A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

DRÁGA KISPOCC, NAGYON ÜGYESEK VOLTATOK, SZÍVBŐL GRATULÁLOK BULCSÚHOZ, SOK TEJECSKÉT ÉS SOK-SOK BOLDOGSÁGOT!!!

Kép
Kép
irina

Viranka! Még Neked akartam válaszolni: nem változtatunk nevet (bár gondolkoztunk rajta :lol: ) Nolka miatt, összezavarodna szegényke. Már nagyon jól tudja, hogy Natasa van a hasamba, Natasának van ágya, hintája (hordozó), ruhája...

Niki! Gratulálok a 31. héthez, én is nagyon örülök, mostmár nem lesz semmi gond, meglátod!

Heni! Mesi! Micsoda kis vasgyúróitok vannak
:lol: Azért Nagytesó biztos húzóerő, én is arra számítok, hogy Natasánál nem fog a védőnő piszkálni, hogy menjünk "mozgásfejlődni"...

Panndi
! Ez igen (súly), Te szerintem 5 gyerkőc után is csinos leszel... én csak álmodozhatok erről... :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Kispocc: Sok szeretettel gratulálunk a kis jövevényhez..:-) Csak elő bújt már ..biztos ezt a névnapi ajándékot akarta adni Botondnak! Sok boldogságot, egészséget és tejcsikét kívánunk!!!

Botondoknak nagyon boldog Névnapot!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Ünneplőknek nagy puszi! :D

Tegnap sikeresen megérkeztünk, vonatozás egész jó volt, máskor is be merem vállalni! :D
Jól éreztük magunkat, bár a gyerekek között volt 1-2 vita, hogy ki mivel játszik, de összességében szuper volt! :)
Voltunk Tücsök zene foglalkozáson is, tisztára, mint a Ringató, voltak ugyanazok a dalok mondókák is. Bár Szeli ott szégyenlősködött, de tetszett neki is! :)

Most Apa feküdt le Szelivel, mert ő is álmos, én meg nagyon nem, ezért megkértem, remélem, nem lesz gond! ;)

Nagyon le vagyok maradva az olvasással, de igyekszem.
Délután lesz valami banzáj, pontosabban Rétes fesztivál van nálunk, Szelit elviszem, majd beül valamibe, Anyu mondta, hogy vannak ilyen forgós autók meg ilyesmik! Este meg fellépnek a hastáncosok (én nem, mert ennyi idő kevés volt, hogy megtanuljam a koreográfiákat), őket mindenképpen megnézem. Aztán Szeli ott is alszik Anyunál, hogy már ne ráncigáljam (Anyu ott lakik mellette). Holnap délelőtt így jót takarítok megint! :)

Ma délelőtt meg főztem. Rántott húst, sült krumplival, párolt zöldségkeverék + salátát kevertem mindenféle zöldséggel, babbal, öntettel, nagyon finom lett! :)

Kép

Kép
regcsiken14

KTimi! Tipp: vagy nem álmos, vagy jön a foga... :roll: Vagy igényli, hogy mellette légy... :?
Azóta mi a helyzet??? Megoldódott?

Vera! Álmos babához nagy gratula huginak!!! :)

Szeli odavan a csúszdáért, meg a hintáért, ez a két kedvenc. És nagyon szeret motorozni. Most meg kaptunk kölcsön egy triciklit, azzal is egész jól elvan, egyelőre úgy hajtja magát, mint a motoron, de talán rájön a pedál használatára! :)

23-i tali: Vera! A vonattól messze laktok? Ha igen, odáig ki tudna valaki jönni értünk??? :roll:

Fleur! Na, majd legközelebb összehozzuk, ha arra járunk... Bár jövő hónapban ők jönnek elvileg! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Fleur! Én is így oldottam meg a melléfekvést, az ő matraca mellett van egy felnőtt matrac, így tök jól alszik egész éjjel vagy ebéd után, akkor is, ha elalvás után kijövök, de ez egyre ritkábban fordul elő, mert általában bealszom én is... :? :lol:
Zsebi :)

LMóni! Ahol voltunk most pár napot, barátnőm kisfia az irigy korszakban van, és ő is bántotta Szelit, pl. belecsípett az arcába, meg letolta lábbal az ágyról... :? Barátnőm azt a módszert alkalmazza, hogy sokszor elmagyarázza, és talán 125-ikre meg is érti...
Én nem tudom, de lassan mi is felköthetjük a gatyánkat szerintem, mert lassan kezdődik... :?
Mindenesetre én is várom a tippeket, hogy elraktározzam!

