A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Na megyek ágyat húzni, mert Geggentyű átpisilte a lepedőt.

Vindo! Nem lehetne azt a falat később felhúzni, hogy el tudjatok jönni? :roll:

Na tényleg :arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Viranka biztos jó lesz tesódnak az aventes kiemelő. Nekem is kellett pár hétig használni de aztán edződött a mellbimbó és nem kellett.

Kaqk sajnálom Emmát :( Fél azóta a kutyától?

Heni a kép a sütiről:
Kép

Mesi :lol: :lol: :lol: :lol: kora reggel jót nevettem :lol: :lol: :lol: :lol:

Vindo gyere már :roll:
vagy inkább majd hozzánk júliusban?

Panndi ügyi vagy a kilókkal :D

Tegnap du cica azt szerette volna ha az apja mesét olvas neki, Ő meg aludt.
Gréti nem adta fel hátha és odahordott pár könyvet
Kép

Kép

ezeket meg még Virankáéknál csináltam:
Kép Kép Kép

csak ennyit aztán hagytam Robit érvényesülni :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi nagyon jó ez a kép :lol: :lol:
igazi CSAJ a lányod, csupa nagybetűvel :lol: :lol:

Maggie gyerekek, férj + a suli, ügyi vagy
A vizsga meg tuti sikerült :D

Cica ma bújós napot tart a tegnapi extra pörgős után. Most mászott le az ölemből de csak azért, hogy kimenjen a konyhába a poharáért. Már jön is vissza.
Tegnap du a játszón kétszer is ki kellett venni a gyerekek köréből mert bevadult :( . A 2. után mintha megértette volna, hogy mi a kérésünk és nem lökdösődött olyan vadul (már vissza is jött az ölembe) remélem, hogy alakulni fog a viselkedése :roll:

:arrow: vasalni

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt :D !

Borzasztóan indult a nap, 5.20-kor keltem, és velem egy időben Panka is felébredt :evil: . Este alig tudtam letenni 9-kor...itthon van apa, szerintem azért borult fel teljesen :? .

Vindo, ne máááááá :? , majd szuggerálunk, hogy ne szombaton falazzatok :wink: .

Viranka, látom, élvezed a babázást :wink: . Hugi hogy van? Milyen az élet a picúrral?

Mesi, :lol: :lol: :lol: , és ezek a beszélgetések egyre jobbak lesznek :D . Köszöni Panka, Zsozsi is nagyon ügyes a bilibe pisiléssel :D . Ugyanilyen Bobby Shoes szandink volt, csak sajna már kinőttük. Úgy szerettem. Primadonna :lol: :lol: !
Csak lesz alja annak a medencének :roll: ...Itt dögmeleg volt délután, úgyhogy gondolkodás nélkül felfújtam 8) .
:arrow: megmutatom :D .

L.Móni, nagyon guszta :D , nem is ronda :wink: . Hülye vagyok, hogy nem írtam le a receptet, mert én is rájártam, és a gyerekek is, de remélem szombaton megkapom :D .
Miket nem bír ki apátok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Kakaósok:
Kép
Kép
dettyk

Dettyk a recept:
Hozzávalók:

Tészta: 50 dkg liszt, 2 db tojás, pici só, 3 deci tejben futtatott 5 deka élesztő

Krém: 25 dkg ráma, 25 dkg porcukor

kakaópor, cukor, 3 deci tej, 3 cs van. cuk

A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, megkelesztjuk. Ha megkelt újra összegyúrjuk és kelesztjük. Míg kel a tészta a a margarint kikeverjük a porcukorral. A tésztát 2 felé osztjuk kinyújtjuk, a krémet szétkenjük rajta. Jó sok cukorral összekevert kakaóport szórunk rá (jó az instant kakaó is) feltekerjük. Kb 1 cm-es csíkokra vágjuk és a kikent tepsibe szorosan egymás mellé tesszük. 200 fokos sütőben kb 20-25 percig sütjük, kivesszük és meglocsoljuk a 3 deci vaniliacukros tejjel. Még visszatesszük kb 5 percre sütni.

Sajnálom a reggelt :(
Jó hosszú napotok lesz :?
Kakaózó tesók :lol: :lol:
Bence tiszta te a képen

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt.

MOst nem tudok blogolni, egyszerre ébredtünk.

Igyekszek azért majd jönni.

Primadonna :D

R. nem ébredt éjszaka 8) 8) 8) 8)

Jók legyetek, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Nem megyünk ma sehova... Ringató lett volna, de úgy fáj a torkom, a közérzetem se jó. Így az esti torna is ugrott... :(

Szeli nem engedte az előbb, hogy feladjam rá a szandiját, ő akarta egyedül. Persze nem sikerült... :lol:
Bili: Szeli meg maga akarja kiönteni a wc-be a pisit, én meg majd szívbajt kapok, hogy kiönti a földre vagy a szőnyegre... :roll: :lol:
Tegnap Zsolti tüsszentett, erre Szeli megpróbálta kimondani, hogy egészségedre. :lol: Nagyon aranyos volt! :D Persze csak valami hasonlót mondott, így hozzátette inkább, hogy „hapci”. :)

Zsozsi édes csípőre tett kézzel! :D

LMóni! :lol: Ronda és finom! :lol:
Én még nem szántam rá magam a kakaós csigára, de majd szeretnék sütni.

Ráadásul már visszajött 2 kiló, folytatnom kéne a fogyit, hogy lefele menjen még... :? Ráadásul sokszor csak azért vacsizom, mert jól esik, de csak a szemem kívánja, nem is vagyok olyan éhes... :evil: Szerintem 1-2x simán ki is hagyhatnám...

