Halihó!
Babcika szerintem nem lesz gáz az vércukor mérés ismétlésénél, nyugi. Ha löttyöt ittál, ott 7.8 a határérték, ha zsemlét kaptál akkor kevesebb, de pontosan nem tudom, h mennyi. Ha lejjebb akarod vinni a cukrot bizti ami bizti, akkor javaslom a burgonyát, mint olyat egy időre iktasd ki az étrendből, mert nagyon nagy a ch tartalma, a rizsnek sem kicsi, legjobb köretnek a zöldség. Van olyan változó, hogy glikémiás index, ez azt mutatja, hogy mennyi idő alatt emeli a cukrot az adott étel. Pl a dinnye nagyon gyorsan felvágja, nagy a GI értéke. A banáné érdekes módon kevesebb.
A
vércukor méréstől én is tartok egy kicsit, mert a nagy kezdő súly /nem a terhesség alatt felszedett/ is nagy rizikófaktor a terhességi diabéteszre. Hála az égnek én most 86 kiló vagyok, tehát a 23 hét alatt 1 kilót híztam /többet, csak ugye lement, mert nem eszem kenyeret, cukrot, stb/, remélem nem lesz gond a cukrommal.
Lili üdv nálunk!
Astrid, nagy gratula a kisasszonyhoz!!! Nagyon szépséges!!!
spickey, arra figyelj, hogy ne forgalmas út mellett szedd, nagyon meg kell nézni, h ne legyen rajta levéltetű /ugyanis a virágot nem lehet lemosni, mert akkor nem lehet belőle szörpöt gyártani, nem lesz íze/ huh.. hogy meddig lehet szedni? Míg nem barnulnak be a virágok. Szerintem a hétvége még belefér, ha ilyen vad meleg lesz a jövő hét lehet már nem...
Viki, nagyon sajnálom a lábadat, tényleg jobb lesz pihenni!
Süti, ne foglalkozz mással, csak magatokkal!!!
Kata, hála az égnek, nekem egyáltalán nincsen visszerem, de biztosan nagyon nagyon kellemetlen
Rita, biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmi gond most!!! Figyeld meg, lehet h 40+x-dik napon fogsz szülni
Hízás, és szoptatás alatti fogyás... Ez egyénfüggő, de én a szoptatás alatt egy dekát sem fogytam, sőt.... Pedig nem zabáltam... Igaz az első 6 hét nagyon gáz volt, őrült módon kívántam a csokit /ezt olvastam más szoptatós anyukáknál is blogokon/ valszeg azért kívánja az ember a csokit ilyenkor, h édesebb legyen a tej, a babó nagyobb kedvvel falatozzon

Jól ki van ez találva ám!

Éppen ezért figyelek most nagyon nagyon oda, hogy mit eszem, nem akarok 100 kiló felett szülni

Elég sok helyen olvastam itt a babaneten, hogy ha túlzott mértékű a hízása a kismaminak, akkor a dokija heti egy gyümölcsnapot írt elő...

Ez valami új divat?
Jaj, nagyon remélem, h nem hagytam ki senkit, ha mégis, bocsánat!!!