Szeli egyébként dühében a saját arcát szokta csapkodni, meg közelít, hogy megharapjon, de ellépek gyorsan, utána már megöleli a lábamat! :) De ezt asszem tőlem örökölte, én sem tudok magamon uralkodni, ha nagyon felbosszantanak... :oops: Látni nem nagyon látta, mert próbálom magam visszafogni, ha ő is ott van.

Fruzsi csini bébi! :)

Szeli egyre több szót ismétel. Most már mondja azt is, hogy szép! :)

Vindo! Attól az még nagy szám, ha most csinálta először! :) És örülünk neki!

Sense! Édik vagytok... majdnem azt írtam, Botonddal... :lol: szóval Lottival! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Álmos baba nagyon cuki! :) Míra meg nagyon bájos! :)

Irina! Nekem ez a semleges viselkedés nagyon távolinak tűnik. Az oké, hogy nem ütöm meg Szelit, de hogy még véletlenül se nézzek csúnyán... ???
Bár a múltkor röhögve vittem a kapálózó-üvöltő Szelit a kezemben... mert már nem tudtam rá másképp reagálni...
igaz, ez sem semleges viselkedés... :lol:
De majd lehet, hogy megpróbálom! 8)
:shock: Már az is számít a bölcsiben, ki mennyit keres???? Na, ez durva... :evil:
Remélem, hogy megoldódik!!! ++++++

Mesi! Én még mindig azt mondom, hogy Zsozsival el voltál számolva... :roll: Minden ezt igazolja! :)
Nem semmi, miket mond! :shock:

Szeli pont fordítva szokta. Kérdezem, megyünk csicsikálni? Erre ő: iggen (gyorsan rávágja), aztán leesik neki, mit kérdeztem, és utána mondja neeeee... :lol:

Szerintem is jó, ha befogod a "munkába"! :)
Nagyon aranyosak a képen! :)

Jaj, de örülök, hogy jó a Sedatif!!! :D

Panndi! Hasfájás... :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk! :( De sajnálom az állást... :( Jön másik!!! :)+++++

Hú, de izgi! Bulcsú kint vagy bent??? :)

Míra: :lol:

Sense! Jobbulást!

Nekem volt is egy punk haverom, ő a hétvégi bulihoz mindig beállította és pirosra festette... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Ááá! :)
Gratulálok Bulcsú babához!!! Szuper!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Na, fel is ébredt a Csajszi, csak 1,5 órát aludt, de szerintem ellesz vele estig. :)

Kép

Kép
regcsiken14

Nagyon jó délutánunk volt..kimnetünk keresztanyámékhoz, cseresznyét szedni....beszélgetni...Emma nagyon jól eljátszott uncsitesómmal.....csak mielőtt eljöttünk kiengedték a kutyákat..az egyik egy ilyen palotapincsi keverék szerü meg egy nagyobb...meg is simiztük őket aztán egyszercsak a kicsi Emmánka rontott és elkapta a nadrágját és cibálta..persze én ott voltam és azonnal felkaptam Emmát ..de a nadrág szakadt..és egy lila folt lett a lábán..nem vérzett csak mégis megkapta...ugye tetanusz volt vmelyik köt. oltásban, meg van veszetség ellen oltav a kutya....szóval remélem nem lesz semmi gond....jaja én annyira megijedtem

Mikor kicsi voltam mindentől féltem de nagyon..főleg a kutyáktól h megharapnak..mindig apának az ölében voltam..erre a gyerekemet megharapja egy kutya..... :cry: :cry: :cry:

KépKép
kaqk
Debrecen

Szép estét :)

megjöttünk sógoréktól babáztam kicsit,vezettem pesten kicsit :oops: 8) (közben B. kisétált aszobájukból és kereste Dedét :) ) meg előztem és olyan büszke voltam magamra :) bár kellőképp bennem volt a para :) Apa meg elment tejserkentő v. micsoda buliba sógorékhoz :) :)

Kispocc!
azta 30 perc :) s nem a kocsiban v. otthon szült meg :) nem semi a csaj :) hármaskánál meg majd negyed óra lesz :) :)

Anitja!
azért kérdeztem,mert szegény Mírámat is behülyítettük h. Milán lesz és mikor mondták . Bálint nem akrta elhinni állítólag 3* rákérdezett aztán rávágta Áronka a kistesó :)

Panndi!
ne sokkolj :) :) már arégi ruháidban jársdz :) eszem megáll :)
Fuzsi ruhák :) de édes lehet Zsófi :) éjszakátok milyen volt :)

Niki!
azért még nem nyertem a lotton h. felhívjalak és felolvasást tartsak :) :) de megkérem letem párját keresse meg neten hátha volt vki olyan elvetemült h. felvitte gépre :)
már 31 hetes vagy nagyon ügyesek vagytok :)

