Most csak ahogyan eszembe jutnak a dolgok, mert szakaszokban olvasgattam...
Honey,
Gratula a felálláshoz! De ügyi a kis Flóra!!!
Kúszás: azt nemtom helyettesíti-e a mászást, de az tuti (mint ahogyan azt mások is már mondták),hogy az ellentétes kéz-láb mozgásnak van a kulcsfontosságú szerepe. Mind az agy fejlődése,mint fizikai feljlődés miatt. Nekem azt mondta a gyógytornász, hogy kúszni nem baj ha nem kúszik, de a mászás nagyon fontos.
Persze nem tuszd mit tenni ha nem mászik, csak ami fontos,hogy utána akkor sok mászós játékot játszatok.
De Szabolcsom sem mászott állítólag és mind nyelvi mind logikai,matek téren nagyon jó, eszesemberke

Szóval azért szerintem sem kell beparázni. Tény,hogy fontos mászni,de ha nem mászik...hát súlyokat nem rakhatsz a kis lábijára,kezére hogy lent tartsd a földön
Exek: én személyesen nem ismerem őket, beszélni beszélgettünk róluk,ennyi. Igazából nem zavarnak.
Holka,
De jóóóó,hogy elindult nálatok valami ház terén!!!

Nagyon szurkolok! És mesélj,hol,merre, milyen ház? Képek?
Mi holnap megyünk egyet megnézni Vácott...kíváncsi vagyok.Paraméterei felkeltették a kíváncsiságomat, látok benne fantáziát, de minden elsősorban a ház elosztásától (alaprajzot nem láttam) és az esetlegeen lealkudott ártól függ. Lenne még rajta mit felújítani,de már a kiindulási ár is sztem kedvező (azokhoz képest,amiket korábban néztünk) és hát végülis egy szigeteléssel már szép újnak néz ki kívülről is a ház.
Gyógytorna: nem emlékszem,hogy írtam-e )ha igen bocsesz és ugorjatok) de most nekünk is kell jövő héten kedden is még menni tornára. (eddig ugye havi 1x elmentünk egy kontrollra) Még Andor sincs elkésve semmivel (10hósan kell legkésőbb elkezdenie mászni! szóval akiknél még nincs mászás tessék megnyugodni

) viszont valamiért a jobb oldalát sokkal jobban elkezdte használni. Mondhatni mindent arra fele csinál, arra fele fordítja szívessebben a fejét stb. És ezt szeretné a nőci visszállítani,hogy meg legyen adva az esély a bal oldalnak is ugyanúgy. Amúgy azt mondta,hogy már nagyon közel van, de a kezei még erősebbek,mint a lábai (ezt pont fordítva gondoltam

tök érdekes)
Szóval ennyi.
Jövő héten valaki/k valamerre nem járkéltok/találkoztok?

én is szívesen becsatlakoznék,ha éppen úgy adódik

akár egy játszózás vagy bármi