A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok

Most néztem a Születés hete programjait, és Isaszegen a dokim fog tartani előadást Csak kár hogy nem tudok elmenni, mert akkor kell mennem Bettiért a suli elé, akkor érnek haza a kirándulásról. Pedig szívesen elmentem volna. Témája lesz: A szülés és születés orvos szemével.

Felhívtam tegnap Norbi tanárnőjét, nagyon jól érzi magát, jó meleg volt ott is, és fürödtek, lovagoltak. Kirándultak. És épp szalonna sütéshez készülődtek. Továbbra is ő a legjobb fiú, és a gyógyszerét is ügyesen viszi hozzájuk bevenni.
Igazán büszke lehetek rá, ja és nem trehány, szépen összerámolja ruhát

Mostanában rám is rám tör az evés. Tegnap reggel én is kolbászos kenyeret ettem paradicsommal, hagymával. Isteni volt.
Biztos azért van ez mert most már többet híznak a kicsik és jobban kell a szervezetnek a tápanyag.
Én most az eperre vagyok nagyon ráállva, meg a sárgadinnyére. Annyira finomakat vettünk mostanában, hogy mindennap megeszek belőle egy csomót. Imádom.. Viszont már nagyon várom a cseresznye szezont. Az a másik kedvenc gyümölcsöm amit imádok.

Viszont két éjszaka már a nagy gyomorégésre ébredtem, muszáj vagyok lemenni tejet inni, valamennyire használ, de még most reggel is ég az egész nyelőcsövem.

Lilisgabi nagy gratula neked. Én idén nem vállaltam be az államvizsgát. Főleg amiatt hogy tavaly kellett volna államvizsgáznom, de a rengeteg vizsga a nyakamon volt ősszel amikor a vetélés volt. És a műtét előtt még 4 –ből vizsgáztam, alig tudtam figyelni, tanulni. Baromi rossz érzés volt így. Most amikor szeptemberben terhes lettem, elhatároztam hogy nem teszem ki magam ennek az idegeskedésnek még egyszer terhesség alatt. Így inkább halasztottam. Így is csak egy szigorlatot kell letennem decemberben. ÉS az államvizsgát majd jövő májusban. Azt hiszem jól döntöttem.

Niki akkor még 4 hetet kell bent tölteni a pocakodban. Drukkolok hogy sikerüljön.

Boo ne keseregj ezen, még majd szülés után mikor már újra a régi formádban leszel, akkor megtarthatjátok újra az esküvőt és akkor lehetsz menyasszonyi ruhában.
De bármiben leszel is szép leszel, az tuti.

Szisz gratula a fiúcskához

Dodi nekem is voltak pánikrohamaim, főleg a suli alatt. Én sem szedtem rá gyógyszert, sosem voltam híve ennek. Én agykontrollt használtam, és nagyon jól eltudtam magamnak mulasztani. Most már szinte egyáltalán nem jön rám. Ha még is elkezdődik pár perc és már meg is nyugtatom magam. Ezt anyukádnak tudom ajánlani.
Engem párom tanított rá. Ő járt AK tanfolyamra, és ő mondta hogy mit csináljak.

Én párom is pocaknak, meg anyahajónak hív. Hogy honnan találnak ki ilyeneket? Engem sem zavar.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok !!!

Tegnap baromi sz@rul voltam :? .Barátnőmnél voltam délelött a VI. kerületben, együtt reggeliztünk, ittam is eleget, aztán egyszer csak rosszul kezdtem érezni magamat. Volt már ilyen érzésem régebben is még függetlenül a terhességtől : Ájulhatnék, gyengeség, belső remegés, elönt a melegség. Na mondom megint leesett a vércukrom, édesség nem volt, úgyhogy belapátoltam 3 kanál kristálycukrot. Ez eddig mindig bevált, plusz ittam is még. De egyre rosszabbul voltam, úgyhogy barátnőm elvitt a rendelőbe ( 3 perc séta ), hogy csináljanak velem valamit. Kaptam egy pohár vízben feloldott kálciumot, vérnyomást mértek, de csak nem lett jobb a helyzet. Lefektettek, aztán pár perc múlva telehánytam ( bocsi ) 2 vesetálat. Még ott voltunk egy kis ideig , aztán elindultunk, nem voltam jól , de kb. egy órára rá hazajöttem és lefeküdtem, Aludtam 1,5 órát, aztán ettem főtt krumplit, de egész nap tök nyomi voltam.

18 órára elmentünk nőgyógyászhoz, tegnapra volt időpontunk és ezt nem akartam kihagyni. Olyan pufi kis pofija van Zsombinak és jó nagy feje. Megint azt mondta a doki, hogy 2 héttel nagyobb a bucija a korához képest, a többi méret teljesen átlagos. Hát a feje nem az. Kicsit megijedtem, kérdeztem is, hogy ugye nem lesz csúnyán nagyfejű, de erre mondta a dokim, hogy nyugodjak meg, mert csak nagyobb kicsit az átlagosnál.

Tegnap pont 33 hetesek voltunk : BDP : 92 mm
FL : 65 mm

Más adatot én nem tudok és a papíromon sincs. A június 10. -i héten kell mennem nst-re, vagy mi az, akkor ott lesz a dokim a kórházban ( legalábbis összeegyeztetjük valahogy ). Reméljük addig is minden rendben lesz.Ja a súlyát 2400 gr-ra becsülte, de szerintem ez csak olyan átlagszám erre a terhességi hétre.

Na ennyit rólunk, mindenki vigyázzon magára és a Pocaklakójára !!!

Kép
ikoka7

sziasztok

Szisz

Üdv a fütyistáborban :D
Furcsa hogy ilyenkor derül ki. El is gondolkodtam azon, hogy bármennyire kislányt akartam eredetileg, mostmár picit csalódott lennék ha kiderülne hogy mégsem fiú... Dehát nekem amnio is volt és a babám nem csak látványra hanem kromoszóma vizsgálat alapján is fütyis :)

Niki

Nekem nagyon tettszett a vénlány előadása bár a beleduma valóban zavaró. Én csak addig láttam csúnyának amíg nem kezdett el énekelni. Nekem ez így ütősebb volt mint amikor egy profi hangú karcsú és szép arcú ifjú nő énekli ugyanezt.
Ez persze csak a saját véleményem...