Regi!
nagyon messze lakunk az állomástól :wink: :lol: én tempómban bkocsival 7 percre :) ha sétálsz Szelivel akkor legalább fél óra ugye Móni,Detty :)

Mesi!
nem semmi Gege baba :) emlékszem Nálunk Míra kifejezetten utált hason lenni,B. meg ahogy rájött forgolódott és hason volt :) míg M. hátrafele tolatott sokáig,majd napokon belül rájött h. lehet előre mászni és felállni,addig B. csak kúszott kúszott majd nagy nehezen elkezdett mászni négykézláb :)
ezt a csúzdát nem értem... :shock: szóval vam felmászórésze és lecsúszó és a közte lévő akármicsoda hiányzik?

Sense!
nagyon kúúl azaz autó :) hol lehet olyat kapni ilyen nekem is kell :)
annyira édesek a képeken a gyerekeid :)

Kaqk!
a 18 hós oltásnak része a tetanusz :) erre kifejezettem emlékszem mert B. amilyen bátor pasi és utánozza mindenben Mírát :)
szegény Emma :( nagyon megijedt?

s most akkor majd izgulhatunk Anitjáért ugye? aztán Nikiért ,majd Fleurért :) s ki lesz a következő babásunk? ugye nem hagytam ki senkit :oops: lassan nem lesz Silka táblájába új tesóbaba :) hajrá csajok :) :)

KépKép
viranka

s egy kérdés :)
olyan van h. bimbókiemelő? mert egy csecsemős szerint Álmosom azért nem tud szopizni mert Eszternek kicsit befele forduló bimbója van.S ugye azért így lehet szoptatni?mmert szegénykém el van keseredve és fej édibogyó meg lelkesen issza a cumisüvegből a tejet,mert már annyira ki van éhezve :(

KépKép
viranka

Halihó!

A legfontosabbak:

Szeretettel gratulálok Bulcsi érkezéséhez!

Botondokat pedig sokszor puszilom! Isten éltesse őket!

Jaj, nagyon fáradt vagyok, csak gyorsan életjelet adok, aztán megyek is. B. éppen fürcsizik apával. Szerencsére tegnap már nem volt lázas. A dokibá is azt mondta, hogy kifele jön a dologból, de egyértelműen vírusos fertőzése van. Erről jut eszembe! Ezt az oltást akkor már nem tudom. :?: Tegnap azt beszéltük a dokibácsival, hogy majd ősszel kapja meg B. a másodikat, mert akkor biztosan rendesen kialakul a védettsége. Nem tudom jobban elmagyarázni. Nem azt jelenti, hogy a többiek nem védettek, de ő így tanácsolta.

Ma meg óráim is voltak és vizsgáztam is. Három tárgyra kaptunk egy órát. :roll: Háááát nem is tudom. Egyszerűen nem tudom megítélni, hogy milyen lett. Remélem görbül. :oops: :oops: Talán a jövő héten kiderülnek az eredmények. Az egyik biztosan mert a t.nőnek én küldöm majd a névsort és nekem küldi vissza az eredményeket. Azért érdekes volt így vizsgázni: betegen, alig néhány óra alvás után, 2,5 óra utazás és 5 órányi előadás után.

Mennem kell, jön Bercó.
dmaggie

Jaj, lanyok, en mar megorulok itt a korhazban........

Kaqk, szegeny Emmacska, nagyon megijedt? De ne aggodj, nem lesz semmi baj, o is, es a kutya is be van oltva... :? Lanyomat a lova harapta meg, amikor 8 eves volt....nagyon durva volt, napokig nem tudott raallni a labara....de nem is azert sirt, ami tortent, hanem azert, mert a tobbiek kint lovagolnak, o meg a korhazban.... :roll:

Maggie, de jo, hogy Berco javulgat...En biztos vagyok benne, draga Maggie, hogy sikerult a vizsgad!!! :wink:

Regi, orulok, hogy jol telt a baratnozes!

Viranka, persze, hogy van olyan, hogy bimbokiemelo! Szegeny Eszto...olyan kiakaszto tud lenni a szoptatas, ha gondok vannak...foleg elso gyerek...

Hat, Viranka, remelem Anitja lesz a kovetkezo es nem en....mondjuk en 6 het mulva legkesobb megszulok, 3 hettel elobb..A doktor szerint azert nagyon valoszinu, hogy elobb, de en azt nem akarom! :(
Vendég

Jó reggelt!

