyon sok helyen meg lehet rendelni, nem tartom lehetetlennek, hogy Mao-ra is kipostázzák. Anyu valamelyik gyógyszertárban vette. Szerintem ott mindenhol lehet kapni: Walgreens, Eckerd, stb. vagy ha nincs is, biztos megrendelik. De szerintem érdemes csomagküldővel próbálkozni először, az a leggyorsabb. És legalább 3 havi adagot vegyél, mert az írják, hogy ennyi idő ált kell, hogy hasson. Ja, és van fiú- változatban is!

puszi, cica

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a sok drukkot, de sajnos ma délután megjött. Volt pofája hozzá, a 32.napon, amikor másnap reggel tesztelni akartam. Nem értem. Megrepedt a 14.napon a tüsző, és mégis csak most jött meg.
Most többet írni nincs kedvem, már szétbőgtem magam, megutáltam mindent és mindenkit (magamat is), "összevesztem" a babáimmal a kórházban, uuuuuutáltam ma köztük dolgozni. Elegem lett mindenből, nem akarok gyereket. Kész.

meddő Móni
Monik

Sziasztok!

Makacs drága! Menjél szépen vissza az indexre, vagy ahonnan idekeveredtél, mert a babanet ilyen hozzászólásokat nem tűr, nem vetted még észre?

Ha olyan makacs vagy akkor nagyon gyorsan olvasd végig az archívumokat és talán számodra is világossá válhat 1-2 dolog. Tudod aki majd' 1 évtizedig küzd a babáért, mint Cat, arra ragad egy kis szakértelem, míg rólad ez nem mondható el.
A Babanet a béke szigete, ahová időnként idetéved pár kalóz, cápa és egyéb undormány -mint te is-, de vagy más néven meghunyászkodnak, vagy mekszöknek. Spórold meg magadnak és a babanetnek is ezt az időt.
Köcci
sasha

Kép
sasha

Monik!

Nagyon drukkoltam neked, csak ma jottem, de most olvastam vissza. Ne irjal ilyeneket, hogy meddo Moni, nem szabad!!!! Nagyon megertelek, nekem is volt ilyen, amikor 10 napot kesett, kepzelheted, hogy en mennyire beleeltem magam, aztan megse lett semmi!
Ezekre sajnos nincs magyarazat, hogy ha megreped a 14. napon, akkor miert csak a 32-en jon meg. Ezeket sajnos nem mi alakitjuk.
Dehogynem, lesz neked babad. Sajnos meg kell kuzdenunk erte, de en nagyon kivanom, hogy ez neked minel hamarabb bekovetkezzen!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Vizkrisz!

Orulok nagyon ha tenyleg elmult az endod! Az nagyon jo kis elorelepes!

Anna!

Szivembol kivanom, hogy sikeruljon ez a tegnapi inszem! Ha ket tuszod volt, dupla esely van!!!!

Cicamica!
Megy a mail. Nonel meg nem voltam, csak 3 het mulva megyek, mert jovo heten szabin leszunk, es azt mondta, hogy egymas utan 5-szor kell elmenni, hogy el ne felejtsem, ugyhogy nem akartam elkezdeni szabi elott.

Cat doktorno!

Nagyon jo am, amikor jossz a tanacsaiddal!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Cica: en szedtem Medrolt a closty melle, dokinenim szerint azert kellett, hogy a closty jobban hasson. Ha ez megnyugtat, igy lettem babasKép Ja es nekem nem remlik hogy szteroid lenne.

orsoly.belepofaz.hu
orsoly

MóniKép
Nagyon sajnálomKépKépKép Ne mondj ilyeneket, hogy neked nem lesz gyerkőcöd. Igenis lesz mindenkinek! Nem akarom itt szajkózni, mert mindenkinek a maga szenvedése a legnagyobb, de reménytelenebb helyzetekből is lettek itt babák, és nem 6 hónap próbálkozás után, hanem 3-5 év után. Tudod, hogy úgy sem adod fel. Sírd ki magad, mert az segít megkönnyebbülni, és jön az új ciklus, új reményekkel.

AnnaKép
Nekem a lombikon 28.000 Ft volt 10 ampulla Puregon. Ez picit drágább mint a Fostimon, de nem ez számít, mert mindenkinek más hat jobban. Én remélem, hogy Neked bejön a Fosti.KépKép

SashaKép
Köszi a támogatást. Tudod igazuk van a lányoknak, hogy ilyen kullancsokkal jobb ha nem foglalkozunk, mert az ilyenek boldogtalan emberek, és ebben próbálják örömüket lelni.

Kisfiad Gábor hogy van ? Kistesó nem készül még ?

