A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Marcim jót szunyál így oltás után. Szerencse, jobb, mintha nyüszizne. :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Szerencsére Adrinak most jó a kedve, a halacskájával tárgyal :)
Felhívtam a Madarászt, mert oda küldött szemészetre a doktornénink, és a szemészdoktornő nagyon kedves volt, meg rendesen elmagyarázott mindent: azt mondta, hogy ha nincs a családban kancsal, és nem nagyon feltűnő a szemek összefele nézése, akkor ilyen korban ez még előfordulhat, és nem kell odarohanni. Főleg, hogy olyan vizsgálatot tudna csinálni, amihez sokat kell csöpögtetni a baba szemébe, ami ugyan nem fáj, de tortúra, meg ott kell lenni egy órát. Szóval azt javasolja, hogy inkább majd hat hósan menjünk oda egy szűrésre. Kicsit ugyan megnyugodtam, csak azért mégis bosszantó, hogy megint két orvos kétfélét mond. A szemész elmondása alapján akkor most nem kell mennünk, azért beszélek majd még egyszer a gyerekorvossal, hogy szerinte meg biztos menjünk-e.
Ezeket a képeket most csináltam Adriról, szerintetek nagyon feltűnően bandzsít? Ti mit csinálnátok? Most odarobogjak, vagy várjak hat hós koráig szerintetek?
Kép
Kép

KépKép

KépKép
stelly

Eszter, szerintem egyáltalán nem kancsalít annyira Adri! És jobb, ha a szemészdoktornénire hallgatsz, mert ő csak jobban érti a dolgát, gondolom a háziorvos azért küldött hozzá, mert ő bizonytalan volt benne, hogy mi is a teendő! :roll:

Lányok már akartam kérdezni, hogy terveztek-e babaúszást, és mikortól!? Mi szeretnénk ha járna Bencus, lehet hogy júniustól elkezdjük, de még nem érdeklődtem helyekről! :roll:
zsu83

Stelly: szerintem no para.... Megnéztem a kölykömet, hát ugyanúgy áll a szeme, mint Adrinak...
Rosszabbul látszik a képen, de tök bent van neki is a jobb szeme.

Kép Akkó az enyimé is bandzsi... :)

ladmon

Most nézem csak, milyen vagány szemöldöke van... Aztaaa...
(Most nem Eszteremre gondoltam...) :D

ladmon

Stelly: Marci is szokott néha... Ritkábban már, de előfordul.
Én gyermekorvosom véleménye: 6 hónapos korig ez előfordul, csak utána aggódjunk. Én a helyedben várnék.

A Lánykák csuda édesek amúgy!!!! Katonagyerek is. :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok,

Ismeretlenül írok, kérlek olvassátok el.

Olyan anyukákat keresek akik szívesen részt vennének a következő játékban amelyet anno egy óvónő indított el.
Lényege, hogy küldök neked egy levelet, amiben megkapod annak a gyereknek a nevét, címét, életkorát, akinek könyvet kell venned. Viszont ezt a levelet még 6 családnak el kell küldened (ahol 0-6 éves gyerkőc van), akik szintén bekapcsolódnak a játékba. Ha senki nem szakítja meg ezt a láncot, akkor cserébe 36 db könyvet kapsz.
Ha szívesen részt vennél benne, szólj, küldd el babád nevét, címét privátban nekem, és küldöm a levelet, amiben sokkal részletesebb leírást találsz.
Ez nem kamu játék, ez csak a szülőkön múlik.

Köszönöm

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Eszter, el felejtettem az előbb írni, hogy Bencus is állandóan bandzsított egy időbe, aztán abbamaradt! Szerintem Adrinál is így lesz!
zsu83

Sziasztok!
Minket is elért a „nagyon ordítok, nem tudsz megvigasztalni” állapot.
Tegnap előtt fél órán keresztül, ma majdnem egy egész órán keresztül. Közben meg tök álmos, mert alig aludt ma valamit. Úgy kimerültem ettől, mintha lefutottam volna a maratont. Most alszik, de elég nyugtalanul. Chamomilla 15 CH-t adjak neki?

Zvera: minden elismerésem, én már bizti megbolondultam volna.

Gabi: Topiknyitás jó ötlet, de sztem se új néven indítsd. Alex is csinált már ilyen fejforgatást.

Nagyon édesek a babák, aranyos a borozó uncsitesó is!

Húúú Petra mekkora, és milyen cuki! Te Zsancy, minek neked a tejszaporító :D ?

Julcsi: köszi a hiányolást, de valahogy nem sikerül minden nap írnom.

