A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

niki: fel a fejjel, az idő Nektek dolgozik :wink: bár az, hogy a lányod miatt aggódsz érthető, én sem lennék nyugodt, ha olyannal lenne, akivel még sosem. na de első most a picurka, hogy ő is egészségben megszülessen :wink:
Köszi, szerintünk is pufók :lol: még a talpa is hurkás :lol: :lol:

boo: nagyon szuper tényleg ez a hordozó!!! Megy a drukk, hogy összejöjjön, nagyon sportos, és vagány kisfiúnak való, persze vagány anyukával :lol: :lol:
Mikor derül ki, hogy lesz-e belőle vmi vagy sem??

csibe: Neked is köszi! :D Igazándiból már mi sem terveztük, de mivel volt a szülinapom, ez volt az egyik ajándékom :lol: apa is ugyan úgy érvel, mint Nálatok :lol: :lol: Úgyhogy több 4D már nálunk sem lesz :roll: Pedig én is mindig nagyon élvezem 8)

f.nikici

hát sajnos nekem decemberbe lesz a szülinapom és semmi ünnepünk
nem lesz mostanság...

Kép
Kép
csibe83

Niki, Manó!

A hasplasztikáról jutott eszembe még amikor képet raktál a hasadról, hogy miért nem tudják úgy megcsinálni, hogy ne látszódjon a heg? :shock: Ha már plasztikai műtét, akkor ez már elvárható nem? Mert szuper, hogy lapos a has meg ilyesmi, de lehet hogy valakinek az is fontos, hogy kétrészes fürdőruciban se látszódjék semmi. Egy ismerősöm pont azért ment el plasztikai sebészhez, hogy egy csúnya varrat helyét eltűntesse a lábáról. Akkor nem értem miért nem lehet így. Már mellplasztikánál is hallottam, hogy látszódik a vágás...vagy annyival drágább lenne az egész?

Kép
Kép
tabati

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 10:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

teljesen feladtátok? Csak mert én láttam készen is. "A" vonalú sőt direkt kismama esküvői ruhát. Mostanra már elfelejtettem hol, de mindjárt utánanézek, viszont keress rá a neten hátha... Azt megvennéd aztán jöhet a jövőheti esküvő! :wink:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!!

Ti egész nap a gép előtt ültök????!!!! Egy napig nincs az ember és rögtön termeltek 4 oldalt minimum,pedig én sem dolgozom és elég sokat gépezek,de a nyomotokban nem vagyok :lol:
Köszönöm a gratulációkat Lili nevében is,tényleg nagyon édinek látom én is.
F.nikici! Neked is gratula,jók a képek a baburól.
Képzeljétek,tegnap először éreztem,hogy sok a savam. Tök sz@r érzés volt,mint amikor beveszel egy gyógyszert és nem "olvad" szét és megáll a torkodnál. Aztán ittam egy pohár tejet,attól egy kicsit jobb volt,de most itt volt látogatóban az egyik kolleganőm,és megint éreztem. Már alig vártam,hogy elmenjen(pedig imádom),mert olyan szinten hányingerem is lett,hogy azt hittem ott fogom kidobni a taccsot. Sikerült tartanom magam,de utána... Sugárban.... És csak savat ill. epét vízzel együtt,mert ugye azt iszom sokat(Bocsánat,hogy ilyen gusztustalan vagyok). Pedig valamelyik nap konstatáltam,hogy de jó,hogy én megúsztam eddig a savasodást,kellett nekem előre pofázni. Nektek van hasonlót tünetetek?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sajnos már nincs meg az a füzet amibe az esküvőnkhöz való dolgokat irogattam, de nézek neked a neten hátha találok valamit...

Kép
Kép
tabati

Bocsi,lemaradt!
Boo!! Nagyon sajnálom!! Én nem tudom,de akkor körülbelül egy húron pendülnek apáink,mert én is azt veszem észre,hogy mindig az a válasz,hogy ráérünk még,majd megveszzük,elintézzük stb. Aztán meg persze én vagyok az erőszakos,ha rá merek kérdezni... Én nem tudom ezek mit gondolnak,hogy majd a 9. hónapban fogunk mindenért szaladgálni elintézni?! Ja,végülis ők ráérnek!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo!

Így hirtelen ezt találtam, itt vannak direkt kismama esküvői ruha kölcsönzők! Bár nem néztem meg milyenek, meg hogy milyen áron, de hátha segít! :wink:

Nyuszi!

Jól gondolod, én most konkrétan tényleg reggel óta a gép előtt ülök... :oops: Persze megszakításokkal, néha ezt azt csinálok itthon, de a gép állandóan megy és mindig jövök frissíteni! :wink: persze ez csak a mai napom, ritkán van ilyen, csak ma épp nem dolgozom és semmi dolgom nem volt a városban. :D

Kép
Kép
tabati

Csak a linket felejtettem el berakni... :oops: :lol:

http://kismamaruha.lap.hu/

Kép
Kép
tabati

Tabati,
a plasztikai varrat is latszik valamennyire, olyant nem tudnak csinalni, hogy egyaltaltalan ne latszodjon a vagas..csak ez sokkal szebb, hajszalvekony..most egy kicsit feljebb van, es kicsit jobban latszik a nagy pocak miatt, de normalis esetben nem latszik ki a bugyibol, es tenyleg nagyon szep, hajszalvekony. Enel tobbet nem tudak tenni.
Vendég

Csak azért kérdeztem, mert mintha Manónak elég fent lenne, de lehet, hogy neki is csak nagy pocakkal tűnik úgy...mondjuk engem nem zavar, csak ha valaki már megcsináltatja, akkor gondoltam teljesen láthatatlanná csinálják, de ezek szerint naív vagyok... :lol: És ha valakinek arcplasztikája van ott a haj alá elbújtatják a hegeket? A mellnél meg a mell alatt vannak?

Kép
Kép
tabati

Persze, csak nagyon vekonyka. Az ismerosodnek valoszinu az a regi varrat volt, vastag,es a cerna helye is latszik keresztbe, es azt megcsinaljak ugy, hogy alig lathato, vekonyka csik.
Vendég

Aháá, értem! :wink: Jó tudni ezeket, hátha... :lol:

Kép
Kép
tabati

Na, akkor a pótlólagos válaszok. :oops:

breki76! :)

Régen hallattál magatokról! :?:

agmano! :)

"Tuti mosási tipp: rögtön kisikálni: mosószappan vagy folttisztító. Rögtön egy újszülött mellett- lehetetlen küldetés.... "
Na ez az...! Beáztatott cuccot -általában- nem kunszt kimosni, de mi van akkor, ha nincs erre módja az embernek illetve a folttisztító sem hozza ki, akár többedjére sem. :?:
A pelusokat bátran megküldöm 90 fokon fehérítővel, de a rucikat azért nem szívesen teszem ki ennek. :roll:
30 fokon szoktam mosni és mindig teszek mellé valamennyi Vanish-t. Ha olyan a folt jellege, akkor Dr. Beckmann Foltördögöt szoktam használni, de általában ekkor sem elég egy mosás. (Bár még így is hatásosabb szokott lenni, mintha fehérítőt használnék)

lorca! :)

Ha véncsoroszlyadoktornénihez vagy a védőkislányhoz mentünk, akkor mindig eldobható alátétet vittem magunkkal, nem textilpelust.

