[quote="miciona"]L írta:miciona-arginin-ról olvastam még azt, hogy növeli a spermium számot.
A keringésre gyakorolt hatása miatt ez nem csak nekünk, nektek is jó. A párom által szedett Multi Maca is tartalmaz 75 mg-ot, ahogy a FER14 is. A napi adaggal mindkét esetben 150 mg-ot lehet bevinni, de ez nagyon kevés (2 és 30 gramm közé teszik a napi szükségletet). Normális mennyiségű, főleg vörös hússal sokat be lehet vinni, de biztos, ami biztos, én beszedek kb. 800 mg-ot naponta.
Ezt a készítményt az ára miatt is tudom ajánlani, de
ezen az oldalon van még jó pár, kedvező árú, sok Arginine-t tartalmazó készítmény.
Uzsuzs: a futásnál a napi 2-3 alkalom lenne az ideális, bár ezt nyilván nem mindig egyszerű kivitelezni.
Ciszta esetén teljesen normális, ha a menstruáció nem a szokásos módon zajlik. A hormonok miatt nem csak a vérzés mennyiségére lehet hatással, hanem a vörösök eljövetelének az idejét is befolyásolhatja. Nálunk például egyszer a vörösök belehúztak, 5 nappal korábban érkeztek a vártnál (várta a rosseb). Dévisz egyből rávágta, hogy ciszta van és az UH igazolta is. (Korábban sosem volt.)
A fogigátlós indulás (stimu előtt) egy kicsit tényleg hasonlít a hosszú protokollra, de ez egy sokkal kíméletesebb megoldás.
Agnyes: valószínűleg nem mindennapos, hogy valaki a fagyasztott embrióit "átkéri" egy másik intézetbe, de nyilván megoldható, hiszen az embriók nem az intézet tulajdonát képezik...
Kati: a cicifeszülés roppant bíztató.

A többes tüszőérés miatt most annyi progeszteront termelhetsz, hogy csoda, ha tudsz hason aludni.
Vjulcsi: a 240 ezres sereg mellett óriási szerencse kellett volna a sikerhez. Annyi viszont kiderült (és ez bizony eredmény), hogy jól stimulálható vagy, ami az egyik legfontosabb dolog lombiknál/inszemnél. Remélem, hogy a párod eredménye most jobb lesz és a Kopának nem sok munkát fogtok adni.

A másik, ami még nagyon jó, hogy egyből indulhattok, így időtök sincs keseregni. A lényeg az, hogy legyetek türelmesek.

Ja, és el ne felejts futni, ha már ilyen szép időt rendeltem...