Gréti, hogy odahordta a könyveket! :lol: Aranyos! Kis csini!
Jók a minitalis képek! :)
Szerintem meg fogja érteni, hogy nem szabad durváskodni, csak sok türelem kell hozzá, és idő! +++++

ezt most elküldöm, mert ideért...

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Képek, vagyis a gyerekek tündériek :)

Hááát, Zsófit teljesen hidegen hagyja a bili és WC kérdés :lol: Pisil, kakil amikor úgy gondolja :D

Nekünk tök jó éjszakánk volt, Este 11-kor megetettem Fruzsit, háromkor felébredt, kis simire visszaaludt, és hatkor kelt enni 8)

Zsófi meg nem ébred éjszaka, mióta hazajöttünk a kórházból :wink:

Hozta pár fotót :)

Ja, és tegnap a csupa rózsaszínbe öltöztetett Fruzsira ketten is megkérdezték, hogy ugye kisfiú :roll:

Kép

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Mi túlvagyunk egy látogatós hv. A volt kolléganőim voltak itt, meg anyuék is. Meg sem álltam egész hv. Mindig mondják hogy jönnak segiteni, de ez nem segitség nekem, mert csak szolgálgathatok körbe mindenkit, jó hogy a gyerekekkel vannak. De hát ez igy van rendjén.

Nagyon sz@r éjszakán vagyunk túl, álom baba, rémálom éjszaka, főleg akkor fáj a pocója. Egyre jobban fáj neki :evil: ez szörnyű, hogy mind a két gyerekem hasfájós :evil: :evil: :evil:
Azért Áron jobban tűri mint Péter annó.

Ja és hab a tortán, bedurrant a másik cicim :evil:

Na de nem panaszkodom!

Szupi volt a hv:-) azért jól esett egy kicsit pletyizni a csajokkal, szegények teljesen lefáradtak a babáktól. Milyen érdekes ez egyébként :idea: mert ők csak jáccottak velük, mig mi mindent csinálunk melletük :roll:

REgi ne aggódt a kalcium bevitel miatt, bejut az Szeli szervezetébe! és ha szereti a tejszeletet, had egye! abban is van bőven kalcium. P. meg nem nagyon szereti a zöltségeket, csak a répát a levesben, hús sem kell neki nagyon. Majd megszereti! Még csak most izlelgetnek!
Jut eszembe, hogy a keresztfiam mindig ivójoghurtot ivott, az volt neki betöltve az üvegbe. P. azt egyáltalán nem issza meg. Ő csak kókót ( Kakaót) iszik.

Móni jaj de fini lehet! na majd megpróbálkozom vele. NEm nagyon csorog ki belőle a kakaó? Mert ezekkel az szokott a gond lenni.

Mesi:-) primadonna, bili:-) egyébként a Tulli elküldi az ülőkerészt? vagy most ez hogy működik???

Csajok egyébként van még rajtunk kivül más gyerek is aki nagyon szeret mesét nézni?????

Heni
KépKép
heni81

Fogyi folyt: Tulajdonképpen ugyanúgy eszem, csak néha becsúszik olyan, aminek nem kéne... egyik nap is vacsorára kürtös kalácsot ettem... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Zsófi és Fruzsi tündériek! :)

Heni! :(
Tejszeletet csak azért adok ritkábban, mert a joghurtot is szívesen eszi, tejszeletet maximum helyette adnám, annak meg nem sok értelme van, inkább a joghurtot egye.
Szóval szerintetek nem kell sehogy pótolni???

Kép

Kép
regcsiken14

Szeli annyira jól érezte magát Anyunál! Beültek a Rétesfesztiválon kétféle kisvonatba! Egy ottani szomszéd kislány nagyon szereti Szelit, vele ültek be, Szeli egyedül félt volna. Megmutatom:

Kép

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

REgi és ha kapna ezt is azt is? délelőtt délután???

szupik a képek!

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Elküldtem a névsort, ettem kicsikét a tegnapi maradék slambucból, ami apa szerint nem lett jó. Hááát, én kétszer melegítettem belőle. :oops: :oops: (Mondjuk nem óriási adagokat. )

Jaj, Vindo, azóta is azon gondolkodom, hogyan oldjuk meg. Én vezetnék szívesen, csak azt nem hiszem, hogy B. bírná a hosszú utat így. Már a vonaton is töröm a fejem. Igaz, ahhoz meg korán kell kelni. Majd próbálok a nagyfőnökkel is beszélni, bár ez majdnem biztosan neg.

Viranka, úgy irigyellek. Olyan édes kis pihepuhák tudnak lenni. Álmos egyébként nagyon szépségesre sikeredett. Ismét gratulálok!!!! Én egyszer előztem, valami borzasztó módon, legalábbis Albert fogta a fejét miatta, de sehol senki alapon, nekilódultam. Tudósíts majd még Báló bőréről. Gondoltam rá sokat!

Emese! pisi :lol: :lol: :lol: Édes egy balerinás van ám! Nem is hinném, hogy csak ilyen idős. Megáll az eszem! És az a rengeteg haja... Tisztára királylány. csúszda: :cry: A 4 bizony megállja a helyét. Már éppen kezdtem volna besokallni, mert mindenki éli az életét, ami nagyon fontos, én meg igazodjak mindenkihez, csak azt nem vették észre, hogy lenne itt némi feladatom is. Péntek éjszaka is, persze, hogy én ugráltam a gyerekhez, amikor ébredt. Pedig nem lenne baja, ha nem cicizne, de apának sürgős, abbahagyhatatlan munkája volt. Na mindegy, nem panaszkodni akartam, én csináltam ilyenné. :oops:

Móni, nyugi van! Türelem és idő. Ez a kettő hozza meg majd az eredményt. Bercó is csapkodós, bár ő inkább csak engem üt. Én is csak ezredszerre is elmondom, hogy nem szabad, mert ez nekem fáj. Aztán bízom a többiben.