Niki: nem szülsz előbb, és kész! ++++++++++++-

Éjszaka most jó volt, mert Apa kelt fel éjjel, nem én :wink: Tegnap nagyon elkezdtem vérezni, és elég darabos is volt (bocs a túl sok infoért :oops: ), holott előtte már szinte elmúlt, és megijedtünk, így Apa pihenésre ítélt, és átvállalta az esti és éjszakai programot. Szóval én most kipihent vagyok :wink:

Szerintetek miért van az, hogy este Fruzsit képtelenség betenni a kiságyába? Van egy ágya a nappaliban is, oda be tudjuk tenni, mellettem simán alszik, nappal a saját szobájában is alszik, de este nem hajlandó. Így megint köztünk aludt... :roll:
Vendég

Maggie, remélem sikerült a vizsgát!

viranka: pesti vezetés, tök jó :) Előzés :lol: Én marha büszke voltam magamra az elsőnél :wink: (Zoli kicsit lehűtött, mert kihangsúlyozta, hogy azért ez csak egy traktor volt, nem autó :lol: )

kaqk: kutya... engem ugye most a Fruzsis terhesség elején harapott meg egy kutya, csak neki oltási könyve sem volt, hát féltem rendesen hetekig, szóval megértelek. Na meg azóta a kutyáktól is tartok :roll:
Vendég

Jó reggelt!

Szeli nagyon hiányzik már, lehet, hogy délben elmegyek érte... :roll:

Kaqk! Jaj, szegény Emma! Megijedt?
Szelire meg ugrált a kutyus, ahol voltunk, egyébként barátságos, Kócos a neve :D, de nem is bánom, hogy most Szeli kicsit tartott tőle. Már túl jól elvolt a kutyusokkal, az se jó... :?

Vera! Ja, akkor jó... :lol: Szuper! :)

Maggie! Nagyon szívós csaj vagy, az már tény! Drukkolok, hogy nagyon görbüljön! ;)

Niki! Kitartás! Elhiszem, hogy nem jó ott... :( De gondolj arra, hogy Rania minden nap meglátogat, Alexander pedig szépen fejlődik bent! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Ja, Zsófi olyan édes, esténként Fruzsi sír, fáj a hasa, és mondtuk Zsófinak, hogy ez a baja. Azóta, ha nappal sír Fruzsi, akkor Zsfi mondja, hogy Fusi, éhes, ha este, akkor meg hogy hasa, hasa :lol: Meg odamegy, és simogatja a hasát, én meg elolvadok :)

Na megyek vasalni :arrow:
Vendég

Panndi! Vérzés talán most nem jelent rosszat, csak tisztulsz, nem?
Örülök, hogy kipihentebb vagy! :)
Fruzsi elalvására egyelőre nincs tippem. Talán nappal álmosabb... :roll: Meg már most tudja, mi a jó neki! Odabújni, úgy aludni! ;)
Ha akkor teszed be, amikor elaludt, alszik tovább az ágyában?
Én eleinte Szelit csak úgy tudtam betenni, hogy előbb rajtam elaludt, altalában a cumisüvegen. Utána meg csak cumival.

Kép

Kép
regcsiken14

Regi! Te nem takarítani akartál ma? :wink: :lol:

Viranka! Én is császáros voltam ügye, mellbimbó elsimul... nekem is magyaráztak bimbókiemelőről stb... vettünk is, úgy nagyon bonyi volt félretettem, hagytam egyen cumisból, és akkor mi van? fejtem mint gép, anyatejet kapott. DE! Nem adtuk fel itthon szépen addig róbálkoztunk míg összejött, nem kellett bimbikiemelő, se semmi, rákapott... 10 hónapig szoptattam :lol: :lol: :lol: Nem lett cumizavaros vagy mi, sőt nem is cumizik azt se tudja mit kell csinálni a cumival ha a kezébe kerül :lol: :lol:
Kitartást Hugidnak! Nagyon ügyesek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Niki! Nem ér beelőzni! :lol: Én jövök!!! :lol: :lol: :lol:

Panndi! De édesek lehetnek :lol:

Maggie! Jaj de jó, gyógyulgatás...

:arrow: felkelt :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja! De, már nekiálltam! ;) :lol:
Már lement egy mosás, közben összepakoltam, elmosogattam, most jön a többi... :)
De fél szemmel itt vagyok, ahogy Vindo szokott! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok, lányok!

Tegnap jól haladtunk a munkálatokkal. Estére befejeztük kompletten az aljzatot, szigeteléssel-mindennel. Jövő héten már a falak jönnek, de szerencsére nem szombaton, hanem vasárnap és hétfőn :wink:
És lehet, júniusban már tető is lesz fölötte.