Boo

Olvasgatok olvasgatok itten de mindig lemaradok valahol. Akkor most végülis mégis lesz esküvő???

Dodi

Remélem anyukád rendbe jön. A pánikrohamokról sajnos sokat tudnék mesélni. Gyógyulásnál az adott módszerbe vetett hit a legfontosabb. Épp ezért voltam én bajban mert nem hiszek semmiféle agykontrollban meg kineziológusban meg általában ilyesmikben. Viszont gyógyszert csak végszükség esetén vagyok hajlandó szedni. (mondjuk amikor mentő jött hozzám a munkahelyemre mert hanyatt feküdtem a földön remegve fulladozva és vakon mert ilyenkor nem látok)
Amióta babát várok nincsenek ilyen gondjaim. Egy picit tartok a gyermekágyas időszaktól amikor amúgy is megborul a lelki egyensúly de apa majd vigyáz rám :)

KÉPZELJÉTEK!!!

Tegnap este moziban voltunk apával :D :D :D
A Prima Primavera című magyar filmet néztük meg egy apró békebeli klubmoziban. Kilencen voltunk a teremben össz-vissz.
Tettszett a film és jó volt egy picit kikapcsolódni.
Vendég

Sziasztok! 8)

Ma reggel én vittem apát melóba, erre a munkatársa mondja: "jajj de jó, már nemsokára jön a babuci", mondom: "áhhh, az még azért odébb van", majd elköszöntem, beültem az autóba, és elgondolkodtam....szombaton töltjük be a 34 hetet, akkor onnantól már csak 6 hét(!!) ha időre jön :shock: :shock: :lol: :lol: Igazándiból még fel sem fogom, de már nagyon-nagyon várom/várjuk! :wink: :D

Bond: ez a kapcs nem jó, de mindegy megoldom, a többet fizetem be, és kész :lol: A SOTE-n hány ágyas szobák vannak? Tényleg van olyan lehetőség, hogy a párom is ott lehet velem?

hendegabi: Te tudsz segíteni az adóbevallásban, őstermelői részen? Ha már Bond eszembe juttatta ezt a lehetőséget is :wink: :lol:
Nekem is volt keton a vizeletemben, egy +, de én sem ittam előtte eleget, valószínű ettől lehet. Nekem jól számolt a kalkulátor a becsült súlynál. :roll:
A párod becézése még aranyos is. Nálunk a "hordócska" egyre gyakoribb :lol: :lol:

niki: kitartás, azt már fél lábon is kibírjátok :D főleg így, hogy a kislányod is jól érzi magát :wink: megnéztem azt a linket, már hallottam róla, de eddig még nem láttam. Hát nem semmi a mami :shock: :shock: :lol: :lol: Szerintem is szerencsésebb vagy az egy ágyassal.

dodi: jobbulást Anyukádnak! :wink: Szerintem is a hit számít a leginkább: anyumról már mindenki lemondott (szakmabeliek), amikor beteg volt, Ő nem adta fel, és megérte!!! :D
Apa nálunk is hasonlóan realista :lol: :lol: De már nem érdekel, meg őt sem, ez egy ilyen időszak, és ettől is szép :wink:

lilisgabi: épp tegnap voltál eszemben, GRATULÁLOK! :D Megy a drukk a jún 11-eire is! Nekem 3-as lett az összesített, de én annak is nagyon örültem, főleg, hogy a tételeket mégcsak el sem olvastam :oops: :lol:

tabati: nagyon jó a montázs :wink: :D !!! Nekem eddig nem készült max 2-3 x fotó, de már bánom is, igaz sokkal nagyobb bajok voltak emellett, és vhogy eszünkben sem volt :roll:

boo: na jó, csak nekem azért furcsa, mivel az első 6 hónapban szabályosan rosszul voltam az édestől, Dorkili addig azt sem tudta mit jelent az édes íz, de a kis drágám a savanyú káposztát annál inkább ismeri/ismerte :lol: :lol:
Eddig én sem vettem észre, hogy szélesedik a csípőm, combom, csak most, hogy nem jönnek rám a régi gatyóim :shock:
Akkor most már tuti lesz esküvő? Apaságival nem működik? A C&A-ban is szoktak lenni jó cuccok, és nem horror áron, mint pl. a 2in1-ban. :roll: :wink:

szisz: de jó Nektek!!! irigy-irigy :lol: :lol: én is akarok Zalakarosra menni, mostanában nem voltunk sehol, sőt, a párom még általában hétvégén is melózik :roll: Gratula Barnabáshoz (nagyon szép név), és a méretekhez!! :wink: :D
Én jövőhéten akarom a szülésznőt fogadni, ha sikerül...

f.nikici

gabi: nagyon ügyes a kisfiad, büszke lehetsz rá :wink: itt Szolnokon is vannak a szülés hete alkalmából előadások, de én még egyen sem voltam, valahogy most leköt az APEH :lol:
Gyomorégés nálam is szokott lenni, de én a vasra gyanakszom, mivel mindig utána kínoz, amikor beveszem, és nekem a tej kifejezetten felviszi a savam :shock:
Epret én is imádom, de mióta epére műtöttek nem ettem, de a minap igen, mivel már annyira kívántam, csak macerás, mivel meg kell hámoznom :lol: :lol: Tegnap vettünk pont cseresznyét a piacon, már nagyon finomak :wink:

ikoka: nem lehet, hogy bekaptál vmi vírust? mivel erre most ilyen járvány van :roll: Az én kislányomnak is nagyobb a feje, azt mondták a múltkor uh-on, de nem a BPD, hanem a körfogat, és hogy majd meg fog dolgoztatni szülésnél, mondom de szuper :lol: :lol: Csak én igazándiból ennek nem vmi nagyon örültem, mivel akkor össze-vissza nyomódik a kis feje, és hogy volt a cystája is, valahogy ennek nem örülök...bár mindenki azt mondja hülyeség, semmi köze hozzá, de engem akkor is idegesít egy picit.