Na ennyi volt az alvás, kb fél óra. Megyek mert ordít :cry:
kreiszi

Kreiszi, szerintem próbál meg a Chaomillát, én is azt adtam Bencusnak délelőtt, mert már nem bírtam vele! :?
Ha lesz időd, akkor gyere, várunk! :wink:

Bogi: ??????????????????????
zsu83

jo h tegnap irtam h nem forog mandarin, hát ma az ágyában ujra, tök szépen. aztán nem tudta mi van hirtelen el kezdett sirni aztán jött a megmentés.

zetibebi: elhiszem h fáradt vagy már, kitartás. ha gondolod megosztom veled mi h csinltuk hátaludja. én fejgörccsel szenvedtem a nem alvástol.

crocus: szépséges a pici

gabi: ne aggodj nincs semmi baja szoninak. jo ötlet ez a topik megnyitás.

zsany:skype? jo volt ez a orrlyukas, jot nevettem. tök jo ez a kis rövid rugi. H&Mes tudom

nilabali: én is felkeltem éjjel többször is amikor oltást kapott. de sztem ez lyan megnyugvás, h tudjuk minden ok

stelly: ezt te vetted észre vagy amikor orvosnál vtál? gratula a házassági évfordulohoz, nagyon ari a férjed. sztem sem látszik adri szemén

ladmon:milyen gyakran csinálod ezeket a gyakszikat?

millye: hát ez én rajtam nem mulik. de sajna a babák vhogy ezt igy akarják.

julcis: én is probáltam a cumis dolgot aztán rájött egy idö után és már nem kellett neki.

verus: örök hálám h mondtad ezt a jogát de
magdi: felhivtam ezt a jogás nénit. hát miért is lenne 1x szerencsém. nyilván h nincs mert nem jön össze a létszám. pedig már ugy örültem neki

jaj ez a könyves dolog , a tesom be akart már szervezni. na mondtam neki majd akko ha ez tényleg mükszik különben haggyon engem békén.

Kép
Kép
nicko

Jajjj Stelly, mennyire édes Adri baba. :D Oli is szokott bandzsítani,
bár nagyon-nagyon ritkán...

Kép

Kép
gjéti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 14:46-kor.
Vendég

Babanyul: szerintem jó ötlet az új fórum én támogatom!

Stelly Remélem Adri már nem sírdogál! Rendes a férjed a meglepetéssel kapcsolatban! :wink: Közel sem biztos, hogy kap szemüveget... ha mégis akkor csak ideiglenesen... a fiam is bandzsított az első hetekben :?

Pandusika Fluoridum Acidum 9CH napi2x5 bogyó ha "csak" viszket és bizsereg. Nem váladékozik? Nem vérzik? nem fáj mintha tűszúrás lenne?

Zetibebi: nem megy el a hatása a bogyónak, ha később adod oda neki. Ha nem használ a Chamomilla akkor az nem az ő bogyójuk... akkor kell keresni másfajtát... majd utánanézek... sem ini sem enni nem tanácsos minimum fél órán keresztül mert vagy hatástalan vagy gyengül a hatása...

Julcsi-79: Gyógypuszi Marcinak :wink:

Nilabali Én mindig azt mndom, hogy inkább nekem adjon szurit, hogy a babának ne fájjon... de hát muszáj, hogy ne legyen beteg :(

Zsu83 szegény Bencus... egyébként az oltás óta a fiam is már kétszer felsírt álmában... gondolom lelkileg megviseli őket a fájdalom... na meg az immunrendszerüket is... :?

Kép

Kép

Kép
millye

szemecske: a gyerekorvos vette észre, valójában nekem nem tűnt fel, csak nagyon ritkán. Köszi szépen, lányok!!! De jó, hogy vagytok nekem! Az alapján, amit a szemészdoki mondott, én is inkább arra szavaztam, hogy hat hósan menni, de örülök, hogy megerősítettetek ebben. Olyan nehéz ezeknél a piciknél, az ember mindig a legjobbat akarja nekik, és csomószor félek, hogy ha itt elrontok valamit, azt nem lehet helyrehozni :? Gabi, hogy nektek is félévesen kell visszamenni, külön megnyugtat! És jó hír, hogy Szoninak rendben van a szeme :)

Jaaaa de jó :) jójó, indítsd így a topikot :) ez tetszik :)

KépKép

KépKép
stelly

Mi is megjártuk az oltást 11.-én, hálistennek Lili baba most sem lázasodott be, sőt igazából nem is vettem rajta észre semmit azóta sem. Viszont kijött a bőrén egy kis ekcéma, de olyan kicsi foltok, hogy a doktornő azt mondta, nem kell vele foglalkozni, nem is adott rá semmit.