OrsolyKép
Gyere nyugodtan és szólj hozzá, mert mindig okosakat mondaszKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Móni,

ne haragudj, hogy igy ismeretlenül megszólitalak. Csak annyit szeretnék mondani, hogy nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, drukkoltam neked. Együttérzek veled, nekem is a hétvégén jött meg, de ne add fel, remélem a következő hónapban együtt mehetünk át a másik topikba.
Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Makacs!

Megcsípett egy bolond bogár? Menj el a barátnődhöz, biztos tud neked segíteni!
De ha rám hallgatsz, hiszel a gyógyulásodban! És akkor biztos sikerülni fog!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
páááááááá
kriszpy

Sziasztok!

Sajnos nekem egy új hónap csak egy újabb csalódást fog jelenteni.
Doki, Closty, napok számolgatása, UH, időre akciózás, vérvétel, megint UH-ok, megint doki, izgalom, egycsíkos tesztelés, azért még reménykedés és megint megjön, bőgés és újra előlről. Erről szól. Miért hinném, hogy most összejön?
Tudom, nem így kellene hozzáállni, de be kell látnom, az agyamat megváltoztatni nem tudom. Még ha nem mondom is, még ha terelek is, csak erről szól az életem.

Móni
Monik

Moni!

Nem szabad csak igy gondolkodni, hogy doki, closti, UH, teszteles, idore akcio stb. Nekem is igy van mostanaban, es kepzelheted milyen volt, amikor 2 naponta kellett mennem UH-ra az inszemek miatt. Akkor aztan az a ket het tenyleg CSAK arrol szolt, es semmi masrol. Persze idore kellett reggel 7-re bemenni a korhazba, ott 10 perc alatt "elintezni a ferjemet", sot gyakran ket nap egymas utan is, amikor ugye nem repedt meg!!!! Utana meg ket het varakozas, raadasul progi gyogyszer szedes, reggel, delben, este, amire aztan ugy kellett koncentralni, hogy el ne felejtsem. Akkor tenyleg csak erre gondoltam. En ezert nem csinaltam meg a 6. inszemet. AZ tenyleg megerolteto volt. Most hogy a clostit szedem csak, es csak 5 napig, es csak 1 UH van, meg egy vervetel egeszen szabadnak erzem magam. Hidd el, az elozo sokkal rosszabb volt, es most mar egeszen meg tudom csinalni, hogy nem arra gondolok. Persze nehez, amikor az egesz hetvegemet a 8 honapos terhes baratnommel es ferjevel toltom, es latom, hogy hogy simogatja egesz nap a ferje a hasikajat, es varjak izgatottan, hogy mikor rug a kicsi. Nem volt semmi erzes!!!!!, de orultem hogy egyutt lehettunk, es elmennek veluk barhova barmennyi idore, noha sokat arra gondolok, hogy nekik bezzeg az elso honapban, elso probalkozasra osszejott, es azt kell neznem, hogy mennyire szeretik egymast es hogy varjak a bebit. Ja, es egyltalan nem sajnalom toluk, mert azt is tudom, hogy az elet mas teruletein nagyon kemeny volt veluk a sors/Joisten, mi nekunk meg eddig semmi gondunk nem volt az eletben. Sem anyagilag, sem szerelmileg, sem tanulasugyileg, semmiben nem szenvedtunk hianyt.

Mert tudom, hogy nekunk is lesz ilyen kisbabonk, csak kicsit varakozni kell.

dodo

KépKép
Kép
dodo32

MóniKép
Nem szabad így beszélned, és ilyen pesszimistának lenned. Még csak november óta próbálkoztok, az mindössz 6 hónap. Én egy évig nem is paráztam, mert egészséges pároknál is 1 év sikertelen próbálkozás után javasolnak további kivizsgálásokat. Sőt Te magad írtad, hogy az előző volt az első normális beállított ciklusod!! Hidd el, hogy az inszemináció, lombik stb. sokkal megerőltetőbb, és azt is kibírják itt az emberek, mert hisznek benne, hogy valamelyik sikert hoz. Neked is sikert fog hozni, és lesz kis picurod. Hidd el, hogy 24 évesen, 6 hónap sikertelenség után még nem kell a Dunának menned. Minden hónapban reménykedni kell, hogy hátha ez lesz a Ti hónapotok. Tudom, hogy nagyon nehéz és embert próbáló dolog, de tudod a babák csak a vidám kismamikat szeretikKépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Ma a 33. napon lett egy 2 csíkos tesztem,de még nem merem elhinniKép
Dokihoz mikor menjek?
Moni!
Nagyon sajnálom, úgy szerettem volna ha ketten egy időben lettünk volna.
A babák a profilokban tényleg édesek.