sillia: de szuper :D most mindenkire irigy vagyok aki közös kikapcsolódásokat tervez/vagy visz véghez :lol: :lol: nekünk csak a meló jut :cry:
De azért jó ilyenekről olvasni, mert belegondolok, milyen jó lenne, ha mi is mennénk, eljátszom magamban gyorsan milyen lenne, és az picit jó a lelkemnek :lol:

f.nikici

Mindenkinek olyan szép reggelt, amilyen az enyém volt! 8) Manó felébredt, szokás szerint rohant egyből játszani (ezek a gyerekek sose kómáznak?????? :shock: :shock: :shock: :shock: ) és menetközben észrevette, hogy kilógnak a lábfejeim a takaró alól. Oda rohant és megpuszilta őket. Majd kaptam az arcomra is és irány megint vissza. Nem tudom, hányszor játszotta el. :lol: :lol: :lol: :lol: Legyen nektek sok ilyan reggel az életetekben! :wink:

Tegnap észrevettem, hogy kinyíltak az első muskátlijaim és elkezdett kibontakozni a gumifám is. :P :P :P :P Efölötti örömömben csak folyattam a vizet a kannába és nem értettem, hogy miért füstöl. :shock: :shock: :shock: :shock: Aztán rájöttem, hogy tán nem biztos, hogy forró vízzel kéne meglocsolni a virágokat... :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Bond: ez az amiről a múltkor beszéltem cipő, egyszerű, de nekem nagyon bejön, van egy szerkója, amihez nagyon jól menne :lol: :lol:

http://www.chicco.hu/product.php?item_i ... 0018&age=0

f.nikici

Bond: de édes a kisfiad :D :D :D Ha az én lányom majd ilyeneket csinál már, egészen tuti, hogy megzabálom :lol:
Nálunk is nagyon szépek a muskátlik, és mézvirágok, meg minden :D

f.nikici

Mi az a gumifa? :shock: :shock:
Vendég

Utánanéztem. Ez az? Mert akkor ilyen nekem is KELL :lol: Kép
Kép
Vendég

Miközben olvasgattam rájöttem hogy többféle növényt is neveznek a magyarok gumifának.

007

A tiéd milyen? Láthatnám? Persze csak ha nem TOP SECRET információ :wink:
Vendég

sillia: nekem fogalmam sincs mi az a gumifa, hajlik össze-vissza??? :lol: :lol:

Most mentem az APEH-hoz 8)

f.nikici

gabi1! :)

Ezek igazán jó hírek Norbiról! :D :D :D :D :D :D :D

Jó neked, hog te tudod nyomatni a cseresznyét. Én ezzel, a meggyel és nem besózott retekkel vagyok úgy, hogy pár falat után elkezdi marni a torkom. Úgyhogy nekem a max. ezekből egyszerre össz-vissz egy maréknyi. :?

Sulit jól tetted, hogy halasztottad, ha úgy érezted, hogy ez most jobb lenne így. Többedjére is nekifuthat ugyan az ember egy babának, de inkább a tételekkel tegye ugyanezt.

"Én párom is pocaknak, meg anyahajónak hív. Hogy honnan találnak ki ilyeneket?"
Ööö...talán mert a jármódunk kissé(???) hasonlít...? :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :lol: :lol: :lol: :? :? :?

ikoka7! :)

Akkor végülis nem sikerült kideríteni, hogy mi volt a baj tegnap reggel? :( :( :( Vigyázz magadra nagyon. Nődokinak mondtad?

A "nagy" buksi miatt ne aggódj. Jó, szülésnél melósabb lesz, de nem jelez bajt. Van, akinek kisebb a feje (mint pl. nekem), van akinek átlagos és van akinek nagyobb. Ennyi. :wink:

sillia! :)

Nem maradtál le semmiről: boo átlag félóránként változtatja az álláspontját. Úgyhogy a tegnap esti állapotok már rég nem mérvadóak. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mozi: én már azt sem tudom, hogy mi az. :( De legalább ti jól éreztétek magatokat. :D

A gumifa ez:

http://gumifa.mezagie.fotoalbum.hu/

Ez a metamorfózis tavasztól őszig tart, majd megfordul: visszahúzódik a földbe, eltűnik teljesen. :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mindjárt keresek neked leírást is róla. :wink:

f.nikici! :)

Bizony, hamarabb fogsz szülni, mint észbe kapnál! :lol: :lol: :lol: :lol:

A SOTE-n 1-4 ágyas szobák vannak. Az 1 ágyasba általában azok kerülnek, akiknek nehezebb vagy komplikáltabb volt a szülésük. Magánál a szülésnél Apa is ott lehet veled, de a szobában már csak a mamák és a babák tartózkodhatnak.

Eper: :( :( :( :( :( :( :( :(

Cipő: tényleg aranyos. De sajna tényleg felesleges, ráadásul ez még meleg is nyáron. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Lorca

Anglia azért nem volt olyan zűr mentes, de ha leírom Bond majd azt mondja, ugye ugye meg mondta.... :D :D
Lényeg a lényeg, volt egy kis vérzés, pont mikor jöttem volna haza, hajnalban így bevágódtam az ügyeletre, ahol baromi kedvesek voltak, azonnal "elláttak", két óra múlva már egy 3 csillagos szállodai szobának megfelelő szobában találtam magam. 2-3 óránként jöttek csekkolni, s mindig mondtak vmi storyt. Tényleg maxi ++-ok voltak. Azt mondták nincs semmi gáz, nem tudták a vérzés okát, ami mondanom se kell másnap már nem volt. Átrakattam a jegyeket és két nap múlva hazajöttem. Itthon elmentem dokimhoz, s közölte:
-szex volt? mondom ja ja volt...(pironkodva) :oops:
-akkor üzeni apának, hogy vegyen vissza a vehemenciából :D :D
gyakorlatilag az történt, hogy érzékenyebb a méhszáj, s megütötte egy picit... :oops: :wink:
A méhszájam 3000 a lepényem teljesen rendben, igaz 4 cm-re tapadt a szájtól, de azt mondták nem para, mert megy majd hátra ahogy nagyobbodik a poci. ÉS a kölyök is jól van, baromi aktív, pedig azt olvastam a vége felé kezd lenyugodni, úgy látszik nálam minden fordítva működik :lol: :lol:

Szisz89

Azt aa! Akkor nagyon rejtegette eddig a kis fütykösét!! :lol: :lol: Gratula!