Heni, Panndi, tényleg nagy segítségetekre voltak akkor. :cry: Mondjuk én komolyan gondoltam a segítséget Vicuskánál is. Momóval felmostunk például, meg leültettük pihenni, mi meg babáztunk.

Panndi, ha találkozunk hv-n, akkor viszek neked néhány kilót, jóóóó??? Mondjuk szerintem nem is volt rajtad szinte semmi felesleg, kivéve Fruzsit, de ő meg kellett oda.

Regi, a képeket nézve már meg is van a megoldás. Küldd el Szelikét, majd ő vezet. :lol:

Dettyk, hááát már megint olyan képet tettél fel, ami mesél, beszél. Csodásak!

Na, nem írogatok itt tovább, megyek a dolgomra.
dmaggie

Kispocc!

Szívből gratulálok! Remélem, jól vagytok! Mindannyian. :wink:

Móni!
Sztem szép az a csiga! :lol: :lol: Köszi, h begépelted a receptet. Én csak 1 cs vaníliáscukrot teszek a 3 deci tejbe.
Heni!
De kifolyik a kakaó belőle. De ha megkóstolod a csigát, ez már nem fog zavarni. :wink:
Regi!
Enyém gyerek necsak tejterméket, de szinte semmit nem eszik! El nem tudom képzelni, hogy olyan csekély mennyiségű kajával hogy tud egész nap pörögni.
Kb ilyen az étrendje:
6 körül : 2,5 deci tej
reggeli/tízórai (10 körül) : 1 joghurt vagy fél szelet kenyér feltéttel vagy 1 alma vagy semmi
ebéd (2 körül): amit mi eszünk (hacsak nem túl nehéz v száraz) kb 10 kanálnyi vagy semmi
uzsonna / vacsora (6körül): kenyér feléttel vagy tejbegríz vagy amit ebédelt.
este 8-kor 1,5 deci tej
nagyon sokat iszik, főképp teát, de sokszor kér gyümilevet vagy málnaszörpöt is (ezek nagyon hígak). nyers zöldséget semmit nem hajlandó megenni, csak a paradicsomot.

folyt köv

Ildikó
KépKépKép
sense4

Képzeljétek!
Botond tegnap este bilibe pisilt. Pucin szaladgált az udvaron, aztán láttuk, h meredezik a kuki. Gyorsan ráültettük és odapisilt. Nagyon örült magának. És én is neki. Ez volt az első találkozása a bilivel. :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Maggie: azért kilót nem kérek, mert még így is szívesen leadnék kettőt, az lenne a versenysúlyom :wink:
Vendég

Még a fogyókúrákról akartam írni. Az a baj, h én is nagy bevacsorázó vagyok. Teljesen felesleges lenne elhatároznom, h nem vacsorázok, mert úgysem tudnám betartani. Nekem inkább a napközbeni kaján kellene meghúznom magam. Persze nem megy, mert állandóan édességet ennék. :evil: Jól karóba húznám, aki kitalálta a kekszet és a csokit. :evil: Így stagnálok bálna állapotban. És egyre szarabbul érzem magam...

Ildikó
KépKépKép
sense4

Mesi: kis primadonna..:-) olyan nagy lány már!!!igazi csajszi!

Dettyk: tesófotók imdom.. :oops: :lol: :lol:

Regi: Szeli élvezte látszik.

Móni: nagyon klasz lett a csiga..itt csorog a nyálam.. :lol: Jaj de jó képek..Csinike meg hát nagyon csinike!!!! :lol: :lol: Ő is olyna igazi nagy lány!!

Heni: hv..akkor :( és :D egyben??

Maggie: :(

Niki: hogy vagy ma?

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi!
Nekem 22-őt kellene leadni, ha a versenysúlyomhoz szeretnék érni!!! Nagyon ügyi voltálám! És tök jó, hogy 23-án ti is jöttök! :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Móni
Teljesen jól kezeled cicust. És utána néztem neked mindenhol az van, hogy nem szabad ráhagyni. Tudnia kell, hogy rosszat tesz.
A fogjuk le, ha ilyet csinál, ha zaklatott vigyük ki pár percre a szobából és ha megnyugodott vissza lehet menni. (vagy nem szoba, mind 1 ahol vagytok)
Ha tovább folytatja akkor haza kell vele menni. A suttogóban tök jó dolgokat találtam erre, van benne még egy-két ötlet ami esetleg segíthet. Most éppen azon gondolkozom, hogy juttassam el neked azt a pár oldalt :)
256-262 tulajdonképpen erről szól. És az tetszik legjobban benne, h szó sincs benne arról, h veszekedj vele, vagy verd meg....azt hiszem lefényképezem és gmailre elküldöm.
És amúgy semmi baja cicusnak csak meg kell tanulni kontrollálni az érzéseit :) annyira belehevül és túl pörög a játékban, hogy aztán így reagál. Neked kell segíteni, hogy megtanulja, ha elfáradt le is ülhet picit.:)
Amúgy meg, ha párszor hazaviszed, szerintem el is múlik, mert ő is nagyon aktív és szeret emberek közt lenni :) tehát hamar rá fog jönni, ha ilyesmiket csinál, akkor nem lehet a gyerekekkel.
Nyamiii és már megint palacsintát sütöttél :) ide is dobhatnál néha :)
Gréta és a könyvek :lol:

Heni
Hogy van Áron pocak?

Panndi
Nagyon cukik

Vindo
Minden új tudományt írj le, én mindig együtt örülök veletek. És különben is minden gyereknek más a fejlődési üteme.

