A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Hugic írtam neked privit! valószínű, hogy nincs a driver telepítve... leírtam priviben, hogy mit kell csinálni. :wink:
46 m3 víz az nagyon sok! Nem lehet, hogy valahol szivárog a víz... mi pacsálunk meg locsolunk és nem használunk el ennyit... :shock: anyukáméknak a bojler miatt havi 16000,- Ft a villanyszámlájuk. :?

zsu83 Állítólag holnaptól rosszabb idő lesz... esővel tarkítva... :? (szerdáig) remélem megint tévednek az időjósok...
Egybe fasírt az finom! Töltöttél bele valamit?

Elif nálunk is ez a helyzet a kinőtt ruhákkal... :lol: de ez a jó! :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Petra pasija a kis Nico(b.nőm kisfia)Igaz ezt csak halkan mondom mert ha Boti fiú megtudja biztos mérges lesz :wink: :lol: Két csöppség nagyon aranyos volt együtt,Petra nagyokat vigyorgott Nicora...és majdnem lett egy kézfogós kép is...de sajna..lassúak vagyunk :cry:

Kicsii Lénácska nagyon ügyes!

Találtam a lázzal kapcsolatos segítséget,
A lázmérést csecsemőnél és kisebb gyermeknél (2-3 éves korig) a végbélben végezzük. Tudnunk kell azonban, hogy a végbélben mért hőmérséklet mindig 5 tized fokkal magasabb a hónaljban mértnél, ezért a végbélben mért hőmérsékletből 5 tized fokot le kell vonni. (de itt rendesen leirnak mindent)
http://gyermekorvos.mediacenter.hu/rend ... csill.html

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Képet meg nem enged a babanet felrakni :?

zsancy

Egybe fasírt fini.....próbáltátok már csirke májjal töltve?Nagyon finom!!!

zsancy

Kis kópék együtt!

Kép :D

zsancy

Hello Lányok!
Itt vagyok én is, próbáltam nem sokat beugrálni a topicra, dehát nem sok sikerrel, olvasgattam,h kivel mizújs. Nagyon super képeket dobáltatok fel csajok! Egyre jobban változnak a bébik olyan édesek. Mindegyik tetszett!!!

Köszönjük a névnapi jókívánságokat, utólag is hasonló szépeket Szonibabának és Zsófikának is! Puszi Nekik,bocsi, h nem időben !

A jövő 7-et még meghúzom, be kell fejeznem a cégeket. Csináltam nagytakarítást is, már nyoma sincs... :cry: :cry: persze a múlt 7 vasárnap. SOkan jöttek is mostanság hozzánk, mert tegnap volt Boti nap, holnap Erik nap, 22-én meg apa szülinap.szóval átjáróház van nálunk. Grillezés stb.............
Én meg ma gondoltam egy nagyot, levetkőztem fürdőruciba, láblógatás a medencébe, napozás. Gyerek járókába, olyan édesen eljátszott. Gyorsan beugrottam közétek, Hiányoztatok ám!!!! Tényleg van valami varázsa ennek a topicnak, elvonási tünetek jelentkeznek..... :lol: :lol:

Jajj, úgy tűnik 1-2 napja, mintha kevesebb lenne a tejem, ma vettem valami homeos szert, kíváncsi vagyok használ e, mert a tea sztem nem sokat.. lehet, h persze átmeneti állapot, mert véletlenül pont mostanában Bocikám sem evett vmi sokat, lehet, h azért , de lehet, h pont azért mert kevesebb, ki tudja....majd kiderül.

Csóközön Csajok, megyek még napozni egy kicsit, a víz a medencében még csak 23 fok, nem bírok még beugrani.... :shock:

Jót ne halljak rólatok ám!!: :lol: :lol:

Kép
kaandi

csajok ha érdekel valakit Tejszaporítos süti it talál!
http://www.kismamablog.hu/szoptatas/any ... eopatiaval
(3. bekezdésnél irja)

zsancy

Botika útolag is boldog névnapot!!!

Irigy irigy....napozzás, medence :shock: szép...mi meg itt megfagyunk a 13fokba esőbe ,szélbe :lol:
Csak velem lesz tele az oldal :lol: lassan magammal fogok társalogni :lol:

zsancy

Zsuzsi: nagyon ügyi Léna!!!!mi még nem forgunk... :cry:

Kép
kaandi

Elif, nálunk is rengeteg kinőtt ruha van, volt olyan ami csak egyszer volt rajta, és mire újra fel akartam rá adni már szorította! :?

Millye, hát remélem azért szép idő lesz!
Tojást töltöttem bele, már alig van belőle, férjem felfalta, na persze én is besegítettem! :wink:

Zsancy, nagyon helyes Petra a pasijával! :D

Kaandi, jó hogy írtál! :)
Nekem is elvonási tüneteim vannak, amikor nem vagyok egy napig, Apa meg is jegyezte, hogy mi lesz velem jövőhéten, ha megyünk ide-oda, nem tudok hozzátok sokszor jönni! Na de majd valahogy szakítok rá időt! :wink:
zsu83

ladmon: na azóta sem csinálta Fügém :(

hugic:édes lehetett Marci amikor magával beszélgetett a tükörben

zsu: látom a tükrös dolog nálatok is működik. Jó csavizást

millye: jön fel a jövő héten egy hétre Pestre és akar velünk talizni
Kéne az a manó.

kaandi: irigyellek

Na álom kislányommal haza értünk, az úton nem aludt, mertnagyon melege volt, most meg 40percet üvöltött nekem, apja átvettte és mintha elvágták volna, de nálam visított, dobálta magát, pedig nem vagyok ideges sem - gondolom elfáradt a nagy melegben - azt sem érezheti, és apuka simán megnyugtatta. :cry: Remélem hamar vissza áll az itthoni rendbe mert már olyan jól megszoktam hogy egy tündér.

Kép
budabo

Bogi, üdv újra a nyugalom szigetén, a banyamentes Budapesten! Mi? Hogy jön ide? Meneküljüüüüüüüüünk!!!!!!!!!!!!! :D

Zsancy, voltam a márciusiaknál és ott is találkoztam Petrával és Nico barátjával, meg még néhány képpel, amit te elfelejtettél feltenni!Ejnye-bejnye! :wink:

Zsu, vigyázzatok magatokra, és használjatok ki minden percet! :)

Na adóbevallás kész, jó vastagon fogott a ceruzám, kíváncsi vagyok, mit szólnak hozzá :shock:

Millye: Ma nálunk is a Te pizzád volt, nagyon jól sikerült!
Manós éjszakát mindenkinek!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Sziasztok, néha én is vagyok...

