Nicko nem tudom írtad-e azt az alvós dolgot amit ígértél, kíváncsi vagyok, ha már írtad csak nekem kimaradt a visszaolvasásból leírod megint?
Nyugi én is úgy érzem hogy a világ végén lakok
Hugic átnéztem az összes fotónkat ami a régi helyünkön készült és nem találtam olyat amin látszik a velux-ablak és a szúnyogháló, bocsi hogy beharangoztam. Megkérdeztem apát és azt a pattintós zárat úgy hívják hogy rugós pattantyú, darabja 100 Ft körül van, apa 4 darabbal rakta fel a szúnyoghálót úgyhogy nem nagy beruházás.
Hú micsoda este, eljutottam arra a pontra hogy nem bírom öcsisajtot cipelni, úgyhogy ma este sacc egy óra ölben séta után mikor még mindig ki volt pattanva a szeme fogtam és beraktam a kiságyba, cumi be, körforgó be, másik kézzel simi, ennek eredménye 10 perc csend, na mondom körfogó kikapcs és alvás, egy frászt. Sacc fél óra torkaszakadt üvöltés, nekem 3 órának tűnt az a 30 perc, de kitartottam, nem vettem fel (illetve egyszer kivettem de ugyanúgy üvöltött) csak tartottam a cumit és simiztem. Oli nem tud cumizni...

olyan furán tartja a kis nyelvét hogy amint egyet szív bele rögtön kilöki, úgyhogy végig tartani kell neki. De még mindig jobb mint cipelni. Álomba üvöltötte magát, még egyszer felsírt de most alszik egy ideje. Nem bírom csajok, nem bírom, olyan egy...nyomi vagyok

egyik gyerekemet sem tudtam megtanítani aludni, totál kicsesztem velük (meg magammal is de az az én bajom).
Voltunk a homeós orvosnál Zétivel, eléggé elkeseredtem. Azt mondta szedje tovább a bogyóit, és menjünk el vérvételre. Úgy kellett kihúzni belőle hogy mit gondol, ezt úgy utálom, ha nem kérdezek rá egyenesen valamire nem mondja magától...szóval azt mondta ha jó a vére akkor valszeg annyira "sérült" (ez nem tom mit jelent) a nyirokcsomója hogy amiatt ilyen makacs és nem kell izgulni. Ha rossz a labor akkor lehet izgulni és valszeg kiveszik a csomót

f.sza. Nem kis lelkifurdim van, szegény Zéti, olyan kicsi még, jól kicsesztem vele. Anyósommal azt számolgattuk hogy már januárban elkezdett nőni ez a csomó mert mikor a patológián wellnesseztem terhesen akkor már beszéltük telefonon a nyirokcsomó-témát. Négy hónapja...

nnnna, de jó hogy megint jöttem, megint sierült a hangulatot lerendeznem, bocsi

de annyira magam alatt vagyok. Nagyon rossz ha a gyerekkel van valami.
Kicsit csalódtam ebben a homeós dokiban, valahogy többet vártam, és a bogyókkal kapcsolatban is hitetlen vagyok amiket adott. Hát, azért folytatom őket, bár eddig csak rosszabb lett a nyirokcsomója Znek
Jaj lányok tényleg bocsi az állandó nyivákért, gyorsan keresek valami édi képet Oliról kárpótlásul

meg pozitívumként szolglájon hogy apa mostanság egészen ügyes, alakulgat a dolog.