Tímea
ktímea

Timi Kép
Kép Kép Kép Szerintem mehetsz egyet most is, akkor klinikai úton is megerősítik a terhességet, de látni csak kb. 1,5-2 hét múlva lehet bármit is.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Tímea! Kép

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Gr..................!!!!!!!!!!!!!!!

Kriszpy
kriszpy

Timi!Kép

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Látod, mostmár másért kell menni dokihoz!Kép

Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Dodo!

Mi úgy látszik sorstársak vagyunk: nekem is van egy barátnőm, aki terhes és nekik is elsőre összejött. Nagyon szar volt megtudni, bár akkor mi még nem is próbálkoztunk. Most már nem zavar, csak irigykedem picit. Na jó, nem is kicsit.

Orsoly, köszi a megnyugtatást! Ma beszéltem a dokimmal is, és ő is azt mondta, amit te. A Meddol segíthet. Úgyhogy holnap beveszem az elsőt. Aztán drukkoljatok ám, hogy tényleg hasson!

Móni! Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze, de NE KESEREDJ EL!!! Hidd el, tudom, mit érzel: én sem tudok másra gondolni sem, csak arra, hogy mikor leszek már terhes. Biztos sokan vannak ezzel így. Ezzel viszont csak magunknak ártunk. Érdemes volna egy önsegítő csoportot összehozni, ahol bővebben beszélhetnénk ezekről a dolgokról. (Mint az Anonim Alkoholisták, vagy valami ilyesmi)

puszi mindenkinek, cica

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Orsi!Kép

Én kecskeméti vagyok így nem olyan egyszerű felrohangálni Pestre, no meg a doki is azt mondta hogy abból nem derül ki semmi(?)! Hát ez van úgy döntöttem kivárom a két hetet és máj.21-én megyek UH-ra! Az az igazság hogy így is úgy is örülni fogok csak az a lényeg hogy legyen ott valaki! Azóta már három tesztet csináltam Kép! Nem tudom elhinni! Érzem a tüneteket is rendesen(egy picit be is magyarázom magamnakKép). Tudjátok mi a legfurcsább hogy most már tényleg van rá okom(remélem) hogy neveket nézegessek, macikat hímezzek és hogy könyvekben tovább lapozzak a megtermékenítésnél ! Furi! Azért még mindig nehéz elhinni, úgy hozzá szoktam a kudarcokhoz!
Látjátok csajok ti is járhattok egyszer így! Hajrá! Így még jobban kívánom mindenkinek tiszta szívből a babásodást! Annyira nem ismerek itt senkit de azért én kikiáltom: Imádlak benneteket!

Zsu!
(Az hogy néha erősebben szurkál alul az természetes?)

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Móni!
Neeeeee csináld! Fel a fejjel! Kép Mosolyogj! Kép Nem szeretem ha rossz kedved van! Kép

Timi!Kép

Juhéj!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Kriszpy

semmi nem csipett meg és én már nem gyogyulhatok meg

Sasha

képzeld, néhány dolog azért világos számomra, pl.hogy soha nem lehet gyerekem. hogy az első babám hat honapos terhesen ment el, hogy a második csak a 3-at érte meg és a harmadik sem maradt velem. és nem lehet többé. és a férjem is elhagyot. és lehet csak báéntani akartam valakit és ezt akartam hogy ti is bántsatok, mert nekem már semmi nem fáj többé. és lehet hogy nem tudok már normális sem lenni, de az a legrosszabb hogy az vagyok és tudom ki vagyok és mi van velem. és még helyesen is tudok írni. de csak ha akarok.
sziasztok

és mindenki

és bocsánat a felbujdulásért
sok sikert nektek. többet mint nekem volt
makacs

Sziasztok!

Monik!
Irgum burgum, nem szabad elkeseredni! Pláne nem ilyen rövid idő után (tudom, Te rettentő hosszúnak látod az elmúlt hónapokat), de tényleg nem szabad feladni. Fel a fejjel Kép!
Ismerem az érzést egyébként, amikor az ember másra sem tud gondolni, mint hogy végre megfoganjon és meg is maradjon az a baba (nekem még a villamos is azt zakatolta állandóan: babát akarok, babát akarok, babát akarok...). Aztán rájöttem, hogy ez így nem mehet tovább és lazítottam egy kicsit, és összejött a baba, akit szerencsére nem veszítettünk el, úgy mint az elsőt Kép.
A türelem és a kitartás nagyon fontos tényleg Kép.
Üdv, Virág
virga

Zsu Kép
Azt hittem, hogy mész vérvételre, csak azért érdeklődtem. Meg aggódtam, hogy régóta nem láttalak és azt hittem, valami baj történt. Megnyugodtam.
Nekem néha akkorákat nyillal, hogy nem tudok felállni, a szurkálódás normális!!! Kép Örülök Nektek (akárhányan is vagytok Kép )

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszönöm Orsi!