Amúgy a fújásról csak az jutott eszembe, h én tökre bírom mikor Lillának mondom, h meleg a leves, de egyedül akarja enni, akkor kikanalazza, fújja aztán meg mikor tenné a szájához fordítva megborítja és az egész visszacsorog :)
Jobb esetben a tányérba :) de azért az üres kanalat lelkesen beveszi a szájába :)

Sense
Ez aztán a keleti kényelem Lottinak :)

Mesi
Gegi nem semmi súlyra :shock:
A Sedatif PC-t te hogyan adagolod Zsófinak?
Kész vagyok, h Zsófi miket mond :) Lilla a popó fáj bonyolultságú mondatoknál leragadt. Ő szavakra gyúr :)
Mi lesz Gegi 6 hónaposan járni fog?? :shock:
Miss Zsozsi :)

Kaqk
Már kezdtem azt hinni, h csak Lilla NEM-ez állandóan. Én néha már falra mászok, h minden nem. Reggel pl beül a székbe, h mesét akar nézni. Kérdezem mesét akarsz nézni? itt még bólogat. Pom-pomot? Nem. Pókot? Nem. Akkor melyiket? Pók.
:lol: szóval kész vagyok. A nem-ek közül nekem kell kigolyóznom, h vajon melyik lehetett az igen. :)
Most tudatosan szoktatjuk az IGEN-re. Ha valamit kérdezünk és bólogat, vagy hünnyög akkor mindig megkérjük, h mondja igen. És akkor megkapja amit szeretne és meg is dicsérjük.
Remélem beválik.
Nagyon sajnálom az állást :( remélem a másik sikerül neki.
Kutya :( én is nagyon félek tőlük, persze a kóboroktól. Amúgy a múltkor Lillára is ráugrott egy kis terrier ő is nagyon megijedt, pedig nem harapta meg. Szegény Emma. Jól viselte?

Niki
Ne legyél depis!! Írj nekünk inkább, meg majd Vindo feldob :) Hidd el mi úgy meglátogatnánk, kár, h ilyen messze vagy.

Heni
Mikor külön ágya lett Péterkének, hogy szoktattátok rá, h egyedül menjen aludni. Nem is vagy mellette, míg elalszik?
Klassz a csuszi
Olyan jó, h ezt írtad a kis korkülönbséges tesókról, ez nekem is bíztatás ám :)
Igen :) Lilla is imád és kéri is a mesét: pom-pom, vizi pók és cin cin lovag amiket kér most.

Viranka
Édes álmos baba

Irina
Jajj anyóssal kapcsolatban nem esett le mire gondoltál :oops: mindenki nagyon örült, mamák is. :)
Bölcsi hát ez tényleg nagyon gáz. Azt gondoltam, h aki dolgozik annál nem is kérdés, h felveszik. Nem lehet fellebezni?
Hát el is hiszem, h privát bölcsi gondolatára kivagy, én is utána néztem kész anyagi csőd.

Regi
És képzeld a poén kedvéért szombaton meg mi voltunk Dunaújvárosban :lol: meséltem is a páromnak, h jól elkerülgettük egymást :)
túró rudi?sztem amúgy nem kell pótolni

Viranka
ÁÁÁ én még messze vagyok :) még ráértek izgulni :)

Maggie
Remélem hamar meggyógyultok!

Panndi
2 hónapos koráig tuti nem gáz, ha köztetek alszik, még nem rögzül neki a dolog. Valószínű jobban, biztonságba érzi magát melletted.

Kispocc
Szívből gratulálok :) akkor mégiscsak lett szülinapi ajándék :)

Zsófiknak, Botiknak utólag is boldog névnapot :)

Kép

KépKép
KépKép
fleur

sense: nekem a pilóta keksz az ellenségem. Vagy inkább a barátom :lol: Több csomaggal meg tudnék belőle enni. A normál kaják nem izgatnak, de az édesség... :roll:

Fruzsi este is, meg ma délelőtt is a saját ágyában aludt! Van remény :lol:
Vendég

Nekünk is sűrű volt a 7vége. Szombaton szülinapi buliban voltunk. Egy ismerős 30. szülinapja volt, délelőtt meg az anyukájánál ebédeltünk, mert vele is nagyon jóban vagyunk.

Lilla pörgött rendesen, kocsiban elaludt hazafelé, de aztán felébredt mikor megérkeztünk. Utána elég nehéz volt elaltatni.

Vasárnap meg fogorvossal kezdtünk, P egész éjszaka nem tudott aludni. Bölcsesség foga jól ránőtt az előtte levőre és a kettő közt kezdett szuvasodni. A bölcs fogat csak operálva tudják kivenni, így első körben kapott egy gyökér kezelést, h ne fájjon. Rég láttam már ennyire kikészülve...:( de már jól van :) csak még ugye jön a folytatás, operálás, fogtömés :?

Délután meg kiruccantunk. Lili meg bébi szitterezet. Nem volt oda érte, de aztán nagyon jól érezte magát.
És csak 1/2 órát aludt napközben azt is kocsiban. Este meg nem volt víz csak 9 után és a gyerek már kész volt (közel 10 óra ébrenlét után nem csodálom) aztán végre fürödni is tudtunk, én is fürödtem, addig apa mesélt neki tök jól elvoltak, után némi küzdelemmel elvettem tőle a könyvet, de nem nagyon kellett altatni. :)

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Koszonom az erdeklodest, megvagyok, sokkal jobban, mint a hetvegen...volt egy kis breakdown...bar azt hiszem, ez normalis...

