[quote]S írta:zerintem krumpli-sütőtök kombinációt fogunk futni.
Manna! Egyenként próbálgasd, mert ha az egyik nem ízlik, vagy allergiás rá, vagy szorulást/hasmenést okoz, nem fogod tudni, melyik a bűnös.
Drukk indul szerda délutánig!
Kubu! Köszi!
Szerintem jobb gyümivel kezdeni, mert:
1. könnyebben emészthető
2. általában nagyobb a tetszési indexe, mert édesebb
3. mert kisebb a tápértéke, ergo nem telíto el a bébit, és továbbra is kéri a cicit, nem akar idő előtt elválasztódni
Üveges kontra friss:
Hazai idénygyümölcsből preferálom a frisset, ha megbízható helyről van, biót, ha vegyszerigényesebb termesztésűről van szó, és üvegeset, ha kényszeréresztett, kezelt egzotikum. ...na meg ha séta, vagy utazás.
Erika! Záros határidőn belül visszakérném a pénzemet, eljöhet a cuccáért, ha nem, negatív minősítés egy részletes leírással, hogy miért, és még a vaterának is írnék, hogy tisztességtelen és átverős a partner!!!
Musi! 90 napos? ...majd ha hazajöttetek!

Jó pihenést!
Aida! Nem anyós-nyaralásra gondoltam!
Márti! Köszi gratulát!
Újabb séta/átvészelési ötlet kánikulára:
Westend tetőkert!
Mindig van árnyékban lévő szabad pad - délután alig vannak fenn, gyönyörűen van parkosítva, tiszta, kultúrált, vannak kirakva asztalok és székek piknikelni, nagyobb lurkónak mini játszótér...2 szopiszoba ill tápoltató (mikró, légkondis, foteles-pelenkázós-kézmosós-pisilős és kifogástalanul patyolat azanyos nénivel). És ha nyonyó a kölök, egy kiadós céundázás tuti leköti!
TALIHELYNEK javaslom!!! (Ja, és mertróközeli belváros.)