Gabi

Érdekes azt gondoltam volna, hogy ez a gyomorégés csak engem kínoz, de tévedtem :) Ugyanaz nekem is, már úgy érzem, hogy leég a nyelőcsövem.. A tej nekem is nagyon bejött, pedig baba előtt, utáltam a tejet, most meg liter számra iszom..
Szerencsére két hete már nem volt gyomorégés, de nem is bánom :D

Én holnap megyek mérezkedni, kíváncsi vagyok, hány gramm meg mik a méretek..
Ja, s péntekre bejelentkeztem kozmetikushoz, kicsit drágállom, kíváncsi vagyok mit hoz ki a fejemből :lol: :lol: Ez van :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 12:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 12:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

007

Pont az általad belinkelt oldalról másoltam ide a képeket :D :D
Visszabújik a földbe?? Ez most komoly? :shock:
Egyre jobban érdekel a dolog :D

Boo

Én teljesen éreztem a hangulatváltozásaidat, csak éppen nem értettem és nehezen tudtam követni. És úgy sejtem ez a jövőben is így lesz :)
Vendég

Marietta!
Örülök, hogy nekünk lett igazunk és mindne renden

Breki!
Mi az a monitorozás?

Dodi!
"Neki is az én férjem a férje?" :lol:
Sztem is inkább a feladaton gondolkodik a tanítónéni.
Én állandóan éhes vagyok.
Sajnálom anyudat, de tök jó, hogy egyetértetek és legalább győzködnöd nem kell. Remélem beválik a kineziológus, akihez mentek.

Ancsurti!
Szekrény, hurráááá
Én is túrógombócra készülök, már ott csücsül a túró a hűtőben.

Nikici!
Ez a body ééédes. Prince Oliver, ugyi?

Huggies: nálunk anno bevált Szonjinál minőségileg, de azért szoktam le róla, mert a ragasztócsíkja túl széles volt és mindig kidörzsölte a kis combikáját.

Niki!
De jó, hogy Rania miatt nem kell paráznod és jól elvannak a mámmmával.
Köszi Szonji nevében a dícséretet, mindjárt keresek ki képet, ami a gépen van és még méretben is befogadja a Bnet.

Ez a csaj...biztos a hormonok v. mi, de ahogy elkezdett énekelni, tiszta libabőr lettem, aztán meg úgy bőgtem rajta, hogy még pzs is kellett. Kár, hogy az egeret, amit a garázsban fogtunk, reggel felvittük az erdőbe. De nyilván az is az oka az érzelgősségemnek, hogy szegényt úgy lenézték előtte.

Lilisgabi!
Ügyi vagy, de jó neked, hogy már itt tartasz.

Szisz!
:shock: Barnabás? Gondolom leültél volna, ha nem fekszel? Hogy volt pontosan a sztori, nagyon érdekel!

Lorca!
Hogy lehet vkinek ilyen szép hangja? És még jól is néz ki hozzá.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

ronmay! :)

Ezt most miért mondod? :roll: Egy szóval sem tiltottalak el sem az úttól, se a szextől. A sziklamászástól viszont igen. :lol: :lol: :lol:

boo! :)

Ja, hogy ezek KISEBB hangulatváltozások...! (Akkor milyenek a nagyobbak? :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Bár én nem Kalászon lakom, azért én is jó fej vagyok és nálam is lehet fülest kapni, ha szeretnél. :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rám hasonlít a gumifa? Hát hol szoktam én a föld alá bújni??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
200907?

boo

Hol a beígért hajasbaba kép?
Vendég

Tényleg visszabújik. :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Első nekifutásra úgy tűnik, hogy nehezebb dolgom lesz, ha be akarom lőni, hogy mi is a latin neve :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: ) És tényleg tök hajlékony a törzse, nem tudod eltörni (viszont hamarabb tudnál rá csomót kötni, ha akarnál :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

"Én teljesen éreztem a hangulatváltozásaidat, csak éppen nem értettem és nehezen tudtam követni. És úgy sejtem ez a jövőben is így lesz"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

szonibaba! :)

Ide gurítsd azt a túrógombócot! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Hát, egyelőre nem találtam friss képeket, de ezt imádom. Akkor készült, amikor Marci pár napos volt (tehát kb. 2 éve):
Kép

Majd tényleg izzítom apát, mert még balerinás képpel is adós vagyok.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!

Lilisgabi! Gratula a vizsgádhoz,ügyi vagy!
Tabati! Nagyon csini vagy,jól nézel ki.
Szisz! Ez nagyon kemény!! Hogy-hogy csak most látta a dokid,hogy kukija van? Nálunk apa meg volt róla győződve,hogy fiút csinált,de amikor kiderült,hogy Lilink van,nagyon boldog volt,de néha azért még bedobja,hogy Lili nem is lány,hanem fiú... Aha,mondom,fasza,mert akkor tuti meleg lesz,mert mi meg csak Lilizzük :lol: :lol: :lol: :lol:
Dodi! Sajnálom anyukád,de ő legalább hajlandó elmenni dokihoz. Én anyum tuti nem menne,úgy kellene őt elvonszolni,mondván,majd elmúlik. Pont nemrég ment át egy krízisen,és bevallom megijedtem,mert tisztára olyan tüneteket produkált,mint aki depressziós,de szerencsére túl vagyunk rajta,remélem.
Van egy barátnőm,akinek a barátja nagyon keményen pánikbeteg,ő most a Fekete erdő klinikán volt 6 hétig,most úgy tűnik,minden ok vele. Szorítok anyudnak!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Bond!
Ha nekiállnék és elkészülne végre, gurítanám izibe...

Most viszont léptem tanulni, ebéd után bekukkantok.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szonibaba, koszi, hat tenyleg csodaszep, gyonyoru kislany!!! Tegyel majd akkor meg, ha apa lekicsinyitette!! Meg Marcirol is mostanit! :D

Lanyok, szoval ezert menjen hamarabb a korhazba, aki tobbedszer szul:

Ez egy idezet a masik topikbol az egyik topiktarsamtol, a masodik babajat szulte par napja. :D

"Mikor írtam Nektek, hogy olyan furi a pocim...hát, estére még furibb lett , letettem Botit, mjd bementünk, hogy megnézessem magam. 10 óra előtt megnézett a doki, 22.30kor Bulcsú már a kezemben volt . Háááát, örülök azért, hogy nem itthon, a küszöbön szültem."