"A kép jobb oldalán a zacsiban az nem a fejszűkítő? Az ilyen modellekben mindig szokott lenni. Ha a teste körülit hiányolod csak, az nem gond, mivel fekszik és magas a perem, a nyakát, fejét meg védi a szűkítő. A nyár közepén szegényke amúgy is megsülne tőle, mire meg jön a hűvösebb idő, felesleges is."
Miért lenne meleg? :roll: :roll: :roll: :?:

"Én még soha nem porszívóztam le se a karnist, se a csillárt. Tudom, nem mentség, de a karnisunk jó 3,5 m magasságban van, oda hogy lehet egy porszívót felcincálni"
Fogsz egy létrát, oda ráncigálod Apát és szólsz neki, hogy: uccu föl! Majd amikor fent van, akkor kezébe nyomod a porszívót és azt mondod: gyerünk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ha van benned egy kis jó lélek, akkor nem hagyod ott egyedül a szerencsétlent, hanem segítesz neki azzal, hogy fogod a porszívót, amíg ő fent balettozik az ormányával. Ha még azt is neki kell tartania, akkor sokkal sz@rabb. Így kétemberes meló ugyan, de legalább hivatkozhatsz arra, hogy te is kivetted a részed a munkából. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"HIV tesztet úgy emlékszem ingyen csinálnak. Mióta nem? Hep C megvan, házidokit ha megkéred, biztos csinál egy Hep B-t, nőgyógyi meg egy CMV-t. Bár azt csak pár helyen szűrik, a SOTE azért csak benne van abban a párban. Szifilisz benne van a szűrőkben?
Lehet, hogy valahogy megtudnám fűzni a doki(ka)t, hogy kérjen(ek) ilyen-olyan vizsgálatokat, de a tököm se kívánja most a herce-hurcát, meg a mithogyancsináljukot. :roll: :roll: :roll: :?
(Időközben egyébként kiderült számomra, hogy a CMV a cytomegalovírust jelenti. A szifiliszt mindenkinél nézik)

"Lehet, hogy a hibák elkerülése végett jobban jársz, ha kitöltve adod oda a bérszámfejtőtöknek a papírt. "
Nem véletlenül szoktam máskor is azt csinálni, hogy amit lehet kitöltök én és csak a bélyegzőt meg az aláírást kell rátenniük. :? :? :? :? :? Alighanem ez lesz most is, csak előtte tutira akarok menni, hogy legalább én ne csesszem el.

"Sorozatok:
Nem lehet kismamabetegség, még mindig rosszul vagyok tőlük."

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"De amióta elsőszülöttem felvette a jó szokást, hogy az mindig a legfontosabb pillanatban van égető anyahiánya (2005-ben az újévi koccintásról is lemaradtam), még a tv-ről is leszoktam."
Ez így van. :lol: :lol: :lol: :? :? :? De a House-t akkor sem adom! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Apa reakciója a vizesedésre: :? :? :? :? :? :? :? :? :?

f.nikici! :)

Ahány popsi, annyi kedvenc. :wink: Ha ez megnyugtat: nekünk teljesen jól bejött a Libero. Csakúgy, mint a lila Tesco-s, a Lidl-s illetve a DM-es Babylove.

Ezt találtam a Ferraris "hordozóról":

http://www.poppet.hu/catalog2/catalog/product_info.php?cPath=362_752&products_id=3607

http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=uton&submenu=gyerekules&category=gyerekules1&empty=1&productid=220511&pageno=1&whid=25

http://www.poppet.hu/catalog2/catalog/product_info.php?cPath=362_752&products_id=3608

http://bambino.hu/shop_artdet.php?shop_id=3968&cikk=FC_A

"a House is jó, csak az a baj, hogy ott már túl sok a szakszó"
Vannak részek, amiket már kismilliószor néztem meg, majdnem full hangerővel, mert nem értettem, hogy mint mondanak. Sima szöveg, semmi szakszöveg. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: De amióta tudom, hogy mi az a hepcé, ropppppant büszke vagyok magamra, hogy ennyi mindent megértek. 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Nekem a dokim azt mondta a kiírt időpont előtt egy héttel be kell feküdnöm"
Ez még most is áll?

Őssejtre rákérdeztél most a dokinál?

"Igen, lassan már egy külön aktád lesz Egyenlőre még csak egy kupacban van, nincs mappában, de előbb-utóbb az lesz az iratok sorsa"
Akkor, ha jól sejtem, ezeken a papírokon szoktak állni a kávés poharak, szendvicsek, stb.? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Orrfogás: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Egyik 5kg20dkg (de gipsszel), a másik kistündérke 4,3 kg körüli."
Miért van begipszelve? :shock: :?:

o.heni! :)

"Barnus azóta keresi a malacot, mert együtt etettük, úgyhogy sürgősen be kell szereznem egy újat. "
Ez aranyos! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sikerült?

A képeslapok ma már divatosak, gondolom ezért gyenge belőlük a felhozatal. A Neten próbálj meg keresgetni illetve ha van rá érkezésed, akkor te magad is készíthetsz otthon különböző képszerkesztő progik segítségével.

Miért kellett kivágni a fenyőket? :?: :(

Ezt a listát a Tapasztalat Írta, látszik rajta. Némelyik pontjával vitatkoznék, de valójában tényleg ez van. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hendegabi! :)

"a kis gyufaáruslányt 5-szöri nekifutásra sem bírtam végigolvasni a Nócinak (Gábor a háttérben jókat röhögött, amíg én ríttam-a gyerekkel együtt) "
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Jó, hogy sikerül a műtét! :D Remélhetőleg a lábadozás is gyorsan megy majd és nem sok mindenre fog visszaemlékezni belőle.
Nekem 9 éves koromban vették ki a mandulámat. Amire emlékszem az egészből:
-indulás előtt sírtam, mert akkor jöttem rá, hogy meghalt a nagypapám (anyám legfőképpen azért csitított, hogy meg tudjanak műteni, nem annyira vígasztalásból :? )
-mielőtt elaltattak, akkor az jutott az eszembe, hogy az az izé, amit most a számra szeretnének rakni az úgy néz ki, mint egy WC pumpa
-mikor felébresztettek és még nem nyitottam ki a szeme, úgy értettem, hogy azt mondják, hogy nyújtsam ki a nyelvem. Hát, én bőszen nyújtogattam. A doki előszor nem értette, hogy mi van, aztán kiderült, hogy félre értettem, mert valójában azt mondták, hogy nyissam ki a szemem. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
-hazajövetel előtti utolsó este sírtam. Igazából nem volt oka, de egy csomó gyerek sírt körülöttem, én meg azt hittem, hogy nekem is "kell". :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
-otthon esténként eleinte elég sokat köhögtem éjjelente, mert újra meg kellett tanulnom, hogy ne az orromon keresztül vegyem a levegőt. Egy evőkanál méz után már minden rendben volt. (Faterom meg morgott, hogy minek kellett ez a műtét, most meg köhögök, ez jobb? :lol: :lol: :lol: :lol: )

boo! :)

Textilpelust szinte minden bababoltban lehet kapni, de gyógyászati segédeszköz boltban is vehetsz. :wink:

Müzli biztos érzi, hogy valami más mostanában, de az ágyba lehet, hogy a lába miatt kéredzkedik fel. Javult?