Most foleg nagyon happy vagyok, erdeklodtem anyostol, hogy boldogulnak Raniaval, es most irt vissza, hogy nagyon jol vannak, Rania nagyon jo kislany, es kert, hogy ne aggodjak, minden rendben.. :D
Holnap majd behozza napkozben, ma csak este jonnek apaval, miutan apa vegzett...Ennek ellenere gyorsan telt a delelott, elovettem a sulis cuccaimat, es emailt irtam a tanaromnak, probalunk valami megoldast talalni, hogy be tudjam fejezni ezt a tanevet, sajnos nem biztos, hogy sikerul, mert a nagy vizsga junius 16-an lesz, ha kapnek is kimenot ra, nagyon rizikos elhagynom a korhazat, foleg mar akkor.. :? Na, mindegy, majd ez is megoldodik valahogy... :roll:

NAgyon-nagyon szuperek a kepek, egytol egyig olyan szepek, hogy egy csomot gyonyorkodtem bennuk... :D

Viranka, nagyon aranyos vagy, de nem kivanhatom toled, hogy elmenj Ferihegyre egy konyv miatt... :roll: Egyebkent jovo szerdan jon, 27-en..valamikor este jon a gep (8-9 kozott, elfelejtettem pontosan.. :? ) 6 korul kell ott lennie.

A kakaoscsiga nem is ronda, sot azt mondanam, hogy a nyalam is csorgott tole!! Ha kijutok innen egyszer az eletben, rogton megcsinalom!!! :lol:

Fleur, de jo lenne, ha be tudnatok jonni hozzam... :(

Most epp raraktak a ctg-re megint, f@sza, pont kozvetlenul ebed utan, majd' szetpukkad a hasam, es akkor ezek a szijak rajta... :? :roll:
Vendég

Ideértem végre, és vissza is olvastam.

Irina, ezen a zenés-táncos produkción olyat röhögtem. Sajna az altatás nálunk is egy matiné :lol:

Regina, ezek a kapott porták már csak ilyenek sajna. Nekünk is volt füstölő, beomlott pince stb. Kell pár év, mire úgy néz ki az udvar, ahogyan szeretnétek.

A miénk már úgy nézett ki, de aztán most fel van túrva.
Képek szuperek. A rétesfesztiválon Szeli rétest is evett?

Viranka - mi újság Bálint bőrével? És a húgoddal?

Dettyk - ez a pancsolás jó ötlet, lehet, mi is elővesszük a kis medencét majd, Neót meg megkötjük addig.

Emese - Zsófi akkor ügyes a bilivel.

Móni - és életed párja nem ébredt fel a könyvek miatt?
Mikor én kimegyek fürdeni, G. marad R. mellett. Mindig kérdezem tőle, hogy becsukhatom-e az ajtót, mert ugye nem alszik el. Persze, nem.
Aztán öt perc múlva hallom R. kaparászását az ajtón, G. meg békésen alszik a szoba közepén :shock:

Panndi, Fruzsi annyira szép :D
És az a séró 8)

Heni - jaj, ez a "lefáradtak a babáktól" jó lehetett.

Gábor mindig szalonnát akar sütni. Én csak akkor szeretnék, ha más is itt van, mert különben az este azzal telik, hogy ő R.t hajkurássza az udvar egy távoli pontján, én meg egyedül ülök a füstben :roll:

Niki, én rendes oktató voltam annak idején (meg remélem, hogy leszek is még), és a diákok még hozzám is leutazhattak vizsgázni, ha nem volt jó nekik egy dátum, vagy találkoztunk valahol. Én a helyében bemennék a kórházba, és levizsgáztatnálak. Max. vinnék egy másik hallgatót is, hogy legyen, aki végignézi és hivatalosabb legyen.

Ha tanulsz, az idő is gyorsabban telik.

Rólunk:

- eljutottunk arra a szintre, hogy R. nem kiütéses a kakaótól többet. Így most olyan 1-1 decit iszik reggelre meg estére is.
- tegnap rájött, hogy a fáról leszedi az érett meggyet, és meg is eheti. De ha nem figyelünk, akkor magvastól kapja be :shock:
- a talival kapcsolatban majd írok, hogy hogyan alakul a programunk.

Most rohanok angolozni, szép napot, V.

Kép
vindolanda

Jaj ne is mondjátok az édességeket! én is rengeteget fogyasztok belőle, meg még gyártom is.Tegnap is csináltam madártejet( az tejszaporitó, az engedélyezett), szombaton palacsintát pudinggal. :roll:
Meg állandóan ennék, meg ennék...
Szoptatás csinálja szerintem.

A sógorom most fogyott le 8 kg 3 hét alatt, jó kis fogyókúrának tűnik amit csinált, majd ha nem sikerül leadni amennyit szeretnék, szopi után kipróbálom én is ezt:
http://www.vital.hu/themes/fogyi/fogyi_3het.htm

Fleur, nálunk a léyeg, hogy cumisüveggel megy aludni! eddig mindig megvártam, hogy megigya mellette, ének simi és aludt is. Na történt egyszer, hogy mondtam neki, hogy iga a kakaót és én mindjárt jövök, beakartam gyorsan még inditani a mosógépet, mire visszaértem már aludt. Onnan kezdve mondom neki, hogy aludjon szépen és kijövök és ő alszik. Na persze álmosan vonultatom el.

Sense ne parázz már a súlyod miatt! majd leadod ha nem szoptatsz!

Áron pocakja nem a legjobb, nagyokat pukizik nem bir kakilni. Nem nagyon bir ágyban aludni, szörnyű, most is a hintában alszik, meg a hordozóban teccik még neki nagyon, bár úgy tudom nem a legjobb nekik még ezekben túl sokat lenni, de egyébként meg jobb mintha kézben lenne.

