A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ja, és kedden viszem konduktorhoz Fruzsit. Zsófival is kellett járni, Fruzsi ugyanazokat a tüneteket produkálja :roll:
Vendég

Panndi, milyen tünetek ezek? Ha megkérdezhetem...

Kép
vindolanda

Nem nagyon néz jobbra. Állandóan balra van a feje, a lába felhúzva, állítólag így fértek csak el a hasamban :roll: Zsófival hónapokig jártunk konduktorhoz, meg itthon is tornáztattuk, és amikor hazahoztuk Fruzsit, láttuk, hogy ő is ugyanezt csinálja. Szóval felhívtam a régi konduktor csajszit, és kértem, hogy nézze meg Fruzsit is, mert szerintem ő sem okés.
Vendég

Jaj, mondtam Zsófinak, hogy hova megyünk szombaton, és rögtön mondta, hogy hinta, csúszda, baba :lol:
Vendég

Egy ilyen hintalovat mi is kaptunk, de kb. 2-3 napig volt újdonság, most már oda sem megy hozzá. Én meg pakolgathatom az egy szobánkban ide-oda :roll:

Na, ha túl leszek a nyelvvizsgám, elfogynak a tanulnivalóim :roll: Csak a vezetés marad :roll:
Abszolút semmi dolgom nem lesz. Már nem is emlékszem, milyen érzés ez 8) Akár még filmeket is nézek (két hónapja nem néztem egyetlen filmet sem) :?

Bár ha kirúgnak, akkor még egyszer fel kellene készülnöm :roll:

Kép
vindolanda

Vagány vagyok, mindkét gyerek alszik :lol:
Vendég

Zsófi szeretni fogja szerintem, reggel felébredt, lejött, odament a lóhoz, megpuszilta, és ráült :D
Vendég

Hú, értem. De akkor kezelhető tornával a dolog.

Mi a kötött ízületek miatt tornásztattuk szegény Rugót :roll:

Kép
vindolanda

Hit csokis kekszet reggeliztem, mozzarella light sajttal és szoptatós teával :lol:

Azt hittem a terhesség után elmúlik a fura ízlésem :roll:

Na lelövöm magam :oops:
Vendég

Zsófinál kezelhető volt. Ja, meg Fruzsinak laza a csípője is, a kórházban azt mondták, hordjon terpeszpelenkát, a gyerekorvosunk azt mondta, ne hordjon, tegyem sokat hasra, az is elég lesz. Egyelőre nem hord, de legalább akkor ezt is megnézik kedden.
Vendég

Atyaég, mit írtam. Tornáztattuk, nem tornásztattuk :oops: :oops: :oops:

Kép
vindolanda

vindo :lol: Gáz, hogy nekem fel sem tűnt? :oops: pedig tudom ám, hogy kell írni...
Vendég

R.nek a csípőultrahangosok mondták a terpeszpelenkát, így sajnos abban nyomult vagy két hónapot.

Szerencsére fel sem fogta, hogy rajta van :roll:

Csak az én szívem vérzett, ha ránéztem benne.

Gábor meg mindig leszedte fusiban, mikor nem figyeltem :roll: Az ő szíve jobban vérzett.

Kép
vindolanda

Én is tudom, de most módosult tudatállapotban vagyunk egy ideje :roll:

Kép
vindolanda

Hát ez az, ráadásul nyáron nem szívesen adnám rá... :?

Oh, én évek óta módosult tudatállapotban vagyok :lol: És még pár évig maradok is :wink:
Vendég

Sziasztok!

Fleur! Én mindig úgy kérdeztem Szelitől, hogy „Kérsz vizet? Igen?” Szerintem ezért is volt az első szava az igen! :)
Hogy-hogy Dunaújvárosban voltatok??? Legközelebb hívj fel! ;)
Jobbulást Petinek!!! :( És mikor műtik a fogát?

