A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Piri!
Meg mondom a frankó, hogy nekem sincs fogadott dokim és hogy egészen öszinte legyek pont ezért! Én lehet hülyén gondolkodom, de szerintem ha van fogadott dokid akkor is cserbenhagyhat lásd Nemlajops esete! Meg még lehetne sorolni! A szülésre felkértem egy nagyon kedves és aranyos szülésznénit akivel minden nap beszélek! És Ő megnyugtatott, minden kérdésemre választ kaptam! Nos szóval igen sokat kifizetett már Pici és lehet, hogy Ő is jobban járt volna egy fogadott dokival, de az istenhegyinek olyan hire van és mégsem vettek észre semmit?? Ez felháborit! Meg sajna miért fizetem a tb-t?? Ha nem figyelnek rám oda eléggé??? Ez mindekine a feladata nem csak egy fogadott orvosnak! Szerintem!!! :shock: :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

Törpiri!
Az ötlet nagyon jó, én benne vagyok!!!!! Nekem sem távolság a SOTE. Legalább találkozhatunk.... még úgysem láttalak személyesen benneteket :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Asiye!
Jázmin gyönyörű és tündéri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

tudjátok és ezt nem bántásból mondom de picikém drágám annyira paramami volt hogy sajnos bevonzotta a gondot mert mióta terhes mindig volt valami gondja tudom hogy nehéz első gyerek stb de ha fele ennyire aggódott volna akkor szerintem nem vonza be ezeke és tényleg ne haragudj meg ezért picikém és drukkolok hogy tényleg ne legyen semmi komolyabb probléma kitartás

nekem nem volt fogadott dokim és semmi gondom nem volt igaz nekem pénzügyi helyzetemnből adódóan nem volt fogadott doki mert én azta pénzt a ygerekre költöttem inkább és mégis lelkiismeretesen elláttak igaz nem lehet megmondani előre de van a fogadott dokikkal is elég probléáma néhánynak hiába fizetsz súlyos ezreket mégsem azt kapod amire felesküdött néhány lelkisimeretes doki meg ha nem fizetsz neki akkor is jobban megnéz mintha fizetnél neki mindig lesz ennek pártolója meg annak is :) amig világ a világ :)

Yasmine nagyon szép kislány és nagyon csinike :):):)

ha mentek be picikéhez moindjátok meg neki hogy én is vele vagyok drukkolok hogy minden rendben legyen nála :)

nika70
Salgótarján

Ma még semmi hír Piciről...

Holnap szívesen találkozom bárkivel, de egyenlőre még nem tudom mikor megyek. Két gyerekkel nem olyan egyszerű időpontot találni. De talán fél 12 felé...
Ha egyeztettem a férjemmel, akkor majd írok pontosat is.

Nika!

Abban is van valami amit Te írtál. Főleg, ha az ember sokat olvssa és nézi a Titok című könyvet vagy DVD-t.
Ezt hívják egyesek önbeteljesítő jóslatnak.
Ennek ellenére nagyon szörnyű.

Megyek, csinálom továb a dolgomat.
Muffin még sehol, mett a dió ami itthon volt tönkrement. Apáék most mentek el venni újat.
Mikor hazaérnek ebéd, aztán amíg Ben,i és remélhetőleg Marci is alszik befejezem a többit. Még takarítani is kellene.
Vendég

persze én is azt mondom hogy szörnyű dolog de sajnos hiszek benne hogy bevonzzuk a gondolatainkkal a dolgokat én ezért is mondtam minden este lefekvéskor hogy az én kisbvabám egészségesen jön világra stb :) csak sajnos picike nem ilyen nem hisz ebben és nagyon is aggódik persze ki nem aggódna ilyenkor meg könnyű kivűlállókéntz azt mondani hogy nyugoidjon meg ezért is mondtam hogy nem akarok megbántani vele senkit sem csak leírtam amit gondoltam

nika70
Salgótarján

Sziasztok!
Hát nem jó hirre jöttem :oops: :cry: Picikém kitartás remélem azért minden rendben lesz. A Baross utcai SOTE tényleg jó én is ott szültem és fogok is. Én is üdvözlöm Picit ha mentek én még nem tudom mikor tudok bemenni de majd meglátjuk.

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!

Most kaptam Picitől sms-t:
"Köszi lányok mindent. Picit már jobban vagyok. S nyugodtabb. Vizsgálnak. Már Júliával is beszéltem. Holnap nyugodtan gyertek. Du jön a család csak. Puszi"

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szóval: holnap ki tud jönni és hánykor találkozzunk?? És hol??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jöttem feltenni én is az üzit, Cat kért meg, de látom Zsu már megtetted! :) köszi!
és tök jó hogy be tudtok menni! :) :)
puszi picikének ezerrel! :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Nekem is irt már Pici...irtam neki,hogy mindenki puszilja és szorit neki.

