A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Heni: nagyon édesek :)
Vendég

Panndi, Kispocc, irigykedem Rátok! :) Én a magam nevében egyenlőre úgy fogalmazhatok, h 24 óra alatt se jött ki :)

Heni, édesek a gyerkőceid. Péterkén igazi "jófiúmosoly" van. Biztos nem is szokott rosszalkodni :wink:

Na, megyek, intézem a medencét du-i fürcsihez. Csajszim csak úgy volt hajlandó aludni, h alkut kötöttünk.

silka
silka

Először is: VINDO, nagy kalappal, hajrá, hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Heni: szegénykéim, ez a pocifájás... remélem, azért javulni fog a dolog! Nálunk pont az volt, amit írsz, hajnaltól ment már a sírás emiatt, és kisebb megszakításokkal lényegében az esti alvásig tartott. Na, ilyenről kevéssé írnak a könyvek. Meg arról is, hogy igazából semmi nem használ.

Köszi mindenkinek az együttérzést a bölcsivel kapcsolatban. Pesti rokonok nincsenek, anyuékkal meg ugye együtt lakunk...
Regi, Silka: a csana = családi napközi (rövidítve), de nem tudom, ez mennyiben más, mint egy magánintézmény (merthogy ezek is magánkézben vannak), talán annyiban, hogy itt sajátos előírások érvényesülnek, max. 7 gyerek 2 gondozóra stb., talán ezért is különböztetik meg magukat névvel (ezt szemeltem ki, naná, mert ez az egy van: http://www.csipetcsapat.hu/napk.php). De elvileg a csanások kapnak állami támogatást a gyerekek után, állítólag a kormány ezt a rendszert akarná támogatni (a bölcsifejlesztés mellett).

Viranka, köszi az infót, ha minden oké, ott leszünk! Majd kérlek, még egyszer a pontos címeteket írd meg!

Kép
Kép
irina

Na mindkét gyerek alszik, úgyhogy fogom a kávémat, a Nők lapjámat, és kivonulok a teraszra 8)
Vendég

Fruzsi megvétózta a tervem :roll:
Vendég

Kép
Kép
irina

Sziasztok

Kispocc gratulálok a villámgyors kisfiadhoz! Sok boldogságot!

Köszönjük Móni a hiányolást de mindenapra van valami holnap meg már utazunk el mert szombaton esküvőre megyünk.

Ma fodrásznál voltunk mindketten :D Kép

Kép

Kép
agica1126

Uhhhhhhhhh milyen nem jó lett ez a kép főleg a szemecskéi :oops:

Kép

Kép
agica1126

Niki
Tök jó, h Rania ilyen jól elvan anyósoddal. Sztem megérti az anyai szív aggodalmát. A suli meg jó ötlet, legalább lefoglalod magad valamivel.

Cuki Péterke, Áronka bebugyolálását meg lehet majd alapul veszem Zsebinél :) jó ez a cipzáros izé. Lilla is szerette a bugyolálást.

Bilizés: mi ott tartunk, h tetszik neki mint tárgy és minden nap előveszi és mondja, h bili bili és mutogat bele, h pisi kaki :) meg rá is ül, főleg ruhában :) és erőlködik, mert mama így mutatta neki, h ott kakilni kell :)
De amikor szól, h kaka és kérdezem, h kakilsz bilibe? Akkor mindig nem van. Fürdés előtt van, h pucin ráül, de még eddig nem sikerült neki (1x belepukizott és jó nagyot röhögött rajta)

Móni
Köszi az isteni fagyizást :) spenót receptet ne felejtsd el :) nekem ízlett, ha már a Lillának nem. Én meg remélem nem felejtem el szombaton vinni a könyvet. Nem adtam most oda.

Dettyk
Azért én azzal is beértem volna a nem helyett :) mondjuk már jól állunk :) időnként már magától is mondja dolgokra :)

Sense
Ti honnan szereztetek cseresznyét. Vagy tavalyi még? Már alig várom, de még csak eper van. Mondjuk az is jó :)

Maggie
Gratula a vizsgádhoz, nagyon ügyes voltál :)
Azt hiszem már nagyon rátok fért ez a jó éjszaka.

