gabi1!
Ezek szerint eddig jól érzi magát Norbi?
breki76!
"Cukik a fotók, nagyon Édes a Kisfiad, de látom tényleg jó eljátszotok Vele"
Megnyugtatlak, nálatok is lesz olyan helyzet, amikor vagy az lesz, hogy méggyorsancsinálokegyképetrólamielőttabbahagyja (akár sírásnál is!

) vagy pedig nézdmilyenviccesígy és már kattan is a gép.
tímea83!
"Most is szóba került h ezoterikus,erről annyit h a suliban is elmesélte h ő tud fotoszintetizálni!"
Nálunk erre azt szokták mondani, hogy a SAJÁT számlájára mindenki olyan hülye, amilyen akar...
boo!
"Igazából oda akanék kilyukadni, hogy vajon van e bizonyos mód átcsúszni a rés a pajzson effektussal némi vmi fejében, tehát, hogy ez az önkormányzatban ülő maca hozzállásán múlik, vagy mindeképpen megtesznek a papírok egy olyan bürokratikus kört, ahol kibukik, hogy a válás még csak X ideje hatályos"
Hááát lehet, hogy macája válogatja (esetleg egy kis Deákos ráhatásra...

) Passz.
"Egyébként azon hatódtam meg a legjobban, hogy azt mondta, hogy ha lenne pénze, akkor már juszt is most megszervezné az egészet, mert neki nem hogy nem okozna problémát, hogy pocakosan megyek hozzá feleségül, hanem kifejezetten boldogság tölti el, hogy már "hárman" lennénk ott, és tudja, hogy vele van a kisfia is"
Jól emlékszem, hogy tegnapelőtt még érzéketlen tuskó volt...?

Döntsétek el, hogy kit, mi zavar jobban: a "kényszer" illetve a kapkodás vagy a névmizéria. Ha mégsem esküsztök, akkor nem ér később a fejéhez vágni ezt (sem!), te forróvérű menyecske, te...
"Az előtej csak a jéghegy csúcsa, ha nem akarsz más tüneteket, akkor jó lenne, ha lefeküdnél és felcsapnád a csülkeidet egy karmester pálcával a kezedben, és a legnagyobb erőkifejtés az irányító tevékenység lenne részedről!!! Irgum-burgum!"

Bemásoljam egy-két korábbi hozzászólásodat illetve a neked szánt intelmeket úgy 3-4 hónapról korábbról...?
csibe83!
Ajtó-ablak csere azért már más.
Az nem baj, hogy folyik a tej, csak arra vigyázz, hogy ne legyen lépten-nyomon látványos.
szonibaba!
Akkor előre az izzóért!
"UH. "Kinek a kezében mit mutat?" Hogy mennyire igazad van. Nagyon emlékszem arra az esetre, amit nem is tudom hány éve mutattak, hogy szegény kisgyerek nulla karral jött a világra. Na azt, hogy a pi...ba nem vették észre, amikor az én dokim még azt is megnézte, hogy nincs-e nyúlszája a gyereknek? "
Erre szokta azt mondani ancsurti, hogy kinek, mit dob a gép...
Kár, hogy nem sikerül a szigorlatod. 2 hét múlva más lesz, hidd el! (Legalábbis ami a közérzeted illeti: még jobban fogod rühellni

) Fuss neki, menni fog (mi elintézzük)!
lorca!
"Húszezres. Fuj de utálom az ilyent. "
Nekem nincs vele bajom. Csak ritkán kerül a kezembe.
Nálunk én vagyok az, aki az óóóóóóóóóriás rudit szereti, de bevallom azt még nem néztem meg, hogy hogyan viszonyul a kicsihez.

(Általában nem én veszem)
Késés: előferdülhet, de ma már azért nem nehéz telefonálni.
"Semmilyen szagzáró nem tud megbírkózni sztem egy több napos tápszeres vagy vegyes étrendű kakás pelusadaggal. Ráadásul a fedele könnyen becsípi az ujjat. ... Egy nagyobb adag mellett a pelenka külső része is kakás lehet, azt meg nemigen tudod úgy belevarázsolni a szagzárósba, hogy valamit össze ne kenj vele. Ráadásul iszony sok műanyagot használ fel egy ilyen, az én mgé csak nem is túl környezetbarát lelkem tiltakozik egy kicsit.
Meg előbb-utóbb csak ki kell venni őket."
1. Simán veszi az akadályt, megbirkózik a szagokkal.
2. Nem csípi be könnyen az ujjadat. De ha mégis, akkor csak max. kétszer fordul elő, utána már becsukott szemmel is megy akár.
3. Nem kensz vele össze semmit, de ha esetleg mégis, akkor is könnyen letörölhető törlőkendővel. Amit amúgy is nagy tételben használsz extra adag kakinál.
4. Nem vagyok benne biztos, hogy ha minden egyes pelust külön nejlonzacsiba teszel, akkor nem több műanyagot használsz fel, mint így. (Egy fullra tömött kukában kb. 1-másfél méter zacsi fér el és rennnnnnnnnngeteg pelus)
5. Könnyen, tisztán üríthető. Max. addig érzed a szagokat, amíg csomót kötsz a zacsi végére. De ezt már rég megszokja az ember eddigre.
f.nikici!
"rögtön megműtötték születése után, hiszen fel sem sírt, ez élettel összeegyeztethetetlen probléma, és ha időben észreveszik, megszakítják a terhességet. Szerencsére a műtét jól sikerült, igaz visszajárnak vele, és folyamatosan szondával tágítják a kis nyelőcsövét."
Ez érdekes. Élettel nem összeegyeztethető és mégis jól sikerült műtét lett a vége.