"Tegnap mindenki azt kérdezgette, hogy NA ÉS FÉLSZ MÁR A SZÜLÉSTŐL???
Mondom neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!
Úgy is ba.....ul fájni fog, túl kell esni rajta és kész. Mit parázzak, attól nem fog kevésbé fájni. Ezen majd ráérek akkor problémázni "

Ez az, így kell hozzá állni! :wink: 8) 8) 8) 8) 8) 8) :lol: :lol:

"ha 2 vagy 3 hét múlva tényleg összekötjük az életünket, akkor baromi klassz képek lesznek az újdonsült kopasz férjemről "
Inkább kopi legyen, de tartson ki melletted végig, mintsem oroszlán sörényű és elhagyjon. :wink:

"Ma olvastam a nők lapjában egy rövid cikket, hogy miért nem telefonálnak haza a pasik, ha késnek? és volt 5 válasz. Na mondom apjuk most ezt akkor olvasd el, és válaszold is meg nekem, hogy te melyik válasz vagy. Elolvasta, és közölte, hogy az 5ből 4 igaz rá...
"

Legalább van önkritikája. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Többe kerülnek a papírok, mint a gyűrűnk"
Kellett nektek az óccsó! Ha flancoltatok volna egy jót, akkor fel sem tűnne. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Apa tanú felkérése: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: Annnnnnyyyira pasis vonás ez is. Tuti génhibásak bizonyos tekintetben, annyira nem kapcsolnak néha, hogy az valami hihetetlen. :roll: :roll: :? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Igen, fél órát ültem a kombinón, mert pont olyan hülyén jött ki a Klinika és a fogorvos közti út illetve idő. :? Ha hazajövök, akkor rohannom kellett volna, így meg annyi időm volt, hogy nem tudtam mit kezdeni vele. (Pedig még egy DM-be is bementem vásárolni, de ott sem sikerült 20 percnél többet eltöltenem)
Így meg elvoltam, mint a befőtt, kifejezetten jól esett a pocimnak, hogy ülhetek és a lábam bizony feltettem a szemközti ülésre. :roll: :roll: 8) 8) 8)

"Viszont én a TGyást a szülés után akarom igényelni, de nem tudom, ahhoz mi kell, azt is majd megkérdezem a 9. hónap körül."
A "Foglalkoztatói igazolás" című narancsssárga lepedő, amit a munkahelyednek és neked is ki kell tölteni. Ha csak a szülés utántól szeretnéd igénybe venni a TGYÁS-t, akkor a legkésőbbi(!) dátum, amivel a folyósítást igényelheted az a baba születésének a napja. Tehát, mindenképpen meg kell várnod, míg megszületik.

Apa vállával mi a helyzet, javul?

Szerintem nyugodtan állj oda szülés előtt 3-4 héttel. :wink: Nincs azzal semmi baj. Jó, lehet, hogy ha írtad volna a forgatókönyvet, akkor más lett volna, de az Élet írta. És nem olyan fordulat ez, ami akkora tragédiát jelentene (egész pontosan semekkorát :wink: )
Szeretitek egymást, nem? Ez a lényeg. És hidd el, hogy Apának sem lesz mindegy, hogy kinek a nevét fogja látni a gyerekének a csuklóján. Bár nem ez határozza meg a dolgokat, de azért tényleg más érzés... (Azt már meg se említenem, hogy amíg más kismama a gyerekével fog babázni/bajlódni, addig nektek meg majd még a névváltoztatással is szórakozni kell majd...)
És akkor sincs semmi, ha nem hagyományos menyasszonyi ruhád lesz. Kolléganőmnek is úgy kellett férjhez menni a szülsé előtt 2-3 héttel, hogy a Banktól megkapják a hitelt (végül mégsem kapták meg :x :x :x ) és rajta is csak egy szép fehér sima utcai ruha volt. Biztos neked is akad a szekrényben, ami jó rád és csinos is. Ha pipacsos, hát pipacsos. :wink:
Bele élted magad, hogy milyen lesz. Úgy tűnik az nem fog összejönni. Sebaj. Ettől még lehet szép szertartásotok és nem gáz, hogy így alakult. (Aki szerint meg az, az kapja be, semmi köze hozzá, ő alakítsa csak a maga életét :twisted: )
Szóval, én amondó vagyok, hogy esküdjetek nyugodtan, legyetek boldogok! :wink: (És igenis tessék értékelni Apa igyekezetét, hogy megpróbál jobb kedvre deríteni! :wink: )

"Ha kiszámolod ez nem olyan sok: 1 hónapban 30 nap van, a napi kettő az 60 lenne, de ugye jött közben a mikulás is, addig pihentünk Mi csak ismerkedtünk egymással közelebbről
nem hinném, hogy az az időszak valaha visszatér de jó tudni, hogy az elején ilyen aktívak voltunk "

Mi ez a nagymamás párásszemmelemlékszemvissza stíl?????? :shock: :shock: :shock: :shock: Fogtok ti még bagzani! :wink:

Ha már ilyen szépen felsoroltad, hogy milyen bogyókat szedsz, akkor arra is szánj egy kis figyelmet, hogy NE a kakaóddal vedd be vasat és hasonlók. Tessék nagylánynak lenni, vegyél erőt magadon és legalább fél órácskát várjál, aztán rágyógyulhatsz a bögrédre!

Ezt a 8 pontos listát szépen összeszedted. Petőfi sehol nincs hozzád képest a 15 pontjával... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

A hordozókat a sima biztonsági övvel is be lehet csatolni a kocsiba. Amelyik ISOFIX-es azokhoz van ilyen talp rész. Általában azért a hordozó nevében is benn van ilyenkor a "FIX"-re való utalás.

"Megnéztem a tatyit és tényleg benne van az adapter!!"
Jó reggelt! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"jól elkérem Apától a 30 rugót, mint ISOFIX ANYUKA"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szappan: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DM-es sztori: :lol: :lol: :lol: :lol: Miért nem kérdezted meg, hogy nem akar-e jönni az esküvőtökre. Ott állhatna rögtön Apa mellett, jobb oldalt. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

ancsurti! :)

A pasikon nem érdemes bosszankodni. :wink: Add ki magadból mindenképp, de te is tudod, hogy nem fog megváltozni. Addig jó, amíg ellensúlyként ott vagy te, aki mindig, mindent elintéz. (Még hogyha időnként tele is van vele a tököd)
Tényleg dühítő, amikor más miatt szív az ember és akárhogy igyekszik elkerülni vagy elébe menni a dolgoknak egész egyszerűen tehetetlen. :x :x :x
Végülis összejött a hitel és ez a lényeg. :wink: :D :D :D :D

"bezzeg az en melohelyemre este 6-kor is siman beallitottak hogy meg ezt is csinaljuk meg....
Ezt hivtuk Morzsi-laknak!Mert egyszer egy urge este kerte a feliratot a kutyahazara... most azonnal!!!!"