Felbuzdulva itt a sikeres bilizések után, én is levetem Péterkéről a pelust, ücsörgött is szépen , nyomott is, de aztán csak felállt és a bili mellé pisilt

:shock:

Majd még próbálkozunk!
Kép

Még 2 locsolós:
Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Vindo, a tanev vegi nagy vizsga a gazos, nem a kicsik, mert azt az itteni Konyvelok Szervezete felugyeli, nem is igazan a tanarok, meg a suli...hat azzal nem tudom, mit lehet kezdeni.. na, mindegy, majd meglatjuk mi lesz....

Heni, nagyon szep Peterke, milyen aranyosan tevekenykedik.. :D Kis kertesz... A sulyoddal egyelore ne torodj, csak taplald Aron babat.. :D Persze emiatt taplald csak magadat, ahogy jol esik! Amugy is szuperul nezel ki! :D

Panndi, hogy alakul a verzes? Fruzsi gyonyoru, edesek ketten, ahogy alszanak!!! :D
Vendég

Jaj, es most latom, hogy az bilis kep... :D Azt hittem, kis szeken ul...aztan most latom a letolt nacit! :lol:
Vendég

Vérzés jól van, köszi, már normális mennyiség lett megint :)
Vendég

Hát igen, a bili nálunk egyelőre még csak dísztárgy... abban az esetben legalább is, ha egy kék műanyag fotelszerűséget dísznek lehet nevezni :roll:

Péterke viszont ügyes :!:

Tévé - R. akkor nézi, ha éppen felébred, vagy már álmos. Változó mennyiséget. Néha két perc után megunja a Spongya Bobot, néha nézi egy negyed órát. Ha már nem álmos, akkor járkál, és így nem tud egy helyben ülni. Meg azt ő amúgy sem szokta, a fene essen bele.

Egyik nap azonban nagyon belehúzott, akkor végignézett egy egész Bud Spencer- Terence Hill filmet. :shock: De jó is volt nekem közben.

Niki, értem akkor. Hát, az azért fontosabb, hogy most magadra vigyázz :!: Majd bepótolod.

Kép
vindolanda

L.Móni, mintha reggel megköszöntem volna, hogy bepötyögted a receptet :shock: , de nem tudom hová küldtem :oops: ...KÖSZIIII! Meg is sütöttem, be is bűnöztem rendesen :twisted: . Isteni lett, most Bence jár rá 8) .

Szerencsére nem volt vészes napunk (eddig), Panka bírta 11-ig, lealudta a szokásos 2 óráját, és most apával Kecskeméten csavarognak :D . Vééééégre 1-2 óra nyugalom :roll: .

Na éppen most telefonált, hogy mehetek értük a buszmegállóba :? . Hát nem maradtak ki túl sokáig.
Ezt elküldöm és ha visszajöttem, írok még...
dettyk

Panka és Bence édesek! :)

Heni! Akkor nem eszik ebédet, délelőtt csak almát kap, reggelizni meg alig szokott. :?
Fleur! Túrórudiról csak leeszi a csokit... :lol:
Sense! De legalább iszik tejet, meg eszik joghurtot... :)

Jól van, akkor lehet, hogy túlparáztam... :)

Maggie! :lol: Oké!

Fleur! De jó, hogy írod a Suttogót, már el is felejtettem, ezer éve olvastam. De most lesz időm, míg Szeli az udvaron játszik! :)
Szerintem is tudatni kell, ha rosszat csinálnak, a semleges reakciót el se tudom képzelni... :roll:

Nem hagy...

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, torkod hogy van? Látszik, hogy Szeli jól érezte magát :D . Én gyereknapon majd pónilóra akarom Pankát ültetni, ha ő is partner lesz ebben 8) . Messziről imádja a lovakat...

Panndi, először azt hittem, játékbaba van Zsófi ölében :lol: . Gyönyörűűűűű a kiscsaj, és nagyon figyelmesnek tűnik :D .

Heni, azért jó, hogy volt kivel beszélgetned :D . Nekem Pankát egyáltalán nem köti le a tv, néha megakad a szeme a bebe tv-n, ha állatok vannak benne. Bence viszont ilyen idősen már elmesélte a Dzsungel könyvét címszavakban :wink: . Könnyebb is volt mellette bármit csinálni :roll: .

Panka mindig jön a sarkamban, és segít :wink: . Én is "dolgoztatom" (Mesi, ugye Te írtad?), mert szenved, unatkozik...kiosztom neki a "munkát" (ezt ide tedd-azt oda, ezt vidd ki a szemétbe, ezt a szennyesbe stb.), rávágja, hogy "Jó!", és már megy és csinálja, lefoglalja magát 8) .

Maggie, nagyon ügyi vagy, hogy bevállalnád az utat :shock: :D . Nem lehet, hogy Bercó ellenne a kocsiban, ha Rugó is ott lenne? Esetleg még csatlakozna vmelyik tesó, aki szórakoztatja :wink: ? Olyan jó lenne, ha jönnétek :D !

Sense, Panka a paradicsomot nem eszi meg :? . Kígyóubit tömi magába, néha paprikát is eszik, de pl. a borsót túrja ki mindenből, pedig Bencének anno a borsófőzelék és a borsópöri volt a kedvence, Miss Manci pedig nem hajlandó borsót enni :roll: .
Engem sem zavart, hogy kifolyt a kakaó 8) . Sőt, olyan szépen karamellizálódott az alján a cukros tej, hogy vmi csoda íze lett 8) . Basszus, szerintem én MA híztam vagy 2 kg-ot, egész nap a csigát nyomtam :oops: .
Gratula Botinak az első bilizéshez :D !
Hát azért a bálna állapottól nagyon messze vagy. Ahhoz képest, hogy most szültél, nagyon jól nézel ki!!!!