Panndi! :) Szerintem nem lesz gond a külön alvással Fruzsinál!!! :)

Vindo! Szeli nem evett rétest, úgy terveztük, csak Apa kitalálta, hogy ő tömegben nem fog rétest enni, inkább hazaviszi. Ezen meg felhúztam magam, hogy aztán mi nem ettünk, csak ő... :evil:

Mi készülünk a talira! De lehet, hogy most kivételesen nem vinnék semmit. Nem baj? Most én leszek a kimaradó! ;) Csak azért, mert nem kocsival megyünk, és így problémás lenne... :roll:
Addigra meg KELL, hogy gyógyuljak!!!
Egyébként még nem vagyok jól, de jobb, mint tegnap. Nem is megyünk sehova, nehogy rosszabbodjon. Viszont ezt kihasználva, kimosom a babakocsi huzatját! :)

Szeli reggel 2-3 órát pucin volt, 3x pisilt bilibe (1x én ültettem rá, aztán 2x ő magától ráült játék közben)! :) Kakit vártunk, de az nem jött, aztán inkább felöltöztettem. :roll:

Péterke nagyon édi, ahogy locsolja a virágokat! És milyen huncut képet vág hozzá! :)
Ja, tényleg, az egy bili! :) Tényleg olyan, mint egy kis szék! :)

Szeli még mindig alig néz tv-t... Inkább a reklámokra szokott felfigyelni, a zenére pedig táncol, vagy inkább ugrál! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

R.nak november-decemberben kellett hordania. Szerintem annyira nem melegít, de majd max. éjszaka adod rá, akkor úgy is hűvösebb van pár fokkal.

De itt most a lakásban 25 fok van. Hogy én hogy utálom a meleget :roll:
Meg az allergia-szezont is. Most vagyok benne nyakig. R. meg állandóan kinn akar lenni.

Tegnap már bekentem napvédővel :roll:

Kép
vindolanda

Hűűű, én még nem is vettem naptejet :roll:
Vendég

Panndi jaj de kis aktiv vagy 8) én még mindig csak zombulok. Nekünk most már sorozatban pocsék éjszakáink vannak, vagyis hajnalok. Espumisan nem lesz jó, este kapott, meghajtotta és annyi. Inkább hascsikarás lesz itt. Majd hozatok grip watert szerintem. Bár gondolgatom, hogy csak teáztatni kellene éjszaka.
Szupik a képek! Ki alszik az utazóágyban?

Vindo kitalálsz te majd magadnak valami elfoglaltságot!

Maggie gratulálok! nagyon ügyes vagy!

Dettyk nálunk is égszakadás volt! de már nagyon kellett!

Heni
KépKép
heni81

Regina, hát, érdekes ötletei vannak életed párjának. Tömegben nem eszik rétest :roll: :lol:

Hát, ha én arra várnék, hogy R. belevarázsoljon egy nagyobb adagot a bilibe, lehet, estig rohangálna pucéran :wink:

A végtermékei kiszámíthatatlanul érkeznek. De talán leginkább fürdés előtt este, de ez csak olyan 40 %. A többi össze-vissza :roll:

Kép
vindolanda

Mi még akkor vettünk R.nak 50-es faktorút, mikor tavaly Olaszországba mentünk, és megmaradt.

De én amúgy is ilyen magas faktorszámút használtam mindig, úgy hogy a nyaralások után még a fürdőruhám vonala sem látszott szinte soha.

Egyszer hólyagosra égtem a napon két óra alatt, és több héten keresztül hámlott és sebes volt az arcom. Azóta nagyon vigyázok.

Heni, hátha akkor a G.W. használni fog :wink:
R. infacollal nyomult anno. De gondolom, azon már túl vagytok.

Kép
vindolanda

Heni: Fruzsié az utazóágy, mert kétszintes a lakás, és itt lenn a nappaliban ebben alszik. De most mindkét gyerek a szobájában van :lol: Fruzsinak homeos bogyókat és infacolt adunk, elég jónak tűnik, remélem így is marad.
Ja, most nagyon aktív vagyok, Zsófi is bealudt, Fruzsi már lassan szerintem ébred, mert öt órája nem evett.
Fruzsi éjjel már hét órákat hagy ki két kaja között, alakul a dolog :)
Vendég

Panndi melyik homeóst adtad? Szivem szerint semmit nem adnék. Péterkénél annó semmi nem vált be, még SK hozattam gyógyszert.
Áronnak leginkább a tea a jó, azt figyeltem meg.

Tök szuper a házatok, már amennyi láccik belőle, padló és a székek is fehérek :shock: gyerkek mellett, le a kalappal előtted ami a takaritást illeti!