Viranka
Mi is megyünk ám szombaton :) Nem kellene nektek krumplit vinni vagy valami ilyesmi? Azért ennyi emberre főzni az nem semmi. Meg pucolni. Remélem nem te egyedül akarod csinálni.

Itt megint nem esett, pedig volt olyan viharfelhő. Már szinte úgy ki van égve a fű, mint nyáron. Hát lehet még nagyobb meleg rekordban lesz részem, mint Lillával????

Látom Panndi Zsófinak is van fényképvigyora :)

Regi az igennel nekünk sem volt bajunk korábban igaz nem mondta, de az elején mindenre igen bólintott :) akartunk is egy ilyen videót csinálni, h Lilla nem tud nemet mondani. De elmaradt.
Olyan büszke voltam, h az én lányom igent mond, persze most...és nem tudom, hol húzott bele ennyire a nem-be. De már alakul.
A saját udvarotokon, ha nincs olyan amibe beleléphet sztem nyugodtan mehet mezítláb.

Naptej én már kenem, nagyon éget a nap 30as faktorúval.

Tali: én innivalót tuti viszek, nagyon meleg lesz, biztos mindenki fog sokat inni.

Silka
Türelem, lehet csak átmeneti és jön a finom barack meg társai és kilesi a szátokból. Szerintem se adj neki rögtön vitamint.

Irina
Jól érzed én is utána néztem anno egy-két CsaNa-nak, mikor úgy volt, h szeptember előtt kezdenem kell a munkában. Hát én nem nagyon találtam olcsóbbat, mint a magán bölcsik csak ugye otthonosabb a légkör és kevesebb a gyerek.
Szorítok, h ne legyen nagyon drága. A munka helyed környékén nem próbáltad a bölcsiket? Oda is fel kellene venniük.....

Panndi
No a NEM korszakot azt mi is nagyon jól ismerjük, remélem vége lesz már lassan. Főleg akkor gáz mikor begőzöl a feje és csak sikít, h nem nem nem, de h mi nem azt mi se tudjuk, meg lehet ő sem.
Le a kalappal a Sparozásért. Wow és este kozmetikus :) nem semmi vagy én azt hiszem 3 hónappal Lilla születése előtt voltam fodrásznál :) a kozmetikust meg hagyjuk is :)

Kispocc
Nagyon szép Bulcsi :)

Heni
Mindig változik az ízlésük, érdemes azért próbálkozni.

Ágica
de jó lett, meglepődött, h anya te meg mit csinálsz??? :) azért magadról is tehetnél 1 képet :) milyen az új frizud.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Két kép mert már rég raktam:)

Kép

Így mosunk fel, ha ébren van. Nagyon lelkesen tud "segíteni" :lol:
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Vindo: hogy ment..innen is +++++++++++++++++++. Ja egyébként párom megkapta a melót..a másikat..bár nem ez álmai állása..:-) közben azért keresget..most képzésre kell menjen ma, holnap, jöv hét csüt. péntek..aztán vizsga és kezd... 3 hónap "próba" h hozza e a számokat...azért lehet jó lesz..Rugó nem publikus képe:. :lol: :lol:

Heni: az a jófiu mosoly..kakaós kép... :lol: :lol: Áron nak micsoda "kuckója van" :lol:

Ágica: Petra: micsoda szupi csini frizkója lett! Nagyon jól áll neki. te frizud??

Fleur:Lilla..annyira cuki..és micsoda segítséged van!!!!
Irina: sajnálom a bölcsit :(

KépKép
kaqk
Debrecen

Lányok, köszönöm a drukkokat. Remélem, hatottak :roll:
Eredmény holnap lesz. Hívogattam őket, de mindig mondták, hogy még nincs eredmény. A végén meg csak az üzenetrögzítő vette fel, hazamentek :evil:

Most csak annyit, hogy Bulcsú, Péterke, Áron, Lilla igen szépek :D

R. ma kihagyta az alvást. Hát, semmi nem látszik rajta, hogy baja lenne :roll:
Most jöttünk a boltból. Vettem marcipános csokit, az eredmény után akartam felbontani. De ez most olyan rosszul esett :(

Röviden ennyi.