MOndjuk, ha elfogy a pénzünk, majd lelassulunk :wink:

Panndi, Fruzsinak, lehet, ilyen a természete, így szeret aludni :wink: Életed párja nagyon lovagias volt. Szerintem a vérezgetés nem lehet gond, hiszen még nem is olyan rég szültél.
A szülés előtti súlyod visszanyeréséhez gratulálok :wink:

Niki, kitartás :!:
Gondolom, milyen sz..r lehet most. Nekem februárban még R.val együtt is rossz volt benn, nem hogy egyedül :roll:
Olvasgass sokszor minket, és gyorsabban eltelik az idő.
Azért jó lenne, ha Alexander várna még hat hetet, még ha le is rágod a kezedet addig a kórházban :wink:

Viranka, hú, én még messze vagyok az előzéstől.
Bár az órák után már én szoktam a házig vezetni, eddig balesetet még nem okoztam.
De csak úgy suhannak el mellettem az autók :lol:

Maggie, remélem, görbülni fog :wink: Szerintem az ember néha sokkal rosszabbnak érzi a vizsgáit, mint ahogy sikerültek.

Aztán van ennek az ellentettje is. Engem pl. egyetemen kirúgtak egy olyan tárgyból, amit később ügyesen tanítottam 8)

Gondolom, hogy fáradt is vagy.

Közeledik, közeledik, mennem kell :arrow:

Kép
vindolanda

Szia Regina!

Hát, egy filmnézés rám is rám férne :roll:

Két hónapja nem láttam egyet sem.
De a nyelvvizsga után egy hónapig nem lesz tanulnivalóm, csak vezetek 8)

Az udvarral hogy álltok?
Benn van még valami hiányzó munka?

A fél szemen csak nem röhögni :roll:

Kép
vindolanda

Jo reggelt!

Vindo, mar epp hianyolni akartalak...gondoltam, hogy epitkeztek ezerrel, azert nem jossz..tok jo, hogy ilyen szepen haladtok!! :D

Panndi, hogy all a verzes...kevesebb kicsit? Meg szerintem is belefer, elvegre nemreg szultel...

Itt szakad az eso, fuj a szel... :evil:
Vendég

Hat, lanyok, en tenyleg megprobalok nem sirankozni annyit, de nagyon nehez....raadasul mar 2 napja alig latom Raniat, mert tegnap is tok nyugos volt mar, mikor jottek, epp indulni akartak, amikor varatlan vendegek leptek meg apat, igy negyed nyolc volt, mire ideertek...en meg mar sirtam...aztan olyan almos volt mar, ilyenkor agyban szokott mar lenni...lattam 1 orat a lanyomat egesz nap...es ugyanez volt penteken is....jovo heten ugye anyosommal lesz, nem hiszem, hogy 2-szer be tudja hozni, mert neki nincs kocsija, busszal kicsit idoigenyes...jajjjjjjjjjj...... :cry: :cry: :cry:

Ne haragudjatok, hogy itt sirok nektek, de olyan jo kiirni magambol..... :? Ti vagytok az aldozatok! :D
Vendég

Jaj, Niki!

Nem úgy volt, hogy a nagylányod lesz majd Raniával?
Az anyósék milyen messze laknak?
És abszolút nem tudják bevinni hozzád?

Szívesen hallgatunk, ha segítünk vele :wink:

Kép
vindolanda

Körkérdés: Szeli elég kevés tejterméket iszik/eszik, napi 1 vagy 2 joghurtot, szerintem ez nem elég. Szerintetek tudnék neki adni valami port vagy valamit, ami helyettesíthetné?
Lenkeinél láttam tejkalciumot, meg van Kal-Mag gyerekeknek.
Szerintetek???
http://drlenkei.hu/component/page,shop. ... Itemid,94/
http://drlenkei.hu/component/page,shop. ... Itemid,94/

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo, lanyom 27-en jon, jovo heten anyosom lesz vele, aztan par napot apa megint, es onnantol kezdve a nagylanyom...
Vendég

Szeli, ezek biztosan jok, foleg, ha kifejezetten gyerekeknek van, de szerintem ezek nelkul sem kell aggodnod, nagyon sok ember utalja a tejet...Nagymamam vilag eleteben utalta, sot, a sajtot, es mindenfele tejtermeket...lassan 80 eves, makkegeszseges, es a legaktivabb tagja a csaladnak... :D
Vendég

