37 hetes baba, ez borzalom, már majdnem..ez felfoghatatlan..
Teljesen természetes a kívánságod, hogy mielőbb teherbe ess és lehessen babátok.Szerintem szinte mindannyian átéltük ezt, hogy a felfoghatatlan fájdalom mellett, szükség volt a reményre, hogy egyszer vmikor lehet még.
Pontosítok néhány dolgot, amit írtam és lehet félreérthető volt.
A kórházban a szülés után MINDEN orvos és szülésznő kötelező várakozási időnek a fél évet mondta.Azt mondták ezután lehet próbálkozni ,ha akarjuk ,de hatalmasak a kockázatok.Ha megvárjuk az egy teljes évet, akkor folyamatosan csökken egy esetleges második koraszülés esélye.
Természetesen Neked és Bobokának nem volt koraszülés(illetve Bobokánál művi), ezért lehet "elegendő" a fél év..De azért azt hiszem az orvosok többsége nem újong, ha a kismamája másfél éven belül két császáron esik át...
Én őszintén megmondom, hogy megbékéltem mostanra a várakozással,volt idő , hogy harcoltam ellene, de mostmár nem baj, a lelkemnek ez kellett..néhány hónapja még "pótlék" lett volna a következő baba, bármilyen csúnyán is hangzik, én így érzem..egy kisfiút akkor még elfogadni nem tudtam volna könnyen,most vágyom egy" mini férjecskére"..
Most jöhet önmagáért, bármikor is lesz ez..
És abbéli reményemet és vágyamat sem adtam fel, hogy természetes úton szülök legközelebb..és minél tovább várok, úgy nő az esélye..
Szóval ezeket mondta az orvosom, csak idő kellett, hogy megértsem, de mostmár rendben vagyok.
Az alsó vonalzóm visszaszámláló addig a napig, amikor először megpróbálhatjuk...
Írjál nekünk bármit, bármikor!