Mennem kell, mert magában csatangol az udvaron.

Tegnap előtt is beverte a fejét a betonba, ahogy a lépcsőn egyensúlyozott :( :arrow:

Kép
vindolanda

Kaqk, az jó, hogy meg van az állás, még ha nem is ideális. Majd keres másikat közben életed párja, a lényeg, hogy ne legyetek bevétel nélkül :wink:
Szóval ügyes volt, az a lényeg.

:arrow: :arrow: :arrow:

Kép
vindolanda

Elmentetek :(

Kép
vindolanda

Vindo biztosan jó lesz az eredmény, igy nyugodt szivvel edd meg a csokit. Én már ma megettem egy táblával 8) :oops:

Heni
KépKép
heni81

ÁÁÁ, sajnos ideges vagyok. Csak az jár az eszemben, hogy mit is rontottam el, mint mondtam rosszul :roll:

De azért kösz :wink:

Kép
vindolanda

Vindo: no para király csaj vagy tuti sikerül...az jó ha tudod mit rontottál el ..ezzel is tanultál...de tuti sikerül!!!

Köszi ..igen. jun-tól lesz szerződés....úgyhogy még egy hónap és lesz bevétel nem csak gyed. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azért nagy erőkkel dolgozunk abban is amit pü-ben írtam neked...az is beindult...úgyhogy reménykedem talpra állunk hamarosan.

Vki kérdezte h Emmának látszik e még a harapás nyom..Vindo te voltál?..szóval két kis fognyom, + csupa kék...meg fél ha közeledik a kutya.mondjuk nem bánom h tart tőlük.

Ma is voltunk angolon...szupi volt..Emma nagyon ügyes volt...
délután csúszdázás...sajna mi gépünk nem bírja ezt a meleget...folyton túlmelegszik és kikapcsol.....de azért majd feltöltöm vmikor a képeket s csuszdázó Emmáról. :-)

Irigy, irigy a tali miatt..mondjuk apa pestre megy szombaton.....de nem tudom kivel..lehet vkihez csatlakozik...meg Emmának a déli alvása....hát azt nem tudom h oldanánk meg..ténylge alszanak a csemeték talikor??????

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk!
de jó lenne ha Ti is tudnátok jönni :) csemeték alvása? múltkor Mesi 2 gyermeke kidőlt :) 2 hete nem aludtak :) szerintem teljesen fel voltak pörögve,eszükbe sem jutott :) azaz csak Lottinak :)

Vindo!
ne izélj mánnnnnn :) tuti sikerült,f@sza csaj vagy

én meg kitaláltam bejövünk 7kor és 8ra alszanak a kölykök :) aha megint Vera tervez.... :) most fürdenek még csak :) Míra enyhén lesz csak hullafáradt reggel,mert ugye kelni kel s az nem igazán megy a f9es elalvás után :)
:wink:

KépKép
viranka

Vindo!
Akkor jó! :wink:
Tuti meg lesz az a vizsga! :D

Heni!
Az egy álom csak számomra, h nem kell a gyerekeimet altatni. Botondnak esti rituálé+mese+ének. A mese+ ének kb 10-15 perc utána kb 10 perc alatt elalszik. Lottit erősen ringatom... :lol: Az esti szopiba se alszik bele, akármilyen fáradt. :evil: Még vitetei magát velem legalább fél órát.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Vera!
ház igen. lottesz még alszik. :lol: :lol: :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

ma voltunk védőnőnél. lotti 5850 g. 270 grammot hízott 3 hét alatt. alsóhatáros! de ha egyszer nem eszik többet! :roll:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Itten vagyok:

Kaqk, gratulálok az álláshoz, ügyes volt a párod! Biztos fog tudni később váltani, most a fő, hogy ez megvan.
Én is nagyon örülnék szombaton Nektek!

Fleur: de szép Lillus (azok a fürtök!), és azok a huncut szemek! ;-)

Ágica: de rég láttalak Titeket! Szerintem meg nagyon jó a kép, szép rajta Petrus (a szemét meg úgy imádjuk, ahogy van)! :-)

Vindo: ne szomorodj el, biztos nagyon ügyes voltál! Ugye ez a szóbeli volt, az tudja így lelombozni az embert... és ejnyebejnye, hogyhogy nem tudnak eredményt mondani rögtön utána...?