Szégyenlem, de valahogy nagyon fáradt vagyok mostanában (pedig nincsenek olyan megpróbáltatások, mint többeteknél), Lili alszik rendesen napközben, este a fürdés és vacsora után meg szinte "kötelességszerűen" elalszik és csak fél 6 körül kel reggel.
Ami legjobban elveszi az időmet, az a főzés, mindennap főzök és általában kétfogásosat. Lehet hogy ezt kéne visszavenni egy kicsit, mert ez veszi el a legtöbb (szabad)időt.
Valószínű a fáradtság miatt nem is nagyon vagyunk együtt "úgy" a párommal, Ő is fáradt, én is, úgyhogy sosincs semmi... :cry:

Közben elegem lett a rengő hájamból, úgyhogy "ésszel" mától bevezetem a Norbi diétát, majd meglátom, hogy lesz-e valami negatív hatás, aztán legfeljebb felfüggesztem.
A "legjobb" az volt, amikor a párom egy volt kollégája itt volt nálunk, meglátta az asztalon a keretben lévő nászutas képünket, rámmutatott és megkérdezte, hogy " Ez Te vagy?" Valami poénnal elütöttem a dolgot, de azért rosszul esett.. Persze Ő sem akart megbántani, csak úgy kicsúszott a száján...

Babanyúl: nekem is kisebb az egyik szemem, mint a másik, minden fényképen látszik...

Ladmon: milyen molylepkéid vannak? (ruha?)[/b]

Na dobok két képet Liliről...

Kép

Kép

[

Kép
cserkészkolbász

Erika: És miért kell mindennap főznöd? A párod megköveteli, vagy Te érzed ezt kötelességednek? Mert őszintén szólva, nekem is túlzásnak tűnik... :? (Én negyedjére főzök a héten, mivel Marci újra jól alszik, de ilyen még soha életemben nem volt, megmondom őszintén. Ami pedig furcsa, hogy élvezem. :))
Norbi, lightosan? Mesélj, az milyen?
Tejcid?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Kisasszony cudaszép! Te kaptad ezt az édes mosolyt? :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Bencus csupa mosoly :D , elfújta a szél a nyügit! :lol:

Millye, Bencus is felsírt éjszaka alvás közbe, pedig ilyet nem szokott, biztos a szurival álmodott szegénykém! :cry:

Erika, de jó, hogy ti is megúsztátok a lázat! Nagyon helyes Lilike! :lol:
zsu83

Julcsi: végülis én is negyedjére főzök a héten ( H-Cs) :)
Abszolút nem követeli meg a párom, csak nekem jól esik kajával várni ( akkor meg mit panaszkodom, igaz?) :D

A Norbit úgy gondoltam, hogy nem úgy fogom csinálni, mint előző alkalommal, ( akkor csak 1-es kajákat voltam hajlandó enni), hanem variálom az 1-es, 2-es, 3-as ételeket...

Mosolyt én is kapok bőven, de az az igazi, amikor meglátja az apját... :D

Kép
cserkészkolbász

Topiknyitás remek ötlet, viszont ami engem illet ezzel is alig bírok néha :lol: aminek persze örülök mert nagyon sokat számít hogy itt meg lehet beszélni csomó mindent és biztatást is kap aki elszontyolodik.

Nicko érdekel a módszer :wink:

Julcsi úgy értettem, hogy lehet hogy csak vakegér vagyok de mintha pici fogakat láttam volna alul Bogyesznak azon a képen :D A pici fogakat mondom guzunak :D

Eszembe jutott ám valami: délután Oli totál kiborult, ringattam a babakocsiban hátha fáradt, és addig hisztizett amíg hasról átfordítottam oldalra és elhallgatott :shock: annyira elkönyveltem őt hasonbabának hogy eszembe sem jut hogy máshogy is kényelmes lehetne neki. Szegénykém éjjel lehet hogy csak meg akart fordulni!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zsu83 Tuti, hogy az oltás miatt... szegénykék! :? eddig sosem sírt fel álmában... :(

Bogi nagyon eltűntél... remélem nem épp anyóst tünteted el.... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Bizony Bogi, kíváncsiak vagyunk, helyzetjelentést kérünk :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Jelentem a gyerecském olyan mint Én! Imád esős és borús napokon aludni. Ma először történt h reggel is aludt, meg du. i sikerült visszaaltatnom. Most már lassan keltem, ha nem ébred magától, fürdi, kajcsi, kis játék aztán remélem nem szívom meg az egész napos bubukálást.