Jól esik hogy érdeklődsz! Én most csak olvasgatlak benneteket, és izgulok mindenkiért!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Kép

KépKép
leone

ZsuKép
A dokidat nem értem, mert a HCG-ből azért lehet következtetni a babók számára. Na mindegy. Amikor kiderült a babásságom, én sem tudtam betelni a pozitív teszt látványával, állandóan teszteltemKépKépKép A szúrkálás az természetes, később is fog szúrkálni, mert nyúlnak a szalagok, és tágul a méh is. Az biztos jele, hogy laknak bent.KépKép Azért vigyázz magadra, és pihenj még sokat.

Cat

Cat
Kép
cateye

Szia Cat!

Az mit jelent, hogy a HCG-ből lehet köv. a babók számára? Minnél magasabb akkor több babó van? Én múlt héten voltam dokinál, mert VÉGRE 2 CSÍKOM LETT és vettek vért, amiből béta HCG-t és progreszteront néztek. +1900 a HCG és 29 a progi. És álmodtam már 3-szor ikrekkel.(1 lány, 1 fiú)

Nekem is szurkálgat és görcsölget a hasam, de amikor mondtam a dokinak akkor egyből írt Ultrogestan kúpot meg Magnerot tbl-t, hogy nehogy vetélés legyen. Olyan jó, hogy másnak is vannak görcsei,mert ilyenkor annyira megijedek.

Szerintekek az nem baj, hogy nekem egyáltalán nincs hányingerem és annyira nem mondanám, hogy hulla lennék estére.

Puszikok mindenkit
Márti
5+5
hajdum

Márti Kép
Lombiknál lehet következtetni egyedül, mert ott nagyon pontosan tudott, hogy mikor történt a megtermékenyülés és a transzfer. Normál ciklusban a HCG ismerete annyit jelent, hogy 1000 felett már biztos a terhesség. A lombiknál is csak bizonyos napokon lehet a számokat a babák számához kötni.
A HCG egyébként a babák számával többszöröződik, ha nem is egyenesen arányosan.
A progi szinted nagyon szép Kép Jól meg van tapadva az a babó.
Hányinger Kép Mi holnap töltjük be a 12. hetet 2 kismanóval a pocimban, kb. 3-4 nap volt hányingerem, és semmi egyéb terhességi tünetem nem volt eddig. Ne aggódj, örülj neki, ha nem kell a WC kagylót ölelgetned Kép De azért még ne örülj előre, mert nagyon az elején vagy, ebből még bármi is lehet Kép

Orsi + 2 Kismaczkó
11+6

Orsi
KépKépKép
icsilya

Timi!

Gratula! nagyon klassz a ketcsikos teszt! Jaj, de szeretnek en is, en is, en is!!!!!

Makacs!

Nagyon sajnallak, nem is tudom mit mondjak. Probalj meg esetleg orokbefogadason gondolkodni. Az biztos segit a lelkiallapotodon. En biztos azt tennem, ha nem lehetne sajat gyermekem.
De a ferjed azert hagyott el, mert nem lehet gyermeked? Nem volt szep tole. Ha ilyen nehez idok jonnek a hazasparoknak, akkor ossze kell tartani a bajban is, es egyutt kievickelni onnan. Orokbefogadott babaval is lehettetek volna nagyon boldogok.

Zsu!

Nagyon jo, ha mar hanyingered van, en is hanynek mar, nem zavarna.

Marti!

Meg egyszer gratula a ketcsikoshoz!
Most mar nagyon alakul a tarsasag! tenyleg nemsokara kiurulunk, mert mindenki otthon fog babazni!

Lanyok! Szeretnem ha segitenetek nekem a dontesben. Jovo heten megyunk szabadsagra, es valoszinuleg uszodaba is meg szaunaba is. Szerintetek arthat az a babanak ha esetleg terhes vagyok? Az lesz a 22-27. napig. Mehetnek naponta szaunaba?