HÁNYAN JÖTTÖK TALIRA SZOMBATON?
Viranka, én tuti innivalót viszek (meg gyümit), mert a nálam sokkal ügyesebbek úgyis mindig sütnek :lol:

Kép
Kép
irina

Jó reggelt :) .

Ne haragudjatok, most nem tudok reagálni :oops: . Nagyon sz@r éjszakánk volt, pedig a tegnapi nap után egy óriási alvás volt minden vágyam :roll: , de neeeeeem...

Tali, szerintem most én sem sütök, mert pénteken délután Kecskemétre megyünk a volt kolléganőimhez, este megyünk Pilisre, szombat reggel pedig indulunk Gödre :D . Viszek inni, meg max. bóóóti sütit :wink: .

Vonat, megbeszélhetnénk, melyik vonattal tudunk menni. Minden óra 42-kor indul. Mi a múltkor Mónival a 10.42-sel mentünk, de tudunk menni 9.42-sel is :D . Ja, és lehet, hogy jön apánk, mert ráér, és mostanában, ugye, nem túl gyakran találkozunk :roll: . Nem baj, Viranka?
dettyk

Persze arra van még időm, hogy leírjam, milyen csodálatosak a képek :D !!
dettyk

Na már megint csak nagyjából tudtam átpörgetni...

Gegi kicsit "elromlott". Az átaludt éjszaka helyett 2-3x ébred. Pörög, birkózik a bocis párnájával, és csócsálja az ujjait.
Ugyanis az én 4,5 hónaposomnak jön a foga :!: :shock:
Kész gyöngysor az alsó állkapcsa. Zsozsinak anno valahogy az 5. hónap elején jöttek ki az első fogai.
Tegnap először simire visszaaludt, de a második ébredésnél már szopi is volt.

Zsozsinál tegnap előtt vérhiszti-nyügi nap volt, reggel 2 magnéziummal indítottam.
A tegnapi nap már sokkal jobb volt, kicsit én voltam csúzli a nem alvás miatt.

Viranka! Biza, a hinta ülőke része hiányzott. De meghozták, és Zsozsi nagyon élvezi. Tegnap leesett róla hátra, a vállára esett. (Olyan hinta, mint Heniéké. Azért nem olyan kicsi). Ült a tetején, én hátra zutty. A vállára esett. Apa azt mondta, felpattant, megölelte, majd csúszott tovább. :lol:

Ja, még mielőtt elfelejtem, tegnap kajabálok be a konyhából a szobába Apának:
- Fel tudod venni Gegit? Sír.
Erre jön a válasz rögtön Zsozsitól:
- MINNYÁÁÁÁÁ! (Mindjárt!) :lol:

Zsozsi újabban kiabál, úgy kell rászólni, hogy ha normálisan mondja, akkor is halljuk.
Rengeteg energiája van, vannak napok, mikor napközben nem alszik (na ilyenkor eléggé nehéz nekem :D ), és csak este dől ki megszokott időben.

Ja, Virankáéknál múltkor mindegyik kidőlt a hitvesi ágyon, Mira ellátott minket takaróval, meg Pöttyös Pannikkal. :D

Regi! Én nagyon szívesen elhozlak benneteket, ha Kiskolbiék nem jönnek. Még nem beszéltem vele, majd felhívom. Máténagyi! Ha olvasol, Te is rákérdezhetsz, hogy jönnek-e. Tudom, hogy olvasol! :lol:

Ja, Zsozsi és Gegi egyforma méretű pelenkát hordanak... :shock:

Dettyk! Már mi is pancsolunk kint, vagy inkább még csak pacsálunk, a medencét még nem állítottam fel.
:)

Kispocc! Hihetetlenül szép és formás Bulcsi, még egyszer gratulálok!!!!!!!!!!!