Vindo! Köszi a kérdést! Az udvarhoz először is kéne párszázezer forint, hogy lebontassuk és elvitessük a disznóolat + egy másik melléképületet... :? Úgyhogy azzal nem foglalkozunk most. Van jó néhány fánk, meg Apa ültetett paradicsomot, paprikát, uborkát, majd meglátjuk, mi marad belőle. :) Egyébként marad a kupi...
Bent apróságok vannak, pl. 2 helyen még nincs függöny, és a küszöbök hiányoznak. A többi kész és imádom! :)

Niki! Panaszkodj csak! Próbáljuk tartani Benned a lelket!!! :D
Pedig jó lenne, ha valahogy mégis be tudná vinni Raniát Hozzád!!! ++++++

Kép

Kép
regcsiken14

Niki! Én azért parázok emiatt, mert a védőnő mondta, hogy a kalcium ilyenkor épül be, gyerekkorban, utána már nem lehet pótolni, ha a csontok nem úgy fejlődtek... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Ezt találtam:
A kalcium a csontok és fogak alapvető ásványi anyaga. A bevitt kalcium legnagyobb része a csontszövet felépítésére és karbantartására használja fel a szervezet. Részt vesz az izmok összehúzódásának és elernyedésének szabályozásában, befolyásolja a véralvadást, a vérnyomást és az idegsejtek működését. A nem elégséges kalcium bevitel csontritkulást, fogszuvasodást, gyermekkorban növekedési zavarokat okoz. A szervezet kalcium forgalmát a pajzsmirigy-, és mellékpajzsmirigy hormonjai, valamint a D-vitamin szabályozza. Kalciumforrás: a tej és minden tejtermék, a tojás, a borsó és bab, a gabonatermékek, a legtöbb zöldlevelű zöldség (brokkoli, karfiol, kelkáposzta), gyümölcsök, és a halak.

Végülis Szeli sokszor eszik borsót, brokkolit, karfiolt, imádja a zöldségeket! :roll:
Tegnap tettem ki a tányérjára, párolt vegyes zöldséget, rántott husit felkockázva, és sült krumplit. A zöldséget mind felfalta, a többi ottmaradt... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi! Sajt, sajtkrém, tejfölös kenyér (én pl imádom...)?

Nolkának szoktam adni csak úgy sajtot a kezébe. Az nagyon magas kálciumtartatlmú.

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja! Ezeket se nagyon eszi, max 1 csipetnyi falatot... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Még túrós fornettit szoktam neki venni + a tejszeletet imádja, de ha meg azt eszi, akkor a joghurt marad el... :? Szóval ugyanott vagyok... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

sziasztok
Emma harapásnyoma látszik..2 fogacska...de hámosítót kentem rá és már szebb csak lila. :-(
éjjel 2x ébredt..felsírt..de álmában lehetett..:-( hamar visszaaludt..6 kor közénk vettük, reggelizett és aludtunk f9 ig..nem is tudom mikor aludtunk eddig??:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo: szuper h jól haladtok!!

Viranka: ügyes csajszi vagy!! Áron meg nagyon éde skis babó..gratula huginak!!!!

Maggie: de jó h Bercó javul...vizsga pedig biztos sikerülni fog...upsz bocsi h sms-eztünk meg hívtunk..teljesen ki ment a fejemből h vizsgázol. sorryyyy

Panndi: biztos tisztulsz..de azért jó hogy pihensz...rendes férjurad van!!! Zsofi meg..jaj de édes!!!!!

Niki: kitartás....mi itt vagyunk hogy tartsuk a lelket benned!!!

hm..ennyire emlékszem... most épp hajmosás, csavarás.... búrázok...:(
34 fokban..de nincs türelmem a napon ülve várni h megszáradjak....nem is bírok a napon lenni.[/b]

KépKép
kaqk
Debrecen

Ja, a vérzés csak amiatt ijesztett meg, mert már szinte elmúlt, és Zsófinál mikor elmúlt, nem kezdődött újra. Na meg darabos sem volt. Hát hiába, minden terhesség és szülés más :)

viranka: tali hánykor kezdődik nálatok? Biztos volt róla szó, de szépen lemaradtam :roll: na mert a lényeg: mi is megyünk :lol:
Vendég

Viranka vannak speciális bimbókiemelők, enyém bimbó sem a legjobb. A kagylós tejgyűjtőt próbálja ki, az segit kiemelni a bimbót , vagyis nem engedi, hogy lenyomja a melltartó. 1 hétig használtam, mig rákaptunk a cicizésre,most már nem kell semmi. A bimbóvédőt nekem nem fogadta el Áron, Péterke meg csak azzal tudott. SZóval gyereke válogatja.

Heni
KépKép
heni81

Halihó :oops: !
Csak gyorsan megpróbálom behozni az elmaradásaimat:

Viranka: hugodnak sok örömöt és tejcsit :D .
Neked gratula az előzéshez :D !