Remélem adtatok neki egy flakon spray-t - bedobva a csukott ablakon. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Tök jó, hogy végre egy rendes dokihoz kerültél! :D :D :D :D :D A gomba viszont marhára nem kellett volna, de remélhetőleg, sikerül kikezelni.

Látod, azért lassacskán ti is beindultok (így a szülés előtt nem sokkal :roll: :roll: :roll: ) :wink:

Azért csak hajtsad azt a vizet ezerrel!!! Azon kevés dolgok egyike, amiket tudsz befolyásolni és fontos, hogy rendben legyen. :wink:

gabi1! :)

"Amikor megindult akkor a fájásoknál próbáltam elengedni magam, nem pedig befeszíteni, mert az úgy sokkal rosszabb. Ha ellazítja magát az ember ami nem könnyű akkor a fájdalom elviselhetőbb sokkal. Na és totál éreztem ahogy Norbi minden fájásnál egyre lejjebb és lejjebb csúszik. "
Gyógytornász néni is ezt mondja mindig: el kell fogadni, hogy fájni fog, ez ezzel jár. De ha valaki erre felkészül lelkileg és ahelyett, hogy beparázna engedi, hogy átjárja a fájdalom, akkor sokkal könnyebben viseli. Az ellazulás a titka a jó szülésnek szerinte. :wink:

Kertész: :shock: :x :x :x :x

Ügyi vagy, hogy megúsztad a szurit, csak így tovább! :wink:

minimano74! :)

"nem rázódik szét a baba feje (mint pl a műanyagkerekes olcsóbb babakocsikban) "
Érdekes egy megfogalmazás. :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Nem lehettek túl jó tapasztalatai a kismamának korábbról.

csibe83! :)

Ti is szépen bekészültetek már, ügyik vagytok! :wink:

Apasági nyilatkozatnak NINCS "lejárati ideje"!

A hinta valóban segíti a gyerekek mozgásfejlődését és valóban támogatják a gyógytornászok, de az, hogy Amerikában miről, mit írnak, mondanak... Én figyelmen kívűl hagyom. :roll: :roll: :roll:

tabati! :)

A dagadások többnyire nap végére jelentkeznek, mert elfárad a szervezet.

Ablakokkal mi a helyzet? :?:

A fityma húzogatás is olyan, mint minden más kérdés a gyerekkel kapcsolatban: ahány embert hallgatsz, mindegyiknek igazat adsz akkor és később az ellenkezőjének is. :lol: :lol: :lol: :lol:
A legegyszerűbb, ha úgy teszed, ahogy jónak látod. A variációk:
-húzogatod -> rendben lesz
-húzogatod -> bereped
-nem húzogatod -> rendben lesz
-nem húzogatod -> letapad
Tégy úgy, ahogy jónak látod. Úgysem fog vele mindenki egyetérteni. :wink:

"Ez az a hiper-szuper villamos, ami a 4-6os helyén jár manapság a körúton."
Bocs, de én meg ezen nevettem. :lol: :lol: :lol: :lol: Nem a helyén, hanem a vonalán" jár. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

" A cigi az gusztustalan, abban egyetértünk, főleg aki az egészségügyben dolgozik... "
Ők is csak emberből vannak. Az még "hagyján", amikor valaki egészségügyis létére bagózik és beszél a leszokásról, de amikor egy tüdőgyógyász csinálja ugyanezt, hát...azt tényleg elég nehéz komolyan venni... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Gabi mosószert én (még) nem láttam a DM-ben, csak öblítőt. Hogy miért (nincs), ne kérdezd... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: (Egyébként azt hiszem, hogy 2 kg-os kiszerelésben van)

A 2000-es méhszáj érték tudtommal rövidülést jelent, nem nyílást. Úgyhogy, okés vagy. :wink:

nyuszi81! :)

Ezek szerint összejöttetek a szülésznénivel, jól értem?
A szülőszobát biztos megmutatja, de mihamarabb szólj neki, mert ki tudja, hogy mikor nem foglalt éppen.

niki72! :)

A szerszámot nem kell bekenni, elég a zacsit összemázolni. :wink: De ha azt is bekened, akkor sincsen semmi baj, nem úgy, mint a lányoknál.
(Ha esetleg észreveszi valaki, hogy a fütyi nem tisztul magától vagy a pisilésnél gondok vannak, akkor húzás a dokinénihez! Egyébként nem kell vele különösebben foglalkozni)

Megnéztétek végül a koraszülött osztályt?

Ezek szerint senkinél nem nézték meg a hegvastagságot? :shock: Mondjuk, aki császárra készül ott nem nyom a latba, na de, ha természetesen szeretne szülni az ember lánya, akkor -elvileg- az is szempont. Nem? :roll: :roll: :roll: :roll:

"De elotte gyorsan lekaptam a csabos embolia-elleni zoknimat!"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi újság a csini dokibácsival, mesélj! :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

timcike81! :)

Köszi az infókat pagikáékról! :P :P :P :P Gyere minnél többször! :wink:
Ezek teljesen jó méretek, még egybabásként is! :P :P :P :P :P :P

szisz89! :)

A terhesség vége felé botlanak, esnek a legtöbbet a kismamák. Egyrészt a teher miatt, mársézt koncentráció, de legfőképpen a megváltozott súlyeloszlás és az egyensúly miatt. Ezért nem árt, ha heti egy-két alkalommal olyan gyakorlatokat csinál az ember, ami javítja az egyensúlyt. :wink:

agi125r! :)

Milyenek a szülőszobák, hogy tetszett?

kicisdodi! :)

Az jó, hogy jól éreztétek magatokat a Lövérekben, de a kerékpárt nagy ívben kihagytam volna. Pláne az erdőben... :roll: :roll: :roll: :roll:

" legalább kezdem kapisgálni miért mondják rám időnként, hogy mindent meg tudok magyarázni "
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Itt az ideje, hogy belekezdj a politikusi vagy jogi karrieredbe! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :? :?

Ovulációs mikroszkóp: komolyan mondom, besz@rok rajtad. :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Minden "rendes" gyereknek volt anno kis kémikus vagy optikai kísérletekhez való vagy egyéb más készlete, de ez a korszak aztán elmúlt. Szerintem viszonylag kevés nő tud manapság ovulációs mikroszkópot előrántani az éjjeliszekrényéből. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

katy76! :)

Javult a vérképed?

Szülőszoba látogatás milyen volt?

szonibaba! :)

"apa olvassa a mesét (zseblámpával), "
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Diavetítést még nem próbáltátok?