Julcsi - köszönöm h hiányoltál, jól esik. igen, sajna sokat dolgozom, és el kell viselnem az idiótákat is. komolyan Marcival sokkal könnyebb, mikor extra brutál meganyűgös, mint evvel a bandával :( de legalább lesz zsé :lol: amit szépen elköltök a Kismazsolára :)

nem mindent tudtam visszaolvasni, meg már mindenre reagáltatok is, de azért egy két dologra felfigyeltem:

Stelly - igen igen, a 6 hó bőven elég! és tényleg nyugi! én is sok helyen olvastam h ilyenkor nadzsítanak, Marcim néha félelmetesen néz ki, komolyan, mintha vmi horror film szereplője lenne! :lol:

Ladmon - neked Eszti a lámpát csekkolja, nekem meg folyamatosan a fülét - haját cincálja és köpködi ki a cicit, de nem azért mert nem kell neki, mert ahogy érzi h "jééé nincs a számban, kezdjünk csak el hangosan üvöltözni érte!!!" :) aztán megkapja és egy mosollyal nyugtázza :lol: kicsit szopizik, majd újra kezdi... ki érti?
Lci ne említsd a háziállataidat, mert valahogy mindig úgy van h pár nappal később nálam ugyanazok jelennek meg. sztem tudod a címemet és direkt ideküldöd őket :lol: a molyokat is gyufásdobozba szedegeted? nem gondoltál arra, h szociálismelósból vmi állatvédő aktivistává lépj elő? :wink:

Gerendai Zsuzsi - hidd el, elkezdtem olvasni az altatós suttogót! azt semmire nem mentem vele, kezecském a hátán, mesélem neki az ágyban alvás előnyeit (már hogy számomra miért előnyös h ő ott alszik :lol: ) ő meg csak reklamás és ecseteli h neki miért is jobb a babakocsiban. a csatát meg ő nyeri :( tiszta apja. asszem hátrányba kerültem a csatában, csak egy fegyverem van, a cici :lol: bármi jó tipped van a nappali ágyban alvásra, nagyon szívesen veszem!!!

Erika - minden nap főzöl??? :shock: anyám... borogass! én általában 2 napi adagot főzök és két fogásosat csak hétvégén. a harmadik fogás meg a frigóban figyel, a dobozos fagyi :) nem tudnál egy kicsit nagyobb adagot főzni? esetleg... vagy nem szerettek 2x-3x ugyanabból enni? és ne tessék szégyenkezni! nincs miért!!! irgumburgum! még ha álombabád is van, akkor is lehetnek rosszabb napok! nekem mondjuk mikor főznöm kell akkor mindig rossz napom van :( nem rajongok a konyhaművészetekért, de azért főzök persze, sőt van h ízletes is amit kotyasztok :) elterveztem, h én biza nem veszek a gyerkőcömnek olyan drága hipphopp kaját, hanem majd én itthon elkészítem neki. na majd meglássuk, remélem sikerekről számolhatok majd be :)

Gabi - topik tök jó, csak sztem én ehhez sem fogok tudni csatlakozni, örülök ha ide eljutok... pedig de jó lenne néhány tapasztalatot átadni

Zsu - én asszem kihagyom a babaúszást. már a masszázsra sem jutunk el :( olyan lelkifurdim van néha, h nem foglalkozom elég jól vagy elegendő minőségben a gyerecskémmel :(

Nicko - sztem szervezd be a szomszédcsajt... ja nem, ő a savanyúubi :( huhh azért remélem, összejön a létszám, vagy találsz másik helyet, ahol összejön. micsoda népség ez... aszittem ezek nagyban viszik a gyerekeiket minden ilyesmi helyre...

akit kifelejtettem, bocs... már csak ezt a lapot látom és nem is emlékszem, h mikor írtam utoljára :(

az oltásos babócáknak jobbulást a mamáknak kitartást!
Pici lánykák csodaszépek (persze a fiúk is, de én Marci miatt a lányokat jobban megnézem :lol: )

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Bogi!!!! Kitartás! már nincs sok és hátrahagyjátok jó időre a banyát :) pia gáz... de gáz! sajnálom! ismerem a témát :(

KépKép
hugic

Millye, képzeld nem is meséltem, hogy a házidokim csóválta a fejét, amikor mondtam neki, hogy meggyógyultam, hiába nem hisz a homeós cuccokba! :?