Heni
KépKép
heni81

Szeli imádja a paradicsomot, de úgy eszi, ha felkockázom neki kicsire. Az uborkát meg mindig kéri, megrágja, aztán kiköpi... :lol:

Sense! Szerintem se aggódj! Majd szoptatás után bedurran az agyad, mint nekem, és nekiesel a fogyinak! ;)
Botondnak gratu! :)

Vindo! Szelinek se ízlett az eper, múltkor megkóstoltattam vele... :shock:
A cseresznyét viszont falta tegnap, de ki kell szednem a magját, különben azt is lenyeli. :)

Maggie! Gratulálok! Tudtam, hogy csak szerénykedsz! ;) :lol:
Szeli is nagy borsóevő! :)

Vera! Remélem, hamar helyrejön Báló bőre!!! +++++

Dettyk! Nem ártott a gyümölcsöknek a vihar? Mi most parázunk, mert jégesőt is mondanak... :shock: :?

Panndi! Gyönyörűek a lányaid! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Azért a kanapé közelről nem olyan szép ám.. :oops:
De mosható a huzata :wink:

Homeosból háromfélét kevertünk össze: china, chamomilla és colocyhntis keveréket kap reggel és este.
Vendég

REgi még akartam tegnap irni neked, hogy ha Szeli szivesen eszikjoghurtot, miért nem az a reggeli? Igy lehetne az uzsi tejszelet is akár. Vagy esetleg kitolnád az ebédet ébredés utánra, bár ez lehet már a ti estetekben nem jó, mert a bölcsiben ugye alvás előtt van. Nálunk csak az működik, mert most is eszik épp valamit, igy hova enne ebédet, ha meg felkel éhes és akkor normál adagot megeszik. Tegnap még desszertet is evett ( somlóit, mert hozattam apával, nagyon megkivántam) . Na ez miatt fog kelleni nekem a fogyókúra.

Heni
KépKép
heni81

Vindo egyébként nálunk is vannak dolgok amik már megunódtak, ezeket én elpakolom, egy kis idő után előszedem és megint új:-) :wink:

Heni
KépKép
heni81

Rugó életében először elkezdett mocival közlekedni az utcában. De azért tette, hogy menjen 100 métert, és csatlakozzon a 47-es út forgalmához :shock: :shock: :shock: :lol: Jól nézett volna ki a kamionok között, ahogyan ott oson.

Amit persze időben megakadályoztam :!:

Kép
vindolanda

Heni, hát ez az, hogy egy darab szobában hová is pakoljunk egy egyméteres hintalovat? :wink:

Kép
vindolanda

Vindo egy szoba, R. oson a kamionok között 8)

Én sem dugdosom el azért teljesen, csak elpakolom a látótérből :wink:

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Panndi, olyan édesek, gyönyörűek a csajszikáid. Az a huncut vigyor... :lol: :lol: :lol: Ilyen éjszakákat kívánnék magamnak is. :wink: :lol: Vagy Te tudsz nagyon valamit, vagy egyszerűen csak ilyen gyerekek jönnek hozzátok. :wink: Nálunk Gergőnél volt hasonló probléma, de csak én tornáztatgattam otthon, aztán minden rendben volt. :oops:

Heni, nagyon együttérzek Veled!!! Tudom, milyen rossz az ilyen. Bercó is hasonló dolgokkal küzdött. A gW is nagyon jó lehet.

Vindo! Rugó és a motor. :lol: :lol:

Regi, gyógyulj Te is. Még én is elég ramatyul vagyok. Már megint zúg a fejem. Tegnap meg nagyon fájt az arcüregem. De csak helyrejövök.

Dettyk, apa megfúrta az ötletemet, azt mondta nem enged el ilyen hosszú útra. :cry: :oops: De hátha elvisz ő????!!!!

Na, nem írogatok itt tovább. Vár az anatómia, mint a legnagyobb mumus. Tegnap nem tanultam, mert annyi lemaradásom volt a házimunkákban, hogy örültem, ha ott haladok valamicskét. De még abból is van bőven!!!!
dmaggie

Sajna R. mindent belát. Csak a spájzot nem, de oda meg nem fér be :roll:
A garázsba meg nem akarom kivinni, ahhoz túl drága volt. Gondolom legalábbis.

Kép
vindolanda

Mármint a ló nem fér be, nem R. Ő addig furakodna, amíg be nem préselné magát a kacatok között :roll:

Kép
vindolanda

Helló!

Várom a csodát alvás ügyileg 8) Remélem ma alszik egyet,mint ahogy szokott is.