Nagyon fáradtan egyébként, ami nem csoda... Másfél nap Anyóséknál, kicsit sok volt most. Anyósom annyira intenzív, ha lent vagyunk, egyszerűen állandóan Marci mellett nyomul, szerintem meg is szotatná, ha tudná. Én megértem, hogy szereti, nade ez kicsit sok... :? Amúgy a szoptatást szívesen átadnám valakinek pár napra (ez persze vicc), mert sajnos nekem megint fáj. Nem kicsit..:(. Igazából el vagyok keseredve, ezt csinálom 3 hónapja. Ha van egy-két nap, amikor nem, akkor újra elkezdődik... Minden sz@r mellbimbóvédőkrémet kikpróbáltam, mind annyit ért mind, mint halottnak a csók. Betadine ideig-óráig használt, mondjuk. Bogyesznek egyszerűen annyira erős az állkapcsa, és ha nyugtalan, akkor tépi is a ciciket. :( És még egy darab foga sincs! :shock: Persze szuper, hogy van tejem, és ezért hálás is vagyok, de őszintén szólva, én már néha azon gondolkodom, hogy abbahagyom... Tudom, csúnyán hangzik, és ezt nyilván nem szeretném, de nekem minden szoptatás előtt összeszorul a gyomrom... és ha belegondolok, hogy még hónapokig kell csinálni. ...Nem tudom, mit tehetnék.
Persze nagyon jó, hogy nektek ilyen jól alszanak a gyerekeitek, de valaki már lehetne olyan nagyvolnalú, és ide is küldhetné azt a Manót, mert nálunk az elmúlt két éjszaka nagyon nehéz volt, mindkét éjjel két órát fent volt Bogyó, előtte már egyszer szopizott, és ebben a két órában is kétszer, mert másképp egyik alkalommal sem tudtam megnyugtatni. Szopik Közben pedig úgy csinált, mintha nappal lenne, és agügüzött meg vigyorgott. Nagyon édes volt és nem tudtam rá haragudni, csak fogalmam sem volt, miért csinálta és nem szeretném, ha rendszer lenne belőle... :? Persze múlt éjjel felvertük a családot, mert nem akart aludni, és jókedve volt nagyon, de amikor altattam, persze sirdogált. Az volt a csúcs, mikor Anyósom kijött és segíteni akart. :evil: Nem tudott, de Marcit persze még jobban felrázta. Szerencsére ezt a férjem rendezte, és beküldte az Anyját. Mégis a mi gyerekünk. Most pedig azon izgulok, hogy nehogy ma is ez legyen. A több órás fentlét is nagyon fárasztó, de 3 éjjeli szoptatástól az amúgy is sajgó mellem majd leszakad. (Mellbimbóvédőben is fáj, mert ha nem képez vaakumot, akkor cibálja Marcus, olyan türelmetlen.) Ja, 25 perc alatt még mindig nem ússzuk meg, de ez a ritka eset. :oops:

Elnézést, jó kis panaszáradatot zúdítottam Rátok, ugorjatok nyugodtan, de ez most úgy kijött belőlem. Remélem ma kicsit jobban fogunk aludni, mert kialvatlanul elég rossz színben tudom látni a világot. De arra gondolok, hogy van egy gyönyörű, vigyorgó, nagyon kiegyensúlyozott, boldog, egészséges Gyerekem, és ez a legfontosabb.

Úgyhogy inkább hálát adok Érte és elteszem magam holnapra. :D

Jó éjt Mindenkinek!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Zsu83 remélem jó idő lesz és akkor tudtok kirándulni is nem csak ügyet intézni.

Budabo Szerinetem anyósból elég volt 1 hét... :shock:Küldöm a manót! Julcsi-79 nak is küldök egyet! :wink:

Gerendai Zsuzsi Örülök, hogy jól sikerült a Pizza!!! :wink:

Julcsi-79 Jajj Julcsi! Borzasztóan sajnálom és megértelek,, hogy ki vagy borulva... nem lehet egyszerű mert gondolom a cicifájáson kívül fáradt is vagy. :? Remélem nem tart sokáig ez az áldatlan állapot. Elhiszem, hogy így nem szívesen szoptatsz mert ez így neked nem boldogság, de hidd el, hogy a babáddal a lehető legjobbat teszed, hogy szoptatod... tedd össze a kezed és örülj, hogy van tejed mert más azért szenved, hogy legyen teje és minél tovább tudjon szoptatni. Tudom, hogy ez a lelkizés a fájdalmadat nem enyhíti, de hátha meg tud gyógyulni a cicid és a szoptatás pozitív dolog lesz. Lassan már lehet nekik más papit is adni és így talán, hogy kevesebbet fog szopizni a melled is helyrejön. Utánanézek hátha találok neked valami csodaszert. :roll: Küldök neked is egy álommanót hátha segít az alvásban. :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

G.Zsuzsi: :lol:
oké nem tettem fel :? de láttad milyen a fejem a képeken... :?
De pótlom! Kép Apukák és a picik

Kép Anyuk..és gyerek csere

(nem azért van a kis Nico beöltöztetve mert nálunk hideg van... :lol: ..hanem épp indultak már

És egy tegnapi kép a kis tojásról...így alszik a szopi párnáján :) Kép Kis tojás

zsancy

Jó reggelt!

Én vagyok az első!!!!!!!!!

