Konan: De szuper, hogy bejött a torna! És juj de irigyellek!!! Annyira szeretnék én is tornázni, de valahogy nem megy! Amikor elhatározom, akkor tuti aznap fulladok, ha meg nem fulladok, akkor dög fáradt vagyok.... pedig látom Neked is megy! Húúú, szépen le fognak menni azok a kilók nyárra, már látom!!
Holka: Juj, nagyon jól hangzik ez a ház téma!!! VAn valami fejlemény??
Ági: Ez nekem olyan furi, hogy a párod otthon marad Dáviddal! Bár ha megtehetitek, miért ne?! Megyeget a kúszás?
Petra: Jaj de jó, hogy hoztál képet Rózáról!! Nagyon szép volt a keresztelőjén! NApközbeni alvás: nem próbáltad még, hogy lefekszel vele mondjuk ebéd után, ha jön a kaja-kóma.... lehet, hogy úgy elaludna! Mi ebéd után elvonulunk Biussal a kisszobába, mellém teszem a nagyágyba és szundi 1,5- 2 órát!
Szeder: Kovi-ubi nagyon ott van!!!
Fürdőruci: nem lesz! Tesómnak van kislánykája és én is érdeklődtem! Az egyberészes nem jó a kis bőrüknek- szerintem- a kisbugyit meg csak itthon adom majd rá, tengerparton nem, mert belemegy a homok a kisbugyeszbe obnnan meg a nuniba is mehet.. szóval nálunk az úszópelus és rá pamut biciklisgatyaszerűség lesz a nyerő!
Eszike:
Pünkösd: Balaton.... keresztelő
Hőguta, huzat: ismerős!!! Most még a mi kocsink sem klímás, de már áruljuk, mert ugyan én sem bírom a meleget, de Biushoz képest igen! Szegény kiscsajszi alig hogy beteszem a kocsiba, már szakad róla a víz. Én úgy gondolom, hogy erre nincs megoldás! Legalábbis mi nem találtunk! Lecseréljük a kocsit klímásra, mert így nem igazán lehet utazgatni bármikor! Noncsi kép szupper lett!! És gratulálok Noncsinak az első smacchoz Ákossal!
Starlark: éN csak nagyon ritkán olvasok vissza! De most, hogy mondod...
Költözés: Remélem mihamarabb tudtok már költözni!!
Winona: De ügyes vagy!!!! 1,5 kg az szép 1 kezelés után!!! Látom Te is komolyan veszed, hogy lefogysz!!
Játék: Nálunk megy egyedül, nem sírdogál.. még , inkább élvezi az új felfedezéseket!
Anyoooka: Megint milyen szép képeket hoztál! Milyen ügyes kislánykád van! Nagyon szépen ül a nyeregben!
Betti: 10 kiló???!!!! Aaaaaaz igen!!!! Hajrá hajrá!! Te vagy eddig a legügyesebb, legkitartóbb!!!
Minyu: Csongi kép éééééédes!!!! És már mekkora nagyfiúú!! Te jó ég!! Én mások gyerekein veszem észre, hogy milyen hamar nőnek ezek a pöttömök!!
Starlark: Örülök, hogy bejött a rízses dolog!
Kérdés: Nektek mit mondanak a gabonáról? Mert most valamikor olvastam itt, hogy valaki nem ad a babának- bocs, de nem emlékszem, hogy ki... - nekünk viszont azt mondta a dokinéni, hogy az új szemlélet szerint 7 hós korig be kell vezetni, úgy kisebb az esély a lisztérzékenységre!!! Nálatok???
Köszi az 1%-os hsz-t. Végülis Péterfy szülészet kapta az enyémet, mint tavaly!
Jut easzembe: AKit érdekel, ezt nézze meg!! Főleg a császárosok!!! Én végigbőgtem!!!
Címe: AZ apa szerepe a császármetszésnél.. zenével nézzétek!!!!! Péterfy kórházban a császárnál bent lehet az apuka, és ő kapja meg a babát! Nálunk is így volt, csak a férjem nem volt levetkőzve...
http://www.youtube.com/watch?v=beF7ayuKx1w
Noni: Auth Csilla- Szolnoki Péter: Féltelek című száma lehetne valamelyik videó háttérzenéje! Szerintem szuper megható!!
Biusról: Voltunk ma Dévényen és kaptunk egy kis szünetet! Megnézzük mit alkot Bius torna nélkül és ha szépen mászik itthon akkor végleg búcsúzhatunk az Alapítványtól!
És autót is keresünk!
Márti, Honey: Nektek van Skoda Fabiátok, ugye? Milyen? Meg vagytok vele elégedve? S.O.S. kell vennünk egy klímás autót és most a Fabia tűnik befutónak ...[/b]