Sziasztok!
Bébic:vörös nestea vitao, nekem ízlik bár nem olcsó, rengeteg teát iszom , pl ma vettünk vörös áfonya teát.
Zsebi: nektek van vendégházatok Debrecenbe?
ott lakik egy jó bnőm.
Berni: Zsófinak gyógyulást, mi most gyógyultunk meg ráment a fülére a takony pedig annyit szívtam az orrát:x
azt mondta a gégész, hogy én is füles voltam apa is kicsi korába valszeg a kis csaj is az lesz, hiába szívjuk ezerrel, meg hát közel is van anatómiailag az orr és a fül még egy ilyen kicsi korba,sőt amíg meg nem tanulja kifújni az orrát, addig szívni kell majd mindig.
nekünk nem sterimar van, hanem physiomer,meg nasivin sanftot használtuk
Enikő:mentek a pontok, ma kiürítettem a mindenes kosárkát találtam még 5 pontot, kell?
mush: nekünk a rácson van a légzésfigyelő két lapos és keresztbe van, még nem riasztott be.
privi ment
Kubu: gratula vizsgához, imádom a Zila-t:D
az almafröccs hmmm
Trombi: piackutatásba nem vettem részt(bár én mindig kitöltök, részt veszek ilyenekbe, szeretem)hanem egy szakdolgozat elkészülésébe segítettem hónapról hónapra egy lánynak
Erika: Nekm Rékát nézik fiúnak(eddig 3x, megjegyeztem őket

)
Verzso: sajnálom a fiúkat, hogy betegek, gyógypuszi
Zöldi Vera: el tudnátok küldeni a szigetelős képet amit készítettetek?
sajnálom, ha vkinek nem írtam.
amúgy jól vagyunk imádom,hogy hideg van, mert Réka alszik napközben a erkélyen, ma is aludt du-án 1-től fél 5-ig.
amint jön a meleg úgy nem alszik és csak nyűgös lesz, már előre látom a sorsunkat a kánikulába,de hát ezt is meg kell ismernie szoknia:)