Fleur, aranyos lehet kanalazó Lilla :lol: . Panka még soha nem mondta, hogy "igen". Azt mondja helyette: "jó".

Niki, rendes anyósod :D , jól ellesznek, nyugi :D !

Vindo, a szalonnasütés ismerős, csak fordított felállásban :roll: . Melyik Bud Spencer-Terence Hill köti le ennyire a gyerekeket :shock: ???? Áruld el a titkot, csak azt ne mondd, hogy a Kincs, ami nincs :wink: :lol: .

Heni, :lol: :lol: , egyszer majd belepisil, és nagyon fog örülni :wink: . Locsolós képek is szuperek!

Le kell tornáznom a csigát 8) .

Ja, le akartam írni, hogy a kertünkön átjár néhány cica. Ezek közül egy cirmos (akinek az anyja egyébként a mi cicánk volt, csak a szomszédba fialt 8) ) a mi portánkat is otthonának tekinti, néha közös tálból eszik a kutyánkkal, pihen egyet a teraszunkon, és most annyira megtisztelt a bizalmával minket, hogy ellett nekünk 2 cirmos cicust 8) . Ahhoz képest, hogy nem akartam macskát, kész tények elé lettem állítva :roll: . Remélem ezek is közös macskák lesznek, mármint a két szomszéddal közösek, mint az anyjuk :wink: . Egyébként édesek :D .

Panka első buszozása Kecskemétre nagyon jól sikerült, élvezte, de maradhattak volna kicsit tovább is :oops: :roll: . Mindegy, így nyugodtan hajat tudtam mosni :roll: ...
dettyk

Dettyk, a Bűnvadászok az az opusz, ami elvarázsolja :lol:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Van egy kis időm,és benéztem. Van mit vissza olvasnom.

Apának most a 7végén volt a szülinapi bulija,hát mit mondjak elszoktam az italoktól. :D

Domi meg két napja nem akar délben aludni,ettől már tökre kiakadtam. Este 6ig bírja,reggel f8tól. Állandóan csavarogna,meg az újabb mondása: hagydabba. Kiabálja a bátyusnak,ha nem tetszik neki valami,vagy mamának ha öleli puszilja,olyan édes,de előbújik az akaratosság is már. :D

Kispocc: Gratulálok neked is!

Niki: kitartás!

Regi:én is mindig azon agyalok,hogy elég tejet iszik-e Domi. Most bejön neki a szójás cucc,kis tejjel keverem. Meg szoktam neki keverni natúr joghurtot túróval,meg egy kis vanilliás cukrot is rakok bele,és tökre ízlik nekik.Meg ha van egy kis gyümi azt is rakok.
Hüvelyeseket ő is eszi,meg már a húsokat is.A túró rudi is megy,úgyhogy megnyugodtam asszem.

Nagyon jók a képek!!!
varga tünde

Na, leszedtük a korán érő meggyfákról a termést. Nem sok volt, egy nagy tállal. R. habzsolja befelé, az eper meg nem ízlik neki :shock:

Kép
vindolanda

b és b eperfanatikusok.
balázzsal nagyon sok filmet nézünk. általában a fiúk sört isznak mellé, enyém uramnak eperturmixot kell csinálnom. 8) :lol:
botond is eszi a cseresznyét. én kimagoztam neki. anyum odaadta neki magostól. először kiakadtam, aztán rájöttem, h megtanította neki kiköpni a magot. :shock:

Ildikó
KépKépKép
sense4

botond ma is belepisilt a bilibe. :lol: :lol: :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Heni! Te hova akarsz fogyni??? :shock:

Én egyébként nem szeretem ezeket a behatárolt fogyókúrákat, hogy mikor mit és mennyit egyek. Nekem bejött a saját módszerem (no szénhidrát), csak elfogyott a kitartásom. 3 hónapig csináltam, lehet, hogy kicsit pihentetnem kell a dolgot. De azért igyekszem... csak ez a tavasz-nyár tele van ünnepekkel, én meg sütögettem is mostanában sokszor... :?

Na, majd holnap folytatom az olvasást, mert nem hagynak...

Kép

Kép
regcsiken14

Jaj, most ugy orulok, itt volt apa es Rania, kis babukam nagyon jo kedvu volt, parom mondta, hogy anyukaja szazszor elmondta neki, hogy feltetlenul mondja meg nekem, hogy minden rendben volt, es nyugodjak meg...aranyos.... :)
Itt is nagyon jo kedve volt Ranianak, igy tudtam vele jatszani kicsit, meg megszeretgetni...igy egesz mashogy viselem ezt az egeszet...
Leesett a kanal, amivel jatszott erre azt mondja:
Oh noooooo!!!!! :lol: :lol: Azt hittem megzabalom.. :D

Sense, en is akartam irni, hogy nagyon szep kismama vagy, nekem tetszel! :wink: :lol:
Vendég

Halihó!

Kis boszorkáim, köszönöm. Már tudom az egyik vizsgám eredményét, hááát rendesen görbül. :wink: :lol: (ötös lett)

Majd mindjárt megnézem az etr-ben, hogy a többiről van-e hír. Annyira örülök!!!!