Koszi

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok!
Emlekeztek meg ram?
Hu de reg jartam erre, sok az uj babattervezo!Es mennyi kismama!!!
Boszi voltam es elore gratulaltam egy par embernek akik mostmar kismamak!Kép
Ki szeretne hogy elore igyak a medve borere?Ugylatszik naluk bejott.Kép
Kicsit magamrol: meg mindig semmi Kép viszont voltam dokinal es ha most megjon akkor rogton megyek hormonvizsgalatra a ferjem meg andrologiara.Nagyon be van tojva de elmegyKép fel hogy nala van a gaz. Nekem az uhon nem latott semmi rendellenesseget, megnezte a hogorbemet nagyon tetszett neki, szerinte volt pém.Hat kivancsian varom a jovohetet mert akkor kell (nem)megjonnie.

dodo:szerintem amig nem tudod hogy terhes vagy nem kell aggodnod. En megfogadtam hogy nem fogok aggodni, kepes voltam nem emelni (meg a redonyt sem huztam fel!)nem nyirtam le a fuvet,nem ittam alkoholt apum szulinapjan, mert azt hittem hogy terhes vagyok.

pussza
space
space

Sziasztok!
ma voltam dokinál és teljesen kiakadtam. Nagyon rendi volt, segiteni akar csak nem nagyon megy neki, ugyanis ő nem vehet tőlem vért és nem küldheti el kivizsgáltatni, mert egyszerűen nem csinálják meg. Beutalt egy másik dokihoz (valamilyen szakorvos) akinél 3 órát vártam csak arra, hogy közözljék, csak másnap vesznek vért és az erdeményre min 1 (de inkább 2) hónapot kell várni. Nálatok ez hogy van? Addig 2 ciklusom csak úgy elmegy. Bocsi a sok szövegért, csak elég dühös vagyok, ráadásul mikor munkában mondam, hogy orvosnál voltam, mindenki azt kérdezte, hogy babát várok-e. Pocsék érzés volt.

Timi!

nagyon GR.......!!!!!

Anita és Kyra
Kép
anita24

MártiKép
Gratulálok a kétcsíkoshoz!!!!KépKépKépKép Látom már Orsi megválaszolta a kérdésedet. Lombiknál abból, hogy a hányadik cn-en van a vérvétel, és mekkora a beta HCG lehet esetleg következtetni a babók számára, mert ott pontosan ismert a megtermékenyítés napja. De azért rettenetesen drukkolok, hogy ikrek legyenek, mert nem kizárt.KépKép
Én hányingeres voltam, de csak a 6. hét után jelentkezett a hányinger, addig csak mérhetetlen fáradtságot éreztem, és érzékeny mellbimbót.Kép

DodoKép
Nyugodtan ússzál, és szaunázhatsz is. HurkiKép amikor babás lett, mivel nem tudott róla, meg orvosilag szinte lehetetlen is volt, hogy terhes legyen spontán, bicajozott, úszott, szaunázott, szeretkezett nagyokat, és mégis megmaradt a babó. Igaza van Space-nek, hogy nem kell előre aggódni, mert az sem jó.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Anita Kép
Szerintem ez vicc. A sima mezei kórházban nekem 10 nap alatt meglett az össze hormon értéke, de volt ami már 5 nap alatt készen volt. Szerintem keress egy másik orvost, mert felesleges és értelmetlen ennyit várni!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Timi Kép Márti Kép De jó! Kép Kép
Mondom: hogy ez a tavasz valamit tud!!
Remélem engem sem hagy ki.
Puszi, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Orsi kedves!

El sem tudod képzelni, hogy mennyire megnyugtattál, már azt hittem, hogy mivel nem produkálom a tüneteket akkor valami nincsen rendben. És tudod, hogy mi volt a másik félelmem, (pláne így, hogy a doki elővigyázatos és kapom a Ultrogestant) hogy nem tapad meg rendessen. De hát ha te mondod, hogy ez az érték nagyon jó és szép, akkor az biztos, hogy úgy is van. Annyir-annyira megnyugodtam, hogy kitudnék ugrani a bőrömből örömömben.
Igen, örülök annak, hogy nem kell ölelgetni a WC-t talán ez nem is fog változni, az anyukámnak sem hányingere velem. Vagy ez nem feltétel, igaz?
Gratulálok a két kismaczkódhoz, kiváncsi leszek,hogy lánykák vagy fiúcskák lesznek, vagy is-is. Én is benne lennék az ikrekben.

Dodo
Köszönöm a gratulációt! Remélem neked is most fog következni a két csík. Biztos, hogy a szabi meghozza őket.

Pusszancs
Márti
hajdum

Márti Kép
Az én mamám sem hányt egyikőnkkkel sem (hárman vagyunk testvérek), így neked is jó esélyeid vannak, hogy megúszod... de azért nekem is volt 1-2 rosszabb napom, ez vele jár.
A progid nagyon szép, nekem is ekörül volt, amikor a Kaáliban nézték. Az ultro pedig inkább legyen, minthogy valami gond legyen később. Ártani nem lehet vele.
Mikor mész UHra?