Kispocc, nagyon ügyes voltál, és szintén villám :shock: :D ! Nektek is sok örömöt és tejcsit :D !

Botiknak boldog névnapot!

Panndi, terhesség előtti súly :shock: :lol: , nagyon ügyes vagy!

Punkfrizura, nemrég beszélgettem egy ex-punkkal, aki csónaklakkal is állított tarajat :shock: :lol: .

Niki, kitartás, mi itt vagyunk és meghallgatunk :wink: !

Regi, Virankáékhoz a távolság relatív :wink: . Ha minden póknál és bogárnál megállunk, akkor eltart egy darabig, de mi addig nézegettük a házakat 8) .

Kaqk, kutya :( ...

Maggie, ügyes vagy, biztosan görbülni fog :D !!

Panndi, apátok milyen lovagias :shock: !

Regi, puding, madártej? Egyébként szerintem ne aggódj, ha zöldségeket eszik, biztosan nem lesz Ca hiánya :roll: .

Vindo, :lol: nemsokára Te fogsz suhanni :wink: :lol: .

Heni, nagyon jó a csúszda :D .

Rólunk: én ma felfújtam Pankának a babapancsit az udvaron. Nagyon élvezte, és a puci rohangálást is :lol: . Nálunk egyébként nagyon menő a kakaó, a reggeli szopit próbálom azzal kiváltani, bár van, hogy kakaó után még cicit is kérne :? . Most este is kiabált: kaka-jó, kaka-jó :D .
Erről jut eszembe 8) : tegnap wc-be kakilt, igaz, az első fele a pelusba ment, de szólt, hogy kaka, pelus le, wc-re fel, és még egy adagot elcsíptünk 8) . Nagyon örült magának. Általában szól, hogy kaka (főleg, amikor már végzett), de nem mindig akar wc-re vagy bilire ülni.

Nagyon várjuk a talit :D . Pankának minden csecsemő Lotti baba :D . Kíváncsi leszek, mit fog szólni, ha Lottin kívül Fruzsi, Gegi és Áronka is ott lesz :wink: .

Valakinek még írni akartam valamit :oops: , de 3/4 5 óta fent vagyok és már le vagyok lassulva :oops: .
dettyk

Panndi, ezen a traktor előzésen jót röhögtem :lol: :lol: !

De nem ezt felejtettem el... :oops:
dettyk

Halihó!

Na én is megkerülök. Ma nagyüzemi kerti főzőcske volt a műsor. Nyolc után jöttünk csak be. Bercó továbbra sem birka. :lol: Ez nálam azt is jelenti, hogy holnap beszélek Vicuskával és utána egyeztetek Vindoval is. Annyira szeretnék elmenni a talira, apa is azt szorgalmazza, hogy menjünk csak. Biztosan pihizni akar itthon. :wink: :lol:

Jaj, lányok köszönöm a biztatást. Nagyon furcsa ez, tényleg teljesen elszoktam a tanulástól, meg a vizsgázástól is. :oops: De majd bele fogok jönni. A Kedves szerint azzal van bajom, hogy mindig jó jegyeket kaptam és azzal nem vagyok kibékülve, hogy esetleg most rosszabb is lehet. Van benne valami, hülye maximalista lennék. Most egy hónap alatt öt tárgyból kell készülnöm, igaz az egyik egy házi dolgozat lesz, de nem untatlak itt ezzel tovább titeket.

Niki, drága teljesen megértünk és veled vagyunk. Panaszkodj nyugodtan, öntsd ki a szíved, az otthoniaknak meg a napsugarakat add. Szépen halad ám az idő, a Te malmodra hajtja a vizet.

Kaqk, én meg a telómat nem néztem meg, le volt halkítva. :oops: Nyugodtan hívhattok, bár apa is kellene az időponthoz. Már mondtam neki egyébként. Szegény kicsi angyalka, gyógypuszikat küldök neki.

Vindo, ez aztán a tempó. Mármint az építkezés, az elsuhanó autókkal én nem szoktam törődni. :oops:

Viranka, csak ámulok és bámulok. Annyira ügyes vagy. Lehet, hogy csak én nem olvastam, de hogy viselte Bálint a kencézést?

Dettyk, ez igen. Nagyon ügyike ez a tündérke. Lotti baba :lol: :lol:
Imádom ezeket az általánosításokat.

Regi, az én fülembe is beletetted ám a bogarat. Bercó sem rajong a tejtermékekért, mondjuk a tesói kakaójából szokott olykor inni. Meg a múltkor is kért kakakót, meg mondja, hogy mi van a kancsóban (tejcsi), de se sajtot, se joghurtot nem nagyon eszik. Én majd valamilyen joghurtos, gyümölcsös, túrós kotyfuttyal próbálkozom. Már ha lesznek gyümik, ebben az esőhiányos időben.