"Lehet, hogy nálad (ha voltak) az émelygés, hányás nem a terhességtől, hanem a sorozatoktól voltak?"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Ma reggel kérdetem apát, hogy végül este rábeszéltem-e a buzz-ra v. csak álmondtam, mire ő "csak álmondtad". Nem az árával van a baja, hanem, hogy tulajdonképpen van babakocsink, ami használható és igaza van, hogy akkor meg minek másik csak azért mert az dizájnosabb. Nem tehetek róla, úgy látszik ez vmi betegség nálam, de belezúgtam ebbe a kocsiba (volt már ilyen).
Mondta, hogy inkább nézzek ki uennyiért vmi hasznosabb dolgot, azt megvesszük. Aztán látta, hogy szomorkodom és odajött, azt mondta, hogy nem akarja, hogy szomorú legyek, úgyhogy vegyem meg. Mireén: már nem kell. Erre bekapcsolta a gépet és írt a csajnak, hogy el ne adja a kocsit, megvesszük. De mostmeg már olyan lelkiismeretfurdalásom van miatta és nem is örülök neki annyira"

Jaj, de nehéz eset vagy! :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: Apa viszont jó fej. :wink:

"Szexnél nálunk is van, hogy keményedek utána (ez az igazi munkamegosztás: apa előtte, anya utána "
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

marietta1982! :)

Gondolom, azóta megvígasztalódtál kicsit, de a legutolsó alkalmat leszámítva nekünk is mindegyik 4D-s ultrahang csalódás volt valamennyire. A csúcsot Hugi tartja, aki első aklalommal csak a gerincét és bordáit volt hajlandó megmutatni, semmi mást. :?
Ezen nem érdemes búslakodni, ez benne van a pakliban. Ettől nagyobb gondotok sose legyen! :wink:

Lakással mi a helyzet?

Kép
Kép
200907?

007!

Igenis a Combinó a négyeshatos helyett jár. :evil: Ez valami ufó, ami kitúrta a jó öreg igazi négyeshatost. :evil: :lol: Bárki bármit mond, én úúútálom, és kevesebb hely van benne. Bár tény, hogy a mozgáskorlátozottak tuti jobban szeretik ezt, mint a jó öreg lépcsőset. :roll:

Ovulációs mikroszkóp!

Hát ebben is tévedsz, mert ha körbenézel a babaneten, mondjuk a fogamzás témakörnél, ahol rengeteg olyan topic van, hogy 2007ben szeretnénk babát, meg megint megjött, hasonlók, ott tuti, hogy a lányoknak alapfelszereltség az ovustesztek meg a palástfű, cickafark, stb. teák mellett. Van aki nem ilyen szerencsés, mint mi....sajna...

Kép
Kép
tabati

tabati! :)

Ja, ha így nézzük, akkor tényleg helyette jár. :roll: :roll: :roll: Én is inkább emelgetném a babakocsit, de ha már fent lennék, akkor elférnék. A kerekeszékesek is csak szeretnék használni szerintem, mert a nekik kialakított helyre beevickélni... :evil: :evil: :evil: :evil:

Az biztos, hogy aki ráhajt a témára, annál jó eséllyel található ilyen kütyü, de ha az érintett korosztály körében közvelémény kutatást végeznél az utcán, azért csak nem ez lenne a jellemző. :roll:

Kép
Kép
200907?

Reméljük, hogy nem ez a jellemző....nade aki ideje korán rákap a babanetre, azzal mindent meg lehet vetetni... Már én is ott tartottam, hogy veszek tesztet, pedig tényleg nem is vártunk sokat a babára. :roll: Persze aztán pont akkor vettem volna, amikor már inkább terhességire ruháztam be. :wink:

Dagad a lábam....A francba!!!! :evil: lehet, hogy túl sok volt ma a pihenésből? A dolgos hétköznapokban nem volt ilyen problémám...ja és a gyűrűmt sem tudtam felvenni reggel, pedig eddig még mindig sikerült...

Kép
Kép
tabati

Gyere ugorj át takarítani, garantáltan lejebb megy a dagadásod! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

De most komolyan attól dagad, hogy csak pihengeteg egész nap? A mozgás tesz neki jót, nem a pihenés? :oops:

Kép
Kép
tabati

Pont az a szép az egészben, hogy kell ez is, meg az is. :lol: :lol: :lol: :lol: Ha egész nap csak egy helyben ücsörögsz, attól is dagadhat (kevés a keringés), de ha megállás nélkül lótifutizol, attól is (terheled a szervezeted). Ez alaphelyzetben is igaz, hát még ilyenkor...! :? :? :? :? Na, jössz? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok Kismamik :D !!

Azt se tudom , hol kezdejem , annyi minden kavarog a fejemben, hogy olvastalak titeket :wink: , majd megint mindent elfelejtek, amiket írni akartam :oops: :oops: :oops: !!!

Jó, hogy írtátok a kendőt, én nem is tudtam, hogy a kenguru nem jó újszülött babának , apa nálunk nagyon be van rá gerjedve, hogy majd abban cipeli a kisfiát,de akkor marad neki a kendő :wink:

Hendegabi, jó hogy túl vagytok a műtéten, jobbulást Nócinak, és azért próbálj meg te is pihengetni.

Gabi1, hurrá nem kell szúri :D !!

Ancsurti, szuper, hogy rendeződnek a dolgok nálatok is :wink:
!!!!

Minimano, én is csak 4 kg-ot híztam eddig,(valószínű a szénhidrát diéta miatt) és sokszor eszembe jut , vajon ez normális??!! Bár a dokim, meg a védőniném is azt mondja, hogy a baba fejlődik szépen, akkor talán nagy baj nem lehet!!

Dodi, szép pocak :lol: :lol: !!

Kispiskóta, gyönyörűűűűűűűűűűűű a kisfiad, na meg azok a szemek :lol: :lol: !!!

o.Heni, jókat derültem a szülés utáni kedvcsinálon, , mit derültem , hangosan röhögtem itt egymagamba!!!Bár a tapasztalt anyukák biztos , tudják, hogy sok igazság van benne , csak ez így leírva, ilyenkor szembesül az ember.

Boo, jó nagyon a hordozó, remélem sikerül beszereznetek, és ne adjátok fel az esküvőt, teljesen igaza van Bondnak, akkor szülés előtt állsz oda 2-3 héttel nincs azzal semmi gond :D :D :D !!!!!!!!

Nikici, olyan édes a kislánykátok :lol: :lol: :lol: !!!!!!!

Rólunk, köszi a tanácsokat lányok , ettem én a 4D előtt , hát egy fokkal jobban sikerült, de még így sem volt az igazi, 36 hetesen újra próba, de felrakok egy képet.

Kép

Asszem túl lekicsinyitettem, vagy mi a szösz?!

Bond, kösz a kérdést, ja már nem vagyok olyan szomorú, de a lakhatásira majd csak hétfőn adnak jogerős pecsétet, mert akkor jár le a 15 napos fellebezési idő, menjenek az anyjukba (már elnézést) , akkor meg mi a bánatnak hívnak vissza, így még áll a bankba a lé. Pedig abból lenne a konyhabútorunk megcsináltatva, biztos mondtam már, hogy most költöztünk be, és a konyhánk még tábori jelleget mutat.
De remélem hétfőtől beindul az ügyünk, aztán az asztalos hajrában megcsinálja :roll: :roll: , hát remélem!! Szorítsatok!!!

Kép
marietta1982

marietta1982! :)

Azt nem mondanám, hogy nem jó a kenguru. :roll: Inkább úgy fogalmaznék, hogy erről is megoszlanak a vélemények. Utána kell járni, olvasgatni, kikérni egy-két olyan ember véleményét, akiére adsz és úgy eldönteni. A hordozókendőt is ugyannyian preferálják, mint ahányan ellenzik (és ez nagyjából minden másra is elmondható :roll: :? ).