A kismaczkók összeállítására én is kíváncsi vagyok, de azért még 4-5 hét mire esetleg megtudjuk, de ha szégyenlősek, akkor csak a végén derül ki Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

sajnos nem MO-n élek, nálunk ez van. Másik orvost (ilyen szakorvost) meg nem tudok kersni mert nincs más. Ez a környék legnagyobb kórháza.
Holnapik próbálok megnyugodni, remélem sikerül.
Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Tímea és Zsu
GRATULÁLOK nektek! Akkor majdnem egyidősek vagyunk. Tudjátok már valamennyire, hogy hányadik héten vagytok?

Dodo
Köszi a gr... Ne aggódj,nem hagyunk itt te is jössz velünk babázni.
Nyugodtan csinálj minden félét, mert lehet, hogy pont ettől fog beágyazódni a babó,mert nem koncentrálsz rá.

Space
Mi is így kezdtük, hogy semmikor sem jött össze, elvoltunk kenődve, a párommal felváltva okoltuk magunkat, hogy bennünk van a hiba. Aztán én is elmentem 3. napi vérvételre és hibátlan volt, az akkor dobás volt, hogy alig vártam a 21. napit és az is jó volt, kaptam beutalót HSG-re is és andrológiára is és látod még sincs szükség rá. Biztos vagyok benne, hogy azért sikerült mert iszonyúan féltem, hogy a hormonom nem lesz jó és mikor kiderült, hogy minden tökéletes akkor biztos,hogy át állt a szervezetem arra, hogy most baba lesz. Amit tudok még ajánlani neked, persze meg a többieknek is, hogy amikor megvan az ovuláció napja (én tesztel néztem) akkor a 2. és 3. napon az akció után egyből álljatok gyertya állásba. Nekünk tuti, hogy ez segített. Elég morbid, de valamit valamiért.

Anita
Feltétlenül váltsál dokit, mert sehol sem működik ilyen félválról a vizsgálatok.

Cat
Remélem, hogy belém látsz és ikreket....
A mellbimbóm talán nem is de a melleim azok érzékenyek, remélem, hogy nem jön elő csüt.-tő. úgy mint neked a hányinger. Jó lenne.

Anna
Ne aggódj, téged sem hagyunk itt, te is jössz utánunk babázni. Hiszen itt a tavasz.....

Orsi
Remélem is, hogy megúszom, mert soha sem voltam egy hányos típus és ha most netán még is előjönne, akkor eléggé nehezen viselném el. Képzeld, annyira megnyugtattál, hogy ma már egyszer sem görcsölgetett a hasam. Amióta tudom, hogy ez természetes és vele jár már nincs is olyan erősebb szúrás. Biztos a sok izgulásért volt erősebb.
Húha, lehet, hogy akkor nekem is sikerül az iker ha neked is ennyi volt a progid? Vagy nincs köze hozzá? Igen, én is úgy gondolom, hogy örülök azért mégha természetesek is a görcsök azért jó az ultro, mert talán így jobban be vagyok biztosítva. Ugyan nem egy jó állandóan kúpozni, pláne a munkahelyen, de szerencsére megoldható.
Nem tudom még, hogy mikor megyek UH-ra, mert hétfőn beszéltem a dokival, hogy a hétvégén minden rendben volt a görcseimmel és abban maradtunk, hogy 2 naponta szeretne tudni felőlem, hogy mi van velem. Így holnap hívom, hogy hogyan telt ez a két nap és biztos, hogy majd megmondja, hogy mikor menjek UH-ra.

Talán megtudjuk majd előbb mint a végén, hogy milyenek a maczkókák? Gondolom majd mész 4D UH-ra? Ott jobban látszik.

Sok puszi mindenkinek: Bocsi, hogy hosszú lettem, de jó volt írni.
Márti
5+5
hajdum

MártiKép

Megmondom oszinten en mar az uh utan megnyugodtam amikor kozolte hogy minden ok odabennt es hogy van dominas tuszom is.Nekem ennyi egyenlore eleg volt hogy megnyugodjak.Nem varom a hormonvizsgalatot, de ha menni kell hat megyek.Viszont andrologia junius vegen lesz remelem nem lesz ra szukseg.
GyertyazasKép ÓÓÓÓÓÓÓÓ en ezt mar honapok ota csinalom, utana meg kisparna a popo ala es igy alszok, vagy hasravagom magam.Kép
Drukkolok az ikrekert, de nem hiszem hogy elkeseredsz ha csak 1 ribizli figyel a hasadban,ugye?Kép Szivbol gratulalok hozza/juk Nektek!Kép
space

Márti Kép
A progiszint a babók beágyazódottságával függ össze, nem a számukkal, így abból nem lehet semmite következtetni. Holnap megyünk 4D Uhra, holnap töltjük be a 12. hetet, így ilyenkor még nem lehet látni. Catnek Kép azt mondták, hogy a 18. hét környékén már meg tudják mondani, így akkor megint visszamegyünk.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Timi Kép
gratula, örülök, hogy legalább neked összejött.