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Áááááá, hát Tőletek nem lehet dolgozni tisztességesen!!!!
Tegnap annyira elfáradtam a vasalásban este, hogy már nem néztem fel, de kíváncsi voltam, hogy mi van Mariettával. Gondoltam úgy fél 9 körül, hogy gyorsan megnézem.
De olyanok vagytok mint egy jó könyv, amit nem lehet letenni.
Szóval a munkámat háttérbe szorítva, itt olvasgatlak benneteket... :roll: :roll: :wink:

Marietta! Örülök, hogy minden rendben, és komoly megtiszteltetés szerintem mindannyiunk számára, hogy ilyen jól megmondtuk, hogy mi van. De azért javaslom, hogy az uh-t ne hagyd ránk!! :lol: :lol:

Szisz! Micsoda hír!!! Jó, hogy örültök neki!!! Én már szerintem picit elszomordnék, ha most derülne ki, hogy fiú.... A felnőtt pasikat sem bírom rózsaszín ruhákban... :lol: :lol:
(még lepedőkből is rózsaszínt vettem)

Sillia! Békebeli moziknak nagy feelingjük van!! A Gábor nagyijának van egy telke Százhalombattán, és ott van egy mozi, ahová minden nyáron elmegyünk legalább egyszer. (Az a baj, hogy ha lent vagyunk mondjuk 3-4 napot, akkor kb. 1 filmre tudunk elmenni, mert nincs sok "előadás" egy nap)
Állati kényelmetlen amúgy, de mi élvezzük!! :D

Kép
katy76

szonibaba! :)

Nagyon jó ez a kép! :D

Akkor talán hagyd a francba a tételeket és inkább a túrógombócot csináld meg. Már olyan éhes vagyok... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Azt hiszem ő van nekem: hevea brasiliensis. Semmi normális leírást nem találtam róla a házi gondozását illetően, mindenütt csak arról van szó, hogy nedve a kaucsukgyártás alapanyaga. :? Virágboltban nem hiszem, hogy fogsz ilyet kapni, de nagyobb kertészetben szerintem lehet. Nyáron locsolgatni kell, de nem nagyon víz igényes. Ősszel "elsorvad" (konkrétan én azt hittem, hogy kinyírtam, úgy nézett ki :oops: :oops: :oops: ), de valójában csak arról van szó, a gumója elmegy téli álmot aludni. Olyankor egyáltalán nem kell neki víz. Tavasszal pedig lehet kezdeni locsolgatni és szépen lassan előbújik a hajtása.
Hogyha megnézed az albumot, akkor én tegnap tartottam a 10-es képnél. Kíváncsi vagyok, hogy ma estére mekkora lesz. :wink:

Kép
Kép
200907?

Katy

Bár eredetileg százhalombattai vagyok, nem tudom milyen ott a mozi. Vagy már nem emlékszem... :oops:

Viszont itt Fehérvárom a Barátság klubmoziban széles és kényelmes vörös bársonyfotelek vannak, a sorok között annyi hely hogy kényelmesen ki tudom nyújtani a lábam. Még apa is a maga 194 cm-vel :)

Tolongás sosincs, tegnap este is pár perccel 18 óra előtt érkeztünk, és miután senki mást nem láttunk megkérdeztük lesz-e vetítés. Azt mondta az emberke hogy ha lesz néző akkor lesz vetítés is :D
Komolyan:egy darabig úgy nézett ki a dolog, kettőnknek vetítik a filmet...Aztán végül 9 fős "tömeg" gyűlt össze.
Azt hozzá kell tenni hogy az aktuális sikerfilmeket soha nem itt vetítik, hanem az Alba Plaza nagy mozitermeiben. Ahová viszont utálok beülni..
Vendég

A mai nap programja: elkezdtük a szobatisztaságra való nevelést. :D :? Nem áll tőle távol a dolog és igyekszik is, mindazonáltal eddig szerintem csak tucatszor töröltem fel a tócsákat. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: (És még hányszor fogom...! :roll: :roll: :roll: :roll: :? :? :? :lol: :lol: :lol: )

Megjött a gázszámla: 62 rugó. Úgyhogy jól számoltunk. :x De legalább nem ért váratlanul...

Kép
Kép
200907?

007

hevea brasiliensis néven erdőbevaló hatalmas fákat ad le a kereső...
Mindenesetre pont van egy kertészet a közelben majd ott érdeklődök.

Szobatisztaság... Már elgondolkodtam azon, hogyan lehet megoldani ezt lakásban. Régen ugyanis családi házban laktam és amikor a lányok másfél évesek lettek éppen nyár volt. Pelus le bugyika fel és így voltak szinte egész nap az udvaron. Azért kipucoltam jópár kakis bugyit, de így mégiscsak könnyebb volt a dolog mint mondjuk majd itt a parkettáról törölgetni a dolgokat...
Vendég

Őszintén szólva, nem is vagyok benne 100%-ig biztos, inkább olyan 80%-ra adnám. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: Ami tuti, hogy nem a ficus ilyenolyan fajta, mert ennek nem húsosak, pozsgásak a levelei és szinte fehér, nagyon hajlékony törzse van. Ha láttam volna már virágát vagy termését, akkor az segítene sokat, mindenesetre a levelének az erezete az olyan, mint ami az illusztrációkon van.

Én is próbáltam már kitalálni, hogy hogy legyen, de semmi rafkós nem jutott az eszembe. :( A pisilésnél marad a gyorsaság (illetve, hogy ő odamegy magától), a kakinál pedig azért -szerintem :roll: - lesz annyi idő, amíg gyorsan ráültetem. Általában észreveszem, hogyha valami készülődik, de persze van, hogy stikában alkot. Addig is buzgón törölgetem a parkettát. (Ugyanez szőnyegen, padlószőnyegen már neccesebb lenne... Azzal együtt most én is lekorlátoztam a mozgásterét a 2 szobára, ha már itt szaladgál egy szál fütyiben. :roll: :roll: :roll: )

Kép
Kép
200907?