Nekem mindegy mikor talizunk,én viszem Lilit is,nem tudom kire hagyni,gondolom beengedik.

Hát csajok doki kérdésben tényleg nem lehet általánositani.Ha az enyém nem lett volna,lehet,hogy én sem fogadok csak szülésnőt..nem tudom,szerencsére nem volt gondom.

Nemsokára megyünk a ligetbe sétálni...jó lesz egy kicsit...ma egész nap takaritottam.Kitisztitottam a szőnyegeket... :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Apáva azt beszéltük, hogy délelőtt tízre is oda tudunk érni.
A Klinika bejárata előtt ha találkozunk, az jó?
Vendég

Sziasztok!

Nos ha délelött 10-re bementek akkor még arra lehet én is odaérek! Én totál azt gondoltam, hogy délután mentek! Mert az nekem nem lett volna jó! Még majd megbeszélem apával aztán majd üzenek, hogy mi zujs! Remélem nem tervelt ki semmit! Nos, de ha nem tudnék menni akkor mindenképp adjátok át jókivánságaimat!!!! Millio puszi neki! Ha nem jelentkezem akkor sajna nem tudok menni!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!
Látom, Pici jobban van, de semmi konkrétum.
Ha mentek holnap, jól faggassátok ki, hogy akkor most mi van, és miért tartják bent.
Pici is drámai alkat, persze, hogy azt írja "szülőszobán vagyok", de azt nem, hogy nst-n :roll:
Majd jól elverem a seggét, csak ijesztgessen minket! :D

A mi takarításunk eddig tartott, jól megkapott a nap a kezemen, pedig sörsátor alatt a főzésben segédkeztem :shock:
Sajna a 900 lakásból csak 30 főnek volt fontos ez a dolog, abból 10 gyerek :?
A mi házunkból csak én voltam Dömével...

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Nekem jó a 10 óra, akkor a kapu előtt találkozunk. Én a csini rucimban megyek, csak hogy ha én nem ismernék meg valakit :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Akkor ti megismerjetek engem :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok...

Hú 10 óra??Na majd meglátom,hogy érek oda és apa mikor megy el reggel,meg a fiam is jön haza,nem tudom mikor ér haza...

Ha késnék akkor irok Cat-nek,és ha daérek majd megkérdezem hol vagytok....Jó???

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sajna lányok nekem a 10 óra nagyon koraiu.Ha lehet inkább 1/2 12-12 között lenne jó.
H anem akkor sajna nem tudok bemenni,mert jön a bnőm,de Ő csak 10 körül ér ide hozzánk.

Este még benézek.Hátha jó a kicsit későbbi időpont is.
Vendég

Gondolom 1/2 órát min.maradtok nála...majd igyekszem :wink:

Akkor ki jön???

Cat,Zsuzska....
Sissy,Nócika????

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Most beszéltem a bnőmmel és 1/2 11 körül már jó lenne nekünk,mert én viszem magammal aMárkot és ott taliznék a bnőmmel aki onnan vinné el magukhoz.

Ha igy jó nektek akkor 1/2 11 re én is ott vagyok.De jó lenne vkivel talizni mert én nem nagyon ismerem a klinikát.

Cat majd délelőtt felhivlak.
Mit viszünk neki?
Vendég

Hol van aklinika bejárata?
Vendég

Sissi szerintem az a fél óra biztos nem lesz gond,lehet én se érek oda 10-re... :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

A BAross utcában....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri:küldd el priviben a tszámod és akkor tudnánk egyeztetni.
Vendég

A József krt után ha mész a Kálvin tér felé...
A 9-es busz(hétvégén 109-es)ott áll meg majdnem elötte.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Hú az pont jó,mert azzal megyek a Márkkal :D
Vendég

Én is azzal megyek,mert itt van a végállomása a házunk oldalában.. :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Ó akkor te arra laksz amerre a bnőm, Ő a Füzér utcaban lakik.
Vendég

Igen,az itt van mellettünk :wink:
Én az Állomás u-ban lakom :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Köszi elmentettem a számodat,akkor holnap talizunk :)
Tényleg mit vigyek szerintetek?

