Na, csak bekukk, Kobi még szunyál
Nálunk is volt produkció hajnalban, bár sírás nem, csak méltatlankodás.
A műsor kb 5-től 1/4 7-ig tartott, ehhez 3x igényelt asszisztenciát.
A játék lényege: elfötörni a kiságy túlsó végébe, keresztbe fordulni, hasra vágódni, és a 70 centinkkkel a 60as kiságyban nem elférni. Én kétszer, apa egyszer asszisztált a gyakorlathoz. De annyira édi volt a gyerek, szinte alig ébredt fel rá. Aztán 7 körül visszaaludt, és 1/4 9-kor meg kellett ébresztenem, mert 9-kor mentünk vendégségbe a szülés utáni szobatárshoz.
Na, ott is tök jó gyerek volt, pedig nem is aludt semmit, és én is beszélgettem legalább egy jót. Gyerkőcök meg nézték egymást, játszottak (ált. ugyanazzal a játékkal akartak), szóval tök jó volt.
A buli természetesen apás-tesós, sok jó ember kis helyen is elfér
Kubu: Gratula! Ügyi voltál. És tök jó, hogy elmúlt a fejfájásod, átérzem a helyzeted, ilyenjeim nekem is szoktak lenni akár 3-4 napig...
Zöldi: köszi
Mági: hűűű

, nekem 1,5 hónapja 14,5 volt a TSH-m azelőtt meg 0,01, de aztmondta a doki, hogy normális az ingadozás, viszont a 14-re ugyanígy megkérdezte, hogy biztos jól érzem magam? Júni 8-án megyek legközelebb, kíváncsi leszek...
Mush: Juhééééééé! Annyira örülök! Tudod, isten tartsa meg a szokását!
Bocs, ha nem mindenkinek reagáltam ,ma még csak 1 kávét ittam összvissz, és gyereknek is össze kell ütni valamit.
Majd még jövök.