Sziasztok
Hoztam híreket Pagikáról:jól vannak,még szerencsére egyben,jól viseli a kórházban töltött napokat.Ma volt uh-n,csajok 1360,1340 és 1400g-sak :lol:
Vendég

sotske! :)

Köszönjük szépen! :D :D :D Nagyon szép méretek és örülünk, hogy jól vannak. Add át neki légyszi a további drukkjainkat! Köszi. :wink:

(A gyerekem egy kutya. :lol: :lol: :lol: Kinevezett magának egy sarkot. :shock: Várok még egy kicsit és megnézem, hogy rendszeresíti-e a dolgot. Ha igen, akkor kíváncsi vagyok, hogy mit csinál, ha odateszem a bilit. :roll: :?: )

Kép
Kép
200907?

sziasztok kismamik!
örülünk a bejelentkezésnek Bertina!
szisz már javítottam is a táblát,amit máris felrakok...

de jó hallani pagikáékról és tényleg szép méretekkel rendelkeznek a csajok...

arra jutottam a tábla frissítésével kapcsolatban,hogy hó végén kiveszem
az inaktív fórumozókat,de nem véglegesen,hanem minden adatukat
megtartom egy külön táblába és ha visszatérnek hozzánk,akkor újra
bekerülnek az aktív táblába...
remélem érthető voltam...a lényeg,hogy 2féle tábla lesz.
egy aktív és egy inaktív...
ha megcsináltam akkor megmutatom miről beszéltem itt...
na meg persze majd később egy újabb tábla lesz...akik megszültek tábla.

mit szóltok az ötlethez??

és a mai tábla:
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Bond!
"A gyerekem egy kutya" :lol:
Szobatisztaságra fel!!!!
Én anno Szonjinál azt a taktikát találtam ki a szobatisztaságra "nevelésnél", hogy sima bugyit adtam rá (nem hagytam csupaszon a kis seggét), hogy amikor bepisil, érezze az eredményét. Nem szivatásból, hanem arra gondolok, hogy talán össze tudja kötni, hogy a pisis bugyi előtti érzet az az, hogy pisilni kell. Elég hamar ment, persze jó sok bugyikát öblögettem, de megérte. Most is így fogom Marcinál.
Marci is próbálkozik a bilivel, de még többnyire csak ruhában ül rá. Párszor már volt pucéron is rajta, de eddig még nem produkált bele semmit.

Sotske!
Köszönjük a jó híreket Pagikáékról, szívesen vesszük máskor is és persze szorítunk nekik továbbra is.

Nekem van egy lila levelű lóherém, az is a gumifa technikáját alkalmazza: télire csak a földje marad, hogy azt hinném kuka az egész, aztán tavasszal újraéled, virágzik. Olyan cuki.

Sillia!
Ez a mozi dolog olyan romantikusan hangzik, olyan nosztalgiás.

Csibe!
Én értettem a táblás monológot :wink:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Köszönöm a Gratulációkat, aranyosak vagytok!!!

gyomorégés: Mostanában nekem is sokat ég a gyomrom, és főleg este. Erre azt mondják, hosszú lesz a haja.

Bond: Nagyon aranyos a kisfiad.

Szonibaba: Egy tök átlagos Uhura mentünk lemérte, mindenét megmutogatta, szív, vesék, az arcát is nézegettük (ugyan olyan a heftije mint apájának :D ), még képet is kaptunk, aztán mondtam a dokinak, hogy ugyan nézzük már meg, hogy még mindíg kislány-e ahogy a kollegája mondta (azért a kollega, mert szabadság és húsvét miatt 3 hétig nem volt a saját dokim), aztán azt is megnéztük. Megkérdezte a doki, hogy sok kislányos cuccot vettünk? Mire én: Miért is? Mert, hogy itt vannak a golyszlik, itt pedig a fütyi. Aztán másik szemszögből is néztük, és úgy is megmutatta. Közben kisfiam úgy betepesztett, mint ha direkt akarná megmutatni.:D:D:D Olyan éédes volt, csaK jöjjön ki. Már úgy várom hogy agyon puszilhassam!!!
Nagyon aranyosak a gyerkőceid!!Kislányodnak olyan kis huncut az arca, zabálni való!!:D

Katy: Én pont ettől tartottam, hogy mégsem puncis, és ezért vettem inkább unisex színű cuccokat, így csak egy-két ruhácska amit elrakunk majd a huginak. Csalódott nem vagyok, sőt nagyon is örülök, mert legalább egészséges, méretei jók annak ellenére, hogy alig hízok, havi 1-1,5 kg.

mozi: szerintem is sokkal hangulatosabb a régi mozi, mint a palace... Enyémapával pl jobban szeretünk a helyi moziba menni. Ez végülis színházterem vetítővel, de legalább olyan jó, mint a palace. Nagyon szeretem, gyakorlatilag az ovitól kezdve ide "járok".

Sillia: hidd el a battai mozi ugyan olyan szupi, mint régen volt. A színháztermen semmit sem változtattak!:D:D Tolongásra itt se számíts, amióta palace mozik vannak a közelben, a mozilétszám kb 10-15 főre csökkent.

Örülök hogy Pagikáék jól vannak, és főleg, hogy még egyben, megy a drukk nekik folyamatosan.

Kép
szisz89

Jelentem megvolt az ebéd, és letudva a bevallás is, és az eü-i hozz. befizetés is 8)

Bond: cipő tudom, hogy felesleges, de annyira cuki :lol: Akkor ezt nem értem, ha csak ilyen szobák vannak, miért lett felajánlva, hogy ha az apuka ott akar lenni, akkor ott lehet egy külön szobában velünk, persze ez külön zsé.

boo: most már értem 8) akkor még mindig megy a drukk, hátha összejön, ha meg nem az sem gáz. de már vagy százszor kérdeztem, hogy apaságival nem tudjátok megoldani? és akkor utána lehet egy nyugis, jól megszervezett esküvőtök is :wink:
Apa nálunk is ezt mondja :lol: :lol: Sőt a múltkor csak úgy ülünk, és megszólal: "figyi kicsim, majd ne ess hisztériába szülésnél" én meg :shock: :shock: :lol: :lol:

szonibaba: igazándiból fogalmam sincsen milyen márka :roll: de most nem is otthon vagyok, hogy meg tudjam nézni, de nagyon megtetszett nekem is, és apának is amikor mutattam láttam rajta, hogy nagyon büszke már most :lol: :lol: Nagyon édes a kép a manókról!!!

nyuszi: nálunk is hasonló volt a szitu :lol: :lol: Dorka Dorka volt még amikor azt sem tudtuk, hogy kisfiú vagy kislány :lol: de most már nagyon meg lennénk lepődve, ha fiú lenne, főleg, hogy volt kromoszóma-vizsgálat is. Mondjuk nálunk teljesen mindegy volt, de vhogy lányt éreztünk az első pillanattól, ahogy megcsináltam a tesztet...

sotske: örülök én is, hogy jól vannak a minimanók, és hogy ilyen szép súlyuk is van :wink: További drukk Értük!!

