A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

f.nikici! :)

Ezeket gabi1 illetve sillia írta annak idején:

Szóval 4 számmal jelölik.
Az első szám a nyakcsatorna hosszúságát jelenti.
A második a külsőméhszáj
A harmadik a nyakcsatorna
A negyedik a belsőméhszáj.
Az ideális eset amikor 3000-ret írnak. Ekkor minden zárt, és nyakcsatorna megfelelő hosszúságú. Ha 2-vel kezdődik és a többi 0 akkor azt jelenti hogy a nyakcsatorna megrövidült, zárt mindent. És végül is ez is jó. Ha 1-el kezdődik akkor elsimult méhszáj.
Tehát végül is 2000 is jó, csak annyi a különbség hogy megrövidült a nyakcsatorna.

Méhszáj értékei:
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj

Kép
Kép
200907?

A heti SOTE-s előadás témája:

"Konzultáció. Filmvetítés."
(Dr. Garamvölgyi Zoltán tanársegéd és Sándorné Menártovics Zsuzsa szülésznő)

Ezennel befejeződik ez az etap, de jövő héttől újra kezdődik előről az egész előadás sorozat. Ha minden igaz, akkor 2 hét múlva kerül sor arra, amelyik a különböző juttatások illetve intéznivalókat taglalja, így aki úgy gondolja, annak melegen ajánlom, hogy eljöjjön rá! (Itt alig célzatosan gondolok boo-ra. :roll: :roll: :roll: :roll: Iletve breki76-ra, hogyha már bent fog feküdni, akkor neki is érdemes ezeket az előadásokat meghallgatnia. Sok okosság, érdekesség van bennük megismeri az ember a dokikat, szülésznőket illetve ezzel is jobban telik az idő. :wink: )

Most megyek és Kémcső Istenség oltárán hozok egy kis véráldozatot. Délután jelentkezem. 8)

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!!

Na újra itt vagyok és voltam a dokinál, azt mondta ne ijedjek meg, valóban kisebb az átlagnál, de hogy én is pindur vagyok :lol: :lol: ! A babák mérete nagyon változó lehet. Szóval ugyanazokat mondta amit ti is :lol: :lol: . Jobbak vagytok, mint a dokim :shock: :roll: :lol: :lol: !!! De azért jövő héten újra ultrahang, megnézzük a fejlődését, és majd akkor meglátjuk, hogy mi lesz!!!

Niki: örülök, hogy ilyen boldog vagy!! Lelkileg biztos teljesen feltölt a kislányod!!!

Tabati: jó a kép, ügyi vagy nagyon :D !!

Nekünk nincs szagelzáró kukánk, és még nem is tudom, hogy vegyek- e. Nem létszükséglet, de praktikusság szempontjából, lehet hogy jól jönne :roll: :roll: .

Breki: Vigyázz nagyon magatokra, pihenj sokat!!!! Figyeld a hidegfrontokat!!!
Én meg 07.08-án születtem és 10.-ére vagyok kiírva , életem legszebb szülinapi ajándéka lesz idén, hogy megszületik a gyermekünk!!!!!!!!Jó tudom, ez nem azt jelenti , hogy pont akkor fog, de remélem valamikor körülötte. Bár , ha nem fog megszületni 10.-ig, akkor sajna megfogják indítani, nem húzhatok rá a cukor miatt, neked is így van Breki?

Lidike: jobbulást nektek!!!

Nikici: nálunk éjjel volt nagy vihar, dörgött villámlott, le sem hunytam a szemem egész éjjel, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutálom a vihart :x :x !!!

Dodi: sajnálom a vizsgád, de tényleg ne izgasd magad rajta, biztos vagyok benne , hogy előbb utóbb úgyis meglesz :D :D !!!

Kép
marietta1982

Hát,lányok,le a kalappal előttetek,hogy még próbálkoztok ilyenekkel,hogy körömvágás... Én elmegyek inkább a pedikűröshöz meg a kozmetikushoz legyantáztani magam mindenhol, ez utóbbi még kéznél is van,mert anyum kozmetikus. Én már nem bírok lehajolni,főleg nem a lábkörmömig. :cry:
Heni! KFC no para!! Én is néha elcsábulok egy-egy gyorskajálda kínálatának,szerintem nem ettől lesz a babunak baja,ha amúgy meg egészségesen kajálunk(viszonylag). Bár én most büszke vagyok magamra,mert csináltam spárga levest és tök főzeléket,úgyhogy azt hiszem most adok az egészségnek. Ja! És két napja őszibarackot meg dinnyét eszem,nem tehetek róla,azt kiívánom,főleg ebben a melegben :lol:
Most megyek masszázsra,majd még jövök!! Puszi nektek

KépKép
KépKép
nyuszi81

Marietta!

Nekem nem mondott ilyet, de biztos nem hagyják túlhordani. Azért leszek bent, hogy monitorozzanak, aztán ha van valami, akkor jöjjön a Fiúcska hamar :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

pihenés....holnap jönnek Szüleim, gondoltam Apumat meglepem kis csokitortával...majd meg döglöttem a melegben begyújtani a sütőt...na most utoljára a szülésig az tuti.....meg a lábaim már nem bírják sokáig a statikus állást!!!!