Szép a baba, na ugye, hogy nem kell elszontyolodni? :wink:

Hétfőnek drukk és az asztalos remélehetőleg nem csak gyorsan, de jól is fog dolgozni... :wink:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 10:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 10:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jaj Boo, annyira sajnálom!!! Nem is tudom, hogy mit mondjak , amivel megvigasztalhatnálak, amúgy se vagyok a nagy szavak embere :wink: !! ezek a férfiak, nem is tudom mi lenne velük, ha mi nők, nem lennénk a világon, de most tényleg?!
Mert tényleg az van, hogy ha valamit akarunk, akkor úgyis mindig mindent nekünk kell elintézni.

Kép
marietta1982

Boo, azert en meglépném azt a masik idopontot...az igaz, hogy az utolso par hetben nagyot tud noni a pocak, de nkabb az utolso honapban..mar most is nagy pocakosak vagyunk....a 36. heten nem lesz annyival nagyobb, hogy ez annyit szamitson... :? es nem mellesleg, nem kene az ex-ferjed nevet kapnia a babanak...
Vendég

Verd csak (agyon) azt a kalviatúrát, dühöngd ki magad, hogy aztán majd apa nyakába ugorj, ha visszajön! :wink:
Te nem meresztetted a segged, azt nem lehet mondani. De arról sincsen szó, hogy apa nem akar elvenni vagy nem szeretné, hogy az ő nevén legyen a gyerek. Te vagy az, aki most megmakacsolta magát. Továbbra is azt mondom, hogy higgadj le - és menj hozzá! :wink: Ha meg nem szeretnél ezerötéjóneked ruhában odaállni, akkor menj el egy kismama boltba, vagyél magadnak háromszor annyiért egy felsőt meg egy szoknyát vagy nyári ruhát és vedd fel azt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne menj bele a névváltoztatási hercehurcába, mert mindenkivel kicseszel!

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 10:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

2 szavazat a eskuvore!!!!!!!HAJRA ESKUVO!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na, főőőő az estebéd :lol:

boo: sajnálom az esküvőt :roll: :? Csak azt nem értem miért nem közölték ezt Veletek az elején, hogy ez így már nem fog menni egyhamar?? :shock: Mi sem vagyunk összeházasodva, és most hirtelen nem is akartunk, majd egyszer, szépen :wink: Nektek ha apaságit csináltok, akkor sem a mostani párod nevét kapja a pici?
A hordozóhoz, pedig nagy gratula!!! :wink:

nyuszi: köszi szépen :D Savasodás nálam is van, változó, hogy mikor, és milyen mértékben, igazából még nem találtam ki, hogy mikor mitől van, és mi a jó rá, mert nálam minidg változó :roll: Nekem azt mondták hajas babám lesz, tegnap tényleg láttuk, majd most már kíváncsi vagyok, milyen lesz kint :lol: :lol:

tabati: sógornőm megcsináltatta a hasát az ikrek után, de az első műtét után megállt, mert nagyon kész volt tőle...de azt mondták az utána levők lettek volna maik a sebeket eltüntetik :roll:

Bond: Te aztán tudsz írni :lol: :lol: Valld be, jegyzetelsz, és írogatsz, hogy semmit ne felejts el :lol: :lol:
Igen, áll, hogy 1 héttel korábban kell befeküdnöm, de ezt most hogy értetted, mert nem értem a kérdést, hogy miért ne állna?! :roll: :oops: :lol:
28-án megyek majd a dokimhoz, majd akkor kérdezek rá az őssejtre, ő genetikus is, már majdcsak tudja, szóval amit mondd,úgy teszünk...
A kislánynak azért vannak gipszben a lába, mivel donga lábbal született.

marietta: köszi szépen :D Neked is nagyon szép a kisbabókád!!! :D Nekünk is volt egy kis harc a !d-nél, mert manóm aludt, de ott adott a nő egy szelet csokit, és üdítőt, és attól felébredt :lol: .

f.nikici

Na, a barátnőd esete az TÉNYLEG gáz! :x :x :x :x :x :( :(

EnyimApának nem szoktak érzéketlen tuskó megnyilvánulásai lenni, de elárulom, hogy egy tizesmásodpercig sem voltam menyasszony, nem kérdezte meg senkitől, hogy: hozzám jössz, vazzeg?
Úgy szerettük volna, hogy veszünk egy lakást, utána esküvő és gyerek. A lakás már folyamatban volt, amikor kiderült, hogy jön Manó. Reakció: jó, akkor házasodjunk össze. Ennyi.
Tudta nagyon jól, hogy szívesen hozzá mennék, a család is elkönyvelte már magában a dolgot, holott soha, senkinek nem említettük, de még csak formailag, a látszat kedvéért sem volt képes feltenni a kérdést.
Nem okozott problémát, de nyilván jól esett volna nekem is. Viszont sokkal fontosabb, hogy imádják egymást Manóval és ha TÉNYLEG valami bajom van, akkor csak leesik neki a tantusz és megvígasztal.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.05.15 15:35-kor.

Kép
Kép
200907?

Boo, nem mondod, én is mindig a kutyámat kérem , hogy nyalogassa fájó sebeimet :D .
Na látod, jó ember a te párod, hát olyan kapcsolat meg úgy sincs amiben nincsenek konfliktusok, aki ezt mondja az hazudik!!!!!!!!!!!
Meg a kismamák amúgy is sokkal érzékenyebbek az átlagnál, tombolnak a hormonok :wink: !!!!
Szegény barátnőd, ahhoz a pasihoz meg lehet , hogy jobb ha nem menne hozzá :roll: :roll: ha már most megalázó dolgokat mond neki :(
De ez a ruha.....valami csodaszép :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!!!!!!

Kép
marietta1982

Boo!! Nagyon sajnálom,hogy ma ez egy ilyen délután volt,de próbálj meg vele nem törődni,úgyis megbánja mire hazamegy. Az a baj,hogy ők most kurvára nem érzik át,amin mi átmegyünk,nekik ez a világ legtermészetesebb dolga(ami így is van),de azt nem veszik bele,hogy dolgoznak a hormonok és nem mindenre úgy reagálsz,mint a terhességed előtt. El is hiszem,hogy rosszul esett,amit mondott,éppen ezért én a helyedben,leszarnám ezentúl,főleg,hogy neked már volt egy nagy esküvőd. Meglátod,kúszni fog majd,hogy akkor most mi van.
Mi abból a szempontból szerencsések vagyunk,hogy össze vagyunk házasodva,kvázi ilyenfajta ügyintézéssekkel nem kell foglalkozni,de amit írtam,hogy ő mindenre ráér,attól megyek a falnak. És igazából néha elgondolkozom,hogy lehet,hogy tényleg túllihegem ezt a dolgot,mert ahhoz képest jól állunk,mert szinte csak az ágy nincs még meg,de azt majd csak akkor akarjuk megvenni,ha kész a bútor,de akkor is. Összességében nagyon jó dolgom van mellette,mert a tenyerén hordoz,mindenünk megvan,jól élünk,csak jól esne,hogy ami jelent pillanatban nekem fontos,az neki is az legyen. Úgyhogy nem akarok rá semmi rosszat mondani,mert ennél jobban nem is választhattam volna,csak mi most másképp reagálunk dolgokra!! Szóval fel a fejjel,minden ok lesz!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 10:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nyuszi, mi egy napra vagyunk kiirva? :D