f.nikici

csibe: én értettem, és nekem tetszik az ötlet :wink: jobban átláthatóbb lesz, azaz rövidebb vmivel :lol:

szisz: gyomorégésre nekünk is ezt mondták mindig, hogy nagy haja lesz, igaz nekem régebben is fenn volt a savam. a vége felé általában azt mondják már mindenkinél előjön, mivel nyomják fel a manók a gyomrot. De az uh-os néni megállapította, hogy van haja Dorkilinek, szóval most már nagyon kíváncsi vagyok :lol: :lol: Csak akkor azt nem tudom kire ütött, mivel a családban mindenkinek pici haja volt születéskor :roll:

f.nikici

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 12:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 12:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

Szisz!
Hiszen Te battai vagy! Akkor tudod, hogy miről beszéltem.... :D :D
A Gábor nagyijának a dunafüredi részen van egy házikója, és sokat szoktunk nyáron ott lenni. És olyankor mindig bejátszik a mozi. :D :D

Képzeljétek! Hétfőn megszületett a barátnőm kislánya, és VÖRÖS hajacskája van!!! :D :D :shock:
Még nem küldött képet (ahogy ismerem, előbb megyek ki Riminibe megnézni személyesen, mint hogy képet küldjön.... :roll: :roll: )

Kép
katy76

boo: hát ez így elég gáz, és igazándiból szerintem semmi értelme :shock: :shock: Mi a francnak kerülne az exed nevére a pici, ha már el is váltatok, bolond törvények :twisted: :twisted:
Tudom, hogy nem nekem szólt a kitörés, de attól függetlenül éreztem a szelét, még a hajam is lobogott (legyeztem magam, amúgy attól :lol: ), s teljesen egyet értek Veletek, nekem is tele lenne a tököm az üggyel. Nálunk pl. a kicsi lakcímkártyája körül vannak bonyodalmak. :twisted: :twisted: :twisted:

f.nikici

katy: gratulálok a barátnődnek! :D Valamelyik szülő vörös, hogy a manó az lett? Általában az nagyon jellegzetes.

f.nikici

jaaaaaaaaaajjj, majdnem elfelejtettem ancsurti és Mindenki, aki szereti a Szökést!
Jobb lesz ha nem nézed meg a következő részeket, vagyis legalább az utolsó dupla záró részt.....az utolsó rész utolsó képkockái borzalmasak, és rémálmaim is voltak emiatt, hogy egy ilyen fos (bocsi :oops: ) vlge lett egy ilyen jó sorozatnak :cry: . Csak jól feldühített!! :twisted: Ezek után már nem tudom mi érdemleges kerülhet bele a júliusi dvd filmjükbe :twisted:

f.nikici

Boo!
szerintem azért érdeklődj utána a kerületed népességnyilvántartójánál
telefonon.szerintem érdemes...
én is most intézem az apaságit...
értem,hogy hogy érted a táblát és nem rossz ötlet...

Kép
Kép
csibe83

Mini manó ma elég brutál beindult. Nem tudom, mit csinál, de fáj. Nem forog, csak próbálja arrébtenni a maradék alkatrészeimet is, aminek annyira azért nem örülök. Olyankor próbálom visszatuszkolni, de amint elengedem, visszatér. Bele se merek gondolni, milyen lehet, ha valakinek mondjuk két 3 kg+ gyerkőc randalírozik odabent. :roll: Vagy mondjuk Pagika, akinek 12 db végtaggal és a hozzájuk tartozó buksikkal és popókkal kell megbírkózni.

Csibe,
Szerintem jó ötlet kivenni azokat, akik nem irogatnak, de megtartani az adatokat. Lassan már lehet babás táblát is gyártani, ez olyan jó. :D Bárcsak már ott tartanék. :?

007,
Egy kicsit korai azért az a szobatisztaság, főleg, hogy fiú. :roll: Ha érett rá, akkor azért pár nap alatt megtudod. Lehet, hogy azért olyan sok a tócsa, mert amikor elkezdődik, próbálja visszatartani, tehát egy pisilés két tócsával is jár - akkor jól haladtok. Zavarja, ha pisis? Sztem is jobb, amit Szonibaba ír, hogy legyen rajta valami kis naci, hogy érezze, különben semmi motiváció.
Nati, amikor vele elkezdtem, érett volt rá. Ez annyit jelent, hogy levettem a pelust, az első nap 1x a könyhakőre pisilt, egyszer volt egy kaka és megtanulta. Volt azóta még kb 10 hasonló baleset, de nem több. Ha túl korán kezded, akkor pont arra szoktatod rá, hogy nem gond a pisis/kakás ruha, ezért tovább lesznek apróbb balesetek.
Szabival próbáltam, de abszolút nem zavarja, nála ezért jegelem a projectet. Sok idő van még a hideg beálltáig.
Sokpuszis reggel. :D Jó indítás. Szabi ilyenkor általában egy aggódó JAAAJ felkiáltással betakargat. :lol:

Pucéran is férjhez lehet menni, nem ütközik semmilyen törvénybe.
De igen, ezt úgy nevezi a PTK, hogy közszemérem sértés. :lol:

Apa hozott ma egy kis csokor mezei szegfűt. Csak úgy.
Na ez az, ami 9 év folyamatos nyaggatás sem jutott el apa agyáig. Igenis kellenek az ilyen meglepik! :lol: (Boldog szülinapot teapának :D)

Sillia,
Még megvan a Barátság klubmozi? :D Húúúú, de régen voltam ott, féltem, hogy áldozatul esett a plázának, mint a többi.

Katy,
Ha most elszomorodnál, ha kiderülne, hogy mégsem kislány, akkor mit szólnál ha a szülészorvos mondaná meg, nem a szonográfus? :lol: (Ki ne ismerne olyant, akinek x uh után is félrenézték a dolgokat? :lol: ) Anno Szabolcs is ilyentájt váltott még egyszer nemet. 8)

Szonibaba,
Milyen aranyosak együtt. :D Marci azért annyira nem élvezi a dolgokat. Szabi is elég sokszor totál pánikban konstatálta, hogy valahogy Nati kezei közé keveredett.
Van, akinek szép a hangja és még szép is. Az élet nem fair. :lol:

Ronmay,
Akkor legalább még az angol egészségüget is megtapasztalhattad, kevesen bírnak ilyen tapasztalattal. :lol: Többnyire csak az uncsi BigBen és a társai. Meg az is jellemző, hogy ilyen kérdést, hogy volt-e szex, fel sem tesznek. :lol:

Nikici,
A SOTE gyerekágyas részéről mindenki ki van tiltva, de vannak ennek igencsak jó oldalai is. 8) Abba természetesen nem szól bele senki, hogy akár hajnali 3-kor apa bemegy a szülés után, hogy segítsen elrendezkedni, de mivel korlátlan a látogatási idő, előfordulhatna, hogy monjuk napi 10 órában ott ül pár ember a szomszédoknál felváltva és hát egy 4 ágyas szoba sem hasonlít méretben egy focipályához.

Sillia,
Az a lány, aki ugya azt énekli, mint SB 14 éves és hozzá hasonlóan egyáltalán nem képzett. A belepofázás, döbbent arcok a nézőtérről, ahonnan előtte pont a fanyalgókat mutatják meg a "hatásfokozás". :? Nekem is jobban tetszene anélkül, de hát ez a showbiz.

Boo,
csak megfordulnom nem kellett volna ...
Ne forogj! :lol:

Dodi,
Attól, hogy apa látja rajtad, hogy szépen kerekedsz itt-ott, az miért zárná ki, hogy szépnek lát? :wink: Hiszen ahogy a fényképen nem csak mi látjuk, az vagy. Meg az is igaz, hogy kerekedsz itt-ott, ahogy mindenki más is itt. :lol:

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!!

Csak egy napot hiányzok és máris mennyit írtok, de annyira szeretlek titeket olvasni :D , egyetértve Katyvel,olyanok vagytok mint egy jó könyv :lol: :lol: :lol: !! És mióta fent vagyok a fórumon én is annyira okos lettem :shock: :shock: :roll: :lol: !!! De most komolyan , lassan nincs olyan téma amiben nem leszek otthon :shock: :shock: :roll: :lol: :lol: .

Niki: kitartás, örülök, hogy egy kicsit nyugodtabb vagy te is, és látod Rania is jó kezekben van, úgy hogy csak nyugi :D !!

Lilisgabi: Gratula a vizsgádhoz, ügyi voltál nagyon! :D !

Tabati: de jóóóóóóóóóóóóóók a képek!! Tök jó, hogy így le van követve a pocaknövekedés :lol: , nálunk ez valahogy elmaradt :cry: !!

Dodi: Jaaaaaaaaaaaaj, szegény anyukád!!! Remélem minden rendbe jön és segít a kineziológus. De az már fél siker, hogy anyud hisz benne és el fog menni hozzá!!! Én anyukám ilyen szempontból olyan makacs!!

Boo: milyen bálna :?: :?: :?: egy kismama, aki ráadásul menyasszony az csak is csudaszép lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És te nagyon szép leszel :lol: :lol: !!! Ja tényleg hajasbaba képek :D :D ??????

Szisz: Gratula a kis kukishoz :lol: :lol: !!!

Bond: jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj , de imádnivaló a kis Manókád, megtudnám zabálni :D :D :D !!!

Szonibaba: istenem milyen gyönyörűséges, szépséges kislányod van :D :D :D !!!!!!

Katy: köszi ari vagy :D :D !!!Ígérem az uh.ot a dokira bízom, majd kedden kell mennem !! És veletek mi újság ? Párod, hogy van?

Lorca: egyetértek veled, minden kismama szép, és a kerekedés természetes, hiszen egy kis emberke, egy új élet növekszik bennünk és ez annyira JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :lol: :lol: !!!!!!!!!
Én úúúúúúgy várom, hogy megszülessen a kisfiúnk, de ugyanakkor biztos hiányozni fog, hogy már nem ficánkol a pocakomban, na jóóóóóóóóóóóó akkor már ott lesz a két karomba és össze vissza babusgathatom, amire már annyira vágyom :lol: :lol: :lol: !!!

Kép
marietta1982

Köszi a képdicséreteket! :wink: Bocsi, de most nincs agyam reagálni ennyi mindenre, de visszaolvastam! :wink:

Képzeljétek! Valaki azt mondta, hogy mozogjak sokat és akkor a bébinek is nagyobb az esélye a befordulásra. Fura, mert eddig minden nap dolgozni jártam, nem kocsival, meg aztán ott van a tánc hétvégente... :roll: mennyit kéne még mozognom? :shock: Mindegy, most hogy már csak néha kell bemenni melózni úgy döntöttem mégis elmegyek úszni. Eddig azért nem mentem, mert féltem a fertőzésektől, de a bába válaszol c. könyvben azt írják, hogy olivaolajba mártott tampont kell feltenni, arról szó szerint lecsúsznak a bacik. Először idegennek tűnt a dolog, de ráveszem magam és kész. Gyógyszertárban (eddig kettőben jártam) nem tudnak kis kiszerelésben tiszta olivaolajat adni. Ti hallottatok már ilyenről? Nekem rémlett, hogy adnak kis kiszerelésben, azért próbáltam meg. De most vegyek az élelmiszerboltban extra szűzet és azt használjam? (bár az egyik gyógyszertáros is ezt ajánlotta, állítólag ez a legtisztább olaj, még masszírozáshoz is) Szerintetek?

Kép
Kép
tabati

Most csak hirtelen,aztan majd visszaolvasok es kozlom a mondandomat! :wink:

Tabati!Szerintem tokeletes megoldas az extra szuz oliva olaj,en azt (is)hasznalom pocak es egyeb alkatreszek kenegetesere,sot, a gyerekapolashoz is ajanlanak azt hiszem napraforgo olajat,a gyogyszertaban is a boltit adjak,csak kimerve dragan...Ezert en Hangara is az olivat fogom hasznalni....De nezd meg meg ha tudod bio boltokban,bar ott szerintem dragabb,de nagyobb a valasztek!
Es nem kell feltetlen kicsi uveges,mert jo celt szolgal a testapolasban :wink: :wink: :wink:

Majd jovok,itt meg csak most indult a nap!!! 8)

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti!

Köszi :D , akkor nem gondoltam hüleséget. Csak olyan furának tűnt, hogy becaplatok egy élelmiszerboltba és azt használom ilyesmi célra... :roll: Bár védőnőm is, mintha ezt ajánlotta volna majd a babamasszázsra. (mert nálunk ilyet is tanítanak majd!! :wink: már alig várom)

Kép
Kép
tabati

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?