Én amúgy tegnap voltam a dokinál, felírta a Clostyt, holnap kezdem szedni. A hormonértékeimre azt mondta, hogy teljesen jók. Ami viszont meglepett, hogy azt mondta, most már nem kell UH, mert látta, hogy érik tüsző, meg is reped, tehát ez rendben. Szerintem viszont, nem biztos, hogy rendben is lesz. Lehet, hogy most nem is érik majd tüsző, esetleg több is lesz, vagy éppenséggel megint ciszta lesz és ki se derül, akkor meg pláne feleslegesen próbálkoztunk. De mindegy, ebben a hónapban jó lesz ez így, majd a következő hónapban megemlítem neki még egyszer. Meg szerintem ennek is van jó oldala, beszedem gyorsan a Clostyt, aztán se UH, se vérvétel, se semmilyen doki, a hőmérőt meg úgy eldugom, hogy meg se találjam és kész. (Ja, és a férjem úgy döntött, kivizsgáltatja magát, már a beutaló is megvan, csak időpontot kell kérni.) Aztán hónap közepén egy kisKép, aztán legalább a 33.napig nem is izgulok (ezt még én sem hiszem el!), aztán úgyis megjön. Érzem, ebben a hónapban semmi esély.

Amúgy én tökéletesen belátom, hogy igazatok van, teljesen egyetértek azzal, hogy ezt nem így kellene csinálni, és szerintem jó párunknak itt közülünk, csakis azért nem jön össze, mert ennyire akarjuk, de sajnos ez ellen tenni nagyon nehéz. Talán ha 2 hónapra kimehetnék modjuk külföldre, tengerpartra, egész nap programok, fürdés, minden ami belefér, talán rögtön összejönne. (volt nálunk egy anyuka, akik már sok éve próbálkoztak babával, sikertelenül, kimentek Spanyolországba, ahol megfogant a baba és ennek tiszteletére Pedro-nak nevezték el a picit Kép )De így itthon, szürke hétköznapok, minden másnap éjszaka munka, telis tele babákkal, nehéz ez így. Na mindegy, ez van.

Bocsi, a hosszúságért, nagyon belemerültem.
Móni
Monik

Köszönöm a gr...kat!
Dokihoz csütörtökön megyek valószínüleg. Ma még "cak" a 34. napon voltam.
Azért izgulok, hogy biztos-e a dolog.
Mindenkinek kitartásKépKépKépKép
Timi
ktímea

Sziasztok,

most jöttem meg a vérvételről. Sikerült kapnom agy korábbi időpontot az eredményekre, ami megfelel. Na ez sem 2 hét de azért jobb mint a tegnapi 2 hónap. Visszamentem a dokimhoz is mondtam neki mi a szitu erre adott Duphastont, hogy addig is szedjem a 14. - 25. napig. Akinek van tapasztalata ezzel a gyógyival irja meg nekem légyszi. Most próbálok kicsit lazitani és remélem a nászutunkra már hárman (de lehet hogy többen ennyi iker után mindkettőnk családjában) megyünk. Addigra kell (nem)megjönnie megint.
Szép napot mindenkinek
Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Makacs
Mostmár megértem a gorombaságod, bár én más ember vagyok és a saját bajomért nem azokat bántanám akik nem is tehetnek arról, sőt szintén van problémájuk, és bármilyen is, nekik a saját bajuk is elég nagynak számít. De még egyszer hangsúlyozom, megértelek, nincs bennem harag irántad (addig volt egy kicsi amíg csak azt hittem, hogy egy lüke kötözködő vagy), és én azt tanácsolnám Neked ha megengeded, hogy ne hagyd el magadon eluralkodni ezt az őrületet, hanem ahogy Dodo is mondta próbáld meg az örökbefogadást vagy legalábbis valamit tenni azért, hogy megváltozzon az életed, és ehelyett a mélységes keserűség helyett legyen valami életcélod. Tudom, hogy most elkeseredett vagy, sőt hogy a férjed is magadra hagyott a bajban(nem szép volt tőle ez a tett) ez még nehezített a helyzeten, de mutasd meg, hogy ERŐS vagy és tegyél valamit annak érdekében, hogy boldog lehess! Nem kötelező ezeket megfogadni, de a korábbi üzeneteidből (mostmár így tudom is hogy miért) kitűnik, hogy nem érezheted magad valami jól a bőrödben és tele vagy gyűlölettel, de ezt nem szabad hagynod!

Üdv Alice
alice1968

Sziasztok!