Sedatif: Úgy adtam neki, hogy napközben 2, majd lefekvés előtt egyszerre kettő. Majd csökkentettem. Éjjel már rendben van, csak álmában beszél, nappal vannak még gondok, de ott nekem kell jobban odafigyelnem. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi! Ha Ti jöttök velem, akkor Szelincit ölben lesz a kocsiban.

Kép
Kép
Kép
gremese

Zsozsi pucéran megy a teraszon.
Kérdezem mosolyogva:
- Hová mész seggecske?
- Bóbba! (Boltba!) :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Napsugarast :9

Dettyk!
hozd nyugodtan :) lesz ki focizik a skacokkal :)

Mesi!
Zsófi :) :) nem semmi kiscsaj :)

nom mék Mírát kelteni :) Ő akart ma az első lenni az oviban :) keltettem n7kor és inkább még aludni akart :)

jah és tegnapi nap megkoronázása :)
este köcök lefürdetve,ápolom le B. kezét(ahol még pörkös kell)a piros ecsetelővel kenegetem sebeit,apával szórakoznak nekem a lötty a kezemben ,s szerencsésen ráborítottam gyerekre :) minden tiszta piros,B. üvölt én veszekszem,M. hozza Bnek a váltóruhát mert szinte mindene piros lett :) aztán B. lezuhanyoztatása,haja is piros (nagyon dizájnos volt) persze üvőlt,mert haját is meg kelllett mosni :)Persze M. ott sürgött forgott,már tiszta ideg voltam :) aztán gyerekeim mn 10 után kidőltek :) áhhhhh nem voltam kipurcanva :)

KépKép
viranka

Sziasztok :lol:

Kispocc Bulcsi gyönyörű baba :lol:

Viranka nem kaptam meg :roll:
találtam pogácsát tej és tojásmenteset ha azt megsütöm és a tetejére szezámmagot szórok az jó?

Fleur gondolkoztam az ajánlaton, de nekünk jobb inkább a vonat.
Nagyon kedves vagy, hogy felajánlottad, de ha miklósra visztek vissza minket nem tudunk majd mit kezdeni ott este 10-ig :roll:
A receptet leírom szombatra :D

Irina ha már egy barátnődhöz bejelentkezel ideinglenesre már kötelesek felvenni Ádót a bölcsibe.
Költözzetek Miklósra és vigyázok én Ádira :wink: :lol: :lol:
Merre nézelődtök?

Ágica jó szórakozást a hétvégére :D
Petra szép mint mindig :D
Anyukájának milyen lett a haja?

Meryke ti jöttök a talira?

Marica??????

Mezitláb cica szeret(ne) csak még az udvar nem alkalmas rá :roll:
ma keresek neki papucsot, majd abban nyomul.
Jövőre meg már lehet mezitláb :lol:

Niki mindjárt átlépsz a 33.hétbe :lol: :lol:

Vindo tuti sikerült :lol:

Maggie aha, nem sikerült jól, aha :lol: :lol:
Gratula az ötöshöz

Panndi gyönyörűek a lányok :lol:

Regi tegnap voltam Halásztelken :D
Szegőlécekre meg dryvit-hálóra és társaira vadásztam. Eszembe jutottál :D
Múlthéten bezzeg nem jött össze, hogy akkor menjek mikor ott vagytok :roll:
Ha már kiköltöztünk akkor már könnyebben átmegyünk és fagyizunk vagy kávézunk együtt :wink: :lol:

Ház: inkább csak pénznyelőnek nevezném :roll:
Mindig kell valamit venni de legalább halad :D
Ha minden jól megy akkor a gyerekszoba vasárnap besárgul :D a lépcsőház meg tejeskávé színt ölt magára :D A hálószobában meg szépen szárad a beton meg a vakolat. Az csak jövőhéten kap színt.
Jövőhéten kezdhetem az emeleten a takarítást, hogy le tudjuk tenni a laminált padlót. Fényképezőt megint nem vittem :oops:
de majd jöttök júliusban talira és meglátjátok, Vindo ide már gyertek :lol:

Dettyk úszás most elmarad mert az oktatók közül az egyik házasodik így mi is mehetünk akár a korábbi vonattal :lol:

Menni kéne főzni aztán meg postára :roll: de még kávét is kéne főzni. Csinibaba ma fél 6-kor kelt :?
Ő virgonc én meg kissé fáradt
na :arrow:
Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kiskolbiék lagziban lesznek, úgyhogy Regi, én elviszlek titeket.

Zsozsit ma csikizem, erre elege lett, és mondja: Anya, hagyj békén! :shock:
Még azt szokta csinálni, ha valami elég, vagy nem ízlik, ledobja a földre (még nem tudtam erről leszoktatni :? ). Most is eszünk, ledobja a kenyeret, én magyarázok, hogy így nem, úgy nem, erre a válasz: Nem baj! :shock: :lol:

Piros Bálint. :lol: Megnéztem volna. De milyen jó, hogy Mira ilyen gondoskodó! :D
Zsozsinak már mondom, hogy megyünk Mirához, és Bálinthoz. Ő meg lelkesen visszakérdez? Mirához? És közben hevesen bólogat.

Sense! Úgy látszik Lottesz már most vigyáz a vonalaira.
De jó lenne, ha Gegi akkora volna, mint Lotti. Így leszakad a karom. De nem baj, már megszoktam.
Csak az a fura, hogy a babák általában fele akkorák, és idősebbek, mint ő. :lol: :wink: :)

Viranka! Megvan, kik jönnek a talira???

Kép
Kép
Kép
gremese

Viranka :lol: :lol: zajlik nálatok az élet :lol: :lol:
Mira az utolsót lett az oviban első helyett?

Mesi édes Zsoszi, hogy már így kommunikál :lol:
cica is mondja a magáét a saját nyelvén 8) na jó néha lehet érteni is :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szép jó reggelt :)

Viranka
Férjem nekem is beindult a kerti partira, már írtam korábban, de gondolom ő is jöhet.
Sütni szerintem én sem nagyon fogok, de azért valamit lehet kitalálok :)

Mesi
Köszi a Sedatif PC-s infot. Mondjuk úgy tűnik a kiságy megszüntetésével a gondok is megoldódtak. Van, hogy ébred este, de ritkán van olyan nagy nem tudunk mit kezdeni vele sírás. Meg szerintem így ő is nyugodtabban alszik, h tudja fel tud mászni mellém, ha akar. Remélem nem most kiabáltam el, mert hisztinél is alig leírtam, h nálunk már ok jött a még nagyobb hiszti korszak.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Képek csodásak :D

Bulcsi nagyon szép formás baba :D

Hát úgy néz ki mégsem tudunk menni a talira :(
a törpök náthásak,folyik az orruk,köhögnek.
Ildinek ráadásul tiszta seb a nózija a sok törlétől.
Adom nekik a gyógyszert hátha,majd meg látjuk.

Mesi!
Miket tudd Zsozsó csak ámulok :lol:

Viranka!
Nem semmi este :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Vindo
Nagyon szorítok neked, remélem nem kell még 1x menned.

Na most látom, h most meg senki sem süt. :) kellene némi felmérés, nehogy a végén ne is legyen süti :)

KépKép
KépKép
fleur

Fleur én senki vagyok :lol: :lol: mert sütök :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hörcsög jobbulást++++++++++++++++++++++

Nincs kedvem semmihez, legszívesebben csak néznék ki a fejemből egész nap :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jajj Mónikám drága nem úgy értettem. A mondat tervezett második fele lemaradt. Valaki megzavart :lol: szóval rövid felmérés jó lenne, h ki süt és mit :) nehogy süti nélkül maradjunk :)

KépKép
KépKép
fleur

Itt vagyok, itt vagyok.

Gyorsan leírom, mi is van velünk, aztán egy másik kommentben reagálok :wink:

Szóval tegnap a hős R. este negyed tízig volt fenn úgy, hogy egész nap nem aludt. Akkor aztán kidőlt, én meg gyorsan megnéztem egy filmet.

Kb. februárban láttam valamilyen utoljára :x Így most sok összegyűlt, hirtelen nem is tudtam, melyiket nézzem meg :roll: Végül a Gettómilliomos mellett döntöttem.