Ott egy volt kolleganőm lakott :)

Nika:egyébként van vmi amit irtál ezzel a bevonzás dologról,mert én a nők lapja cafén azért mentem le a fórumról(aug-i),mert egyfolytában ott történt vmi én meg úgy éreztem,hogy velem is ilyen rossz fog történni.Ahogy asbbahagytam az olvasást,már el is múlt a rossz érzésem.
Sajnos tényleg Pici túl sokat járt dokihoz és látjátok mégse vették észre a bajt. Pedig szerintem Ő uh-n is a dupláján volt mint mi a többiek.
Vendég

sziszi látod mi cattel tartjuk a frontot a pozitív gondolatokkal mert csajok tuti van foganatja a poztitív gondolatoknak olvassátok el a titok könyvet vagy a titok dvd-t de van egy nagyon jó weboldal is a vonzás törvénye ott is ez az alapmű meg minden más is

http://www.avonzastorvenye.hu/index.php

nika70
Salgótarján

Remélem tudok menni...nagyon szeretnék.. :wink:

Biztos van valami a pozitiv gondolkodásban,met én amióta megszültem semmi bajom lelkileg :wink:
Azt is végig tudtam legbelül.hogy apa szeretni fogja al ányát bárki bármit mondott..és tessék.
Láttátok volna ma hogy tolta a kocsit a dunaparton amig sétáltunk :wink:

És depis se lettem szülés után..pedig a fiammal :shock: :shock:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!
Sajna nem tudok menni, mert apa kitalálta,hogy más volt a tervei cközt! Biztos nem haragszik meg érte Pici! Meg amugy sem lenne jó, ha túl sokan mennénk be egyszerre hozzá! NOs azért adjátok át légyszi jókivánságaimat Picinek!!!!!

Mindenkinek jó éjt! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Most végeztem a takarítással. Egész nap csak annyit ültem, amíg Marcit szoptattam. Hulla vagyok.
De megérte . Nagyon jól sikerült a buli. :D

Beni most alszik el Apával. Nagyon élvezte.

Az utolsó vendégek tízkor mentek el.

Akkor legyen holnap fél tizenegy a Klinika bejárata előtt.
Enegem állítólag fel lehet ismerni a képek alapján.
De nálam lesz a telefonom.
Vendég

csajok piciről hírek remélem nem haragszik meg érte a sógórnője írt a blogra :)

[quote] írta:Hajdú Júlianna küldte be a klinikára, mert Meli szólt h nagyon vizesedik a bokája, akkor megnézte a méhlepényt és állítólag megvastagodott!tegnap 3 órát volt a szülőszoban, vettek tőle vért, kapott infúziót (nem tudja pontosan mit) és most várja az eredményeket, de a hétvége miatt kicsit többet kell várni!De azt mondták a baba nincs veszélybe és nem lesz baj!A szívével sincs nagy gond, ma is volt CTG- és jó lett az eredménye a kicsi szíve jól működik!Szegénykém már jönni akart haza meg szomorú ott egyedül, de mondtam neki, hogy ott jó kezekben van bármi is történik és ne utazzon olyan sokat, meg ott biztosan pihen, nyugodtan van!Ha most kéreckeid lehet utána már nem úgy viselkednének vele!És így csak ott maradt!Jó kezekben van!

Hétfőn lesz meg a véreredmény és újból megvizsgálják és akkor dől el mikor jöhet haza!

Ha valamit megtudok jövök!Köszönjük a sok érdeklődést, és mondtam Melinek, hogy aggódtok érte és nagyon sokat írtatok!Nagyon köszöni szépen!

nika70
Salgótarján

Nika!

Köszi!
Nekem nincs időm blogokat olvasni, így sajnos kimaradok egy-két dologból.
Vendég

És akkor tegnapi képek a fiúkról:

Kép Kép

És a mai buliból:

Kép Kép Kép
Vendég

cat nagyon jók a képek :):):)

most már megyek aludni csak megnéztem az euroviziós dalfesztivált norvégia nyert :):) szerintem nem volt rossz nekem tettszett :):):)

http://www.youtube.com/watch?v=uiH4BFTELME

nika70
Salgótarján

sziasztok!
Ha mentek Picihez, kérlek adjátok át neki az ölelésem, és bíztatom én is, hogy ne aggódjon Dalmáért!
Nika!
Köszönöm a linket, majdnem mindent végigcsináltam:-)Már csak a táblázatos feladat van...

Cat! Nagyon édesek a fiúk!! Jó buli lehetett!

Tegnap szép időnk volt, nagyon jó volt ketten túrázni... Szentendre és Pomáz között kirándultunk, jókat beszélgettünk, sziklaperemen ebédeltünk, sütött ránk a nap is...
Estére viszont jól bealudtam...

szép napot mindenkinek!

Kép
arwen***

Jó reggelt!

Akkor én is 1/2 11-re megyek :D :D

Nika:nekem is tetszett a norvég srác.