Julcsi:elsőként én ma miután Bazsa elaludt fél9 és 9 között azonnal hozzád irányítom az álommanót,nekünk hál'istennek nincs rá szükség!múlt héten kétszer is kelt hajnalban a gyermek enni,de úgy látszik,hogy visszaállt a fél6-os evésre és utána alszik még...most is bubukál.
nagyon sajnálom a cicidet és igazán büszke lehetsz magadra mert még így is kitartassz és szoptatod Bogyeszt!remélem,millye talál neked csodaszert,hogy könnyebb legyen a dolog!

bogi:isten hozott itthon!ügyesen kibírtad és a férjed is jelesre vizsgázott4Füge biztosan hamar megszokja,hogy itthon vagytok.Jól aludtatok!

elif:Efe annyira helyes a képeken,nekem is tetszik a durci kép nagyon.Igazán nem tucatgyerkőcöd van,méltán vagy rá büszke!

zsancy:Petra elég időben kezdi a pasizást,helyesek a képen!milyen az idő felétek?

zsu:boldog napokat kívánok nektek,amíg a férjed itthon van veletek,jó csavargást!nagyon irigyellek,hogy ilyen sokat tudtok együtt lenni!

zsuzsi:valamelyik nap Lénával álmodtam,láttam mászni........aztán meg írod,hogy megfordult a drága!nagyon ügyes kislány!

most egyéb nem jut eszembe,mi jól vagyunk,Bazslikommal uaz új babakocsit,végre eltettük a mélyet.nagyon élvezte,hogy kilát,hatalmasat csavarogtunk tóparton,erdőben és nagyon tetszettek neki a fák,végig magyarázott és nevetgélt,csak nekem fura,hogy nem látom őt,de nem lehet fordítani a kart,ezért meg kell szoknom nekem is a kocsit!

Apa ma itthon van,mert tegnap elesett bicóval és beverte az állát ezért dokihoz ment,remélem nincs komoly baja!ezért lehet,ma már nem jövök,de olvaslak titeket mindenképp!

mindenkinek szép napot!

Kép
nilabali

Sziasztok !
Köszi a tapasztalatokat a rotával kapcsolatban . Ma jön beadni a doktornéni, azért kérdezősködtem, jó lenne, ha nem lenne nyügi tőle Zéti, mert határidő van, de nagyon, és sehol sem állok a munkával.

Julcsi, tudom, hogy ez nem vígasztal, de nekem is nagyon fáj a cicim. Főleg a jobb, az nagyon selejtes, kisebb, csoffadtabb, és fáááj.
Nekem már reményem sincs rá, hogy megszokja a strapát, mert ennyi idő alatt már meg kellett volna. Egyszerűen nekünk ilyen kiscápák a fiúk,és érzékenyebb a mellünk.
Szopizásnál a kemény szájpad feldörzsöli a mellbimbót és ezért féj. Zéti is tépi, rászorít, tekereg, húzgálja, én is sziszegek szoptatás közben.
Csak amikor félálomban szopizik, akkor van nyugton, akkor szépen szopik.
Én is előre rettegek, hogy mi lesz, ha kibújik a foga, mert így is nagyon sokszor úgy rászorít a cicimre, hogy fesikítok.. aztán csak néz, hogy ez mi volt.
Ötletet nem tudok, én is kipróbáltam mindent, és látod én is szenvedek vele, de már beletörődtem.

Az éjszaka.... Zéti 10-től alszik úgy kb 4-ig, és én olyankor odaveszem magam mellé az ágyba, cicit dugok a szájába, és alszunk tovább.
Nem szórakozok vele, hogy büfiztessem és visszategyem az ágyába, megpróbáltam, de az volt az eredmény, hogy nem aludtunk 1-2 órát utána, és én is zombi voltam.
Már nagyok, semmi bajuk nem lesz, ha nem büfiznek szopizás után, és szorosan hozzám tapadva olyan jól és békésen alszik reggelig, mint a bunda.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

A fordulással kapcsolatban.. ügyik a fordulgatós babák, de akinek nem forog, ne legyen elkeseredve, mert az igazi fordulás, az, amikor hátról fordul hasra a baba, és ennek 4 és 6 hónap közt kell megtörténnie.
Szóval van még idő rá :)

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

majd olvasok ha tudok késöbb, nagyon sok dolgom van, hétvégén is pörögtünk csak. ugy fáj a derekam h alig birom felemelni mandarint, vmi nem jo azt hiszem amiota tavaly elestünk szánkoval és beütöttem a derekam.
egy kis mandarin, tegnap vtunk élete elsö GTI találkozoján, nagyon élvezte, jo kis kocsik vtak, bár azt hiszem az anyukának és apukának jobban csorgott a nyála mint az övé:-)
Kép Kép Kép

Kép
Kép
nicko

Hellóbelló!

Julcsi: gondolom, az együttérzésem nagyon sokat nem javít a helyzeteden, de azért küldöm... Olyan ügyes vagy már így is, hogy ennyi fájdalom mellett idáig kitartottál! Úgyis tudom, hogy még tovább ki is fogsz. Hamar eltelik az a pár hónap, csak most tűnik hosszúnak.
Azok után, amit a nyakadon tett, én egyáltalán nem csodálkozom, hogy fáj. De a gyerkőci a legjobbat kapja, te meg önfeláldozó anyaként meg is adod neki. (Mondjuk én később dupla csokor anyák napi virágot követelnék majd tőle a helyedben!!! :D Mert megérdemled... :D )

Zsancy:
Jajj, szegény Nico... Ha Petra tényleg kinézte magának, jaj annak a kis fiúcskának, mert Petra a hóna alá csapja, oszt összecsomagolja röpke pillanatok alatt!! :lol:
Szépséges jóltartott baba, az biztos!

Bogi:
Hiphiphurrá! Újra köztünk! Secperc alatt visszaszokik Füge a nyugisabb itthon létre! Én tuti megőrültem volna a helyedben már olyan szerda környékén.

Zsuuuzsiiii:
Nem akartam elmondani, csak, ha már biztos lesz, de nem bírom ki: 10 grammra vagyunk a 4650-től.... Annyira izgulok, hogy estére hízza meg a 10-et... Ugye milyen izgi?!
(aki kiesett volna a sztoriból - úgy látszik, csak elérjük Csenge születési súlyát... :D )

Andus
: szegény te, hogy mindig melózol...

Millye: na ne viccelj, szerinted ki csinálta a pizzát?? :wink:

Utálom az összes "kimegyek a kertbe napozni és feelingelni" emberkéket!!! :evil:

ladmon

Jó reggelt!!

Julcsi: remélem ott volt a manó és jobb éjszakátok volt.

nilababa,ladmon,millye: jó ám újra itthon!! A jó kis full szaunás tetőtérben :shock:

zsancy: nagyon jók a képek!
nicko: ti is helyesek vagytok.

Esti üvöltés után Füge a vacsi után beájult, reggelig aludt, reggeli és nehezen ugyan de újra visszaaludt, viszont álmában megint köhigcsél. Remélem csak azért mert száraz a levegő,vagy valami szösz a torkára ment.