Maggie:tök ügyi vagy Gratula! pedig aztán a család körül is sok-sok dolog van. olyan édes Domi,ahogy mondja próbáltam úgy leírni ahogy mondja,de nem sikerül,gondoltam rá,hogy fel kéne valamivel vennem :roll: irigyellek a szopiért :oops:

Móni: leírtam a receptet,alig várom,hogy aludjanak és lemehessek a konyhába megcsinálni. :)

Regi: sz.tem nagyon ügyes vagy,hogy ennyi felesleges súlytól megtudtál szabadulni. :) kicsit pihenj a témán,aztán kezd újra,biztos sikerül megint leadnod jó pár kilót. :)

Viranka: férjem unokaöcsének is csúnya volt a keze az ekcémától,neki állítólag az amwayes mézes szappan vált be.Remélem használ nektek cuccos,amit kaptatok,biztos tök sz@r lehet neki :(

Panndi: nagyon szépek a lányok. :) és tényleg micsoda rend van. :) Zsofi nem nyúl a virágokhoz? Az én kisfiam,már másodszor húzta ki gyökerestől az egyik virágom. :? szép az első képen levő virág is. :) mi a neve?

Még mindig nevetgélnek,hogy lesz így alvás :shock:
varga tünde

Bocsi Panndi a sok virágozásért,nem is néztem mit írtam :oops: :oops:

Felment a pumpám,anyám lentről felhergelt,majd ő elintézi Benit,mert biztos az miatt nem alszik Domi.Neki állt okoskodni :? Közben Domi nem hagyja Benit.
varga tünde

Leszakadt Domi alatt az ágy :shock: :shock: Úgy emeltem meg egy kis játék traktorral a jobb belső felét,majd apa megcsavarozza ha haza jött.ez mind 3 perc alatt :shock: mi lesz még ma?
varga tünde

Nem nyúl a virágokhoz, kicsi korától tanítjuk neki, hogy csak simogatni szabad a virágokat, néha odamegy, megsimogatja és tovább áll :) Egy virágot lerántott egyszer, akkor nagyon megszeppent, de már nem nyúl hozzájuk :)
Vendég

Ja, és a virágok nevét nem tudom :oops:
Vendég

A sötét fellegek, huss, elrepültek felettünk/mellettünk :evil: :evil: :evil:

Legalább pár csepp eső esett volna :roll:

Tünde, volt végül is alvás?

Lépek angolozni :arrow:

Kép
vindolanda

Hello Lányok,

hát én lemaradtam, mint a borravaló.... :roll:

A legfontosabb info-t viszont sikerült megtalálnom:

Kispocc, hatalmas nagy gratula Bulcsú babához! Egészséget az egész családnak!!!

Anitja, Te vagy a soros :wink: Visszakerestem, anno Mmarica is 3 héttel előbb szülte Linikét majd' 4 kilósan, úgyhogy simán lehet, h Natasa is kipotyog 3 hét múlva, szép súllyal. A hasadból erre lehet következtetni :lol: Tényleg, Nálad alapból császárra készültök, vagy megpróbáljátok simán?

Niki, mennek a türelem energiák, úgy tűnik, most leginkább erre van szükséged. Tényleg, sikerült vmit intézni DVD-ügyben?

ÁÁÁÁÁÁ, már megint csak ennyire futotta. Gyorsan dobok még egy táblát, mert már hallom, h ébredünk... :roll:

silka
silka

Tábla:

Kép

Lassan elfogy a fölső rész :shock: Valaki nem akar benevezni? :lol:

Lányok, még egy gyors kérdés. Lizi nem eszik gyümölcsöt. Már szinte egyáltalán semmit. Persze ezt mikor máskor találná ki, mint gyümölcsidényben. :twisted: Se fruttapurát, se mást. Van vmi vitamin, amit érdemes ilyenkor adni?

silka
silka

Silka, nekünk pl. még régről megmaradt egy csomó bébiétel. Egy éves kora körül már R. nem ette meg ezeket. Most valahogy a kezem ügyébe került, odaadtam neki, és el is fogyasztotta :roll:

De ezt csak úgy írtam.

A vitaminokhoz én sajna nem értek.

Niki, hol vagy?