Na de most már jön a pihenés...viszont gép off!!!

Tickerplayground.com
breki76

Bond!

"Murphy törvénye szerint ilyenkor van útfelbontás, elterelés, tömegkarambol, forr fel a hűtővíz, jön a defekt illetve ezek kombinációja. "
Neki is az én férjem a férje?! :shock: :lol: :lol: :lol:
Mi ezeket ugyanis nem Murphy-törvénynek nevezzük, hanem Ricsi-faktornak, és számítunk is rá :twisted: :lol: :lol: ! Lehet én is azért vagyok mostanában ilyen szerencsementes, mert "bennem van belőle valami" :roll: :lol: ! Remélem Boti nem lesz ilyen pachman.

Marietta!

Nekem is azt mondták, hogy nem hagyják túlhordani. Viszont én ugye tudom, mikor fogant, és valóban 24.-ére várható, úgyhogy ha minden rendben, megpróbálok kisírni még egy-két napot, ha nem indulna meg. Jobban örülnék, ha magától döntene úgy, hogy eljött az idő, nem azért, mert "kifüstöljük" :? !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Héééj, nekem megállt a vonalzóm :shock: ?!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Visszaírt a nemzetközi komm. tanárnőm:
OK Dóri, gondolkodom rajta.

Hááát, én bizakodom :wink: ! Gondolom nem a lehetőségen agyal, hanem azon, hogy milyen feladatot adjon.... :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Éééééééééééés már újra itthon! 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Minden lerendezve Krio-ékkal, most már csak 2 gubanc lehet:
-pozitív lesz valamelyik szűrés,
-nem fizeti ki (vagy beleköt valamibe) az egészségpénztár.
De mivel eddig egyikre sem volt példa, most sem fog bekövetkezni 8) . (Mindazonáltal majd akkor lesz juhuuuuuuuu-juhuuuuuuuu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , ha az értesítés a kezemben, a lóvé meg a számlámon lesz)

marietta1982! :)

Örülök, hogy megnyugodtál! :wink: :D
A súly illetve a méret egy dolog. Ha nincs elmeszesedve a lepény (túl érett) illetve jó a flowmetria, akkor akkora lesz, amekkora. A lényeg, hogy egészséges legyen. :wink:

nyuszi81! :)

Én kozmetikusra is max. akkor bíznám a gyantázást, ha tuti nem futok vele össze máshol és nincsenek közös ismerőseink. :roll: A saját anyámat meg aztán ugyanúgy végképp kihagynám egy ilyen gyantázásból, mint a szülésből - hiába ez a szakmája. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:

Dinnye már csak-csak ilyenkor, de őszibarack? :shock: :shock: :?: :?:

breki76! :)

Miért nem veszitek inkább a tortát? A szüleid is jobban örülnének, ha pihennél - még akkor is, ha KÉTSÉGTELENÜL isteni finom tortát sütsz is. :roll: :wink:

kicsidodi! :)

Tudtommal nem közös a férjünk (vagy skizó vagyok, csak nem tudok róla :lol: :lol: :lol: :lol: ), nálunk nincs ilyen rizikó faktor. Csak a földön járok, nyitott szemekkel. (És itthon) :?

És egy kis olvasnivaló, ha már a cipőkről beszéltünk (illetve én az ortopédiáról) mostanában:

http://www.babanet.hu/holmi.php?page=cipo&id=21

Kép
Kép
200907?

Tényleg csajok! Most van a Születés Hete. :!: :!: :!:

Megy valaki, valamilyen rendezvényre?

http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre/index.php?id=090519

Kép
Kép
200907?

Sziasztok Kismamik!

Ezennel aláírnám a jelenléti ívet...élek még és még nem is szültem meg. Jól bírom a meleget, de a lábam dagad, mint állat, a kisfiam nyomul ezerrel.

lidike:
Szép nagy babád lesz neked is, az enyémhez hasonlóan...nem lehet, hogy ez Paks hatása? :roll: :D :D Ennek ellenére én nem tervezek császárt, inkább ugorjon ki 1-2 héttel hamarabb...mondjuk Laci napon. Persze...nem hiszem, hogy figyelembe fogja vanni az óhajaimat:)))

ronmay:
Nekem világ életemben gondok voltak a bőrömmel, szinte az összes bőrbetegséget sikerült már rajtam diagnosztizálni. (na jó...kis túlzással) Most viszont semmi panasz a bőrömre...semmi. Ja...és kisfiam lesz.

Bond:
Nem a körömvágós kínlódásos sztorikról ugrott be a Nyomorultak? :D :D :D Én is kínlódom ezzel, konkrétam 2 napja halogatom, nem bírok nekiállni. 8)

marietta:
Ide mindannnyian azért járunk, hogy tapasztalatpokat cseréljünk. Így a 8. hónapra már annyira kiokosodtunk, hogy lassan mi is levezethetnénk egymás szülését. Sőt! :roll: :D :D :D

bertina

- Name?
- Abu Dalah Sarafi.
- Sex?
- Four times a week.
- No, no, no..... male or female?
- Male, female...... sometimes camel.......
Vendég

Wie bitte? 8)

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

C' est tres bien! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.05.19 15:42-kor.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Na megjottem en is!Bar eppenhogy atfutottam a torteneseket :oops:
Vegre osszeraktuk az orias szekrenyunket,mindent elnyelt szerencsere,igy vegre atpakolhattam az osszes ruhankat,elrakhattam a telikabatokat,a cipoket,a karacsonyi diszeket....mert felszabadult jopar masik pakolos terulet,pasikam addig rendet rakott a szerszamai kozott,felszerelt egy tv tarto falikonzolt,kidobtuk a regi agyunkat,es vegre van hely Hanga cuccainak....!!!!!!!!!!!!!!!!!
Es a nap lezarasakent csinalt fincsi turogombocot,mivel a csaszarmorzsas vagyam meg nem lett kielegitve....
Ja es unnepnap volt tegnap ezert huztunk igy bele...
Ma mar ujra egyedul vagyok, :( fozocskezek egy gyorsat,aztan,nekiugrok a komod fiokjainak a kifoliazasanak,es nemsokara johet a ruhamosas!!!
A falra kene meg majd festenem,de azt hiszem az meg var egy piciket....
Nagyon gyorsan elfaradok,es azert reggeltol estig nyomtuk,meg is fajdult a pocakom es a derekam....
Koromvagast nekem is meg kene ejtenem most mar :oops: Szerencsere a labamon nem no gyorsan most sem,de a kezemen annal inkabb :( A hajam detto,de a tobbi premes terulet kegyes hozzam 8)

Tutyink van mar egy jopar db,de vettem azert kocsicipot is,mert potom penzert szervaltam,plusz meg ajandekba is kaptunk....jo lenne mar a ruciknal tartani....
Na megyek,belehuzok,mert lemegy a nap :wink: !

Kép
Kép
ancsurti

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az előbb azt hittem menten éhen halok, pedig egykor ettem egy kevés milánói sertésbordát (nem esett jól :? ), kettőkor meg műzlit és mégis.... :shock: :? ! Ráadásul oda kéne figyelnem, mert eléggé veszélyben van a "12 kilós hízás"-tervem, dehát éhes vagyok :evil: ! Nem kívánós! Éhes :evil: !
Szóval most a kompromisszum jegyében ettem egy kis mozzarellát paradicsommal, de a kisfiamnak ami nem szénhidrát, az nem is kaja, szóval fél órán belül megint éhen akarok majd halni, pedig vacsiig jó lenne kihúzni :roll: !

Ezek a valódi problémák az életben, nem holmi vizsgaidőszak :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, és Botond le sem tagadhatná az apját, mert totál egy az ízlésük: nem bírom a halat, a kínait, és a puccos kajákat, pedig eddig nagyon szerettem, viszont minden étkezésnek része kell, hogy legyen a szénhidrát, és valami édes is :shock: ! Tisztára, mint az uram....

Nálatok vannak ilyesmik?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bertina

Én már nem értem ezeket a hormonokat, akkor most nálad nagy az öröm gondolom :) :)

KépKép

KépKép
ronmay

csibe: köszi a linket! :wink: Csak az a baj, hogy ez magánszemélyekre vonatkozik :roll: NEkem meg nem az kellene. Persze hétfőn voltam bent, de ott is sík hülyeséget beszélt a nő :twisted: :twisted: szóval most nem tudom már mit csináljak :roll:

Bond: nem területi telefonszám kellene, mivel általános kérdésem van, mindegy lenne....vmi infó vonal :roll:

dodi: nekem is vannak olyan napjaim: hogy kell vmi desszert is a kaja után, pedig már leves után (általában az az ebédem) majd ki durranok, de azért egy túró rudi csak befigyel néha :oops: :lol:
Én is így vagyok :shock: , olyan kajákat eszem, amiket eddig utáltam!! :shock:

ancsurti: örülök, hogy megkerültél, már kezdtem aggódni, hogy merre jársz :lol: kíváncsian várjuk majd a képeket a manó cuccokról :wink: én ma vettem még 10 textilpelust, és egy tünnnndéri bodyt, amin igaz a kép lehetne más, de az írás nagyon jó. majd mindjárt megmutizom :lol:

f.nikici

íme a body: :lol:

Kép

f.nikici

bertina! :)

Bejelentkezés regisztrálva. 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó, hogy te is hallatsz magadról és hogy jól vagytok. :D

Nem hiszem, hogy a körömvágásról jutott eszembe a Nyomorultak, de miért pont franciául ugrott be!? :shock: :shock: :shock:

ancsurti! :)

Mondom én, hogy belehúztatok rendesen. :shock: :shock: :D :D :D :D Azért csak óvatosan! Bár szorít az idő, azért még van hátra. Tudom, hogy idáig tétlenségre voltál kárhoztatva de Hangának még bent kell maradnia, figyelj erre is. :wink:

Hirtelenjében nem tudok ettől jobbat az APEH-hez :roll: :

http://www.apeh.hu/kapcsolat

Body aranyos. :D :D :D

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

"gyorsan" elolvastam a hsz-eket, bár alig bírom követni. Főleg, miután a gyermekem (már meglévő) 2 percenként jön valamivel.

Szóval: pellusosvödrünk nem volt, most sem lesz. Télen a kazán nyeli el, nyáron a kuka. Kár, hogy nálunk nincsenek olyan erőművek, mint amiről pár hónapja olvashattunk egy babanetes cikkben.
Huggies pelenka Nócinál nagyon nem tetszett, azóta persze változhatott a pelenka is, meg más gyereken lehet, hogy más lesz jó.
Megnéztem Tabati beszúrt linkjét: a dokibácsim által becsült 1626 grammhoz képest ez 1895,55 grammot hozott ki, tehát több, mint 20 deka eltérést! Az még felvágottban is sok, nem gyerekben. Akkor most mi az igazság?
Lábfájósókhoz csatlakozom, szerencsére feltöréseket mostanában nem szereztem, de nem is szeretnék.

Tegnap voltam védőnéninél, minden ok, kivéve, hogy ketont (ha jól értettem) talált a pisiben. Kérdezte, hogy még mindig hányok-e, mondtam, hogy pont egy hete sikerült utoljára. Csak hümmögött, és utóbb jutott eszembe, hogy az üvegecskémet is elfelejtette visszaadni. :evil:
Viszont túl vagyok az adóbevallásokon (1 kivételével, aki még mindig lóg egy munkanélküli járadék-igazolással). Gondoltam, mégsem vágom nagyon meg a pasikámat, aki így az utolsó nap jelentkezett be (amúgy területi főnököm volt 2 évig, és soha rosszabb főnököt). Meg se kérdezte, mivel tartozik, levágott az asztalra egy 5000-est, megköszönte, és villámgyorsan elszelelt.... :shock:

Kép
Kép]
hendegabi

hendegabi! :)

Keton lehet. Pont a minap volt róla szó, hogy akkor jelenik meg a vizeletben, ha előzőleg nem ittál eleget. Nem jelent problémát.

Az igazság az, hogy már úgysem akkora a gyerek, úgyhogy mindegy is, mit mértek akkor. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na ugye, mondtam én, hogy nem kell megvágni a fickót! :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

En is vagyok, nagy erofeszitessel elovettem a tanulnivalomat, aztan majd kiderul, tudok-e vizsgazni valahogy, vagy nem...meg varom a valaszt a tanarnotol...

Kicsi lanyom nagyon elvan anyosommal, ilyen jokedvunek reg lattam, mint ma, es rekordidot tudtak maradni, egyszeruen olyan happy volt...Folosleges volt aggodnom,....kicsit meg is vagyok sertodve, miert olyan boldog nelkulem... :? :lol:
Anyosom szerint semmi, de semmi problema nincs vele..
Egyebkent meg szonyuan hianyzik a lanyom, hat....ez egy kinzas, ami velem tortenik, de tul fogom elni! :D

Bond, 2 agyas szoba nincs, csak 1, vagy 4...

Tabati, koromvagos technika nagyon ott van, legkozelebb kiprobalom, bar ketelkedem, hogy en igy fel tudom csapni a labaimat... :roll:

Agi, nagyon csinos vagy!! :D

Ancsurti, milyen jo, hogy vege a semmittevo unalmas teli napjaidnak, csak ugy sugarzik a boldogsag a szavaidbol!!! :D

Bond, a papagajos vicc nem jott le.... :? az arab teves viszont igen... :D

Ja, Szonibaba, neked akarom mindig irni, hogy a kislanyod olyan gyonyoru a profilkepeden, hogy csak na!! Tehetnel fel roluk kepeket, a kisfiad nem is latszik nagyon rajta, olyan pici a kep..

Na, ezt elkuldom, majd megprobalom raszanni magam, hogy begepelem a kedvenc viccemet, ezereves, de nagyon ott van! :lol:

Ja, Bond, kepzeld, a Les Miserables-rol jut eszembe, itt most oriasi szenzacio egy skot kozepkoru no, a "Britain's got talent" cimu musorban szerepelt, (az utca embere benevezhet, es barmit eloadhat, amit csak akar, haaaat, erdekes dolgok is vannak... :lol: )
na, a lenyeg, ez a no ennek a betetdalat enekelte, a no egy kicsit hebehurgya, odivatu frizuraval, ruhaval, kis bajuszkaval, es mondja, hogy o enekelni fog, es hires vilaghiru enekesno akar lenni.....mindenki kirohogte, es elkezdett enekelni....hat, komolyan mondom, ennyire meg eletemben nem dobbentem le..... :shock: :shock:
Azota a teveben mindennapos szereplo, Amerikaban hires, a cnn interjuvolta, szoval mar most vilaghires lett, pedig a donto meg nem is volt, youtubon az elso nap 2 millioan toltottek le. :lol:

Ha erdekel titeket, felteszem, megdobbento.. :D
Vendég

niki72! :)

Ha bohém vagy, akkor kipróbálhatod a 4 ágyas szobát. Különben a tételek maradnak a társaságod. :roll: :lol: :lol:

Nem tetszett a papagájos vicc? :( :( :( :( :( Akkor milyet szeretnél, milyet írjak? Keresek egy olyat, jó? :wink:

Láttam azt a nőt. Igazából nem sokat hallottam a hangjából, mert:
-mindig közbepofáztak
-lenyűgözött a látvány, hogy hogy lehet valaki ennyire nőietlen ennyi idős korára. :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Na, itt a link, erdemes megnezni :D

http://www.youtube.com/watch?v=RxPZh4AnWyk
Vendég

Dodi! Ne is mondd! Én ugyanezt érzem mostanában,és ami eddig soha nem volt,fagyira vágyom,de nem kívánósságból,lehet csak a meleg teszi. Na meg van,hogy este lecsúzik egy túrórudi is :lol:
200907! Igen,őszibarack,nagyon fini,nem olcsó,de most nem érdekel.Inkább ezt eszem,mint mondjuk egy jó nagy adag pacalt:)))

KépKép
KépKép
nyuszi81

Lányok!

Tudnátok ajánlani vmi extrajó kineziológust? Nekem Varjú Mártát ajánlották, és írtam is neki mailt, mert épp nem ért rá, de lehet, hogy hozzá csilliárdév múlva lesz időpont, nekem meg sürgősen kéne valaki (anyukámnak)!!!!

Köszikeeee!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Niki: megértelek, én is voltam így, hogy bántott, hogy másnál jól érzi magát a gyerek, amíg én agyon aggódtam magam, hogy mi van vele. Kitartás! És persze jó tanulást!

007: hát vasárnap pont sokat sétáltunk, és tényleg piszok szomjas voltam végig. Este meg csak 1 pohár vizet mertem inni, így is 3-szor megyek éjjel csurrantani..... amúgy viszont figyelek a folyadékra. Állítólag szopi alatt is ez a fontos, nem az evés.

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!
Hazaértem,és sikeresen levizsgáztam,még csak meg sem szültem:)
Szakdogám sajna 3-as volt,reméltem,hogy javítom 4-esre.Opponens tanár 5-öst adott,és a védésre is 5-öst kaptam.A végső jegy így 4-es lett!:)Én voltam a legelső,hatalmas pocakomra való tekintettel...Most nagyon boldog vagyok,főleg,hogy már az összes államvizsga tétel kidolgozva,csak olvasgatnom kell.Ma megtudtam az államvizsga időpontját is,júni 11.
Köszönöm mindenkinek,aki gondolt ma rám,és szorított nekem!
Remélem mind jól vagytok?
Gabi
Vendég

nyuszi81! :)

Hát, itt nem csak néha csúszik le egy Óriás Rudolf... :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: De a minap például kóbászos kenyeret ettem este tizenegykor, mert úgy éreztem, hogy meghalok, ha nem ehetek kifejezetten azt. :roll: :oops: :oops:

A pacal is egészséges kaja, csakúgy mint az őszibarack. Csak másképp. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kineziológost nem tudok mondani, de légyszi, ne ijesztgess itt minket, hogy valami baja van anyukádnak. :roll: Már mindannyian magunkénak érezzük egy kicsit - szerintem. :roll:

hendegabi! :)

Szopi alatt is oda kell figyelni a kajára, de innivaló az aztán tényleg bőséggel kell. :? :? :? :? :?

lilisgabi! :)

Hatalmas gratula, nagyon ügyes voltál. :P :P :P :P :P :P :P :P (És ráadásul még a jegy sem volt mindegy, hogy mit kapsz :shock: :shock: :D :D :D :D )
Csak így tovább és vigyázz a gyerkőcre is! :wink:

Kép
Kép
200907?

Bond, nem az, hogy nem tetszett a papagajos vicc, nem vettem le a poent...attol meg lehet jo.... :D

4 agyas szobaban az elso 2 ejszakat toltottem (Aprilis elejen), nem is aludtam semmit....az egyik csaj ugy horkolt megszakitas nelkul, mint egy medve, a masik epp vajudott..... :?
Arrol nem beszelve, hogy Ranianak eselye sem volt a babakocsibol kiszallni, mert mindenkihez bement a fuggony moge, egyfolytaban csak hajkurasztuk...Ilyen hosszu tavra azt hiszem jobb az egyes szoba, meg ha kicsit maganyosabb is..

Lilisgabi, gratulalok! Egy napra vagyunk kiirva.. :D

Ja, ugy nez ki, hogy a csaszar junius 29-en lesz, ha addig nem tortenik semmi, de meg nincs lefixalva..

Bond, ez a no venlany, egy kis skot falubol, onkentes a templomban... :?
Vendég

Kép

Kép
Kép
tabati

Bond!

Pedig sajnos baja van :cry: , csak nem akartalak titeket ilyesmivel traktálni (csak a kevésbé komoly dolgokkal :roll: )!
Egy ideje mindenféle bajai voltak: gerincsérv, petefészekgyulladás, meg ilyen-olyan betegségek, és én már gyanítottam, hogy ezek inkább lelki eredetűek nála, és mondtam is hogy menjen el kineziológushoz, de persze megint minden fontosabb volt saját magánál!

Most beütütt a krach: pár napja pánikrohamai vannak, és meg is állapította egy kollégája, hogy pánikbeteg :cry: :cry: ! Igazából várható volt, mert nagyon agyonhajszolta magát!
Most szeretnék neki jó dokit találni, mert nem hiszem, hogy az lenne a megoldás, hogy bogyókon éljen! És ebben ő is egyetért....

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 12:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hu, NIki, megnéztem ezt a Susan Boyl-t. Félelmetes, de maga a felvétel is. Amikor az első hangokat kiadja, mindenkinek a szeme kétszeresére tágul. Megvallom, az enyém is.

Dodi: ez nem túl jó hír. Szerintem anyukád biztos hamar jobban lesz, mert egy egész fórum (duplán) szorít érte!

Lilisgabi: óriási gratula!!!!!

Tabati: az ugrott be, hogy így lesz egy fiatal hölgyből (mondhatni lányból) anyuka... és még csini is vagy hozzá.

Kép
Kép]
hendegabi

Boo: akármit veszel fel, csak szép lehetsz! Ne keseregj!

Még nem is írtam: apa néhány napja egyszerűen POCAK-nak hív. Kedves, ugye?
Sillia és az ő becézgetéseik jutottak eszembe.
Tényleg, túl vagy a mélyponton? Neked is fel a fejjel! Gondolj valami nagyon pozitívra.

Kép
Kép]
hendegabi

Tabati, nekem is tetszik nagyon a montazs...erdekes, egesz mashogy kepzeltelek a profil-foto alapjan.. :)

Dodi, remelem, anyukad mihamarabb rendbe jon! :(

Pocak-hendegabi... :D Hat igen, es az a poen, hogy mindenki kinevette az elejen... :D

Boo, mindig ugy leirod magad....tok csinos vagy, es hat.....varandos...az pocakkal jar! Ne nevezd mar mindig balnanak magad!! :? :D
Vendég

Sziasztok Csajok!!!

Remélem mindenkivel minden rendben!!!!Már jóideje nem voltam, ennek több oka is volt. Hétvégén Zalakaroson pihiztünk Apával. Vagyis ő dolgozott a fiúkkal, én meg pihiztem. Elvitt egy étterembe vacsizni, tök aranyos volt. Utána meg kikapcsolták a netünket. :evil: :evil: :evil: :evil: T-mobilék úgy gondolták, hogy már 3-án megpróbálják levonni a számláról a pénzt, éppen csak azt felejtették el, hogy 10-én jön a fizu. Ergo nem tudták levonni, és értesítés nélkül kikapcsolták a telefont, a tv-t, és a netet is. Aranyosak mi?
Rengeteget termeltetek, ezt képtelenség visszaolvasni, és reagálni. Úgyhogy inkább most kapcsolódok a dolgokhoz ismét.
Pénteken mielőtt elutaztunk voltunk Uhun. Eredmények a következők:

Kp. telt hólyag, falai épek. Vizsgálatkor 1 magzat KOPONYAVÉGŰ (megfordult!!! :D :D :D :D )fekvésben.
BPD: 84 mm
HC: 308 mm
AC: 288 mm
FL: 65 mm
Jó életjelenségek, átlagos mennyiségű magzatvíz, lepény hátsó falon tapad. A mért értékek 32 hetes terhességhez tartozóak.

ÉÉÉÉÉÉSSSS!!!! A lényeg!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
Csibe javíthatja a táblázatot! Babócánk nem Szalai Fanni, hanem Szalai Barnabás!! :D :D :D :D :D :D :D

Egyébként minden rendben. Mostanában egyre többet keményedik a poci, de ez normális asszem. :) A lábam is néha-néha elkezd vizesedni, de még az sem vészes.

Kép
szisz89

Ja, és ami lemaradt!
Felfogadtuk a dokinkat, nagyon szimpi volt a hozzáállása!! :) És a védőnéninktől is csupa jót hallottunk róla.
Pénteken megyek/megyünk szülőszoba látogatásra, remélem apa hazaér időben, és ő is tud jönni!!
Következő Uhu 06. 15-én, védőnéni és CTG 06.22-én.

Kép
szisz89

Hendegabi,
A Pocak nem is olyan rossz. Ma Nati játszott. Én voltam a tehén, ő a kisborjú. :twisted:

Dodi,
Sajnálom, hogy anyukád ilyen rosszul van. :( Tényleg nem a bogyó a megoldás, de ha rövid távon oldja a feszültséget, akkor jó, de attól még meg kell találni a baj forrását. Kineziológust nem tudok.
Az én kajámnak nemhogy része kell, hogy legyen valai édes, de többnyire más nem is kell. Vacsira most megettem a gyerekek elől a nápolyit.

Tabati,
Jó a pocaksorozat. :D
Az NST azért egy kicsit korai még. :roll: 35/36 előtt nem szokták kezdeni.

Lilisgabi,
Gratulálok a vizsgához! :D

Hendegabi,
Igazad van, szopi alatt szinte kaja nélkül el lehet lenni, de ha nincs elég folyadék, akkor nem lesz elég tej.

Les Miserables: I Dreamed a Dream
http://www.youtube.com/watch?v=vcMJlTjzZgs
Összehasonlítás kedvéért.
Nem vagyok ez zenefenomén, de nem túl képzett a hangja Susannak. :roll: Persze lehet, hogy csak az akcentus bánt meg a feje. 8)
A kefe hajú az egyik legnagyobb média guru, őt is elég nehezen viselem. Pont ugyan azt adja elő, mint tavaly. Neki nem kell nagyon odatennie magát, hogy bárhol eladjon bárkit és azért a kontraszt tényleg döbbenetes. A műsort azt én is szeretem. :D Egy másik előadás a műsorból. Ez Jackson.
http://www.youtube.com/watch?v=zN6tjTPzj6M&feature=related

Niki,
Megértem, hogy min mehetsz keresztül. :lol: Szabi születése előtt komoly erőfeszítés volt, hogy egy kicsit apásabb legyen Nati. Sikerült. Vérig voltam sértve. Szabinál most nem működik. :? Most meg kétségbe vagyok esve. Csak tudnám, mi lenne a jó megoldás. :lol:

Szonibaba,
A többedjére szülőknek azért kell húzni a kórházba, mert sokkal gyorsabb is lehet a szülés. Amikor a Péterfyben voltam, egy 4. babát indítottak be. 45 perc múlva a nő kisétált. Nekem a második beindulása után volt vagy 2 órám.

Ronmay,
Jó, hogy megkerültél. Angliáért meg irigy-irigy. Mi nem mertük bevállalni.

007,
Ha egyenként csomagolok, akkor azokat a zacsikat használom fel, amelyeket hozzámvágnak a boltokban amúgy is. Néhol még a banánt is belegyömöszkölik a zacskóba, pedig direkt nem szoktam kérni. A szagzárós kukába mindenképp venni kell zacsit. Ráadásul az "ajándék" így elég sokban van. De miért is lenne akár egyetlen egy olyan termék is, ami mindenkinek bejön? :lol:

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Szereztem anyunak naggyon jó kineziológust, és csütörtökre be is küzdöttem (olyan voltam, mint egy anyatigris, csak anyukámért 8) ! Akkor az gyerektigris :roll: :lol: :lol: :lol: ?!) :D ! A nőci kb. ezzel fog indítani: beszéltem a lányával :? , már mindent értek :lol: :lol: :lol: .
Teljesen fel is vidultam (eléggé le voltam törve :? ), mert tudom, hogy anyu hisz ebben, én meg a hitben hiszek! 8)
Abban, hogy mindig a hit a gyógyulás kulcsa, szóval most már sínen vagyunk :wink: ! És hallottam a hangján, hogy ő is megnyugodott, és tökre örült, szóval juhúúú, juhúúú :lol: :lol: :lol: !
Köszi az együttérző szavakat, nagyon jólesik :) !

Tabati!

Tökre jók a képek :D , én is csinálok majd montázst, bár én csak pocakfotókból gondoltam, de így is tök poén :wink: !

Boo!

Bálnara :lol: :lol: :lol: :lol: !
Teljesen átérzem, és szerintem mindannyian!!! De kit érdekel mi van rajtad, aza lényeg, hogy jólérezd magad! És ha szerinted egy hupikék talárban vagy csini, akkor legyen rajtad az :wink: :lol: !!!! Valljuk be, ez az esküvő nem sokban követi a konvenciókat, miért épp ebben kéne? 8) :lol:
Nézd meg Ancsurtiékat: rikítózöld ruhája volt, és mégis az volt a telitalálat :wink: ! Vigasztaljon az, hogy teapa úgyis mindenben a legszebbnek lát (tényleg) :wink: :D :D :D !

(Ezzel szemben énapa: nemrég láttunk egy ismerős kismamát, szépen ki van már kerekedve, de abszolút nem hízott sokat, csak "kismamás". Kérdezem a Ricsitől, hogy ugye én még ennyire sem vagyok "behusisodva" 8) , erre ő: De szívem, te is szépen kerekedsz itt-ott, de nyugi, ez így normális! :evil:
Azt hiszem tényleg nem kéne ilyesmiket kérdeznem tőle :roll: :lol: :lol: :lol:
Inkább majd megkérdezem anyut, ő úgyis mindig olyan szépnek lát :lol: :lol: )

Hendegabi!

Engem apa Pufinak hív, bár engem nem zavar, mert régen is hívott így néha, de most valahogy gyakrabban :roll: :lol: :lol: :lol:
Ezt gyakran eljátszuk:
Megyek be hozzá a szobába, vagy valahová:
Mizújs Pufi?
Én meg nézek magam köré, meg mögé kérdőn:
Melyik az?!
:lol: :lol: :lol:

Szerintünk vicces :roll: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

niki72! :)

Miért nem fix a császár időpontja? Lehet, hogy nem fogsz ráérni...? :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem akarok rosszmájú lenni, de akkor ezek szerint nem véletlenül néz ki így. :roll: :roll: :roll: :roll: Feltételezem azért majd őt is megszállja egy team és ha nem is a Végzet Asszonyát, de legalább nőt faragnak belőle.

tabati! :)

Jó ez az összeállítás! :D Érdekes, hogy mennyire csalókák a ruhák. :o :) :) :) :) :)

De igenis tessék minket traktálni! Akit nem érdekel, az legfeljebb "leiratkozik a hírleveledről". :wink:
Élből boo és breki76 jut eszembe, mint akik adhatnak valami jó tanácsot. (Sőt! Boo rögtön ukázba adta a könyv beszerzését. :shock: :roll: :lol: :lol: :lol: ) Remélem, sikerül segítséget találni és mihamarabb újra jó híreket olvashatunk az anyukáNKról! :wink:

Hendegabi nem tud neked segíteni? :roll: :roll: :roll: :roll:

boo! :)

Épp most egy csokis Danone pudingot építek be az arcomba. :roll: :roll: :roll: (Csak sajnos kis kiszerelésű: Apa családi csomagot vett. Van fogalmad róla, mi az a 25 gr mínusz????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: )

Akkor beírom a naptáramba: MA hajlandó vagy férjhez menni. (Csak, hogy nyomon tudjam követni az eseményeket, hogy mikor, mi a helyzet. :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: ) Ruhát ott fogsz találni, ahol a legkevésbé számítasz rá! :wink: (Hívhatlak ezentúl Moboo Dicknek? :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

szisz89! :)

Éljen a pihenésed, a vacsi és a kényeztetés! :D :D :D :D

T-mobile-ék: :shock: :shock: :shock: :idea: :idea: :idea: :evil: :evil: :evil: :evil:

Gratula még az eredményekhez, a beforduláshoz és kissráchoz! :D :D :D :D (Ez már biztos vagy még lehet Fanni?)

Nem is meséltem nektek. Apa hozott ma egy kis csokor mezei szegfűt. :D :D :D :D :D :D Csak úgy. Nincs évfordulónk vagy bármi más nevezetes alkalom. Egyszerűen csak meglátta és megvette. :D (Sőt! Neki volt a szülinapja a hétvégén és én semmi, de semmi értelmes ajándékot nem bírtam neki kitalálni. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :( :( :( :( :( :( :( )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.05.19 22:14-kor.

Kép
Kép
200907?

Szisz!

Juhuuu, juhuuu Barnabás :mrgreen: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

lorca! :)

"Ma Nati játszott. Én voltam a tehén, ő a kisborjú"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Vacsira most megettem a gyerekek elől a nápolyit. "
Helyesebben szólva: a legkisebbnek adtad. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Apás - anyás dolog: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A hozzánk vágott zacskókba a szelektív hulladék szokott kerülni. :wink: 8)

"(olyan voltam, mint egy anyatigris, csak anyukámért ! Akkor az gyerektigris ?!) ! A nőci kb. ezzel fog indítani: beszéltem a lányával , már mindent értek . "
Ügyi vagy! :wink: (Milyen leszel, ha tényleg ANYA tigris leszel, te jó ég! :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Bálnara: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Nézzétek csak milyen 2 könyvet találtam :!: :

http://www.polc.hu/sorozat/szimpozion__az_elet_dolgai

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 12:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

Felmentést? Semmi képpen sem. De szívesen kiosztalak bármikor. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pucéran is férjhez lehet menni, nem ütközik semmilyen törvénybe. Ha bevállalós vagy, akkor a Polgármesteri Hivatalban is megejthető a nász, de ha szemérmesebb vagy és van 50 rugód, akkor az anyakönyvvezető akár otthon is összead titeket. :lol: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Vagy ott van még a korábban emlegetett SOTE-s kismama hálóing. :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Dodi:

Enyém apa Anyahajónak hív, anyukámék meg Pocinak! :lol: :lol: :lol: :lol:

Bond:

99,9% pöcsös!!! :lol: :lol: :lol: vagy 3x mutatta meg a doki a golyszlikat, meg a fütyköst!!:D 8) 8) 8) Úgy beterpesztett, mint ha irigylés tárgyává akarta volna tenni apája, meg a doki előtt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo:

Én sem értem igazándiból, hogy eddig miért nézték kislánynak. De ha azt vesszük alapul, hogy anno anyunak is megmutatták a kukimat, akkor minden lehetséges.
Én nem vagyok csalódott, és enyémapa is azt mondja, hogy nem az, bár én látom rajta egy nagyon picit. Már csak azért is, mert amióta kiderült, már mondta párszor, hogy "semmi gáz, majd legközelebb puncist csinálok" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A nagyszülőket meg máglyára rakjuk. Ők már az első perctől fogva azt mondták, hogy fiú! :D :D :D
Én a fütykösösnek is nagyon nagyon nagyon nagyon... örülök. És apja is hamar belement a Barnabásba! 8) 8) 8) 8)

Kép
szisz89

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?