Kép
budabo

Julcsi-79 Milyen homeós bogyót szedtél eddig a cicifájásra? Én ezeket találtam még... meg kéne próbálni... PHYTOLACCA DECANDRA 9CH napi 3x5 bogyó, CALCAREA CARBONICA 9CH napi 2x5 bogyó :wink: Próbáltad már az Aloe First bőrnyugtatót? Mert az nagyon jó!!!

Zsancy jól áll a fiuk kezében a két baba. PETRA NAGYON ARANYOS :wink:

Nilabali remélem a férjednek nem esett komolyabb baja! Mit ütött be? A lábát vagy a fejét? :?

Nicko hogy fáj a derekad? Folyamatosan vagy csak időnként? szúr, hasogat? hidegre v. melegre javul? ha bejáródik jobb vagy rosszabb? Nagyon helyes Andre!

Kép

Kép

Kép
millye

Budabo na vééééégre! Újra otthon!!! Otthon édes otthon! :lol: Ne parázz biztos a meleg száraz levegő miatt köhög!

Ladmon Szuper! Ügyesek vagytok!A Pizzát ki sütötte? Csak nem Esztike(anyukája)? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

nem is tudom de annyira fel vok dulva, azt nem tudom h minek, de rendesen üvölteni tudnék meg bögni.
nálatok is köhög a baba néha? mandarin többször is egy nap. adtam már neki ilyen szirupot amit az orvos adott de nem lett jobb, ugyanolyan. na meg örörkké bukik mostanában, ilyen rossz még nem volt akkor sem amikor kisebb volt. a mit észrevettem h napközben ha több anyatejet kap akkor rosszabb. ugy el vok keseredve h el sem hiszitek, mindjárt bögök már

millye: végülis nem is a derekam hanem a forgom vagy minek mondják azt fáj. már ha csak kicsit megnyomom ezt a csontot akkor is. ha kicsit többet hajoldozok vagy csinálok némelyik mozdulatnál nem birok felállni, olyankor vmi másik pozt kell felvennem és akkor nehezen de megy
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nicko 2009.05.18 08:57-kor.

Kép
Kép
nicko

Nicko: ne bőgj! Ha sokat bukik, akkor lehet, attól köhög, hogy visszajön neki a cucc a torkában és irritálja!
Amúgy meg cuki nagyon Mandarin! Okés? :D

ladmon

Ladmon hát igen...Petrácska jó súlyba van...pedig csak a 3óránkénti szopt igényli...babatejet is csak 3*kapott. Bizzom benne nagyobb korára nem lesz ilyen húsos :lol:
Kis Nico meg háremet tart....tud válogatni a nők közt :D

Julcsi:
Annyira ügyes vagy...úgye tudod hogy nem minden anyuka csinálná ezt végig amin te végigmész.
ha fejed magad akkor is fáj a cickod?Mert esetleg cumisüvegből adhatnád neki a tejcsit,és úgy tudna gyógyulni egy kicsit a mellbimbód.De tudom ez még sem olyan mint a szoptatás.De lehet segítene.

Itteni idő!Ha ezt nyárnak lehet mondani..mint ahogy a kis kép is bizonyítja a Nicon még rajta van egy "óverál"és az alatt +egy réteg ruha....na ez lenne a nyár?Hát itt igen...ez a dán nyár :evil:
Nálunk 12fok van,este esett az eső,most kezd sütögetni a nap...örülünk ha délre elérjük a 15fokot :lol: amúgy totál be van borulva..a szél szokás szerint fúj...a fütés nálunk még mindig megy...
Millye :Köszike :D
Akartam mondani hogy kő cickóim vannak.... :) 220ml tudok fejni egy tele ciciből....ez nagyon jó mert eddig csak max 160ml-er jött le..és ezek szerint a bogyó segített még 60ml-t.Nagyon boldog vagyok mert igy újra tudok raktározni a méhütőbe :wink:
Nagy -nagy köszönet neked!!!!
Nickó:
Nagyon jó lehetett ez a program...mandarin nagyon édes.
Nagyon csinos mami vagy büszke lehet rád a párod és a kicsi fiad hogy ilyen bombázó gondoskodik róluk :) nem tudom mi bajod van a külsőddel???
Nálunk Petra csak akkor köhög mikor játszik a nyálával és félre nyel..de olyankor az ájulás kerülget.Bukni is szokott,de észre vettem csak akkor mikor többet eszik a kelleténél...vagy kapkodva eszik mert félti a hasát :lol: olyankor tuti vissza jön egy kis hányás.

zsancy

Jó reggelt!

Tegnapi negatívkodásért elnézést így utólag, ma már jobb. Nehéz volt a hétvége, de vannak ilyenek. Olvasom, hogy Andusnak is fáj, lehet, hogy bele kellene nyugodnom ebbe, de még beszélek egy szoptatási tanácsadóval, azt hiszem. Ha azt mondja, hogy jól csináljuk, és ez már így marad, akkor belenyugszom. Lassan csak gyorsul ez a Bogyó, egy hónap múlva már hozzátáplálhatok, és ha nagyon fáj, akkor majd fejek néha. Abbahagyni nyilván nem fogom a szopit, neki ez nagyon fontos, én pedig nagoyn szeretem a Fiamat és semmi áron nem fosztanám meg ettől. :) Köszönöm mindenki, Ladmon, a Te szavaidtól külön meghatódtam... :oops:
Az éjjel pedig jobb volt, köszi a Manót :), Marci egyszer evett, és kb 3x cumit igazítottam, de az nem számít felkelésnek. :)
Az is számíthatott, hogy az alvósrongyát kimostam, és két éjjel nem aludhatott vele, mostanra megszáradt, és ahhoz bújt hozzá. Tanulság, ha kimosom, aznap meg kell szárítanom valahogyan. (Vagy szereznem kell még egyet. :))

Édesek vagytok, köszönöm, reakciózni még jövök...

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok!

G.Zsuzsi :Gratulálunk Lénának a produkcióhoz, és neked, hogy ilyen ügyesen lencsevégre kaptad!