Megyek betont locsolni :arrow:

Kép
vindolanda

Haliho,
vagyok, vagyok, csak tanulgatok, ha elkezdek forumozni, akkor massal nem jutok semmire... :lol: igy is olyan nehezen vettem ra magam... :roll:

Silka, egy dvd nem volt raktaron, azt bevarjak es akkor kuldik egyben. Aztan jelentkezem, hogy hova kuldjem. :)

Szerintem nem kell rogton vitamin, ha nem eszi a gyumolcsot, a gyerekek is csak olyanok, mint mi..valaki oda van erte, valaki nem, valaki inkabb az edessegert, valaki szereti a tejet, valaki nem, valaki husos, valaki nem....en sosem csinaltam ebbol ugyet...en nem vagyok gyumolcsos egyaltalan, sosem voltam, megis itt vagyok...es a mostani allapotomat eltekintve sosem voltam beteg. :D

Jaj, varom mar a kislanyomat, anyosom hozza valamikor, aztan apa jon munka utan csatlakozni. Remelem, ma is jokedvu, mint tegnap, nem akartam anyosomnak megint sms-ezni, nehogy azt higgye, hogy nem bizok benne... :roll:
Vendég

Heni! Mert reggel egyáltalán nem éhes, alig eszik valamit (max pár szem tejbebogyó). Ha meg tízóraira eszik joghurtot, akkor nem ebédel, vagy délután már nem kér joghurtot, így megint ugyanott vagyok. Valahogy így van ő beállítva... :roll:
De talán elég lesz így, hogy sok zöldséget eszik. Meg azért van olyan nap is, hogy 2 joghurtot bevág egymás után, na, akkor nyugodt vagyok! :D
Tejszeletet nem szívesen adok neki, mert amikor rendszeresen ette, már ott tartottunk, hogy semmi mást nem evett egész nap, csak azt, nem kért normális kaját, ezért álltam le róla. Főleg, hogy az inkább édesség. De azért hetente 1-2x kap olyat is.
Ja, értem, a sok édesség miatt parázol előre a fogyi miatt! :) Nem biztos, hogy felszedsz!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Maggie! Coryzaiát még nem próbáltad?
Bár én most nem azt szedem, mert annál rosszabbul vagyok. Pár napig Coldrex, Neocitrán, aztán levezetésképp Coryzaliát fogok szedni. Szeli is kap pár szemet, megelőzésképp. Nem szeretném, ha elkapná!!!

Silka! Eddig úgy van, hogy Anitja simán szül! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Szeli kis "parasztgyerek" lett, koszos, tele van sebekkel, és csoki barna... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Ja! Akartam kérdezni, hogy ahol udvar van, ott szandiban mennek ki a gyerekek (zoknival? vagy anélkül?)? Vagy lehet mezítláb is???
Szeli sokszor leveszi a szandálját, és úgy unom mindig ráadni. Bár ha meg mezítláb bemászkál, akkor meg a lábát kell mindig lemosnom... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Regina, R. is erősen koszosodik és barnul kinn.

Tegnap előtt is annyira koszos volt délben, hogy meg kellett fürdetnem, pedig csak át szoktam öltöztetni, meg kéz-arcmosás.

Ha nagy meleg van, akkor nem adok rá zoknit a szandálhoz. Mezítláb nálunk a kavicsok miatt nem lehet :roll: Meg tele van az udvar drótokkal, fadarabokkal, most elég gusztustalanok vagyunk.

De összefüggő gyepen talán kiengedném úgy is.

Szóval ettől nem lettél okosabb, az biztos :wink:

Kép
vindolanda

Regi!
enyém ebadta kölkök tegnap a homokozóban kezdek sarazni :) miután B.re ráömlött egy jó adag akkor levettem a szandit és zoknit is :) persze ki volt akadva kicsit+ saras lett a keze :) aztán elrohantam műag. klumpát venni neki és abban rohangált :)
szerintem lehet már mezítláb :) azaz egészséges :)

Panndi!
de édesek :) olyan jó h. Ti is jöttök :)

Maggie!
ügyes vagy a vizsgával :) lemenjetek én értetek :) mondjuk az sem jobb ha én vezetek óriás rutinnal :) :) gratula a vizsgához :) a maximalista mindenségit :) :)

s ha már a+kilókról van szó :) süssek somlóit ? :) :)
+ bográcsos paprikáskrumpli ismét jó lesz :) azt R. is meg tudja csinálni :)
:arrow: minden mást elfelejtettem
:oops:

KépKép
viranka

viranka: mit vigyünk?

silka: én szívesen visszakerülnék a táblába :wink: De azt hiszem, még odébb van...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?