Hugic, mi jövőhéten kezdjük a babamasszázst! :lol: Ne legyen lelkiismeret furdalásod,biztos vagyok benne, hogy eleget törődsz Marcival, nem is tudom hogy jutott ilyen eszedbe! :?
zsu83

pandusika - ha Te Polgár Jenő akkor én Mocsolád :)
nekem ez az egyik "nagy kedvenc".... akit érdekel

http://www.youtube.com/watch?v=74jCO_lg ... re=related

KépKép
hugic

Ja Zsu, azt akartam még, hogy a szülésznő engme is felhívott a múltkor, hogy hogy vagyunk .:) Olyan jólesett! Megyek lasssan és megmutatom újra Marcipánt. :)

Hugic: Ha a Gyermeked megtanul egyedül játszani, az nem azt jelenti, hogy rossz Anya vagy! Azt is kell neki. És Őmiatta dolgozol eésősorban. Szóval ne tessék lelkiismeretfurdalást érezni... :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Hugic: Neeemmm... Orvul gyilkolom a molylepkéket... És ne aggódj, ezek az állatkák ragaszkodnak hozzám, a hangyák is visszajöttek... :D

cserkészk.:
tudod az a repülő, idegesítő lepkefajta, a ruhában nincsen (remélem legalábbis) És fogalmam sincs, honnan jöttek!
Két fogás minden nap?? :shock: Én is kétnaponta főzök nagyobb adagot, de szinte sosem kétfogásosat! Pedig én még szeretek is a konyhában tüsténkedni!
Lili ééédes! :D

Bogi: Kinyírtad már a banyát?

Nicko: a gyakorlatokat naponta 3-4* csináljuk.

ladmon

Hali!
Időm 0....Babausziról volt szó, mi most kezdjük szombaton :):):) Már nagyon várom!!!! Ó fel is kelt a pinduri :) Megyek :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Panna: na akkor megpróbálom leírni az átforgatást.
- Gyerek hanyatt.
- Az a lába nyújtva, amelyik oldalra fordítod. Ezt a kezeddel tartod nyújtva a térdénél (szóval lefogod, hogy ne tudja felhúzni)
- Ezzel egyidőben a másik lábát felhúzva fogod és azzal fordítod át a gyereket hasra.
Ha a keze a teste alatt marad, akkor azt kiveszed.

Visszafele meg kicsit nehezebb, mert a kezét, amely fele fordítod, a nyakához kell tenni (mint a sálat), de sokszor ugye elkapkodja onnan, mire megfogod a lábát. A lábát ugyanúgy megfogod és visszafordítod.
Húú, nem tudom, mennyire világos, de remélem, az...

ladmon

Millye: köszi a tippet! Sajnos a vérzésen kívül szinte minden tünetet produkálok, bár szerencsére a fájdalom az ritka és akkor sem tűszúrásszerű, hanem tompa. Akkor próbáljak ki valami mást?

Panna
pandusika

Hugic!!!! Ha olvasol itt, gyere nyugodtan!!!! Nekem fél egykor kell itthonról mennem a nagyokért, addig vagyok! Na meg ha jó az idő, akkor lehet gyalog megyek....sőt, lehet lányzó nem is emgy oviba, mert a fiam osztálykirándulni megy, és délután jönnek haza, 2X meg nincs is kedvem menni alsógödre!
pRIVIBEN KÜLDÖK TEL.SZÁMOT!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Ladmon: köszi-köszi! Tök érthető volt! Mi egy kicsit máshogy csináltuk az átforgást, de a tied szakszerűbbnek tűnik. :D Manóka ma is próbálkozott, de még nem érzett rá a lényegre. :)

Hugic: ez is nagyon jó! :lol: :lol: :lol:

Panna
pandusika

Kicsit pipa vagyok magamra, meg Apa is az lesz rám holnap... :? Ugyanis az van, hogy ha nincs itthon éjszaka, mert ügyel, akkor nagyon rosszul alszom és keveset. Ezért mondta, hogy délután már ne igyak kávét, mert akkor jobban alszom éjszaka és fontos, hogy én is kipihent legyek, ha holnap vezetni kell.
Ehhez képest sikerült még 4-kor benyakalnom egy jó erős kávét, úgyhogy még egy jó darabig pörögni fogok... Hülye én - hülye én... :x
És a csúcs, hogy nagy lustaságomban elhatároztam, hogy majd korán kelek és inkább összepakolok akkor.... méghülyébb én.... :x