Boo! Akkor is!!!!! ESKUVOOOOO!!!! :lol: Odemas kismama? En pl sosem voltam....Lehet, hogy te keresed a kifogasokat!!?! :roll: :lol: :lol:
Vendég

f.nikici! :)

Ha jegyzetelgetnék, akkor annyi erővel már válaszolhatnék is. :roll: :roll: :roll: :wink:
Ezt kb. 2 nap alatt "dobtam össze", részletekben. Úgy szoktam, hogy 2 ablakot nyitok meg: az egyikben olvasok, a másikban írok és rendszeresen elmenekítem Word-be. :wink:

Úgy értettem, hogy még mindig tartja magát az a verzió, hogy 1 héttel korábban kell befeküdnöd? (Ugyanis nem emlékszem a miértjére... :roll: :oops: :oops: :oops: )

A donga lábat gipsszel kezelik? :shock: :shock: :shock: Valamennyit nyilván segít, mert ilyenkor még hajékonyak a csontok, de teljesen megszüntetni nem lehet, nem? :roll: :roll: :?:

Hormonok.
Tegnap Manót anyámék kivitték a telekre, ma este jön majd haza. Amikor elköszöntem tőle az ajtóban, akkor esett le, hogy neki erről egy szót sem szóltam. :shock: :oops: :oops: :oops: :oops: Gyorsan elmondtam, hogy mi lesz, hogy lesz, fogadjon szót, stb. és amikor odaértem, hogy aludjon jól, akkor eszembe jutott, hogy ő hajnal 2 - fél 3 tájban mindig felébred, sír és átjön hozzánk. És ahogy végig gondoltam, hogy most egyikünk sem lesz ott neki, hogy megnyugtassa, hát majdnem elpityeredtem... :roll:
(Egyébként tényleg felébredt most is, de a nagyszüleinél is megnyugodott)

A másik pedig, hogy nemrég jöttem vissza a gyerekorvosi rendelőből. Még én is odajártam gyerekfejjel és tök szar volt látni, ahogy ki vannak húzigálva a fiókok, szétpakolva minden, néhány plüss állat a kukában: költöznek. Új, szebb, jobb lesz a rendelő (és távolabb is van, de az már más kérdés), de én is ugyanoda hordtam a gyerekemet, mint ahová engem anyám. Újfent elérzékenyültem...

Kép
Kép
200907?

Én nem Apával szövetkezek, hanem az igazság oldalán állok (szerintem :roll: :roll: :roll: )
Igenis TE vagy az, aki most megmakacsolta magát. (Ha gondolod, akkor nagyon szívesen leírom még 500x! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )
Csinosnak lát és tényleg csinos is vagy! Nem bálnásodtál el, NEM VAGY ÖDÉMÁS, ellenben tisztára úgy nézel ki, mint egy klassz, 8 hónapos terhes kismama. Csak mostanában kissé túlreagálsz dolgokat és hülyécske vagy... :roll: :roll: :roll:

Anyámnak van olyan felmosója. Ő imádja, én rühellem. :roll: :lol: :lol: :lol: Tégy, ahogy jónak látod. :wink:

Kép
Kép
200907?

Niki! Tényleg! Igen,úgy tűnik egyszerre fogunk szülni:))) Kiváncsi vagyok,hogy mennyivel fog előbb/később érkezni a kiírt időponthoz képest.
Pont tegnap beszéltem az egyik barátnőmmel,akinek a volt osztálytársa 1 hete szülte meg az első babáját 3(!!!) óra alatt. Mondtam,hogy én is ilyen szülést kívánok magamnak,na meg nektek is csajok!!

Dodi! Anyukádat hogy hívják,ha megszabad kérdeznem? Mert a Gasztonyi az Istvános doktor "néniket" ajánlotta gyerekorvosnak.Azért kérdeztem meg tőle,mert aki nálunk van a körzeti,arra mindenki panaszkodik,akit eddig kérdeztem,viszont ha máshoz viszem,azzal lassan fel kell vennem a kapcsolatot,hogy elvállal-e minket. Még egyébként az is lehet,hogy én is ahhoz a dokinénihez viszem,akihez még én is jártam,mert még praktizál ő is.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo! Én a barátnőd helyében még időben meggondolnám magam ezzel a palival kapcsolatban... Ha meg meglesz a még nem létező gyerek,akkor majd mást talál ki,hogy mire spórolnak. Hú,de utálom az ilyen embereket :x

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi, en babom legkesobb junius vegen ki lesz halászva....tovabb egy perccel sem tudnek tobbett varni... :roll: Remelem viszont, hogy elobb nem lep meg bennunket.. :roll:

Bond, szerintem en is attol vagyok kicsit depisebb tegnap ota, hogy tudom, hogy jovo heten anyosom lesz Raniaval....azert az megnyugtato volt ebben a szar helyzetben, hogy apaval volt...Persze, ahogy ez mindig lenni szokott: Rania ugyanolyan happy lesz, mintha misem tortent volna...csak mi aggodjuk tul az egeszet... :roll: :lol:
Vendég

A gyerekek valójában hiperérzékeny, két lábon járó kis szenzorok. Ha Rania meglesz az anyósoddal, akkor ott nincs semmi gond. Mi meg már nagylányok vagyunk és tudjuk kezelni a félelmeinket/bosszúságainkat/előítéleteinket és minden egyéb felnőttkori rossz beidegződésünket. Ugye? :wink:

Doki bácsival mi van, ma nem randiztatok? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :( :( :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Nem, o meg orvostanhallgato, es befejezte egyelore itt, nincs tobb kerdese... :? :lol: De azt mondta, hogy figyelemmel kiseri a sorsomat, es ha a baba bent marad a 36-37. hetig, o pont itt lesz :D
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 10:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 10:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo, majdnem cselekedtem a futyulos esetnel, hidd el!!!! :lol: Ja, junius vege ok, 37 betoltott het. Mindket lanyom 2 hettel lobb szuletett, a nagy 3570, Rania 3358 volt:)

Anyosommal semmi bajom amugy, nagyon aranyos, meg minden, csak meg soha nem vigyazott Raniara....igazandibol meg senki nem vigyazott Raniara, csak en.. :cry: (Kiveve par ejszakat, amikor apaval kirugtunk a hambol, de akkor aludt, tehat mit sem erzekelt az egeszbol..)
Emiatt egy kicsit aggodom, Rania hyperaktiv...remelem, nem tortenik semmi baj.. :?
Vendég

:( :( Azért tudósíts, ha van valami. :wink: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vannak dolgok, amiket képtelenség megérteni. A pasiknak ezt a nők jelentik, a nőknek meg a pasik. Ez van. :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha nem vagy biztos Apában, akkor ne menj hozzá. De ha biztos vagy benne, akkor meg ne légy lökött! (És itt most mindenki pontosan tudja, hogy valójában nem ezt a szót akartam írni és nagyon burkolt, diszkrét formában ugyan, de lehülyéztelek... :roll: :roll: :roll: :roll: )

Amikor valaki azon agonizál, hogy kitartson-e a jelenlegi párja mellett, akkor mindig azt szoktam kérdezni, hogy mi ebben a nehéz? :shock: El tudod képzelni, hogy 50 év múlva is az ő horkolását akarod hallgatni és tolerálni fogod a már most meglévő hülyeségeit (amik később csak egyre erősődni fognak, arról nem is beszélve, hogy újabbak társulnak mellé)? Ha igen, akkor maradjatok együtt. De ha nem, akkor igenis tessék lelécelni minnél hamarabb. Amikor már azon gondolkodik valaki, hogy érdemes-e együtt maradni és bizonytalan a fent említett kérdésre adott válaszában (vagy egyértelműen "nem"-et mond), akkor abból már nem lesz semmi. Viszont megy az idő és az ember lánya egy idő után bizony tényleg egyre gyakrabban sandít a biológiai órája felé... :roll:

Kép
Kép
200907?