Mi is átfordulunk hasról-hátra. Így aztán mostanában csak akkor sikerül elaltatni hason, ha már nagyon fáradt, különben szépen átfordul a hátára, és úgy alszik el. De a legújabb produkciónk, hétvégén sajátította el, hogy a hátáról oldalra fordul :) Csinálja ezt más picuri is? Először megint kiflizni kezdett, aztán meg a lábaival ért hozzá a fellógatott plüssállatkákhoz, majd ezzel a mozdulattal oldalra dőlt és jót szemlélődött az ottani perspektívából, amikor megunta vissza tornázott a hátára. Amúgy az oltás utáni hosszú alvásnak meglett a böjtje. Pénteken és szombaton alig akart napközbe aludni. Most már egyre többet van ébren, és ha elunja magát bizony sokat kell szórakoztatni. Ja és tegnap sikerült elszabadulnom két órára, cukrászdába mentünk a barátnőimmel, míg apa felügyelte a törpicseket. Ez volt a harmadik elszabadulásom a szülés óta, igaz az első kettő hivatalos ügyek miatt (hat hetes kontroll, meg a keresztelő miatti találkozás a lelkésszel). Viszont cserébe apa a hétvégét nem velünk, hanem a Kinizsi 100-on tölti (ez egy 100 km-es teljesítménytúra, amit 24 óra alatt kell abszolválni). Ez azt jelenti, hogy már péntek este nem jön haza, Pesten alszik egy barátjánál, mert szombat kora reggel indulnak, és másnap reggelre érnek célba. Vasárnap persze valamikor délelőtt hazajön, na de hát utána ki is kell hogy pihenje magát. :( Azt ígérte, hogy ez lesz az utolsó Kinizsije (a harmadik). Szerintem egy kicsit eszement dolog, és marhára megterheli az ízületeket. :roll:

Julcsi: Biztos, hogy nagyon fárasztó lehet, de hidd el, ha egy kicsit pihenni tudsz rögtön jobb színbe látod majd a világot! Vannak ilyen napok mindenkinél! Kérj apától néhány szabad órát, amit a gyerkőctől távol tölthetsz, és több fokkal javul majd a hangulatod. És persze a rövid idő alatt is nagyon fog hiányozni a kisfiad :)

Crocus
Kép

Kép
crocus

Ja és apa látván hogy mennyit segít a bogyó ,teljesen belendült hogy akkor neki is fog segíteni, és végre dagadt lesz :lol:

zsancy

elmegyek megetetni a gyerecskémet és annyit írtok h az csak még :shock: :wink:

KépKép
hugic

Nicko bukásra már írtam többször, hogy én Argentum Nitricum 9 CH-t adtam neki amikor bukott. Napi 1-3x5 bogyó. A te fájdalmadra szedjél BRYONIA 9CH napi 2-4x5 bogyót.

Zsancy Ennek nagyon örülök! Látszik, hogy Petra nincs éheztetve! Nagyon jó súlyban van! Remélem a férjed is hízásnak indul! :wink:

CrocusAkkor a férjed nagyon edzett lehet, ha ilyen túrába belevág. Gondolom már régóta csinálja... már nekem is hiányzik az edzés! :?

Julcsi-79 Örülök, hogy jobban vagy! :wink: A rongyocskából tessék többet venni! :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Köszönöm Millye, ezeket nem próbáltam, hátha valamelyik segíteni fog, veszek is ma, ha nekiindulunk:)

Zsuzsi: nagoyn ügyes Lénácska, főleg, ha azt nézzük, hogy ő az egyik legfiatalabb. :) A fényképész pedig jól elkapta! :wink:
Attilának is gratula! Marci is elfordult már párszor hátról oldalra, és úgy nézelődött. De soksozr még nem történt meg. Huhh, jó kis teljesítménytúra, pedig Apa már nem 20 éves, ha jól sejtem... :wink:

Nicko: Ne aggódj, minden könyv azt írja, hogy a bukás félelmetesen nézhet ki, de többnyire teljesen ártalmatlan dolog. Persze ha aggódsz, akkor talán érdemes a kinti orvossal beszélni...

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Zsancy/Kreiszi, itt rajtam vannak az évfordulós ajándékaim:
Kép

Tegnap volt nálunk megint udvarló, hat hónapos kisfiú, imádnivaló gyerek :D és milyen ügyes! Teljesen el voltam zsibbadva, hogy két-három hónap, és mennyivel tudatosabban fog Adrim is csinálni egy csomó mindent :D közös képet sajna nem én csináltam, hanem a vendégek, úgyhogy még el kell majd kunyiznom :)

Bogi, újra otthon :D vééégre :) remélem, most nagyon jó, nyugis napod van :D

Zsuzsi, repülőzik Léna? :) az komoly! Jó nektek, majd csináljatok ám rengeteg fotót! Egyszer ült mögöttem Amsterdamba menet egy nagyon pici bébi, ő csak le- és felszállásnál sírt, egyébként szépen elvolt, de felvilágosítottak, hogy nem is azért sírt, mert félt, hanem mert a kisbabák így tudják a nyomásváltozást kiegyenlíteni. Biztos nagyon ügyes lesz Léna, összebújik anyával, és szép az élet :D
De édes lehet, ahogy gyakorolja az új tudományt :D

Jaaaaj milyen szépek a babák! Úgy szeretek ennyi képre jönni :)

Andus, nehogy eldugulj a fotókkal!!! viccelsz? Olyan jó nézegetni a szépséges gyerekeidet!

Terhesen cigizés: épp tegnap a húgommal beszélgettünk erről. Tényleg én is hallottam olyat, hogy a doki azt mondja, hogy inkább szívjon egy szálat, mint hogy idegeskedjen. Csak egyrészt az egy szál az nem fél doboz, másrészt én tizenegy év dohányzás után le tudtam tenni a cigit úgy, hogy már lassan két éve nem gyújtottam rá, és egyszer se lettem rosszul az elvonástól, szóval elég kétkedve hallgatom az ilyen sztorikat, hogy ha nem szív el valaki egy fél doboz cigit egy nap, akkor rosszul lesz. Nekem a legrosszabb mellékhatás az volt, hogy székrekedésem lett, de azt is meg lehet oldani cigi nélkül. Meg ha már valaki gyereket vállal, legyen már fontosabb a kicsi egészsége a ciginél! Meg egyáltalán mindennél. Szerintem.

Amy, a hétvégén nekem is lett új tippem a pirospopóra. Mármint Adrinak bepirosodott a nunija, azaz neki is főleg a lágyéki rész, elég csúnya lett szegénynek pénteken :( aznap grapefruit-lét ittam, meg másnap is - hiába kenegettem, egyre csúnyább lett. Vasárnap reggel gondoltam rá, hogy lehet, hogy a grapefruit kicsípte, és nem ittam - délutánra totál eltűnt a pirosság. Szóval szerintem attól csípte ki a pisije. Nem iszol/eszel citromosat/savanyú üdítőt, ilyesmit?