Panna
pandusika

áááááááááááá most elvonási tüneteim vannak, nem tudok visszaolvasni, mert állandóan kidob a net.
Csajok kösz a biztatást, mostmár kezd rám férni, mert nagyon kezdem unni őket. Aposom aki az igazi alkesz mivel szar lett laboron a májfunkico 10 hétig nem ivott, tegnap közölte hogy jó a laborja, estére már be is piált. Nem birt ki még 2 napot amig itt vagyunk. És ez az alkesz family nézi le azén szüleimet és nem akarnak eljönni az első unokájuk - megjegyzem a másik gyermekük kijelentette hogy nem akar babát - keresztelőjére, amikor a fiuk névnapja és Iringó névnapja is lesz. Szegény férjem tiszt lelkibeteg és két tűz között van, de én ebből nem engedek. Hogy gondolják, eljönnek a tempolba jó messze a családomtól és haza mennek????? na nem, ezt már nem fogom benyelni. :twisted:
sajna az idő pocsék volt ma Amy randi nem jött össze. Fügém nagyon ügyes, jól érzi magát, tegnapi bográcsozás tuti volt. Ma voltunk babázni egy vele egy napon született kislánynál, ahol Zara a harmadik baba és ő hozzá van szokva a nyüzsihez, de Füge megijedt a középső lány hangjától - jó mély - :cry: . Szóval vacsi után haza vettük az irányt. Ha most ez a hozzászólás elmegy, próbálok egy kis kép variát is felrakni.
Bocsánat hogy nem egyesével mindenkinek, de már tegnap óta nem tudok rendesen irni, mert kidobál, ezét már mennék haza...
:oops: Füge úgy elfárad minden estére hogy nagyokat alszik, de mi lesz velünk otthon ahol nincs ekkora nyüzsi :shock:

Kép
budabo

ésssssss nem sikerül, túl nagy. Na majd hétvégén nem úsztok meg. Ja és a férjem egy tünemény, nagyon sokat segit, és igazat ad mindenben. Ma próbáltuk a keresztelő dolgot felhozni, após max, anyós kicsit.....és elszakadt a cérna, és közöltem normálisan de határoztottan, hogy túl kéne már tenni magukat régi sérelmeken, és itt van a pici baba aki semmiről nem tehet, és többet nem fogunk könyörögni. Banya most ott babázik Lacival ezért gondolom hogy piált, mert idáig csak akkor jött oda hozzánk. Bunkónak érzem magam hogy igy kibeszélem őket, de egyszerűen kijön és idáig is sok mindent megbeszéltünk itt, úgyhogy megkaptátok tőlem a panasz áradatatot. Hálát adok Istennek hogy ilyen pici babánk van, mert ha ő nem ilyen csodás lenne akkor nem birnám igy. Na eldugulok. Jó éjszakát. Próbálok holnap is jönni.

Kép
budabo

na látszik hogy most jó a net, nem tudok elszakadni :oops: . Szóval lányok miket gondoltok ti rólam? kinyirni? ááááááááááááá veri őt az Isten a férjével, illetve egymást. Tavaly nyáron már mondtam az apósnak is hogy remélem a férjem nem örökli az alkoholizmusát, hát nem nagyon tetszett neki, de nem érdekel. nagyon szeretem a férjem és most itt nagyon jó támasz nekem. Micsoda ömlengésbe mentem át.... :oops: . Na ténleg menek,, mert mindjárt jön banya.

Kép
budabo

Zsu83: Ez olyan dolog, hogy van olyan orvos aki támogatja és hisz is a természetgyógyászatban és a homeóban van amelyik meg nem... nem is értem, hogy miért van ellene hiszen jól vagy... :? de szerintem ez a lényeg... az orvos meg le van tojva... :lol: :lol: :lol:

Pandusika egyenlőre próbáld ezt ki és ha nem lesz hatása akkor próbáljuk a többit! Ne kávézz annyit!

Budabo már nagyon hiányoztál! Már nincs sok hátra és otthon lehettek! :roll:

Hugic: a fiam is nagyon nagyot aludt... és én is aludtam volna ha nem a Nagykovácsi Nőgyógyászati Klinika árajánlatát csinálnám... :? :shock:

Kép

Kép

Kép
millye

http://barbara-dvd.blogspot.com/2009/03 ... lates.html
Ezt a januáriaknál találtam, valami letölthető torna mozogni vágyó kismamáknak... :wink: Hátha érdekel valakit.

És szintén ott, képzeljétek, már van egy mami, aki 10 hetes várandós! Olyan jó neki!!!!!!!!!!!!!!!Én úgy szerettem, amikor a pocimban növögetett! Persze a folyamat ott nem áll meg, menthetetlenül kibújik, és akkor kezdődik a haddelhadd :D 8)

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Ladmon: na jó hát nem mindig kétfogásos, de a héten így jött össze.
Nálam tavaly voltak élelmiszer-molyok, azt hittem megőszülök, mire sikerült tőlük megszabadulni... :oops: Pedig nincs nálunk kosz...

Julcsi: a tejes kérdésre az előbb nem válaszoltam, hát nem sok van, 250-300 ml/nap, de azért a semminél több...