Cat:jók aképek a fiúkról.Látszik,hogy jól sikerült a buli.
Vendég

Nika:köszi,hogy a blogos beirást közzé tetted. Én nem is tudok oda belépni.
Vendég

Akkor még egyszer: Fél tizenegykor a bejáratnál talákozunk. Pici lénk jön és van ott valami kávézó/büfé ahova beülünk majd. A kórtermekbe nem lehet bemenni.

Én pedig kszülődök és indulunk lassan. (Itt az utolsó szón volt a hangsúly. :D )
Vendég

Oké,én is ott leszek..mindjárt megetetem Lilit és utána lassan indulunk.

Engem még nem láttatok,de narancssárga hordozóba lesz Lili :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!
Sok-sok puszi Picikének! :)

És ezen a látogatással egybekötött talin, légyszi csináljatok képeket! :oops:

Kár hogy esélyem sincs menni :?

Van egy Prófétai hadísz, melyet szó szerint nem tudok idézni, de a lényege, hogy a megpróbáltatások a szánkon jönnek ki, vagyis, amit mondunk-gondulunk, azok lesznek a megpróbáltatásaink alapjai.
:) azt hiszem ez eléggé észre vehető minden ember számára! :) nem csak most már évezredek óta. tehát a pozitív gondolatok valóban nagyon fontosak a számunkra! :)

Afra! Ne haragudj, napközben mindig eszembe jutott de nem jutottam el odáig, este meg már késő volt, ezért nemírtam :oops: Bocsi!

Cat! Nagyon aranyos a kis társaság! :) és a fiúk! :roll:

Arwen! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Látod ilyet mi meg sem tehetünk! :? de sebaj! :)

A norvég gyerek tényleg nagyon-nagyon jó volt! :roll: :D

és valami ilyesmi sorrendet állítottam fel én is, hihetetlenek voltak a brittek Webberrl! :roll: A törökök szerintem nagyon-nagyon elcseszték, mert meg sem közelítette a videóklippet ez az előadás! :? és a hangja sem volt igazi, én simán csak 10 hely körül raktam volna Hadise-t. Viszon tetszett a francia, meg máltai csaj :)

Kép Kép Kép
asiye

képet-képet! Törpiri! Te telcsivel tudsz csinálni, légysz jó?! :)

Kép Kép Kép
asiye

puszit küldök sokat picinek :):):9

nekem ez a kedvencem :):) az euroviziósból :):):)

http://www.youtube.com/watch?v=i1mQR1Tg ... L&index=31

nika70
Salgótarján

Sziasztok!
Picinek puszi!
Cat, szép kis társaság :wink:

Eurovízió: a neten megnéztem Ádok Zolit.............................................
És a legvégén a norvég srácot (aki egyszerűen gyönyörű!!!), hát iszonyatos volt, de most a nika linkjén, amikor még nem győztesként, hanem versenyzőként énekel, egész jó (kár, hogy a szövegét nem értem)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Húú, már biztos ott vagytok Picinél...sajnos lekéstem az üziküldésről :cry:
Akkor csak így telepatikusan: "Pici!!! Nagyon ölellek! Próbálj meg megnyugodni, nem lesz semmi baj! Kitartást, türelmet nektek!"

Asiye! Semmi baj, h nem írtál :) Gyönyörűszép Yasemin...kis mosolygós angyalka :roll: Tegnap, mikor utaztunk haza a repcsin, mellénk ült egy anyuka a pár hónapos lányával...nagyon édes volt, a férjem is el volt olvadva teljesen :roll:
Cat! Nagyon jók a képek..Beni igazi nagyfiú már, és Marci is mennyit változott már :shock: :D Hihetetlen! Szépen kerekedik :wink:

No, tegnap elutaztunk egy napra Párizsba...egész jó bírtam, de estére brutálisan kifáradtam...ilyen szintű fáradtságot szerintem még sosem éreztem...ilyet egyhamar nem csinálok még egyszer, az tuti
Viszont a város szép volt.

Jajj, Asiye! MINDJÁRT KÜLDÖK NEKED EGY PRIVIT!

afra.h

Tyűűű, már 7 hetes vagyok :shock: :D Akkor kezdem a 8.-kat???

afra.h

hol vagytok csajok????? híreket kérünk piciről

Cat segítségedet szeretném kérni
te használsz vércukosmérőt gondolom hol lehet ólcsón venni milyet érdemes és tesztcsíkot hozzá??? anyósnak kéne de ne legyen 10 ezer ft accu checket néztem 4000-ért tudnék venni gépet de a 50 db tesztcsík hozzá ugyancsak 4000 ft

nika70
Salgótarján

hol vagtyok??????????????? híreket AKAROK

nika70
Salgótarján

no?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos