A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

:wink: !Szivi!Es nem hulyeseg,csak tenyleg tisztat vegyel,nem olcso,de szuper jo!!!!!De mennek ilyen tanulmanyokat folytatni...de be kell ernem sajat okositasommal,hacsak a dula nem tud par fogast....de rettenet draga o is :( !

Es jo uszikalast majd!!!

Kép
Kép
ancsurti

Bocs, F.Nikici, csak most jöttünk haza az előbb, Nócit vittem kontrollra.
Ha még nem oldódott meg a problémó, szívesen segítek, ha tudok, bár elég kevés őstermelői ab-vel találkoztam idén. Ha még tudok segíteni, küldd át priviben, vagy a nevemutánkukacinvitelponthu-ra.

Kép
Kép]
hendegabi

Tabati,
A gyógyiban napraforgó olajat adnak, ne olívát. Én csak remélem, hogy nem a boltit, kimérve. :lol: Elvben annak hidegen sajtoltank kell lenni, mindenféle procedúra nélkül.
Ezt az tamponos olívás dolgot azért kihagynám. :roll:

Kép KépKép
lorca

Szisz!
"Sok kislányos cuccot vettetek?" Ez édes.
Meg a beterpesztés is. Jófej, hogy megmutatta magát és nem a szüléskor pislogtatok.

Nikici!
Jaj, úgy odáig tudnak lenni apucik az ő kicsilányukért. Enyémapa már most kijelentette, hogy nehogy azt higyjem, hogy Bodza (Neki Lili) az én tündibündi kislányom lesz
Nem is fontos a márka, csak olyan jellemzően PO-s, hogy azért kérdeztem rá.

Katy!
Vörös hajú kisbaba naggyon édi lehet (és ritka). Amikor Szonji született az egész osztályon 1 db szőke kisbaba volt, neki is a csodájára jártak.

Lorca!
Ja, Ronmay megtapasztalta az anglikán egészségügy szépségeit, csak az a gáz ezzel, hogy így lesz viszonyítási alapja

Tabati!
Az extraszűz tökéletes lesz sztem, bár anno az én nődokim azt mondta, hogy felesleges bmivel is betömködni, mert még többet árthatok az egyensúlynak v. minek. Szóval sztem kérdezz rá a dokidnál is!

Ja, ha már az olajoknál tartunk: láttunk szőlőmag olajat a hiperben. Tudja-e vki, hogy azt mire lehet használni? Mármint főzésileg mit szoktak vele csinálni? Mert nagyon megtetszett, de nem mertük megvenni.

Köszönöm szépen a dícséreteket mindenkinek, át fogom adni Szonjinak, csak el ne bízza magát.
Képzeljétek ma kiküldték a balettről, mert végig futkorászott. Irgumburgum. Lehet, hogy focizni kéne beiratni?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Héééééééééé, épp csak behunytuk a szemünket 4 órácskára és ti meg ennyit írtok???? :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tabati! :)

A múltkor azt mondtad, hogy ha nem fordult be, akkor inkább ne is legyen "eröltetve". Attól többet ne mozogj, mint amennyi jólesik.

Tampon: nem tudom, hogy mi az igazság az olivaolajas verzióját illetően, de én inkább kihagynám... :roll: :roll: Ha eddig kibírtad úszás nélkül, akkor ez a kicsi már nem jelenthet gondot. (Pláne, hogy egyre többen mennek a vízbe illetve te sem tudhtatod, hogy kinyílt-e esetleg a méhszájad)

Kép
Kép
200907?

F.nikici: közben látom, már jártál APEH-nál, azért ha mégis kellek, írj!
Tabati: nem hiszem, hogy megpróbálkoznék az olivaolajas tamponnal pillanatnyilag. Szerintem mozogsz eleget. Nekem a védőnő azt mondta, hogy naponta többször ereszkedjek négykézlábra (játszak kutyást), és néhány percig sétálgassak úgy. Állítólag ez többeknek segített.
Ikoka: elég vacakul lehettél. Nekem ilyent az epém szokott produkálni. Olyankor még a fejem sem merem mozdítani, mert akkor jár velem a szoba.
Szisz: és hány hetes voltál, mikor azt mondták, hogy lány? Mert akkor még én is reménykedhetek?!
Csibe: szerintem a táblák ötlete és a kivitelezés is nagyon szuper, úgy ahogy te írtad.
007: Igen, ezek azok a reggelek, amik bearanyozzák a napjainkat. Ellentétesen azzal, mikor hajnali 6-kor üvöltésre ébredsz, és kiderül, hogy mindez csak azért, mert nyálas lett a párnája....
Viszont a tócsákkal nagyon vigyázz. Én sikeresen beleléptem egybe anno, és bizony örökre taccsra tette a térdeimet (bal lábamban a kereszt és hosszirányú, jobb lábamban "csak" a hosszirányú ínszalagok nyúltak ki).

Mai napunk: autóztunk 1 órát, míg felértünk Szhelyre, ott parkolót keresni (óránként 160 a sárga övezetben, amiből kb 10 perc séta a klinika, helyben 260 lenne). Séta a klinikáig - drága jó édesanyám 5-ször állt meg, hogy fáj a lába. Ott 1 óra várakozás, míg sorra kerültünk, 3 perc az orvosnál - majd vissza ismét a kocsihoz, 3/4 óra Sárvárig, bevásárlás, mutternál kaja, oszt haza.
Gyakorlatilag megfőttünk a kocsiban, de lényeg: Nóci jól van.

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Az úszás nekem is hiányzik,főleg h ilyen meleg van,de én amúgy is nagy vizicsibe vagyok.

Meg van az utolsó vérvétel eredménye :minden tökéletes.
A vizelet eredményem is jó lenne ha nem lenne benne már megint vér.A háziorvosom megnyugtatott h ezzel már nem kezdenek semmit majd a szülés után lesz érdekes ha nem múlik.
Egy hónap alatt két kilót híztam! :lol: Roppant büszke vagyok magamra,mert a hülye mérlegem elromlott és pár hete még úgy nézett ki h két hét alatt 5 kilót híztam. :shock:
Másnap újra megmértem megint más eredmény volt,uh rájöttem h csak szívat a köcsög! :lol:
Vizes nem vagyok,és nem dagadok...minden szép és jó,csak a légszomj..Iszonyúúú! :evil:
Ha nem húzom ki magam akkor úgy a bordáim közé csörrent a kislányom h felszisszentek!Igaza van szörnyű a testtartásom! :wink:
Jövő héten kedden megejtem az utolsó látogatásomat a dokimnál(UH),aztán nemsokára Nst!!! :D :D :D
Hihetetlen! :oops:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Ja: anyám.
Közölte velem tegnap a telefonba, ha a Gábor nem megy, elkísér, egyedül ilyenkor már ne mászkáljak semerre, mert bármi történhet.
Majd Ő segít, ha baj van.
Vezetni nem tud!
Nóci nem fogad szót neki.(vele is olyan, mint velem volt: folyton rákiabál, dícséret egy szál se)
Van ugyan mobilja, azt otthon tartja a konyhán, az enyémet nem tudja kezelni (még a billentyűzár sem megy).
Amúgy fél telefonálni, vagy bármit megkérdezni, megkérni bármire. Még ha tetszik neki valami egy üzletben, akkor is csak kintről kukkolja (néha az ajtóból :x ), mert: úgysincs a méretemben, vagy biztos baromi drága.
De a nagyonbővenvéveiséppcsak 10 perces séta alatt 5-ször meg kell vele állni, mert fáj a lába, és hangos megjegyzéseket tesz mindenre és mindenkire.
Azért szeretem-ám. Nem akarom megbántani.
Csak még mindig nem tudom ledumálni, hogy idejöjjön, amikor megszületik a picurka.

Bocs, de ez kikívánkozott még belőlem.

Kép
Kép]
hendegabi

Hát akkor kihagyom az olívás tampont, nekem is furi volt, és egyedül csak Ancsurti (bocsi) lelkesedett érte. Másik topicban is mindenki kihagyná... Viszont úszni elmegyek, mert nem csak a befordulás miatt mennék, hanem már régóta nagyon kívánom. Férjem új irodaházba költözött és ott van medence, ő is úszkál és nagyon megkívántam tőle. Tényleg jólesne. Ő azt mondja tiszta, szerinte nyugodtan menjek, már vettem egy új fürdőrucit is, ugyanis a régi mellrésze kicsinek bizonyult.

És egy teljesen más kérdés! Aki vett már tena betétet, rá van írva, hogy mennyi a nedvszívása? Mondjuk a normálnak, mert én azt tervezek venni... Ja! És kb. mennyibe kerül? És a hálós bugyi?

Kép
Kép
tabati

Tabati: a hálós bugyi 150 Ft. körül van, 2 db van egy csomagban, a betét asszem 1300 Ft. volt, és 30db van egy csomagban, közepes nedszívást ír.

Kép
marietta1982

Tabati!Semmi baj,en sem jarok uszni,bar en azert sem mert nem ismerek itt semmi jo kis uszit,se tapasztalat,es hat mivel nem vizsgalnak,se mehszaj...ilyesmi,kihagyom.Bar az teny hogy sejtesem szerint nem sokan rajonganak a babak tapasztalataiert otthon,mert szepen lehuztak ezt a temat... :evil:
(en az orvosokkal vagyok igy,mar tobb mint 10 eve.....)
Azert az oliva 100x jobb megoldas a testapolasra.....es etkezesre!

A gyogyszertari olajrol nagyon sokszor olvastam hogy atveres...

Hendegabi:Orulok hogy Noci jol van!!!!

Szisz:Eppen a parom kerdezte a napokban,hogy elofordult-e hogy megsem az a neme a babanak,mint amit "josoltak".....Gratula a futyishez!!!!

Timi:De jo hogy rendben vagytok!!!!

Nikici:Meg nem toltottem le a Szokest,majd egyben :wink: Koszi a figyelmeztetest,bar tutira megnezem :wink: ....

Nem megy ez a visszaolvasas.... :oops: Csak ez az oldal...

Bond:Komoly ez a gumifa :shock: :shock: :shock: Na ilyet szereznem kell nekem is!!!!Kivancsi vagyok!Tenyleg ekkorat no hirtelen???

Szonibaba:Basszus micsoda nocid van!!!Gyonyoru a lanykad!!!!

Boo:Megy a drukk!Balerina cipo nekem elsore mindig feltori...meg a 14ezres is :oops: !Mondjuk eppen nem jo mar a labamra egyik sem :cry:

Kép
Kép
ancsurti

Akkor bízzunk abban, hogy az irodaház uszija nemcsak csilli-villi, de tiszta is. :wink:

Tena befogadó képessége:

http://www.tena.hu/Nok-NB/termekek/termekskala/Post.aspx

Kép
Kép
200907?

Köszi Ancsurti!
A gyógyszertári olaj is étolaj!Csak más a csomagolás,és gondolom az ára is!

Az előbb volt a Tv-ben az a reklám tudjátok:-Egy Musik Monster lakozik benned?És a babym elkezdett ficánkolni! :lol: :lol: :lol:
Nagyon vicces volt!Ő egy kis musik monster. :lol:
Szereti a zenét! :D

tímea83
Ajka

Sziasztok,

Megint irtózatosan sokat írtatok..nem lehet lépést tartani Veletek!! :roll:

Marietta, én is csak a többieket tudtam volna ismételni, de már örülök, hogy minden rendben és sikerült az orvosodnak megnyugtatnia! :D

Katy76, bár mi sosem használtuk a Huggiest, az egyik barátnőm esküszik ár! Szerintem egy próbát megér! :wink:

Niki72, szerintem se izgasd magad a vizsgákkal, ha stresszeled magad többet árthatsz. Biztos nem lesz egyszerű 2 gyerkőc mellett később letenni, de gondolom túlélhető…Én is most végérvényesen eldöntöttem, h a szakdolgozatomat már nem írom meg, mert nem szeretném, h ez a nyaram erről szóljon. Inkább leteszem még a hátralévő vizsgáimat, és jövőre jöhet az államvizsga. :wink:

Tabati, én még csak most láttam ezt a körömvágós képet! 8) :lol:

Boo, az elektromos borotva=epilátor??? Vagy mi?
A református esküvő szerintem is sokkal szebb, mint a katolikus (mondom úgy, h én is elvileg keresztény lennék..)

Lidike, bárányhimlő elmúlóban? Kis betegnek jobbulást! Milyen édes kispasi Domi!! :D

Jimbone, a Te sulid se semmi, jó kis szervezés! :?

Cziga, jó, h bejelentkeztél! Vigyázz magadra, és ha tudsz gyere sűrűbben! :)

TAbati, ha előbb olvasom, h keresel ilyen pelusvödröt akkor szóltam volna, én éppen most adok túl rajta (Angel Captiva + betét) van már egy érdeklődő, de ha mégsem viszi, én nagyon baráti áron adom, mh?? :wink:

Ronmay, Anglia miatt én is irigy! Idén nem lesz utazgatás (sajnos :cry: :cry: ), de remélem jövőre már össze tudunk hozni vmit a kis csipetcsapattal!

Boo, lyuk a cipő sarkára 8) :lol: Én eldöntöttem, h ezentúl nem vagyok hajlandó zárt cipőt felvenni, mert tuti kínszenvedés, nem is tudom mi lett volna, ha télen vagyok ennyi idős terhes?! :shock:
Felsőt sikerült ma venned?

Nikici, Neked nem kellene sokat pihizned a megrövidült méhnyakkal??? :shock:
Nagyon édes az a body, Apa biztos megzabálja benne majd Dorkát!!!

Ancsurti, juj az a szója tej fincsi??! :roll: Én korábban próbálkoztam Barnabásnál rizstejjel meg szójatejjel, nem nagyon jött be neki, én csak picit mertem megkóstolni, ha jól emlékszem elég édes volt…Én brutál sok tejterméket eszek egy nap: napi 2 koff.mentes tejeskávé, 1-2 joghurt, este egy pohár tej, napközben sajt, túró, és minden nap müzlit reggelizek tejjel…szóval ez kb min. 8dl tej/nap + a többi… :oops: :oops:

Lilisgabi, hatalmas gratula a szakdogádhoz, és előre egy kalappal az államvizsgához! Nagyon ügyes vagy!! :)

Agi125r, Tabati, nagyon jók a fotók, szépek vagytok! :)
Én most eszméltem rá, h rólam egy kép sem készült amióta Zalánnal terhes vagyok. Na, majd mondom is Apának, h ideje lenne megörökíteni Zalánt még túszként! :roll:

Szisz, pöpihez gratulálok én is! :D Még szerencse, h időben kiderült a turpiszság, nagy döbbenet lett volna szüléskor szembesülni! És hajrá Barnabás!! :D

Bond, reggeli ébresztés! 8) Ezek a kispasik aztán tudják, h kell levenni a csajokat a lábukról, én is folyton olvadozok a fiamtól, úgy tud néha hízelegni, meg bújni...

Szonibaba, Szonji milyen édes hajasbaba!! Ó de gyönyörű kiscsaj! :D

Szobatisztaság: pont ma pisilt a fiam először bilibe (állva!) 8), úgy h tudta mit is csinál! Nagyon ügyi volt!
Kibontottam a pelusát, h tisztába tegyem, és elkezdett (volna) pisilni, de szóltam neki, h várjon hozom a bilit, és olyan tündér volt, mert visszatartotta és megvárta a bilit. Majd föléállt és tök ügyin belepisilt, én meg olyan nagyon happy voltam! Jól körbe is csókoltam érte!! :D
Egyébként én is úgy gondolom, h nem kell ezt a szobatisztaságot erőltetni, majd ha zavarja a pelusban a kaki, pisi és képes lesz irányítani a szükségleteit akkor el lehet elkezdeni, addig fölösleges. Nálunk sincs még igazából napirenden ez a szobatisztaság, csak néha próbálkozom a bilivel..

Pagikáéknak nagyon jó egészséget!

Védőnőnél végül nem voltam tegnap, nem vitt rá a lélek. Bár nővéremmel üzent, h jó lenne ha elbattyognék hozzá pofavizitre. Na majd jövő héten (talán).
o.heni

Még akartam kérdezni:
SOTE I-es mamik: Bond, Boo, Breki, Minimanó, Lorca, Ti fogadtok szülésznőt? Kit ajánlotok? Lehet, h már korábban volt erről szó…én asszem lemaradtam róla :oops:
o.heni

Én a Tena hálós bugyit választottam.2db van benne,és 550.-pénz.
Ez biztosan tart,szellőzik,és mosható,ebből vettem 2 csomaggal.
Tena betétből úgy választottam h a gyógy-és segédeszköz boltban vettem meg,ott ki vannak téve mintának,megtapizható,és az eladó ajánlott a sokból kettőt amiről jó volt a kismamik visszajelzése.A különbség a hosszában volt egyébként.

tímea83
Ajka

Ja én a mellközéptől tarkóig érőt választottam. :wink:

tímea83
Ajka

Na most jól felhúztam magam! Tabati, én vmelyik nap vettem a DM-ben Tena betétet, a blokk itt hánykolódik a mindenes kosárkámban, most h kérdezted előhalásztam, és megnéztem mennyiért vesztegetik. Na én egy csomagot vettem, de a pénztáros 2x húzta le! Klassz. Akkor most már nem megyek vissza reklamálni. :x
Ja, egyébként a 8db-os 569 Ft.
Bond, a 30db-os csak 1300?
o.heni

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 12:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

Heni:Probalkoztam mar mandulatejjel...brrr...rizstejjel....brrr!!!
De a szojatej nalam nagyon bejon!Es tenyleg edes alapjaraton is,avval nyomatom a reggeli muzliemet,a kavemat,avval fozok....illetve ha nem kapunk eppen,akkor laktozmentes tejet fogyasztok.A csokis szojatej meg egyenesen isteni talalmany!!!!Csak ajanlani tudom....Nekem a sima "normal"tejtol faj a hasam nagyon,ezert iszom ezeket,es semmi bajom,es tele van calciummal,D vitaminnal,B12-vel,Magneziumot,Cinket,Foszfort,A vitamint tartalmaz....(szojas valtozat)
Egy probat meger :wink: !

En is kb.ennyit viszek be egy nap tejtermekbol....Na ez nem volt jellemzo a babavaras elott :lol:

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 12:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 12:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo:Ne ijedj meg!Az anyajegyek ilyenkor a hormonok hatására megváltozhatnak színben és méretben is.Elvileg ez a szülést követően megszűnik,persze ha valóban sebes azzal vigyázni kell.
Az aloe verás krémek jók az ilyesmire természetes gyulladás csökkentő és fertőtlenít is.
Nekem a mellem alatt pont a melltartó sávjában van egy ilyen,egyszerűen kivédhetetlen h ne dörzsölje semmi,mindenképp leszedetem még az idén.

tímea83
Ajka

Sziasztok !

boo

Nekem van egy anyajegyem a pocakomon, kb. akkora mint egy borsszem.Eddig olyan anyajegyszínű volt, sötétbarna, viszont mióta nyúlik a pocak ,vesztett a színéből és ő is kinyúlt kicsit. A másik a jobb cickómon van.Ugye ez a másik kritikus rész :wink: .Ez nagyobb , ez már inkább borsószem nagyságú.Na ezen lett egy repedés, kettévált :shock: és ez is vesztett a színéből. De egyik sem viszket, vagy ilyesmi. Sőt igazábó most vettem őket szemügyre alaposabban , hogy ezt írtad. :roll: :roll: :roll:

Csajok belőlem egy lusta tehén lett, de tényleg. :roll:

Kép
ikoka7

Boo: nekem a bal cicim alatt van három (kettő lelapulós, meg egy dudoros) anyajegyszerűség. Az egyik egy régi striába nyúlik (vagy a stria az anyajegybe), és sokszor viszket, de nem mindig. Nekem amúgy is viszketnek a striáim, főleg azok, amiket most szereztem, és még pirosak.

Viszont egy ismerősöm engem most beszélt le a tena bugyiról. Neki az volt a tapasztalat, hogy mikor ment cserélni, alig tudta visszahúzni, mert felpöndörödött....
Úgyhogy vettem óccsó mamabugyikat 120-ért. Igaz nem szellőzik, de eldobni ezt is lehet....

Kép
Kép]
hendegabi

hendegabi

hol vettél 120-ért bugyogót? :shock: :shock: :shock: Még a kínai occsó sem láttam 300 alatt. Avass be :lol: , mert szerintem is ki lehet nevezni eldobhatósnak és mégiscsak anyagból van nem egy háló.

Kép
ikoka7

Boo:Tenyleg vizesebb a szojatej...ezert tejbol tobbszor nyomom a laktozmenteset,ami nem szoja ugyebar...de a csokisa az itt olyan mint a puding :shock: Amikor irtad hogy kakaozol,azota azt iszom :wink: !
Igen,itt is draga nagyon,bar azert a fizukhoz viszonyitva belefer...4$-ba kerul.Azert nem mindegy....itt a 4x-ese apa fizuja mint otthon,bar azert arak itt is vannak rendesen,de ezen most nem sporolunk,mason igyekszem :wink:

Ha sebes,akkor nezesd meg!Nekem nagyon szep a borom,sehol semmi baj..a mellemen nekem is van,de eppen meg elkeruljuk a kritikus helyet,szoval nekem nem valtozott el...Jobb ha rakerdezel!!!

Ikoka:Most mar nalam is csak belul van a kesztetes a tennivagyasra :wink: 8) Bar most meg muszaj csinalnom,mert most lett ra lehetosegem...Tegnap szetvalogattam Hanga ruhait szinek szerint!Basszus van vagy 30-40 bodyja,25 rugija,6 farmerja,12 pamutnacija,9sapija,pulcsikaja,polocskaja,szabadidoruhaja,szoknyaja,overalja....sokkot kaptam elore a vasalastol,amit ugye nem nagyon uztem eddig....Es ebbol csak par darabot vettem en...a tobbi erkezik a baratnomtol! :shock: Szoval lesz mit csinalni...

Most eppen erot gyujtok a labkormom regulazasahoz :wink: :? :? :?

Kép
Kép
ancsurti

itt a faluban jönnek közben árusok (nálunk műv.ház).
bedobják a fecnijüket hétfőn, hogy kedden 9-11-ig árulnak ezt-meg ezt. Kínai minőség, általában óccsó.

Kép
Kép]
hendegabi

Köszi lányok a tenás hozzászólásokat!

Timi!

És melyik az a tarkóig érő amit nagyon ajánlgatnak a super, vagy az extra? :lol:

Boo!

Usziba akartam a tampont, mert a Bába válaszol c. könyv ezt írta. Amúgy ír olyat is, hogy ha gomba kialakul akkor otthon úgy is gyógyíthatod, hogy fokhagymán keresztülszúrsz egy cérnát és azt dugod fel... Na, ezek nekem túl alternatív dolgok. Ha nagyon rábeszélnek kipróbálom, de magamtól nem merném... Ezért kérdeztem a véleményeteket az olajos megoldásról.

Heni!

Tulajdonképpen a várandósságom elején visszatartottam magam a felesleges költekezéstől és ez is, mint az uszi most jött rám. Eleinte azt mondtam, hogy mit nekem peluskuka, meg pelustáska. Jó a sima hátizsák meg a sima zacsi is. Erre most csorgó nyállal nézegetem ezeket a termékeket a neten. Azért csorog, mert most valamiért tényleg praktikusnak látom, viszont fáj a szívem ezért pénzt kiadni. :roll: Viszont ha nem viszik el és tényleg baráti az az ár, akkor majd írj privit oké? :wink: Amúgy te miért válsz meg tőle?

Anyajegy!

Nekem is van egy ami zavar, de nem változott a várandósságom alatt, mert pont a mellem alatt van, csak épp a melltartó bizergálja állandóan. De szerintem most amúgy sem kezdenének semmit vele, mert tényleg én is azt hallottam, hogy változnak a terhesség alatt, úgyhogy inkáb utána érdemes elmenni vele bőrgyógyászhoz. Persze ha viszket, meg sebes, akkor inkább lássa most a doki, majd elmondja ő a véleményét, max. potyára mész.

Kép
Kép
tabati

Köszi Lányok a barátnőm nevében a gratulációkat a kis vörös lánykához!! Amúgy a barátnőm fekete hajú, göndör, tipikus olasz, a férje pedig nyáron kivörösödik picit, de barnás a haja. Viszont a húga vörös, meg az anyukájuk is, szóval szerintem innen örökölhette!!

Bond!
Tudod, mi érkezett ma postán????? Egy csekk és egy levél az Országos Epidemiológiai Központból.... :roll: :roll: :roll:

Azt írták, hogy az általam kért vizsgálatokat az OEP nem finanszírozza, így a vizsgálatokat az alábbi díjak ellenében tudják elvégezni:
CMV IgM: 4.000 Ft
CMV IgG: 3.500 Ft
Lues Ab: 3.500 Ft
HIV ag.Ab: 3.000 Ft.
Hogy hol van az ötödik, azt nem tudom.... :roll: :roll:

Holnap felhívom a Kriót, és kérek időpontot. Én nem növelem az OEP pénztárcáját. A Kriónál meg kérek számlát, és majd elszámolom az EP-re.
Azt nem tudom, hogy reagáljak-e a levélre írásban, vagy telefonon. Szerinted?

Kép
katy76

boo

Nekem elég sok anyajegyem van sajnos. A hátamon az egyik kb. duplájára nőtt a terhesség alatt, most olyan jónagyborsó nagyságú, kettévált és néha nyilallóan viszket. Épp ma nézettem meg bőrgyógyásszal, azt modta a terhességtől indult így meg de nem rosszindulatú. A szoptatás befejezése után leszedethetem ha zavar mert visszakisebbedni már nem fog. És arra azért figyeljek hogy ne nagyon érje nap.

Szerintem te is nézesd meg a tiédet. Úgysem állnak neki lenyesni pár héttel szülés előtt de legalább megnyugtatnak.
Vendég

Én is úgy tudom h most nem szedik le az anyajegyet!Megnézetni azért nem árt.

Tena:4 cseppes extrát vettem.

tímea83
Ajka

Na, tanítás mára letudva. Természetesen elnéztem a napot, azt hittem, csak egy lesz, erre úgy lett kettő, hogy egy még le is mondta. Még szerencse, hogy más dolgom nemigen volt.

Ikoka,
A hálós bugyiban pont az anyaga a legjobb. :wink: Én nemrég vettem Tescos bugyikat, kb 200 Ft volt darabja.

Boo,
A terhesség alatt a hormonok sokmindent megdobna, az anyajegyek is el szoktak szaporodni és nem is mind a barátságos fajta. Nem kell megijedni, de szülés után érdemes elmenni egy bőrgyógyi rendelésre, ha van néhány ilyen kényesebb anyajegy. Pár perc alatt végez.
Cici dolgot most nem érzem még, de amit írsz kb a tejbelövellő reflex. Az préseli ki a tejet, lehet, hogy gyakorol. :lol:

O.heni,
Ha 8 db-os a Tena, akkor vszínűleg nem is a megfelelőt vetted. Szüléshez egy betét kb akkora, mint egy kisebb pelenkacsomag. DM/Rossmannban nem árulnak olyant.
Most nem fogadok szülésznőt, de tudok ajánlani, ha gondolod. Személyes ismeretség.
Irigy vagyok, hogy bírja a gyomrod a kávét. :twisted: Az enyém nemrég azt mondta, hogy köszi, ennyi. Pedig napjában legalább 3-4-et megittam és ha nem is a kávé, de a szertartás az hiányzik.

Gyógyis olaj:
Olaj és olaj között van különbség, legalábbis kellene, hog legyen. Kéne keresni egy gyógyszerész ismerőst. Nincs valakinek egy kéznél? :D

Tabati,
A Tena betétek végülis arra vannak, hogy egy egész adag pisit megtartsanak, tehát elég sokat bírnak.
Nekem a 4 cseppes van berakba és egy csomag éjszakai betét. Az volt az első kettővel is.

Hendegabi,
A lényeg, ahogy írtad, hogy Nóci jól van. Meg persze az sem utolsó, hogy túléltétek a tortúrát.
Még jó, hogy anyukád ilyen talpraesett és segítőkész. :lol: Én hasolnóan tartok attól, hogy az enyém jön segíteni, de pont az ellenkezője miatt. Tényleg mindent meg tud oldani, átlátja a helyzeteket, okos és ügyes is. De vszínűleg pont ezért mindent ő akar megoldani, kizárólag az ő verziója a helyes, minden más az rossz. Én meg rosszul vagyok attól, ha valaki ki akarja venni a kezemből az irányítást. Szülés környékén meg eléggé magam alatt leszek ahhoz, hogy ne akarjak hadakozni senkivel. Két dudás egy csárdában nem fér el. :lol:
Az meg, hogy nem ért a mobilhoz, csak jó! Anyukám a kórházban kergetett a videokamerájával, közel elérve a tűrőképességem (akkor extra alacsony) határát. :D

Szonibaba,
Szőlőmag olajat eddig csak hajra használtam, arra nagyon jó volt. :D
Azért az angol egészségügy sem fenékig tejfel. :D Ismerős dolgozik kint intenzíven nővérként. Szerintem elég komoly kritika a részéről, hogy hazajött kezeltetni magát. (Az más kérdés, hogy végül megbánta. )
Nemrég bekuksiztam, mit is csinál Natim a néptáncon. Kár volt. 8) A gyerekek nagy része szépen táncolt, csinálta amit a vezető mondott, ő meg rohangált fel-alá, néhány másikkal. Ránézésre nagyon élvezte. Remélem, őt nem rakják ki rohangászás miatt.

Kép KépKép
lorca

csibe83! :)

Jó az elképzelésed. Javaslom, hogy egészítsd ki egy olyannal is, amiben összefoglalod, hogy hányféle egyéb táblázatod van még. :roll: :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

szonibaba! :)

Idáig ezt a két verziót hallottam: csupaszon hagyni és amikor megjelenik a tócsa, akkor összerakja idővel a képet, hogy ez hogy került oda és rászoktatni, hogy na EZT legközelebb már ne csak úgy elengedje illetve a te általad is említett nedves gatyó. Egyelőre azért nem ezt választottam, mert úgy vettem észre, hogy marhára nem zavarja, ha nedves cucc van rajta, köszöni jól elvan. :?

sillia! :)

Erról a mozi leírásról az jutott eszembe, hogy már csak a régi fekete-fehér Filmhíradó hiányzik a filmek elől, a kámingszún helyett. :D :D :D

f.nikici! :)

"Akkor ezt nem értem, ha csak ilyen szobák vannak, miért lett felajánlva, hogy ha az apuka ott akar lenni, akkor ott lehet egy külön szobában velünk, persze ez külön zsé. "
Kimikorhol mondta ezt? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Lakcímkártyával sikerült valamit előre lépni?

boo! :)

Neeeeem, dehogy nyomom bele az orrát! (Inkább felnyalatom vele... :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
Zacskó már nem kell köszi. :? :? :? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

lorca! :)

"Bele se merek gondolni, milyen lehet, ha valakinek mondjuk két 3 kg+ gyerkőc randalírozik odabent. Vagy mondjuk Pagika, akinek 12 db végtaggal és a hozzájuk tartozó buksikkal és popókkal kell megbírkózni. "
Esélye sincs, hogy birkózzon velük... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Még 1 éves sem volt, amikor Anyám elkezdte a bilivel üldözni. Nem csak enyhén lett lila a fejem... :x :x :x :x :x :x :x Szöveg: mi már szobatiszták voltunk ekkora(!!!) korunkra, most már neki is itt az ideje. Mondom: "Ja. Épp csak annyi a különbség, hogy mi bölcsibe jártunk és textilpelusunk volt. Szóval, totál mások voltak a körülmények) (Amúgy, szerintem ennyire korán azért mi sem voltunk szobatiszták, de az idő sokmindent megszépít. Mindegy...)
Akkor sikerült is leszerelem, felhagyott a bili-mániájával.
Alapból úgy gondoltam, hogy ezen a nyáron próbáljuk meg, ha Manó is vevő rá. Egy ideje már nyúlkál a pelushoz, ha teli van vagy megy és hozza az alátétet (esetleg elkezd egy pelusért kotorászni a szekrényben). Szóval, úgy gondoltam, hogy lassan megpróbálhatnánk.
Mondanom sem kell, hogy Anyám már beelőzött: kb. 2 hónapja elővette a bilit és:
-beletette a pelus tartalmát és megmutatta, hogy kell kiönteni a wc-be
-ráültette Manót a bilire és közölte, hogy: "e-e". (Nyuszi nem ad ki közben semmilyen hangot, nem erölködik)
Lehet, hogy nem tudok gyerekfejjel gondolkodni, de szerintem ebből marhára nem az jön le szerencsétlennek, hogy mit és hogyan kell belepakolni, hanem csak annyi, hogy ráül a bilire, közli, hogy e-e... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Érzem én a jószándékát, de bevallom, hülyét kapok a "találékonyságától". :roll: :roll: :roll: :x :x :x :x :x :x
Szerintem is már lehet próbálkozni Manóval, de eröltetni nem szeretném. (Anyám se, de kissé azért mégis mintha bili-fixált lenne... :? ) Ha sikerül összeállítani a képet Manó fejében, akkor menni fog. Addig meg egy kis(?) idő és sooook türelem kell.

Közszemérem sértés: ki az a köz? :roll: :roll: :roll: :roll:

Hayley Westenra-ra gondolsz, mint másik lány, aki ugyanazt énekli és 14 éves? :?: :?: :?:

katy76! :)

Az jó, hogy olyan érdekesnek találsz minket, mint egy könyvet, de azért olyan sokáig ne tartsd a kezedben a monitort. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gyógyszertárban A-vitaminos olajat lehet kapni. Ami állítólag sima étolaj, amihez A-vitamint adnak. Nem tudom.
Az extraszűz olivaolaj egyébként tényleg jó kence és nagyon egészséges is.

hendegabi! :)

A négykézlábalást sokszor szokták ajánlani, hogy beforduljon a baba. (Ha ennyit kell Manó után takarítani, akkor nálam ez kipipálva 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: )

"007: Igen, ezek azok a reggelek, amik bearanyozzák a napjainkat. Ellentétesen azzal, mikor hajnali 6-kor üvöltésre ébredsz, és kiderül, hogy mindez csak azért, mert nyálas lett a párnája.... "
Bond-féle megoldás: feküdj vissza és aludjál. 8) 8) 8) :x :x :x :x
Amivel mostanában szokott még szórakozni: esti együtt fürdésnél a hátam mögé kerül, nyakamba csimpaszkodik és közli, hogy: "gyí-gyí". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Rendszerint az a válasz, hogy: AnyaPaci már fáradt ilyenkor, nem tud vinni sehová. (Persze, azért kicsit "meglovagoltatom". :wink: ) :lol: :lol: :lol: :lol:

ancsurti! :)

Ez a gumifa tényleg ilyen jó fej. Nagyon gyorsan bontakozik ki, én is csak lesek néha. :o

(Eddig a 336. oldal. Folyt.köv. később :wink: )

Kép
Kép
200907?

Hát,lányok,nekünk itthon van a medence ,de sokat mondok,ha 5-ször úsztam,amióta terhes vagyok. Pedig a rák jegyében születtem,mégsem vagyok oda a vízért nagyon. Inkább kismama tornára járok.
Épp tegnap beszélgettük apával,hogy milyen furi,hogy vasárnap töltöm be a 32.hetet,ami ugy józan paraszti ésszel 8 hónap,tehát már csak 1 hónap lenne a szülésig,ám mégis még kettő van hátra. Neki ezt nehéz megérteni,hogy a 9 hónap az igazából 10....
Én vettem Tena-ból supert is és normált is,biztos ami biztos. A super volt a gyógyszertárban 1500,a normál a DM-ben talán 600 körül,de nem emlékszem pontosan.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Kár, hogy megtaláltak. :evil: :evil: :evil: :evil: Az első reakción már túl vagy: anyáztál egyet gondolom. :lol: :lol: :x :x :x A másodikra azt javasolnám, hogy ha megkeresed őket, akkor inkább telefonon. Vannak dolgok, amiket úgy jobban "ki lehet sírni". (Ami hiányzik az a Hepatitis 7 rugóért)
Krio-ékhoz a Neten is foglalhatsz időpontot, másnap visszahívnak. :)
(Ja, és akartam már mondani: a honlapjukon van egy kvízjáték, amin -többek között- ingyen tárolást lehet nyerni. Nincs szükségetek egy kis zsebpénzre? :wink: )

Kép
Kép
200907?

Bond! Te megcsináltattad mind az ötöt?
Foglalok időpontot mindjárt, hogy túl legyek rajta. Meg megnézem azt a kvízjátékot... :wink:

Mondjuk ezt megtehették volna előbb is, mert megint eltelt két és fél hét. Mindegy, most gyorsan elintézek mindent a Kriónál. Már nem hergelem magam rajta... :x

Kép
katy76

Sziasztok!

Köszönjük a jókívánságokat,úgy tűnik hatnak :) Domi egyre jobban van,talán ma este már láztalan is :) .Éjjel is egyre többet aludtunk,ma reggel úgy éreztem magam,mintha nyaralásból jöttem volna haza :lol: :lol: .

Heni azt hiszem te kérdezted,hogy Bence mérete egyenes arányban van-e a hasam méretével.Hát kukk meg,ekkora 32 hetesen a pocak :lol: Szerintem óriási nagy,Domival ekkora volt kábé,mikor szülni mentem :roll:
Kép

Kép

Kép
lidike

Bond! HELP!!!
időpontot csak szerződéskötéshez lehet kérni, illetve én csak ahhoz találtam.
A másik, amit nem találok, hogy hol veszik le a vért? A Városligeti fasorban??? De nem az a rövid hajú szőke nő, akinél szerződést kötöttünk? Vagy ő 2 in 1????? :roll: :roll: :roll:
Amúgy nekem egy tel.szám is elég, és akkor holnap reggel felhívom őket.

Úgy döntöttem, hogy írásban lemondok a lehetőségről, hogy az ÁNTSZ kianalizálja a véremet.

Kép
katy76

A kvíz-játékot amúgy elküldtem, de hozzáteszem, hogy soha semmilyen sorsoláson még nem nyertem...

Kép
katy76

Patikus ismerősöm nincs,nekünk a kismama klubban mondta a védőnő h mi a helyzet az olajjal.

tímea83
Ajka

Haliho...hu, mennyit irtatok...kicsit tanulgatok, meg latogatok, aztan mar nem is tudok lepest tartani...

Anyukam gyogyszeresz, mindjart jon msn-re, megkerdezem az olajat.

Most olvasgatok tovabb... :D
Vendég

H.Gabi!
Jó, hogy mindne rendben Veletek. Meleg nem lehetett kellemes a kocsiban

Timi!
Lassan nálad is felpörögnek az események.

O.Heni!
Barnusnak nagy gratu a bilibe pisihez (és állva-nagyon ügyi)

Boo!
Nekem is van egy pici anyajegyem a pocakon, olyan ami nem dudorodik ki, csak szines, de nekem ne változott sem a mérete, sem az alakja és nem is viszket. Ezzel gondolom nem segítettem sokat
Ilyen női elektromos borotvát még nem is láttam, de jól hangzik. Na majd, ha időm, pénzem, stb.-m engedi, lehet, hogy beinvesztálok.

Szójatejből ill. szójás tejkészítményekből van az a Yoja v. vmi ilyesmi márka és sztem az egész jó (bár nem értek hozzá).

Ikoka!
Lustulj csak, élvezd ki, amíg teheted!

Ja, jelentem ma meghozta a csomagos postás a csudálatos babakocsinkat :lol:

Tényleg Boo!
Nektek összejött végül a hurciba? Mintha keddet mondtál volna?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!
Nagyon köszönöm a gratulációkat,aranyosak vagytok.
Hendegabi:Azt hittem,hogy az én anyukámról írsz!!!!!!!!!Döbbenet,hogy mekkora a hasonlóság.Mintha mi ikrek lennénk.Nem?Az én anyám egy az egyben ugyanolyan,mint,ahogy te leírtad a tiédet!És ő is jön szülés után,és sem nagyon örülök...Illetve igen is meg nem is,írj privit,ha van kérdésed.Nekünk sok mindenünk egyezik.Mostmár tényleg.Erről viszont még nem beszéltünk a másik topicban. :D Örülök,hogy a kislányod jól van.
Mindenkinek kitartás így a végére,mindjárt túl leszünk rajta,és tök jó lesz.Olyan sokat írtok,hogy mire elolvasom,mennem kell.Írni nincs is időm. :shock:
Vendég

Nem, én csak hármat csináltattam, 9 rugóért. (Azért csekkold le a papírjaidat, hogy tényleg meg van-e a Hepatitis-B illetve a szifilisz)

Eredetileg én szerződéskötéshez és vérvételhez foglaltam időpontot a Neten, de amikor visszahívtak másnap, akkor mondták, hogy vérvételt csak a központban, az Ivánka Pál utcában csinálnak és a Városliget fasorban kötik a szerződéseket.

Még soha nem nyertél? Egyszer ezt is el kell kezdeni. :wink:

Kép
Kép
200907?

Nyuszi, 32 het nem 8 honap.. 1 honap csak februarban 4 het, maskor 2 vagy 3 nappal tobb...igy pontosan 9 honap + 1 hetre jon ki a terhesseg az utolso menzesz napjatol.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.05.20 20:48-kor.
Vendég

o.heni! :)

Nekem bikinivonal trimmelőm van. Ugyanolyan, mint egy hajnyíró, csak kisebb. Nagyobb gyapjúnál jobb, mint a borotva. :wink:

Nem vagyok jártas a témában, de úgy tudom, hogy babáknak nem szabad szójatejet inni. :roll: :roll: :roll: :roll:

Bilis mutatványhoz gratula. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szülésznőt nem fogadok, de bárkit szívesen látok, mert mindannyian aranyosak. Egyet nevet tudok majd mondani neked, csak utána kell néznem. :roll:

Nem tudom, hogy mennyi a 30 darabos Tena ára, én a maradékot viszem be még Manótól.

boo! :)

Próbálj meg olyan pólót vagy topot hordani, ami nem birizgálja az anyajegyedet és legfőképpen HAGYD BÉKÉN! Max. menj el egy bőrgyógyászhoz, hogy megnyugtasson.

hendegabi! :)

Nekem sehova nem pöndörödött a Tena-s bugyi, viszont jó volt. Nem lehet, hogy nem jó méretet vett az ismerősöd? :roll: :roll: :roll:

ancsurti! :)

Ennyi cuccot!? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Nem biztos, hogy fogsz vasalni... :roll: :roll: :roll: :roll: :wink:

Mérd le a csípőbőségedet és az alapján vegyél bugyit. A csomagoláson rajta van a méretezés.

lorca! :)

"Ha 8 db-os a Tena, akkor vszínűleg nem is a megfelelőt vetted. Szüléshez egy betét kb akkora, mint egy kisebb pelenkacsomag."
Mérete válogatja. A normál betét 24 darabos és nem túl nagy csomag.

lidike! :)

Gyógyuljatok, csak így tovább! :wink: :D :D :D :D :D :D

niki72! :)

Várjuk az infót. :wink:

Kép
Kép
200907?

Na, anyu azt mondja, hogy teljesen ugyanazt az etolajat kapjak, ami a boltban van.. :?
Vendég

Niki nem én kérdeztem,de köszi azért :lol:

Nyuszi,amúgy én sosem tudom,hány hónapos vagyok :lol: ...még ez alapján sem,de hátha segít :)

A TERHESSÉG HETEI, HÓNAPJAI, TRIMESZTEREI...

A terhesség 40 hétből, azaz 10 hónapból (4 hetes hónapokkal számolva, hogy miért, passz... hogy ne legyen olyan egyszerű), azaz 3 trimeszterből áll.

HETEK

A terhesség első hete az utolsó menstruáció első napjától számolandó. Vagyis, amikor megfogan a baba, akkor már papírforma szerint, 2-2,5 hetes terhes vagy! És hogy hányaDIK hét: ha valaki 10 hetes és 2 napos (10+2), akkor a 11. hétben van. Ennek ellenére sok könyv, honlap, a betöltött hetek alapján ír a magzat fejlődéséről.... Grrrrrrrr.... Csak tudnák melyik könyvnek mi az alapja, ezt az elején tisztázhatná... na mindegy.

HÓNAPOK

A terhesség egy "laikus" számára 9 hónap. Azaz az utolsó menstruáció után leszámolják az ujjacskáikon a 9 hónapot (plussz 7 napot), és megkapják a szülés várható idejét. És akkor minden hónapban plussz 1 hónappal idősödve telik el a KILENC hónap. Nade az orvosok nem így számolják.... :D Az orvosok nem naptári hónapokkal számolnak, hanem holdhónapokkal (ami szintén nem igaz, csak mondják, hisz 1 holdhónap 29,5 nap, ők meg 28-cal számolnak...), azaz pontosan 4 hetes hónapokkal. Így a terhesség nem 9 hónap, hanem 10!
1. hónap: terhesség 1-4 hete
2. hónap: terhesség 5-8 hete
3. hónap: terhesség 9-12 hete
4. hónap: terhesség 13-16 hete
5. hónap: terhesség 17-20 hete
6. hónap: terhesség 21-24 hete
7. hónap: terhesség 25-28 hete
8. hónap: terhesség 29-32 hete
9. hónap: terhesség 33-36 hete
10. hónap: terhesség 37-40 hete

TRIMESZTEREK

Mint már írtam, a terhességet 3 trimeszterre bontjuk. Ez viszonylag egyszerű, és érthető dolog (bár 1-1 hét csúszás ebben is szokott lenni...)
1. trimeszter: terhesség 1-12 hete
2. trimeszter: terhesség 13-27 hete
3. trimeszter: terhesség 28-40 hete

Kép

Kép
lidike

Sziasztok! :lol:

007: autócsere nem feltétlenül szükséges, csak rápróbáltunk :?
A párom előző autójának kicsi volt a csomagtartója, ezért decemberben lecseréltük erre, mert ebbe egy tankerhajót is bele tudunk csomagolni :lol: Meg bőrön kívül full extrás. Egy baja van: hiába japán, a kuplung nekem marha mélyen van. Vagyis nem az én "magasságomnak" találták ki. Ezért gondoltunk cserére, mert ugye én már leadtam a céges verdát, az én előző autóm meg már évekkel ezelőtt eladtuk, mert ugye minek.... :lol: így most kell nekem egy, meg apának majd valami kisebb vagy egy rotyogó a dolgozóba járáshoz :D De most egyelőre úgy néz ki, hogy marad nekem a toyota :?
A tutyik tényleg jajjjjdearanyosak :lol: :lol: Az intersparban néztem hasonlókat egy hónapja, de még akkor babonából nem vásárolgattam :D Viszont kiscipőt még pozitív teszt után kaptam apától, aminek mindkét felére fűzött kulcstartókarikát. Be kellett raknom az autóba, hogy emlékeztessen a tényre miszerint babánk lesz, hogy ne menjek ész nélkül :D No nem mintha addig úgy vezettem volna.... :lol:
Manó nagyon szép ébresztést adott elő :P :P :P

tabati: gratulálok a lábfeldobós manikűrhöz :lol: Én ma láttam neki ennek a tortúrának, de ágyon ülve, és megállapítottam, hogy legközelebb másvalakire bízom, vagy lekoptatom :lol: Mint a kutyák :lol: :lol: Majd kopogok a körmeimmel itt az utcán :lol:
A táblázat jó, el is raktam a kedvencekhez, hogy legközelebbi uh után is leellenőrizzem :lol:
A pocakos képek nagyon jók! :lol:
Ez az olajos tampon meg a fokhagymás cérna nekem kicsit sokkoló volt :lol: :lol: :lol: Bár lehet, hogy használnak, de én inkább kihagynám.... :lol:

dodi: "megállapítottuk, hogy az én bajomról ő tehet: ő ejtett teherbe. Az ő bajáról meg én: én főzök rá" :lol: :lol: :lol: nálunk hasonló párbeszéd zajlott :lol: :lol:
Azt hiszem, te írtad, hogy az alánevetős sorozatokat szereted. Én is, de most a két pasiból az új részekben a kissrácnak miért más a szinkronja? így olyan rossz :cry:
Anyukád remélem, hamar rendbejön :D

nyuszi: gyantáztatással én is kozmetikushoz készülök, mert már bizonyos helyekre nem látok be :roll: Meg aztán a fájdalomküszöböm is mintha lejjebb lenne a szokásoshoz képest, ő viszont gyorsan csinálja, meglepődni sincs időm :lol:

niki: köszi, nagyon kedves vagy, de azért érzem magamon az "elbálnásodást" :lol: Bár nem zavar, mert most nem az a legfontosabb, hogy esetleg könnyebb átugrani mint megkerülni, hanem hogy a baba jól fejlődjön :lol:
A megasztárnéni nagyon jó :lol: Simán előjött a libabőr :lol: Olvastam már róla, azóta "kipofozták", állandóan riportokat ad, ilyesmik :lol: Kár lett volna otthon maradnia :lol:

boo: pár hete átrendeztem a szekrényemet, rámjön- és már nem jön rám szerint. Volt pár rövid meg halászgatyóm, ami rámjött, csak éppen begombolni/ zippzárazni nem tudtam, de gondoltam, majd bandázzsal jó lesz nyárra. Hát most itt a jó idő, a hét végén fel akartam venni őket, és nem nyert szinte egy sem! :cry: Ezért hétfőn kellett vennem két kismamásgatyát, hogy ne meztelen seggel menjek ki az utcára :roll: Úgyhogy átérzem a problémád :lol: Amúgy a jobbikat /és ráadásul még az volt az olcsóbb is/ a H&M- ben vettem.

hendegabi: én már hetek óta Gombócka vagyok. Eleinte csak itthon, de most már máshol is így vagyok szólítva, s ami a leg"meglepőbb", másoknak fel sem tűnik... :lol:
Örülök, hogy Nóci jól van :D
Anyukád: a szándék a fontos :lol:

szisz: zalakarosért irigyellek! :lol: De hogy a baba hirtelen fiú lett... :lol: Még jó, hogy annyira nem éltétek bele magatokat :lol:
T- ék: anyukámmal pont a héten beszéltem, mondta hogy múlt hét végén hívták T- ék, hogy kedvezményesen új csomag, ilyesmik. Erre mondta anyu, hogy nem kéri, úgyis azon gondolkodik, hogy megszünteti a vonalas telefont, mert mobil olcsóbb. Erre másnap egyirányúsítva lett a vezetékes teló :shock: Na mindegy, mert úgyis meg akarja szüntetni, de neki nem volt ilyen kérése.... :lol:

sillia: a moziért irigyellek! :lol: Sajnos nálunk megszüntették a régi jó mozit. Azt s bársonyfoteles, kényelmes óriásit, ahol nem csak sima, hanem baconos, pizzás, stb. popcornt is lehetett kapni :cry: Most már csak a Pláza multiplex van, a Lloyd meg asszem szintén lakat alatt :cry:

gabi: tök jó, hogy Norbi jól érzi magát :lol:
Nekem is napok óta ég a nyelőcsövem, de érdekes mód a tejtől csak 5 percig jó, utána fokozottabban mar :cry: Viszont a bubis víz úgy tűnik, egész jól használ :lol: Meg a Rennie... :lol:

szonibaba: Szonji nagyon szép kislány! :lol: És milyen aranyosak ketten együtt! :lol:

sotske: nagyon örülök, hogy jól vannak pagikáék :lol: szép egyformán fejlődnek a babák! :lol:

ancsurti: nagyon ügyik vagytok a pakolással :lol: - mi még szinte sehol sem tartunk :oops: Na de majd behozzuk a lemaradást :lol:

heni: nagyon kedves vagy :lol: "Zalánt még túszként" :lol: :lol: ez aranyos! :lol: Gratulálok kisfiad bilis pisijéhez! Ügyes kissrác! :lol:

timea: " én a mellközéptől tarkóig érőt választottam. " :lol: :lol: :lol: Én holnap tervezek venni, mert eddig simán elfelejtettem, de ma kezembe akadt a lista, és "eszembe jutott" :lol: :lol: :lol:

Tejserkentő teát milyet kell venni? Mert azt is vinni kell a kórházba...

Kép
agi125r

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?