Kép
cserkészkolbász

Zsu83:Anno én is mondtam a baba úszit..itt 3hónapos kortól javasolják.Nem tudom otthon mikor...mi is megyünk csak megvárjuk az első oltást ami HOLNAP LESZ
:?
Stelly:
Szerintem sem kancsit nagyon Adri baba...csak nekem az a fura hogy a doki néni telefonon igy lerendezett...meg hogy volt e a családba kancsal...lehet hogy ő lenne az első akinek gond lenne a szemével(isten adja hogy ne legyen)..na de ,én nem akarlak idegesíteni csak én nem szeretem a telefonon diagnosztizálást....szerintem jobb ha egy orvos a saját szemével látja a dolgokat és akkor eltudja dönteni hogy fontos e most a kezelés vagy várj 6hós korig.Nem akartalak sem idegesiteni sem megsérteni...
G.Zsuzsi:
Apa is mondta ha Petra igy folytatja beszerzünk egy kutyát :lol: és futás...
Nicko:
Skype :D oké..de csak holnap kb olyan 13óra felé vagy után...holnap oltás és nem tudom hogy fogjuk viselni.A rugink H&M-es
Hugic :
ne aggódj jó az ha a babód egyedül játszik..önálosodik

Mi ma voltunk csípőszürésen...nagyon ügyes volt a manó...a vároba is...elkáprásztatott mindenkit :D a csodájára jártak hogy milyen szép és nagy baba :) Hízott a májunk rendesen :wink: Igaz kint Franciának néztek minket.A doktorbácsi meg Fin-nek :lol:A legfontosabb Petra lába tökéletes,nincs vele gond.Nagyon megnyugtató volt,persze én még faggattam volna ,de közölte nyugodjak meg nincs baja a gyereknek.És nagyon örült hogy elmentünk hozzá...igaz itt ez nem kötelező mi magunk akartuk a vizsgálatott.De mondta a csípőre oda kell figyelni és csirájába meg kell akadályozni a problémát.
nilabali:
Igen ma már jobb volt a napunk :wink:

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Stelly:
Gratulálok az évfordulotokhoz!
Párod tettete a "hülyét"rendesen...biztos nagyon szép az ékszer...De én szeretném ám látni is :wink:
Millye:
Reklámoznak a tv-be valami homós bógyott fogyásra..a nevét elfelejtettem de valami G betüvel kezdődik.Te mit tudsz róla?Szoptatás alatt lehet ilyet szedni?
Az normális ha a bogyó szedése óta a folyadék igényem kb a 2*re nőt?Úgy érzem magam mint aki szomjan hal... :?

zsancy

Ladmon, Erika: Nálunk is voltak tavaly ilyen molyok... :? Úgy sikerült megszabadulni tőlük, hogy minden élelmiszeres dobozt, zacskót végignéztem, kiöntöttem, rendberaktam. Azóta nincsenek. :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Bogi, kitartás, mikor jöttök haza pontosan?

Lili baba ezeken a fotókon nagyon hasonlít Lénára :wink:
Ja és a hasonlósághoz akartam már a múltkor: Kreiszi és Amy, nálatok mit szól Apa, hogy a baba tiszta anyja? Léna annyira rám hasonlít, hogy semmi kis porcikája nem emlékeztet Édesapára, és emiatt én nagyon úgy érzem, akárhányszor ezt megjegyzi valaki, az nagyon rosszul esik Sanyinak. Úgy, de úgy sajnálom, hogy nem hasonlít rá! Nektek ez hogy kompenzálódik?

Magdi: Gondolom, Marcid éjszaka az ágyikójában alszik, nem? Esetleg próbáld meg nagy-nagy türelemmel, sok időt rászánva ugyanúgy altatni napközben is, minden körülmény legyen olyan, mint este. Számíts rá, hogy tiltakozni fog, de az lebegjen a szemed előtt, hogy ha tényleg álmos már, tényleg nem éhes, akkor ugyanúgy el kell tudnia aludni ott, mint este. Persze nem arról van szó, hogy hagyd üvölteni az ágyban, amíg elalszik! Én azt olvastam ki a suttogóból, amikor már ötödszörre olvastam el az altatós részt, hogy a megnyugtatás az anya dolga, az elalvás pedig a baba dolga. Hát nem tudom, ilyen tanácsot vártál-e, én csak abból indulok ki, hogy az én Lénuskám azóta minden vér és forradalom nélkül elalszik az ágyikóban kis ének és arcra tett kéz hatására kb 3 perc alatt, elfogadta ezt a helyzetet, nekem meg olyan nagy könnyebbség így! (úgy szégyellem magam, visszaolvastam, mit írtam, olyan, mintha osztanám az észt hatalmas arccal, pedig hidd el, nem így van :? :( )