Gyanítom, hogy nem ez volt az első eset illetve később is kezelést igényel illetve mit tudom én, hogy mennyi a sikeres műtét valószínűsége, de akkor ezek szerint valamennyi esély mégiscsak van... (Most nem hoznék fel olyan példákat, amikor a rendellenességek TÉNYLEG összeegyeztethetlenek az élettel)
niki72!
Ne dumálj be magadnak zőccségeket!

Rania jól van Apával és anyósoddal, "nem hiányzol" neki, hidd el!

Úgyhogy, tessék szépen megnyugodni és a tesóval foglalkozni.
Nem mehetsz 2 ágyas szobába? Úgy biztos jobban telne az idő - feltéve, hogy normális fazont fogsz ki.
Nem vizsgázhatsz a kórházban valamilyen bizottság előtt?
"Bond, ahogy az irasaidon elkepzeltem a szemelyisegedet, nehez elhinni, hogy majdnem megitattad az egereket a Flashdance-tol..."
Nem hiába, terhes vagyok, tehát hormonálisan zakkant.
tabati!
A meleg víz hatására elmúlik a jóslófájás - vagy nem.
A kajánál valószínűleg jobban kell majd figyelned, de egyáltalán nem biztos, hogy gond lesz bármivel is. Ami neked nem , az a babának sem az. Ami viszont jó, az nem feltétlenül jó neki is. Úgyhogy -szerintem-, inkább arra figyelj, hogy a baba mire, hogyan reagál. (Volt aki nagy nehezen jött rá, hogy akkor pirosodik ki a baba popsoja, ha ő őszibarackot eszik.

)
Nekünk szagzárós a pelusos vödrünk, Angelcare Captiva. (Szerettem volna ilyet, de sajnáltam rá a pénzt. Aztán ajándékba adták a szinte Angelcare-es légzséfigyelő mellé és tökre megörültem neki

)
Nekünk bejött. Tényleg nem érezni a bukét, pedig néha elég rendesen bírnak szaglani. Könnyen, higiénikusan lehet üríteni. Jó sok cucc belefér, néha szinte elig bírjuk megemelni.

Attól füg, hogy Manó mennyire termelékeny, hetente vagy kéthetente ürítjük és egyáltalán nem gusztusalan manőver.
Táncos képet kérünk, mihelyst lehet, hátha mi is kedvet kapunk hozzá!
Lábfeldobás:

Ilyen képet is kérünk.
Én soha nem sterilizáltam semmit, max. kifőztem, de ezt már írtam korábban. Viszont akármilyen ruhát vagy játékot kap Manó mindig az az első, hogy irány a mosógép vagy pedig addig nem játszik vele, amíg én el nem suvickolom (de azt sem viszem túlzásba)
Orrszívót mi is használtunk egy darabig, aztán áttértünk arra, hgoy fürdés közben tök jól fellazul a nóziban a cucc és nemes egyszerűséggel "kimasszírozzuk" belőle. (Ha esetleg jártok később babauszira, akkor ez pláne nem fog gondot okozni

)
Először szülőknél általában 5 perces fájásnál szokták javasolni az indulást, a rutinosabbalnál pedig inkább már 10 perceseknél. Amikor mindenképpen húzás befelé, az az, amikor elfolyik a magzatvíz.
nyuszi81!
Nem tudom, hogy mit érzel, de terhes vagy. És ebben az állapotban a nemnormális is normális.
agi125r!
Tök jó, hogy bejött a szülőszoba látogatás!

Most már csak be kell költöznöd.
Jó eredményeknek hurrá és azért az autócseréhez is megy még a drukk!
marietta1982!
Elhiszem, hogy megijedtél, de nyugodj meg! Ettől még bőőőőőőven rendben lehet/van minden.
232. oldal vége, később folyt.köv.