JimboneKép az en ferjem is be van tojva rendesen hogy nalav van gond.Mondjuk en meg nem voltam hormonvizsgalaton (majd most ha megjon) es nalam sajna nagy eselye van hogy baj vanKép nekem pajzsmirigytultengesem volt amit gyogyszeres kezelessel helyreallitottak de novemberben voltam utoljara (eves kontrollra jarok) es nemtom most hogy allnak a dolgok.
Persze az en ferjem is kijelentette hogy tuti nala van a baj, mert ram azt mondta a doki hogy minden ok az uh szerint.
De nem is gondoltam volna hogy ilyen sokat kell varni az andrologiara.mergesfej! juni vegere kapott idopontott amikor majus elejen telefonalt...no comment.

Monik:2 honap kulfold???huuuuuuuuuu de allat lenne, ott tuti osszejonne.Kép de iden meg 1 het sem lesz sajnaKép
Gorcsos akaras: en vagy 7 honapig masra sem gondoltam, az agyam csak a baba korul forgott.Nemreg tortent egy tragedia a csaladban. azota atertekeltem a dolgokat.Ez "segitett" mostmar nem akarom annyira gorcsosen mint azelott.
Persze nehez de mar pl otthon nem is beszelunk rola a ferjemmel.
space

Sziasztok!

Már rég írtam, csak a hányásos hozzászolásokhoz!- nagyonagyon irigylem azt, aki nem tapasztalja meg ezt az igenigen rossz! tünetet, ma négyszer hánytam a Király utca különböző pontjain, kapualjban és az utcán...csodás volt!
Az egyetlen, ami pozitív, amiért hányok, csak tudjátok amikor éppen majd meg halsz, annyira szarul vagy és csak hánysz és ááááhhh. so az szörnyűséges!!!Kép ja! és elevit pedig csak erősíti a hányást!!Kép
puszik-eszti
Hajrá bababakarók! Lesz még itt babaeső!
esztyx

ÉN IS AKAROK HÁNYNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Space!
Bocs, hogy beleszólok, ha a matyivizsgálat a lényeg, akkor lehetőség még a fizetős hely, ott bármikor megcsinálják. Orsi meg tudja adni a részleteket, én is csak itt olvastam róla. Akkor nem kell majdnem 2 hónapot várni.

Leone

KépKép
leone

Sziasztok!
Hol is lesz az a babaeső?
Szeretnék ott lenni!!

Nem tudom, hogy találkoztatok-e az enyémhez hasonló problémával, de kérlek ha tudtok segítsetek!

A párommal 5 éve vagyunk házasok (12 éve ismerjük egymást). A nászéjszaka óta nem védekeztünk, úgy gonoltuk, ha jön a baba, jöjjön. Sosem éltünk túlzottan aktív szexuális életet (heti 1), de az elmúlt 2 évben....Először havonta egyszer kívánta az együttlétet, aztán hónapok múltak el...Először
rámenősen próbáltam közeledni hozzá, de még jobban bezárkózott...(Párom leszokott a dohányzásról, felszedett 30 kilót, felépítettünk egy (két gyerekszobás) házat....) Most leültünk megbeszélni, mert hogy már nagyon szeretnék egy kisbabát...
Lényeg a lényeg: Ő sem tudja mi a helyzet, mikor fog a helyzet rendeződni, pszihológushoz nem hajlandő elmenni... DE: megpróbálhatnánk a mesterséges megtermékenyítést.

Szerintetek egy meddőségi központban fogadnának minket ilyen problémával?

Bocs, hogy hosszú voltam!

kis Cinege
kis_cinege

Space Kép
a ficánkákat a www.krio.hu Krió intézetben megnézik 8e ftért, ha jól emlékszem, 1 héten belül egészen biztosan kaptok időpontot, és az eredmény 1 órán belül megvan. Kulturált, szakmailag és műszakilag az egyik legjobb intézet. Nekünk szinte már bérletünk volt oda Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cinege Kép
Ki kell, hogy ábrándítsalak. A meddőségi központban ilyennel nem foglalkoznak, és én sem tartanám jó ötletnek. Ezzel pszichológushoz kellene menni, mert az jelentene megoldást nektek/neki. A mesterséges megtermékenyítésre, mivel elég költséges eljárás csak nagyon indokolt esetben lehet menni, ez így önmagában egészen biztosan nem elég, és úgy érzem nem is lenne jó megoldás nektek.

Nem szeretnék tanácsot adni, mert úgy gondolom, Te is tisztában lehetsz azzal, hogy mi lenne a jó, mit kellene tenni. Valahogy vedd rá a párod és menjetek el családterápiára vagy szexuálpszichológushoz, és úgy gondolom, akkor természetes úton is lehet babátok.

Ha nem azt írtam, amit vártál, sajnálom Kép de a valóság ez.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?