Babaúszás: mi is szeretnénk, ha hazajöttünk a nyaralásból, már megyünk is. :D

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

zsancy, julcsi - öööö azt nem mondtam h magában olyan nagyon jól ellenne :) na jó, el van valamennyit, de mintha 1-2 hete jobban el lett volna. mostanság úgy érzem mintha unná a játszószőnyeget, meg a pihiszéket is :( lehet h csak átmeneti, meglátjuk. azért mikor ilyen érzéseim vannak, mindig eltolom a szgépet és már fekszem is mellé és mórikálom magam
pár napja beszélgetni sem akar annyira, de ma ari volt, énekeltem neki és szépen megeredt a nyelve (lehet aszonta "hagyd má abba vinlány, annyira bárhangod van..... :lol: )

zsancy - amit még neked akartam az orrszívóval mondani: a párom látta, h a khban egész mélyre benyomták az orrába (na annyira mélyre azért nem lehet), annyira amekkora a kis "pücüke" a végén. bizonyára azért is képezik ki így, hiszen nem biztos h mindenkinek teljesítmény szabályozós porszívója van.

Bogi - őszintén szólva ez szörnyű lehet! nem is akarok többet írni, a férjednek meg a legnehezebb! szeresd őt nagyon! és tuti nem lesz alkesz, az enyém sem lesz és én sem! kitartás, hamarosan visszatértek a rendes kerékvágásba

fürdi, kajcsi megvolt, és most szépen bubukál, remélem reggelig.

Pandusika! Jó utat nektek hazafelé! majd a hazauton nyomod a kávékat ezerrel :lol: velem is előfordul egyébként h késő du iszom kv-t, mert nagyon megkívánom.

KépKép
hugic

zsuzsi - ugyan már, hisz én kérdeztem (nincs időm megint elolvasni :()
a helyzet az, h akkor fürdetnem kéne egész nap. szerintem ez az esti elalvás titka. mert bejött nála, h fürdi, törölközés, cici amin elalszunk és anya a helyemre tesz és alszom tovább.
nem értem, h a nappali altatás miért nem maradt meg, hiszen korábban (na jó, az első két hétben) nem volt evvel gond.

próbáltam, besötétíteni, odaülni, csendben zenélni, énekelni neki, kezem a hátán, arcán, apró simik, és csak az üvöltés megy :( halkan susogás sem jött be. lehet, ha kicsit kevesebb melóm lesz, akkor újra nekirugaszkodok. vagy újra feljárunk az ágyba enni... :( mondjuk az nekem nem túl kényelmes, de végül is ez nem rólam szól!!! azért köszönöm!!!
jujj de jó, hamarosan mentek finnugor testvéreinkhez. ükszi, kakszi.... :) aztán óvatosan a pijával, a finneknél nem árt vigyázni :lol:

KépKép
hugic

mármint a könyvet nincs időm megint elolvasni! :)
na, már megint az én hszaimmal van tele az oldal, egyszer napokig nem jövök, máskor meg teleírok egy oldalt. bocs lányok!

cép jó éjt mindenhol!

KépKép
hugic

Én is felfedeztem már a Léna és Lili közti hasonlóságot, azt hiszem, már írtam is egyszer... :)
Nem is tudnám megmondani melyikünkre hasonlít (szerintem egyikünkre sem), bár a férjem babakorában tök ugyanígy nézett ki... Úgyhogy nálunk nincs ilyen probléma.

Kép
cserkészkolbász

Hugic:
A játszó szőnyegeteken a figurákat lehet cserélni vagy fixek?Mert nekünk a doki mondta hogy egy idő után megunják a megszokott játékokat..ezért kell cserélni és új figurákat feltenni...Nálunk is volt hogy szinte karba tett kézzel duzzogott..én meg csodálkoztam hogy a gyerekem elromlott..nem érdekli semmi..aztán beszéltünk a dokival ,beszereztünk új figurákat és most megint megy a "verekedés"..és a "letépem a füled nyuszi"had művelet :lol:
Nálunk most a Füles és Micimackó képe előtt állunk ,és azt nézi Petra Persze szinte ugrál úgy örül neki...keze lába jár...Na a súlyáról ne is beszéljek...lassan olyan a karom mint E.T-nek...(leér a bokámig :lol: )

zsancy

szia zsancy
van néhány és szoktam cserélgetni épp ezért :)
de veszek újakat mert bizonyára unja már! :)

na megyek fürdizni és indulunk. apa interjúra, mi meg útjözben meglátogatjuk verusékat :)

szép napot mindenkinek (legalábbis szebbet mint az előzőek :))

KépKép
hugic

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?