Na, megyek zuhizni. Most csak ennyi voltam. :oops:
dmaggie

Lányok, jó estét mindenkinek!!

Feltettem egy nem publikus képet máshová :arrow:

Most csak annyit, hogy Maggie, sajnos még várj a szervezkedéssel, mert lehet, a fal felhúzását szombatra kell átrakni :? :( :evil: Így a talinak, előfordulhat, hogy lőttek :( Sajna.

MIndig így járok.

A mai napon voltunk Db-ben, az egyetem portásától R. kapott három lufit. Délután angolon voltam, este szalonnát sütöttünk.

Rugó még pörög :roll:

Kaqk, hát ezek a munkahelyes emberek :x Kutya :?

Most csak ennyi fért bele.

:( :( :(
Jó éjt, V.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

én lennék az első :shock: :lol:

Vindo!
ne máááááárrrrrrrr :( pedig szerintem úgy vár Titeket is mindenki :)

Panndi!
szerintem úgy mint múltkor kb. 10től :)

Maggie!
kicsit üvöltött,de nem volt vészes rosszabra számíítottam :) ma megyünk kontrollra :) de ahhoz képest amilyen volt akeze,most már gyönyörű :) biztos görbülni fog az a jegy :)

Heni!
köszi :) tegnap vettem neki aventeet,majd mindjárt megtudakolom,sikerült e neki :)

NIki!
panaszkodj :) nagylányod mikor megy ki? odaadjam Neki a könyvet? esetleg Pesten összefutnék vele :) vagy Péxcsen lakik Ő is? kicsit röhögnél :)

előzés:én is marha büszke vagyok magamra,igaz csak egy kb 30cal száguldó kisteherautó volt :) :) de kellet hozzá bátorság :)

de olyan jó volt mert szombatról vasárnapra virradó éjszaka B. egyszer sem kelt fel,úgy elfáradt,ennek örömére tegnap egész nap fent volt :) :( apja nem tudta elaltatni,én meg huginál babáztam :) és megfoghattama kezembe és olyan jó volt :) kicsi könnyű,kisbéka :)

:arrow: felkeltem törpéket,mert ovi,doki ,aztán du. vszínű hugiékhoz kell mennem :)

KépKép
viranka

Ma reggeli beszélgetés Zsozsival:

- Anyuciiiii!
- Pisileeeeek!
- Ne pisiljéééééél!
:lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Zsozsi új mondatai:
"ő ki?", "micsoda?" és sok helyzetben mondja: köszönöm (köszööm).
És ha Gegi sír, vagy hapcizik, odamegy, megsimogatja a fejét, és mondja: semmi baj!
Ééééés (tudom, ez sokaknak nem új, de) két napja először pisilt bilibe. :D Jaj, én annyira örültem neki!!!!
Pucéran rohangált utána a bilivel, majd mondtam neki, ha megint kell, üljön rá. Erre megáll, kezében lóg a bili, és nézi, hogy csurgatja a pisit állva. :lol:

Tali: Én már nagyon vároooooom!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Niki! Nagyszerűen csinálod!!!! Raniát úgy viszik, ahogy tudják, az idő meg gyorsan elrepül!!!!

Elküldöm, mert Zs nyomkod

Kép
Kép
Kép
gremese

Viranka! Látom, ezerrel babázol! :D Olyan aranyos vagy! :D
Egyébként olyan csúszdánk van, mint Heniéknek, és az a rész hiányzik, amin Péterke ül. :? :evil:

Amúgy tegnap voltunk a játszótéren, Zsozsit ezerrel lehetett hintáztatni, úgyhogy edzünk a talira bőszen. :wink:

Nagyon kváncsi vgyok Bálint kezére!

Dmaggie! Le a kalappal, hogy ekkora család mellett még tanulsz is. Azért nem írom, hogy 3 gyerek mellett, mert gondolom (mint sok helyen), az a 3, inkább 4. :wink:
A maximalizmusodból szerintem így családanyaként lejjebb adhatnál. Különben bedilizel! :wink: (Mármint ami a tanulást illeti).

Dettyk! Ti már pancsoltatok? Hú... Medencét is rendeltem a csúszda mellé (remélem van alja 8) ). Én még nem mertem beüzemelni.
És gratulálok Pankának a WC-be kakiláshoz! Ez nagyon nagy dolog ám! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Ezt muszáj feltennem. A kis primadonna:

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság