Sziasztok Lányok!
Újra egy meleg nap, ma még ki sem mozdultunk, csakk épp a postaládáig. És mi várt benne?: az új adókártyám, amit február 2-án igényeltem az APEH-nél. Mit szóltok a gyorsasághoz? Hihetetlen, a vicces csak az, hogy a régit, már helyben bevonták...Nah a lényeg, hogy megérkezett!
Gabka: Nagyon szépséges házasságit!!!!

Legyen szép napotok!!
csibb: uuugyyyy irigyellek a balatoni nyaralóért!! Én nem mo-n nőttem fel, így a gyerekkoromból teljesen kimaradt a balaton, csak felnőtt fejjel ismertem meg, és nagyon szeretem!! Mi is gyurunk egyre, persze előbb a passzivház, sajna itt pest környékén, mert a férjem a munkájából kifolyólag nagyon pesthez kötött

.
Masut: ezek szerint ügyeletes orvosnál szültél, és minden ilyen okésan ment, hát ez szuper. Nekünk fogadott orvosunk volt, és maga a szülés az szuper volt és gyors, nem is kellett beavatkoznia, de amint beavatkozott, a "tisztításnál" bennem felejtett egy gézdarabot, (még szerencse, hogy kiesett a 2. napon magától, és nem okozott gyulladást bent), utána is alapos hibákat vétett, nem részletezem. Szóval semmire nincs garancia, persze mi hülyék a paraszolvenciát odadtuk neki. Idióták!
És úsztál még előző nap? Huuuu!! Én is tornáztam szinte az utolsó napig, de az úszás az más. le a kalappal!
Nemlajos: Szuper lett a szülinapi ajándék!!!
Marq: Ilyen szép a kertetek, és komolyan csak 2 éve kezdted? huu, ez erőt ad nekem is!! Szinte hihettelen, nagyon szép!! Ennyit képesek nőni a növények, ilyen rövid idő alatt? ez szuper! Pont ma reggel tervezgettem a kertet a www. disznovenykerteszet.hu segítségével, mert ott minden növényhez leírás és kép is van, ez nagy segítség. Imádom a növényeket!
nem hiába, egy ált. sulis pszic. teszten az jött ki, hogy mezőgazdasággal, gyömölcstermesztéssel kellene foglalkoznom, mindneki nevetett rajta, apukám közgazdászt akart belőlen (ő is az) anyum bölcsészt (ő is az), nah, így nem lettem kertész
Majd kérdezgetek maq!
Jaj, és vörösváron lakunk.
Gyöngyi tök örültem a te fotóidnak is!
SZeretném szépen megcsinálni a kertet, sajnos nincs egy olyan rész ahol egy kis zugot alakíthatnék ki, a ház elhelyezkedése miatt + saroktelek, de majd igyekszem a jó növényválasztással enyhíteni a rossz elhelyezkedést.
wicca: jógázom + pilates
A jógát a terhesség alatt kezdtem tanulgatni egy tanfolyamon, a pilatást pedig még egyetemista koromban, 2 évig csináltam egy stúdióban. NAgyon szeretem. EZ a pilates karikás változata, amit sajna pl. pesten nagyon kevés helyen csinálnak, de iszonyatosan szép alakot formál, és nem terheli az izületeket, hisz szinte végig a hátadon végzed a gyakorlatokat. Nagyon jó!!! Vettem egy karikát, és itthon csinálom, a jógát pedig egy könyvből.
Viktor alszik, ma szinte egész nap, folytatom Ranschburg jenő bá-t + egy kis nők lapja.
puszz