Julcsi, remélem, ma sokkal jobb napod van, és Marcid visszanyerte az álombaba-mivoltát!!! Cici-téma: nem csodálom, hogy néha eleged van, ha ennyire fáj, összeszorított foggal gondolom nehéz átérezni, hoyg ez milyen szép dolog is :( pont a bimbóvédőt akartam kérdezni, de látom, az se az igazi :( Nicko csinálja úgy, hogy feji, és üvegből adja, erre a verzióra gondoltál már?

Ladmon, ne utálj, fuvaroztasd magatokat apával, és gyere hozzánk napozni a kertbe. Jó, medence nincs, de kafa napozóágy, meg hemperegnivaló fű igen. 8)

és a nagy jó időben ilyen csinosan grilleztünk tegnap:
Kép

KépKép

KépKép
stelly

stelly: na most tudom milyen ékszerről beszéltetek :lol: Nagyon csini és Adri napozója is. :wink:

nicko: lehet hogy száraz a levegő -nálunk nagoyn és most hogy megjöttünk Debiből egyből krahácsol -. Nekem a dokinő azt mondta hogy lehet Fügém refluxos lesz, mert hogy a babák nagyon nagy része az. Majd elválik. Mi is bukogatunk.

Én is cigiztem sokáig, de én is azt mondom hogy ha valaki babát szeretne előtte tegye le, vagy legkésőbb amikor megtudja hogy terhes tegye le. Haragszom kicsit rá hgoy fél dobozzal szív, illetve én ennyit láttam.

Kép
budabo

Crocus: Én is én is akarok Kinizsi 100-at! Pont erre edzettünk, amikor terhes lettem, úgyhogy megint fényévekre kerültem tőle...Pedig idén indultunk volna, de valószínű 30-nál összeesnék jelenlegi kondimban... :(

Kép
cserkészkolbász

Stelly, nagyon jól nézel ám ki! Irigy-irigy!!

Kép
cserkészkolbász

:oops: köszönöm szépen :) (irul-pirul)

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!

Ladmon, Stelly: olyan édesek vagytok, hogy gondoltok rám... A tejet nem szeretem, nem is iszom... Tejtermékeket sem igazán... néha egy kis sajtot, de nagyon keveset. Inni csak mentes vizet és laktoherbet iszok, semmi mást. Mégcsak gyümölcslét sem.... Nem hiszem, hogy ezzel lenne a gond....
Azt hiszem a héten elviszem bőrgyógyászhoz... most már tényleg nem látok más lehetőséget....

Bogi: annyira sajnálom, hogy nem jött össze... Kár, hogy nem csörögtél rám a 7 végén elég sokat sétiztünk, biztos össze tudtunk volna futni csak egy pár percre is akár...

Elif: Efe baba tényleg gyönyörű!!!

Gerendai Zsu: nagyon ügyes Lénácska!!! És persze csudaszép!!!

Zsancy: Perta édes, és hatalmas!!!

Julcsi: annyira sajnálom, hogy még mindig fáj a szoptatás.... És tényleg minden elismerésem, hogy ennek ellenére is csinálod! Nagyon jó anyuka vagy!!!!!!

Stelly: nagyon szép az ékszer!!! És persze Eszti baba is.. Nagyon kis csini :D

Nálunk is volt műsor a 7végén... Persze, hogy anyós.....

Hát tnap ott ebédeltünk. Szmötyi aludt és pont ebéd előtt ébredt fel, de még tök nyűgös volt, olyankor mindig visszaalszik még. Apa leült vele, hogy elaltatja, mi meg elkezdtünk enni. Persze anyós kikapta a kezéből, hiába mondta neki Párom, hogy nem adja, fel volt háborodva, hogy mit félti tőle, felnevelt már két gyereket... Ja, csak ezt nem is ismeri... AZtán persze elkezdte hurcebázni, meg gagyogott neki minden hülyeséget, és kb 10 perc múlva ki is borult a gyerek, elkezdett ordítani... pedig ez nem szokása... Na ekkor vettem ki a kezéből... kb fél óra volt, mire megnyugodott, és visszaaludt... Eközben megkaptam, hogy mert biztos éhes, és melege van.... Mire Férjem közölte az anyjával, hogy nem, csak egyszerűen nem kellett volna felpörgetni, és hogy nem érti miért nem hallgat rá az anyja, ha mond valamit... Persze ezt nem ilyen stílusban... Olyan hihetetlen egy nőszemély.... Nem hisz el semmit, amit mondunk, azt hiszi ő ért a legjobban a gyerekhez, pedig neki csak abból áll az unokázás, hogy cipeli, és magyaráz neki, akár akarja a gyerek, akár nem... És persze a gyerek tuti, hogy éhes, vagy melege van., vagy fázik, de úgy, ahogy van biztos nem jó neki, valamit tuti, hogy szarul csinálok.... De, ha mondunk neki valamit azt meg sem hallja.... Elég kibírhatatlanul viselkedik...

Na bocsi, csak az kijött...

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Hehehe, a baba Adri, Stelly Eszter, enyimé Eszti baba! :D

Van ám még ötletem: a tojásfehérje.... (a tejfehérje mellett ezt olvastam még popsipirosítónak. Több ötletem ígérem, nem lesz...)

Többet később, mert engem megfenyegetett az éhhalál!

ladmon

Julcsi - említetted h tartasz pár nap szütyit és fejed és üvegből eteted Marcit, megtetted? sztem sokat segítene és mellette moncsizhatnál kicsit a teraszon + amit Millye javasolt: aloe first - imádom, egy csomó mindenre jó! Elismerésem a kitartásodért, de ha nem muszáj akkor lécci ne szenvedj!!! ok? és elnézést meg ne kérj, nincs miért, hiszen ezért vagyunk itt egymásnak, ugyeugyeugye???? :)

nicko- stop! bőgni tilos! én ezen már túl vagyok! tudod, Marcikám iszonyat bukós, a múltkor még fogyott is, 1 nap alatt 100 grammot. így gyorsan lelovagoltam a dokinénihez. aszonta, aki ilyen csini és erős és jókedvű kisbaba annak semmi baja, a babák 30%-a refluxos, amit kinőnek. szal nyugi! persze rossz látni h bukik, de szemmel láthatóan nem zavarja, mert képes rögtön a bukás után egy óriásit vigyorogni (JAJA, ez fontos: akár egy mosolytól is megrándulhat a pocójuk és már jön is vissza a kaja!!! :shock: ) a dokinéni lánya is dokinéni és képzeld egy napon született az ő fia Marcimmal és azt mondta (ő is ott volt), h abszolult ne aggódjak, tuti semmi baj, erős, kedves és kiegyensúlyozott baba, menjek csak haza és szoptassam továbbra is és csak ugyanígy törődjek vele, mert látszik h boldog. hát ettől annyira megnyugodtam, h jól bevásároltam a városba és haza is mentem :lol: azóta csak magamban sóhajtozom és törölgetek :wink:

ladmon - rám gondoltál az útálkozással? :wink: jajjj, jelentem most a hűvös teraszon ülök, csak azért nem a napozóágyban, mert a lapitopim képernyőjét nem látom a napon :lol:

én meg azokat útálom, akik a medence mellett pistulnak :wink: az Andik azok egyébként! hiába a könyvelőknek jól megy, medi meg minden egyéb nyalánkság :lol: ha lenne medencém legalább tudnám hova ment el 46 köbméter víz :shock: így csak siránkozom h a csatornába, elfolyt oszt ez van, leht fizetni :(

Bogi - welcome back :lol: ide egy hétre??? nem lehetne h előtte kapj egy kis szünetet? :lol:

crocus - cuki, meg két óra szabadidő??? hjajj, irigy a köbön! :lol:

Stelly - csinik vagytok :)

no... el kell kullognom, de nem a napocskára :( hanem dolgozni.... buta buta számlák, miért van belőletek ennyi??? :shock:

KépKép
hugic

Julcsi: Napersze, megható... szerintem viszont csak megtetszett a dupla virágcsokor ötlete! :D

Stelly: Kafa napozóágy, mi? Meg hemperegnivaló fű, mi? Meg ékszer a férjedtől, mi?
Mostmáraztán!!! :)

Erika, Crocus: Mivaaannn? 100 km és az gyalog? Ölég durván hangzik!:shock:

Amy: az anyós az életünkben csak az izgalmak fokozására való! Legalább a közelben lakik? Vagy csak hétvégén futtok össze?
Én azt utálom, hogy meg akarják magyarázni, miért sír. Nem értem, miért nem lehet elhinni, hogy én tudom, miért sír és pont. Ááá....
Ezért van két füled: az egyiken be, a másikon ki....

ladmon

Hugic: jaja többek közt, de úgy látom, szépen mindenki magára ismer... Az Andik meg medence mellett? Mindkettő???
Mondjuk nem tudom, mit akarok napsütésbe menni, reggel frankón nem jött fel a seggemre a rövidgatyám! :lol:
Amúgy mi a tökömet dolgozol? Én még mindig nem tudom!

ladmon

jajjajj még ezt el kell mesélnem! Kisfiam megtalálta a hüvyelkujját: Kép

KépKép
hugic

hát most éppen semmit, mert fényképezek, meg szaladgálok :lol: meg netezek :)

szal egy utazási irodában dolgoztam a Marcim megszületése előtt, utazásszervező vagyok / voltam. most ugyanennek a cégnek a pénzügyeit intézem itthonról.

Andi - medence téma: most olvasgattam a fórum elejét, mikor Andusunk arról "panaszolt", h az egész családja a medibe flessel, ő meg nem mer bemenni Zétike miatt, ebből gondolom, h ott is fellelhető egy szupi kis medi (meg egyébként beszéltünk is már róla Skype-on, csak Te oda nem jössz vmiért Ladmon!!! :() a kaandi medijét meg már láttuk is, egy fotón elrejtve (asszem Ladmon Te még vissza is kérdeztél, h: "tejóégazottegymedence??? :lol: )

KépKép
hugic

amy: na látom az anyós nálatok is hasonlóan kis oktondi tud lenni. Az enyém legalább nem veszi a kezébe. De nálunk is hasonló szitu ebéd előtt és fürcsi után pihizik egy 30 percecskét és ilyenkor van hogy simikézni, ringatni kell. Szerinte ez baromság és nem kéne elkényeztetni. Gondolom ha rajta múlna kapna egy felest. Na ez durva volt de ez van. Nem egyedül sétáltam ezért nem akartam csörögni és reménykedtem egy vélelteln taliban. DE július végén újra megyünk. :wink:

hugic: jó kép :wink: Nem hozzánk jön :D hozzánk lassan 4 éve nem teszi be a lábát. szóval Pestre jön pihizni és közben akar talizni az csak egy rövid tali lesz.

stelly: én is irigykedem ám az alakodra nagyon csini vagy! Jó sok csini vékony mami van itt. Nicko és Zsancy is jólnéznek ki. Meg persze a többiek de más most nem rakott képet magáról.

Kép
budabo

:oops: nem tudom hova legyek itt lányos zavaromban :)

De aranyos Marci :) érdekes, úgy tűnik, Adri az egyetlen, aki a jobb kezén találta be az ujjszopit :) lehet, hogy balkezes lesz? Eddig nem vettem észre, melyik kezével nyúlkál ügyesebben.

Ja, Zsancy, asszem, te írtad, hogy nem rajongsz a telefondiagnosztikáért - na engem se hagyott teljesen nyugodni a szem-dolog, beszéltem megint a gyerekorvossal, és azt mondta, hogy a cseppentős vizsgálatot ő se szeretné, ha megcsináltatnám Adrin, csak van egy géppel történő vizsgálat is, de azt ezek szetrint csak hat hós kortól lehet csinálni. Így végül ő is azt mondta, hogy akkor vigyem szemészhez hat hósan, mert azért ő se látta vészesnek a helyzetet. Szóval így most megnyugodtam, és hat hósan izgulok ezen legközelebb :)

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok,

na túléltük mi is a magányos hétvégénket, és jelentem nagyon jól elvoltunk bébuckával. :lol: Egy csomót sétáltunk, még plázázni is voltunk kenguruban, egész jól elvolt. Vettem egy tök jó könyvet, az a címe, hogy Anya, taníts engem. Nagyon jó ötletek vannak benne, hogy miket lehet játszani az adott korú gyerekekkel.

Ha valakit érdekel, akkor a közösbe beszkennelem a releváns oldalakat.

