sziasztok!
vagyok én is, most már végre... kicsit sűrű volt az elmúlt pár nap nálunk! tegnap a férjem itthon maradt, így délután leugrottunk a Balcsihoz! megnéztük Balatonföldváron, hogy hova is mennénk nyaralni, meg körülnéztünk, férjemnek nagyon mehetnéke volt...

etettünk kacsákat, Beni is nagyon élvezte, csak a visszafelé úton volt nagyon nyügi

aztán este magára rántotta a cipősszekrényt. most karmolásnyom van a pofiján és seb a fején... full beparáztunk, azért nem könnyű egy ilyen szekrény, ő meg simán magára rántja. sír egy darabig, levetkőztettem gyorsban, hogy nem sérült-e meg jobban, de szerencsére ezen a két sebesülésen kívül semmi egyéb nyom nincs! pfff. megúsztuk ismét!
ja, két napja meg éjjel, már éppen feküdtünk mi is, és férjem gitárja eldőlt, amit persze a gyerekszobában tárolunk, jó kis keménytokban van, akkorát szólt, hogy a már alvó gyerekünk is úgy elkezdett szirénázni... szegényem! gondolom, hogy frászt kapott! meg persze mi is!
Sniky, a holnappal kapcsolatban. én mindenképpen bkv-zom, mert nem merek arra autóval menni... sajnos nem vagyok arra ismerős, meg félek a nagy dugótól is!

para vagyok ebben is!

szóval én bkv-val nyomulok, az tuti!
Aproo, holnap megyek, csak ez a hétfői akció nem volt nekem meg, így kicsit be is tojtam, hogy a holnapi elmarad ennek okán! de nem, így, ha nem szakad az eső, akkor mi megyünk!
én nagyon nem vagyok ismerős a ligetben, max. az állatkertet, vidámparkot találom meg, meg talán a fürdőt, szóval, ha megvan, hogy hol vagytok, akkor majd próbáljunk meg értekezni, nehogy eltévedjek
Mecsi, szerintem is nyugodtan told le Áron haját! édi lesz úgy is, tuti!
Szilvi, tök szuper ez a templomi esküvős ötlet! majd a fotókat hozd légyszi!
köszönöm előre is a drukkokat külfölddel kapcsolatban! nem is igazán az anyagi része a döntő, mert azért lássuk be, ha külföldön élünk, az élet is lényegesen drágább... főleg mondjuk Angliában, meg az itthoni lakásunknak is van költsége, amit ugyanúgy fizetnünk kell... hát, reméljük azért, hogy összejön, mert a férjemnek ez egy nagyon nagy szakmai előrelépés és mivel ő a kenyérkereső, így ez nagyon fontos a jövőnket illetően! netünk tuti lesz, mert párom munkájához is kell, meg azért biztosan megoldanám akárhogyan, hogy ne maradjak le semmi fontosról...

azért azt férjem reméli, hogy a második gyerkőc nem ott fog megszületni. én mondjuk ezt sem bánnám!
ManciBarbi, fiad nagyon aranyos! hol voltatok ti ralley-n!? öcsém is rendszeresen jár ilyen helyeken, persze ő közel 27 évvel idősebb kicsi fiadnál!
Barbi, várjuk a fotós beszámolót a hétvégi kirándulásotokról!
Julcsi, üdv újra itthon! most anyumék vannak Füreden

igaz, nem az atomerőmű üdülőjében...
Boni, nagyon jók lettek a fotók és Zsigi haja is szuper lett! örülök, hogy újra rajta vagytok a babaprojecten!

már megijedtem, hogy nem akartok tényleg másodikat!
Felícia, próbálj meg pontot tenni az ügyetek végére, mert felemészt ez az egész...
Évi, jobbulást Lilládnak! orrszívás ezerrel, esetleg cebion csepp C vitamin pótlásnak! bár dokinénink azt mondta, ha nem zavarja a lurkót a bedugult orra, akkor nem kell percenként szívni, ha pedig igen, akkor sajnos muszáj. Így voltunk mi is, bár nagyon utáltam, muszáj volt!
Nicike, nagyon csini vagy!
ja,
ManciBarbi, Nicike volt Lilivel alváslaborban szerintem, mikor becsipogott a légzésfigyujuk, azt hiszem!
Luca, csütörtökön tali veletek is!!!
Aproo, Andiék jönnek csütörtökön? csak azért, mert, ha nem, akkor én buszos vagyok hozzátok is, és kinézném, hogy mikor kell elindulnom, stb. stb. hányra menjünk amúgy?
Lei!?
na, most megyek! remélem, hogy holnap akkor sokan tudunk találkozni!