Jó reggelt
Andus - Nem is tudom eldönteni, h Száva vagy Zéti-e a gyönyörűbb gyerek! Egyszerűen nagyon szépek mind a ketten! Száva nagyon hasonlít rád, és Zéti pedig az apukájára
Elif - Efe is nagyon zsivány kissrác

jó pillanatokat tudsz elkapni
Zsuzsi - Léna manó nagyon ügyes az átfordulással és persze cép kislány
Tegnapi nap katasztrófa volt a köbön

nem Marci miatt, hanem mert kicsit sokat vállaltam be. Rendezgettem a kisfiam ruháit (hihetetlen mennyi cucca van ), majd takarítás, főzés, mosás és du. jöttek az uncsitesómék Marcit megnézni. Egész nap baromi feszüt voltam, mert itt volt a vízóraleolvasó. Az agyvérzés kerülgetett, mikor megtudtam, h az utóbbi két hónapban 46 köbméter víz folyt el

sírtam, dühöngtem, majd számoltam, uszkve 23ezer pénz lesz. Mindez amiatt a rohadt cirkó miatt, mert ugye a melegvíz baromi lassan ér ám mindenhová a házban. Persze eddig is így volt, csak most jóval többet mosok és Marci fürdije miatt megy még el sok víz, hiszen a sok hideget ki kell folyatni, h rendes fürdi vizet tudjunk neki csinálni. Ma megnézek néhány honlapot, h mennyibe kerülne egy boiler, meg persze annak a beszerelése (úgyis untam már nagyon, h télen ha hazaértem, nem tudtam rendesen meleg vízben kezet mosni

)
Aki a kombicirkót kitalálta, az menjen a.... na oda! És h ezért még pénzt is kap, jó sokat
A feszkó miatt iszonyat szenya voltam apával. Sajna hajlamos vok nagyon csúnyán beszélni vele, pedig ő aztán semmit nem tehet az egészről! Jól megbántottam, így most nem szólunk egymáshoz, csak a legszükségesebbet. Pedig tegnap is annyit segített... na majd vhogy meg kell próbálni kiengesztelni
Lányok! Beleolvastam
Iricc blogjába, lehet h Milos rendbe jön műtét nélkül

, május végén derül majd ki. Jajj olyan szépek neki a gyerekek. Sajnálom, h nem jár már felénk. Igazi szép, nívós kis családi életet élnek (a blogban leírtak alapján), sok kirándulással. Nagyon szép kiscsalád. Én is hasonlót képzelek magunknak.
Megyek szépen rendezem is a dolgot a papival
Millye - lenne hozzád egy kérésem, kérdésem. A notebook-omon elvileg van kamera és beépített miki is. A kamera műxik is, de a miki valamiért nem. Tudnál segíteni, h mi lehet a bibi? Próbáltuk keresgélni, h esetleg némára van véve, de nem találtuk meg a beépített "hardvert" - most nagy hülyeséget írtam?

bocs. Várom a segítséged, ha van vmi 5leted. Előre is köszi.
Az jutott eszembe, h
Andabella is milyen rég járt felénk! Remélem, minden rendben van vele is.
Szép napot mindenkinek!