Bejci!
Egy hős vagy a cél érdekében! Remélem hatásos lesz!
Annyiszor akartam már írni,kérdezted a kórust! A Szigetszentmiklósi Máté János Református Énekkar tagja vagyok,megalakulása óta (ha jól számolom 17 éve). Szintén szoprán és imádom! Nagyon jó kis társaság,velük jutottam el Erdélybe,Kárpátaljára, Svájcba,Németországba,Finnországba
1% Magyarországi Református Egyház
1% "A 100 éves óvodánkért" Alapítvány (hihi, ez a munkahelyem,de a srácok is ide járnak
Sziszi!
Sokat gondolok Rátok, a gyerekekre is! Örülök,hogy azért kifelé haladsz a gödörből! Nagyon jó,hogy így a sarkadra tudsz állni! Tudom,hogy muszáj,de akkor sem képes mindenki rá! Komolyan tisztellek érte és kívánom,hogy jóra forduljanak a dolgok!
A.m!
Tuti jó képek! Megint süt rólatok a boldogság,jó nézni Benneteket!
Honey!
Na,de jó,hogy minden rendben Flóra szemével! Mindjárt írok privit!
Ági!
Fú,ez a torta! Ki fogom próbálni! Ügyes férjed van!
No,annak örömére,hogy az APEH késedelmi kamatostul átutalta pénzemet,megrendeltem Csabi iskolatáskáját! Sokat filóztam a Budmil és a Hama között,elolvastam egy csomó véleményt,aztán döntöttünk Csabival!
http://webtaska.addel.hu/detailproduct. ... tid=381689
Tudom,hogy nagyon drága,de a tapasztalatok szerint szétnyűhetetlen és hosszú évek használata sem látszik meg rajta. Csabinak 2-3 év múlva biztos ciki lesz a fókás táska,akkor majd kap másikat,nekem meg ugye van még pár gyerekem. Szóval,ha tényleg ilyen tuti,akkor nyugodtan örökölheti majd Lehel (azért arra nagyon kíváncsi vagyok,hogy a tolltartó milyen ceruzákkal van feltöltve,mert a szükségesekről komoly listám van...)!
Márti

Felállok!
apa a szupervicces