Nálunk is volt anyós-após vizit vasárnap, biztos aggódtak, hogy nem boldogulok egyedül Marcikával :D De nagyon édes volt a manó, 2 órán keresztül vigyorgott, meg dumált, nagyon jó fej volt. Nekem egyébként az a kedvencem, amikor kaja után, ha épp nyüglődik a törpi, mert mondjuk már nem akar háton lenni, akkor mindig az a megjegyzés, hogy biztos nem adok neki enni :? Látszik is, hogy olyan kis alultáplált szegényem :lol:

Na jó, azért Botival, vagy Petrababával nem vesszük fel a versenyt. :D

Stelly: nagyon helyesek vagytok Adribabával, és jól állnak az új ékszerek!!

Hugic: te kérdezted, hogy Apa tanár-e, hát igen, biológia-kémia szakos, a gyerekek kedvence :D Egyébként nekem is tanári végzettségem van, német szakos, de én nem tanítok ...
Ügyes Marcika, hogy így megtalálta az ujját, nálunk azóta a cumi szinte teljesen elment nyugdíjba :lol:

Julcsi: pedig épp gondoltam rád, hogy vajon mostanában meddig tart a szopi nálatok, mert mi Marcikánk mostanában sokszor 10 perc alatt letudja a dolgot, aztán vígan vigyorog tovább. Kitartás drága!!!

Andus: nagyon édes Zéti, mennyit változott, mióta nem láttuk!! Igazi nagyfiú már ő is. És tessék gyakrabban képet hozni róla!! Remélem jól bírta az oltást.

Zsuzsi: Léna milyen ügyi, nálunk még mindig semmi fordulás nem volt, kis lusta az én Marcikám.

Zsufi

KépKép
zsufi74

Ladmon, engem most ne irigyelj a medence miatt, mert kong az ürességtől. Valahol folyik, és meg kell csináltatni, szóval még egy kis idő, mire ott uszikázni lehet.
De tök jóóó lesz, mert van napelemünk, és nyáron iszonyú sok forró vizet termel, és a felesleg megy a medibe, úgyhogy tavaly nyáron is a 32 fokos vízben fürcsiztünk, marha jó volt, legalább nem lesz lila a gyerek szája a fázástól :lol:
És nyáron mikor 40 fok van, érdekes módon annyi de annyi barátunk lesz hirtelen.... csak úgy jönnek látogatni..... sokszor 5-6 gyerek nyüzsög nálunk.. persze, hogy nem a hogylétünk miatt aggódnak, csak jönnek pancsizni :lol: :lol:
Mondjuk idén ezt kicsit meg fogom vétózni, Zétike mellett nem hiszem, hogy lesz kedvem minden nap a halom palacsintákat meg gofrikat sütögetni.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Tényleg Hugic... panaszkodtál a vízre... Tudom, hogy nem kevés pénz napelemet csináltatni, de egy pár év alatt behozza az árát.
Mi március vége óta nem fűtünk, mert elég napsütés van, és annyi melegvizet csinált a napelem, hogy a meleg víz mellett a fűtéshez is jó volt. Olyan forró víz jön a csapból, hogy nem tudja az ember alátenni a kezét, a mosogatógép is arról megy, a mosógép is rá van kötve, szóval egy kanyi áramot nem fogyaszt a villanyboyler egész nyáron, szóval szerintem nagyon szupi dolog.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Stelly:
Nagyon nagyon szép az ékszerek....apa kitett magáért rendesen...piros pont neki :wink:
Adri baba tünemény...annyira helyes...nagyon szépen tartja magát...na és a kis ruci...nagyon dögös benne.Ja és az anyukája is nagyon csini!
Szem:Akkor oké..én azt hittem csak az a vizsgálat van a cseppentős...de a géppel való vizsgálat az mégis csak jobb..meg gondolom ott számít hogy tudjon ülni is egy kicsit..de úgyse lesz semmi gond...

Irigykedem hogy otthon kert, medence, jó idő meg még sorolhatnám miket irtok,nekem itt megszakad a szívem.ha nagyon melegetek van gondoljatok ránk hogy mi itt majd megfagyunk
:lol: .Voltunk kint sétálni...pulcsi gatya a gyereken és bunda zsák..igaz nem a legvastagabb de elkelt...most kezdek örülni kisütött a nap..talán már egy pulcsi is elég nekem+gatya...lassan elérjük a 17fokot :lol:
Hugic:Marci nagyon édes!

Én előre félek a haza meneteltöl...Petra 5hónapos lesz mire haza megyünk..apa és én vagyunk vele a legtöbbet.Én dajkálom én szeretgetem..nem tudom hogy fogom viselni ha kikel adnom a kezemböl és nyuzzni fogják...szerintem tuti lesz veszekedés...főleg hogy én nem tudom szó nélkül elviselni ha valami nem tetszik...és persze az okoskodás az ami főképp felnyomja a pumpámat.
Képzeljétek Petra úgye egy kicsit szürcsögöt..ezt el is meséltem anyósnak..nem gondoltam hogy majd mond rá valamit.erre....azt mondja rakjak a gyerek szobájába olyan mentolos gyertyával melegítős illóolajat...néztem kiakadt szemekkel had mondja gondoltam...fújta fújta...ráhagytam...de nem tudtam hagyni..úgye másnap dokihoz mentünk..én mondom rákérdezek erre...(mert úgye a végén úgy jött ki a dolog hogy én semmiféle régi praktikát nem probálok ki ami segít és hogy ő tudja mert 3gyerek stb...)
Dokinak felvázoltam az ötletemet a illóolajal szemben...hát..én azt hittem padlót fog..kérdezte honnan szedtem ezt a baromságott..persze nem mondtam el...ciki lett volna,aztán ő is felvázolta miért nem szabad használni...na innentöl kezdve még jobban megfogadtam hogy semmilyen tanácsát nem fogadom meg.Persze apa elején mondta hogy anyos majd segít...azt amikor a doki épp az elenkezőjét mondja már nem jön avval hogy halgassak az anyósra.Inkább azt mondja te tudod te vagy az anya..vagy ha már tényleg nagy baj lenne(de eddig nem volt)akkor meg a dokihoz fordulunk..
Na de nem foglalom a helyet
:lol:
megyek ebédet gyártani ,lánykám kifeküdt :P
Andus70:
Szép.....melegvÍzbe pancsolunk...IRIGYKEDEK NAGYON!!!!!...(toporgos szmájli)

zsancy

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?