Most ennyit, Bercó fürcsizik, aztán altatás, de ha elaludt, akkor jövök.
dmaggie

Na, itt is vagyok. Bercónak ma egészen jó volt a kedve, nem is tudom, hogy mikor volt ilyen. Viszont alig evett, gondolom a nagy meleg miatt is, meg eléggé duzzadt a szemfogánál az ínye.
A zöldségeket ő is kedveli. A paradicsom a legtutibb, meg az ubisali, de azt is eszi nyersen is, meg a paprikát is. A múlt héten megkóstoltattam vele az epret, az nem ízlett, mondjuk nem is csodálkozom rajta, nem volt még az igazi. A meggyet viszont nagyon tolta a pofijába. Dettyk, a borsót is szereti, mindig kiválogatja és mondja, hogy: golyó. A mai ragulevesből is csak azt ette ki, már amennyi abba a néhány kanálba jutott. Sense, szerintem nagyon hasonlítanak akkor a fiúk, B. sem egy nagy evő. (tény, hogy a cicit nagyon hangosan tudja követelni. Tegnap du-n az udvaron a hintában ülve is már mindent csinált, már a pólómat is bekapta, csak kaphasson már tejcsit. ) :oops: :oops:

Gratulálok Botondnak!!! Nagyon ügyes.

Jaj, délben meg elfelejtettem, hogy akkorát nevettem a csini Gréti képen, mármint azon, ahol apukáját eljuttatja a mesék birodalmába. :lol: Szerintem sem lett ronda a csiga. Hú, de ennék én is!

Vindo, mondhattad volna, hogy szüret lesz, akkor megyünk mi is!!! :lol: :lol: Ebből már nem lesz bor? :wink:

Heni, hogy Péterke milyen komolyan veszi a feladatát. Nagyon szép! Fogyás: majdnem mondtam valamit. Ha én olyan csini lennék....

Sense, Te is! Egyszerűen olyan csodálatosan nézel ki a talis képeken... nincs is rá szavam.

Tünde, kell az a kis lazulás, hidd el! Domi: :shock: Sokszor én sem tudom, hogy mitől működnek? :roll: Hagyd abba! :lol: :lol: :lol: Tudják, hogy mi a fontos, az már biztos.

Niki, de jó, hogy ilyen kis vidám lett a jelentkezésed. Végre egy üdítő kivétel, mármint ami az anyósokat illeti. Ez még a lottó ötöstől is jobb. :wink: :lol:
dmaggie

Még valami. Vindo! Mondtam apának a szombatot, hogy elvihetne bennünket. Nem mondott rá kategorikusan nemet, de igent sem. Asszem javítania kellene, mégpedig az osztályának az érettségijét. Hely és nyugalom kellene hozzá.
dmaggie

Jó reggelt!

Viranka mi volt tegnap?
A receptbe kell tojás és pótló porom nincs :( sajnos azt nem tudom megsütni Bálónak :(
Küldesz receptet vagy keressek?

Ágica tessék jelentkezni!!!!!!!!!!

Bocsi most rohanok, még az eső előtt be kéne vásárolni, a hütő üres :?

Puszi
majd jövök 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

csak rapid bejelentkezés :) mert Mírát fel kellene keltenem és oviba vinni :) :)

doki megnézte kezeljem tovább ott ahol pörkös a kezén a seb(már alig van 1-2) aztán 2 hét múlva kontroll :) jó programm lesz 2 gyerekkel :) mert akkor már ovis em lesz :)

megjött B: :arrow:

KépKép
viranka

Halihó!

6 körül ébredt a kicsi, azóta nem tudok aludni. Már kijavítottam egy szkennelt anyagot, amit elküldtem a többieknek a rajzelemzéshez. Mindjárt indulok kávét főzni. Bercó meg visszaaludt, még mindig nyomja. :lol: Az éjszaka lehetett volna jobb is.
Móni, ide is küldheted az esőt. Annyira kellene. Porzik minden. Ezt a kis udvart is órákon át kell locsolni, még szerencse, hogy van itt egy fúrott kút, abból lehet megoldani.

Viranka, nagyon jóóóóó. Bár teljesen helyre jönne Báló bőre! Szegény kicsi bogár, min megy keresztül. Az orvoshoz, az jó móka lesz. Én meg elnéztem, a szünetben kellett volna vinni a fiúkat (mármint a tavasziban) a szemészetre, akkor itthon volt apa is. Csak annyi minden történt akkoriban is, hogy később néztem meg a papírokat. Most majd vihetem őket júniusban, egyedül, persze Bercó hathatós segítsége és kísérete mellett. Egy álom lesz az is. :lol:
dmaggie

Jó reggelt :D !

Nálunk 6 órakor leszakadt az ég :shock: , elég durva vihar volt nagy csattogásokkal :? , de nem panaszkodom: 2,5 órán keresztül intenzíven szakadt, néha ömlött az eső :D !

Viranka, szuper :D .

Maggie, ez igen, nagyon ügyes vagy :D ! Tutira nem lesz semmi gond a többivel sem :) .

Niki, örülök, hogy megnyugodtál :D .

Kicsit csillapodott az eső, bár lehet, hogy újabb jön, megint dörög...el kellene mennem postára, OTP-be :arrow: .
dettyk

Dettyk, küldd már azt az esőt gyorsan :!:

Maggie, a vizsgával nagyon ügyes vagy :!: Le a kalappal :wink:

Viranka, de jó, hogy alakul Bálint bőre :D

R. sajna megint felkelt. Nem tudom, mi van vele, de már kilenc előtt pár perccel felébred :roll: Így nem tudok netezgetni reggel :?
Az eső azért is kellene, mert mi meg ráadásul járunk ki locsolgatni a betont :roll: R. mellett nem könnyű. Ha meglátja, hogy más is kezelni merészeli a slagot, idegbajt kap :lol:

Szép napot mindenkinek, V.

Jut eszembe, Irinának nem volt egy épkézláb bejelentkezése vagy egy hete :roll:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Túl egy jó éjszakán :)

22:20-kor megetettem Fruzsit, aztán letettem aludni, egyszer felsírt, mert fájt a hasa, pár perc után visszaaludt, ötig aludt 8)

Igaz én csak négy órát aludtam, mert itt voltak a tesómék, de akkor is jó volt! :)

Hoztam pár fotót :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X