Boo!

Nagyon sajnálom! :( Mit szólnál, ha vidéken tartanátok, hátha ott be tudnak szorítani? Veresen zsír új a házasságkötő terem, nagyon szép, miénk is ott volt, az Őrbottyáni viszont száz éves és nagyon kicsi, emiatt nem szeretik, így szerintem hely is van :wink: ! Egy próbát megér :wink: !

Nyuszi!

Anyukám: Dr. Szabó Éva, őt én is ajánlom, mert nagyon szeretik a betegei: türelmes, naprakész, fiatalos :wink: . Ott van még Dr. Baksay Andrea, ő is fiatalos, kedves tündérbogár ( :lol: ), de most megy el a kórházból, mert (asszem vidéken) lesz háziorvos. És még van a főorvosnő (vmilyen Kati asszem), ő idősebb, papíron már nyugdíjas, és velem nagyon kedves, de amúgy nem túl rugalmas, kicsit megfáradt, olyan igazi "doktornős" nekem :roll: !
Más gyerekorvos most ott nincs, de biztos lesz, ha az Andi elmegy.
De anyut tényleg merem ajánlani, az én dokim is ő volt, és a gyerekemé is ő lesz :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: !

Szigorlat:

Hát lányok, úgy megszívtam, mint az állat :evil: ! 25 percre lakom a sulitól, 8:18-kor elindultam a 9-kor kezdődő szigorlatomra, majd 50 percig álltam egy helyben Szadán, útfelbontás miatt :evil: :evil: !!!
Annyira ideges voltam, hogy majdnem eret vágtam magamon, de inkább csak bőgtem, hogy mekkora lúzer vagyok!
Végül mire beértem 13 percem maradt az 1 órás vizsgára, így a 14 feladatból 4-et tudtam megoldani, aztán szépen elvették a dolgozatomat :evil: :evil: ! Persze nyilván nem sikerült!!! A legdühítőbb, hogy minden egyes kérdésre tudtam a választ!!! Ha nem tanultam volna, lesz@rom, hogy megbuktam, de így borzasztóan idegesítőőőő :evil: :evil: :evil: ! Azt sem tudom, mikor mehetek újra.....
A politológia viszont tök jól sikerült, az tuti megvan :D !

Arról nem is beszélve, hogy a sok idegeskedés miatt a pocakom is keményedett, meg fájt alul, meg minden bajom volt.... Aztán mikor itthon megnyugodtam teljesen elmúlt, de megfogadtam, hogy nincs az a sz@ros vizsga, vagy diploma, vagy bármi, ami miatt ilyen stressznek tegyem ki a kisfiamat!!!!

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 10:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!!!!

Annyira felporogtek az esemnyek,hogy bazira le vagyok maradva az olvasassal!!!

Mennyire szepek a babocak itt nalunk!!!Sajnos nem nev szerint... :oops: de gratula mindenkinek!!!!

Ami most beugrik...

Kenguru:a terpesztes miatt nem ajanljak az elejen,nem a lablogatas miatt!De par honaposan barmelyik apuka oromest viheti benne a lurkot mar!
Babaerszeny:imadnam az elejen,de telen a kabatra neccesen vennem fel itt a nagy hidegekben :? de nem rossz talamany....

Vizesedes:Sajna ilyenkor mar siman lehet,ha pihizel,ha nem
Ez alkati,nekem alapjaraton dagadnak a vegeim nyaron...most meg plane a terhesseg miatt van vagy 10 liternyi plussz vizem...vagy a buvarmultam miatt van??? :roll:

Sajnos csak atfutottam,nem emlekszem sokra...

Boo:Sajnalom az esetet,apaink megbolondulnak rendesen....azert rajuk is hatassal van a terhesseg,akkor mi mit szoljuk?
Nyugi!!!
Es masik onkormanyzatnal nem probalkoztok?
En VII.keruleti lakos vagyok,de a XI.ben volt az eskuvonk....hatha van hely meg....Alomeskuvo.... :roll: en tudom hogy imadod a pasikadat...de mar volt szep eskuvod...nem lehet hogy ez ne a ruhatol legyen szep???Csak kerdezem...nem akarlak felhuzni megjobban....Bar beleszerettem az utolso ruciba,alomszep....
Egyebkent meg tenyleg jol nezel ki baromira,en nem tudom mit is szoljak,lehet vezetem a hizasi lista,minden igyekezetem ellenere...de Te igazan csinos vagy nagyon!!!!
En a Garayban lakom/laktam...de masik keruletben volt a polgari... tenyleg jo lenne osszehozni ezt a dogot nalatok...menj es keress egy masik hivatalt!!!Szerintem is megerne!!!
Nekunk semmi extraba nem kerult a dolog,es apa nem is volt jelen a bejelentkezeskor,es el is tekintettek a turelmi idotol...es meg valami papirja is hianyzott...megis sikerult lerendeznem a hazassagkotest....Mert hatasos voltam,es rendesek voltak...
Szurkolok azert meg,semmihez nincsen keso!!!!

Hordozotokhoz gratulalok!
Azt a lapos izet mar hasznaltam,itt nagy divat...utaltam is rendesen!!!En inkabb mopp parti vagyok!Pedig ket szoros allat mellett nehez a takaritas....

Niki:Kis fiatal dokika???Vagy mar irtad?
Azert orulok hogy jo a kedved,ne keseregj...szar a tehetetlenseg....de vege lesz mindjart...!Rania-anyos :roll: :roll: :?

Ovulacios mikroszkop.....hat egy reszrol megertem,mert vannak nehez esetek sajnos szep szammal...masreszrol nem ez donti el a sikeres akciot.
Mast inkabb nem irok....

Majd meg leskelodok mit is akartam...

Vegre vasaroltunk,van szekreny,kislampa a pelenkazo fole,szonyeg,aprosagok,uj agyiko nekunk,hogy beferjen a kisagy is a haloba...szoval alakulunk!!!
Most megyek,mert kezd raktarra alakulni a lakaskank...nemsokara hozzak az agyat...holnap osszeszereles,legalabb is apa azt igerte melo utan megcsinalja,aztan meg pakolas,takaritas,rendezgetes....
Nyugszik a lelkem..talan keszen leszek par het mulva....
Mar csak a kisagyat varjuk,anyutol az porszivos-orrszivot,es a kenceket,meg vett par aprosagot.
A mosas aggaszt jelenleg,mert am nem moshatok akkor mikor eltervezem...igy eleg hosszadalmas lesz a babaruhak rendberakasa...
De sebaj...haladunk a cel fele!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?