Sziasztok!
Katuska:azért kevernek a családival, mert páromnak külföldön van a bejelentett munkahelye. Így az osztrár-magyar regionális osztályra küldik tovább az igénylőt, és nekik kellenek ilyen adatok. Párom kint is igényelheti a családit és a gyedet, emiatt kell szerintem. Ausztriában is ki kellene tölteni egy igénylőt, azok felküldik Győrbe, ők a mostani adatok alapján kiállítanak egy nyilatkozatot, vissza Ausztria, és jön majd egyszer a pénz. Csak ugyebár párom nem ér rá intézkedni. Így viszont sehonnan nem jön semmi.
Sajnos nem adhatom el a régi cuccokat, mert vissza kell adni a csajnak, akitől kaptuk (csak tudnám, minek neki, mert már több gyereke nem lehet.) Költözéskor meg minden felesleges holmim kidobtam.

Azért köszi az ötletet!
Végül:NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!
Manócska:igen a gyülire gondoltam. Azért hihetetlen, hogy ilyet nem támogat a tb! Bezzeg a férfiből nővé operálást igen.

Joelt. Hogy bírja a szirupot? Remélem nem lesz beteg!
Kisbogacs:legszívesebben összehívnék egy fórumot, ahol végre vki megmagyarázná férjemnek, hogy ahogy ő viselkedik, az nem normális...
Sok sikert a vendégsereghez! Micsoda igények!?
Krisz:sajna nem tudok bemenni a suliba, mert tőlem 90 km-re van a székhely. Bonyolult a történet, lényeg, hogy csak kényszer megoldásként maradtam ennél az alapítványnál. Mihelyt vissza kéne mennem dolgozni, fel kell mondanom, mert nagy szívás ez az alapítvány, meg nem is tudnék olyan messze járni melózni.
Tavaly csak szinte alapfizut kaptam, mert ezek a …. nem fizettek semmi túlórát, stb, így csak a 114600 Ft-ból számolták a gyást.
Most tudom hülyének néztek, de melyik jön a gyás után? Gyed vagy a gyes? Én annyira belekeveredtem ebbe. És mennyi a gyes?
Enikő:nekem is van egy lasagne receptem, besamel- hússzószos. Egyszerű de nagyon finom!
Most már énis rabszolgának érzem magam.
Köszi, nagyon aranyos vagy, de ahogy néztem, az én méretemhez szinte a legnagyobb méretű kendő kell.

Persze, ha ilyen, megdumcsizhatjuk.

Hordozó is érdekel. Priviben megdumcsizzuk?
Hajrá családi ház!!!
ERIKA:én is sok boldogságot kívánok Zsófinak névnapja alkalmából!
Hanna:micsoda szép torta!:) Hogyan lehet ide betenni képeket? Nekem sosem sikerül...
Irtó jót nevettem a viccen! Végre kicsit jobb kedvem lett.
Gratula a csodás kifekvéshez!!!
Mágnes:szuperek a kocsik, bár nekem is a quinni tetszik jobban.
Katuska:milyen aranyos a párod!!!Irigy-irigy.

,

Bemutatni ám, hogy mikre költötted a pénzt!
Máté már egyszer ivott kávét még korábban ,nem? Akkor is pörgött.
bálintanyu: Noémi is sokat alszik ma, persze a többi naphoz képest!

Éjjel megint csak fél 4kor kelt.

, és ma már volt egy 2 órás alvása. Majd éjjel bizti szívok.
Ne haragudjatok csajok, hogy most megint panaszkodom. Tudom, unjátok, de már muszáj kiírnom magamból. Annyira nehéz visszatartanom a sírást, de míg Noi nem alszik el rendesen, vagyis estig nem adhatom ki magamból, mert egyszerre megérzi, és akkor lőttek a nyugalomnak.
Próbáltam nem agyalni, s mivel ismét sikerült kialudnom magam, egész jó kedvem is volt. Így rendesen megkérdeztem páromat, persze sms-ben, hogy tudna-e rám szánni egy kis pénzt, hogy vehessek magamnak néhány ruhát nyárra, mert semmi nem jön rám, és a számlám már elég üreske. Erre visszaírta, hogy majd meglátjuk, talán egy két dolgot most és a köv. hónapban. Én annnnnnyira kiakadtam!!!!!!!A spórolt pénzemből töltöttem neki folyton 7500-12000 Ft-tal minden hónapban a telefonját, én fizettem a 10e Ft-os sportcipőjét a múlt hónapban, ha én nem vettem volna a gyereknek játszószőnyeget, forgót, néhány csörgőt, játékot, ruhát szegényemnek nem lenne az ég világon semmije! Elvittem 2 hónapja vacsorázni, hogy bevágódjak, ami szintén tízes volt, és még sorolhatnám mennyi pénzem elment rá. Eddig ezzel nem foglalkoztam, mert gondoltam jól van, most én fizetek, ha meg nekem kell, akkor ő ad. Erre nincs rám koszos 20 e Ft-ja!!Ha nem töltöttem volna fel a telóját 12ezerrel+cipő, simán lenne 22e Ft-om, amiből most felruházhatnám magam. És elegem van!!!Előző hónapban valamit kavart a bankkal is, és csak sorolta, hogy milyen új lekötéseket, befizetéseket csinált. Mi a francnak minden pénzt lekötni, ha itt a gyerek, könyörgöm???És most jön majd a nyári pénze, ami 1000!!!euró, és azt is befizeti mind a bankba, és semmit nem hajlandó ránk szánni. Kiborultam. Egész nap pörög az agyam, és most már szinte nem tudok egy érvet sem felhozni, miért akarom én ezt a házasságot. Gyerekkel alig foglalkozik, most már a fürdetést is rám hagyta 7végén is. Szinte figyelembe se képes venni, hogy mi is vagyunk. Sosem megyünk el együtt sétálni, ezáltal egyszer nem tolta a babakocsit. Nincsenek családi programok. Múlt 7végén közölte, hogy elmegy sörözni a haverokkal. Én meg nézek nagyokat, és beszóltam, hogy miért nem hívja le őket ide, és bográcsozhatnánk. Erre:csak engem akar kímélni!!Én meg szépen megmondtam, hogy nekem is szükségem van társasági életre, emberekre, nekem is ki kellene vhogy kapcsolni, mert begolyózok. Kivagyok!!!
Valaki esetleg tudja-e, hogy igaz-e az, hogy válás során ha a férj be tudja bizonyítani, hogy ő sokkal jobb anyagi feltételeket tud nyújtani, akkor neki ítélhetik a gyereket? Egy ismerősöm ezzel riogat, mert ő is ebben a helyzetben van. És azért nem mer elválni, mert neki nincs jövedelme, és egyből a férjének ítélnék. Most ezen agyalok, meg hogy hova menjünk, mert én nem akarok kiszolgáltatottam élni!!
Bocs, hogy hosszú lettem, és köszi, hogy meghallgattok! NE haragudjatok még egyszer, hogy a bajaimmal fárasztalak benneteket! Lehet jobb is, ha egy ideig nem jövök.