Éjfélig moziztam, de R. már közben háromszor ébredt. Úgy fejeztem be, hogy a vállamon aludt :roll: Na, reggel hatig kb. 10-szer kelt, onnantól meg fenn volt, egészen mostanáig. Mert kb. 10 perccel ezelőtt egyedül elaludt, bár Bud Spencer és Terence Hill segített neki (Dettyk, igen, ez is a Bűnvadászok volt).

A szóbelire 39 pontot kaptam az 55-ből. Még a labor eredménye nincs meg, ott, ha jól számolom a 15 pontból még hármat kellene összeszedni, hogy a szóbeli rész meglegyen :roll: Szerintem az megvan, én olyan 4-5-re saccolok. De sajna ez csak jövő héten derül ki.

MOst hirtelen nem is tudok mit csinálni :roll: Nincs mit tanulni, házimunkázni meg nincs kedvem. Írogatok kicsit, aztán, ha hozták a kaját, lehet, ledőlök R. mellé.

Na, akkor most visszaolvasok :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

JAj nekünk végre jó éjszakánk volt! Áron baby tegnap az egész délután átaludta, mivel délelőtt szinte semmit nem aludt, majd este 9 kor aludt el a babakocsijában BK alatt ( nagyon szeret benne ülni, valószinű jó neki ez a póz). csak 3kor ébredt ( igaz köztünk aludt) szopizni, gyors szopi és aludt is 6.30 ig :shock: :shock: :shock: na én ma úgy kivagyok aludva :D :D :D apa is már 5 kor felkelt, azt mondta kidobta az ágy. Nem vagyunk ennyi alváshoz szokva 8)

Tegnap miután nagyon meleg volt, láttam Péterke fejét, hogy izzad gondoltam levágom a haját. Képzeljétek hagyta géppel vágni :D 8) csak a végán volt már türelmetlen mert szúrta a levágott haja a bőrét.

Az új frizura:-)
Kép Kép Kép

Tegnap igy vacsorázott :shock: :shock: mint a kocsmában :roll:
Kép 00

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok,

nagyon rossz ejszakam volt, ejfel korul elaludtam, 2-kor kimentem pisilni, verozon megint.... :cry:
Felraktak a monitorra, baba rendben van, a verzes meg mindig nem volt az az igazan nagy, lepenylevalos, ugyhogy varunk megint, ugy nez ki csillapodik...Persze semmit nem aludtam utana...

Jaj, mar nagyon elegem, van, es tul akarok lenni ezen.... Neha ugy erzem ilyenkor, hogy mar nem birom tovabb.... :cry:
Vendég

Akkor reakciók:

Maggie - miféle anatómiát tanulsz? Gondolom, ami a beszéddel kapcsolatos... De mégis :?:

Regina - ez a pizsama-váltás nálunk is aktuális. Eddig bodyba és rugdalózóba aludt, de kezd melege lenni, nagyon izzad. Normál vékony pizsama nadrágja meg nincs. Lehet, el kellene menni a kínaiba, ha felkel :roll:

Panndi, Te a kávé miatt vagy ilyen friss, valld be :!:
Hát, a negyedikkel már tuti nem értek be a kórházba :wink:

Silka, szerintem ha a főzött zöldségeket eszi, az is elég :roll:
Csík a huzaton :lol:
Rugó mostanában tiszta tinta, mert tollal rajzolgat magától. A ruhája is tintás, meg ő is :roll:

Ágica, Petra gyönyörű. És a szeme is szép :!:

Fleur, felmosás :lol: Micsoda segítséged van, akkor neked ezzel már nem is kell foglalkoznod :wink:

Kaqk, hű, azt a privit még meg sem néztem alaposabban :oops:

Sense, a Bűnvadászokat próbáltátok már? :lol:
R. ma arra aludt ugye be, pedig egyedül nem szokott.

Mesi - fogzás :? Zsozsi nagyon ügyes a beszéddel.

R.nak három-négy hónaposan jöttek az első fogak, az éjszakái azóta szétcsúsztak. De volt kb. négy jó hetem, mikor aludt éjszaka :D

Ja, R. futásból térden csúszásba megy át, mint John Travolta a táncparketten, ha nem tetszik neki valami :shock:

Viranka - piros a lötty, amivel Bálintot kenegetni kell? Nem tudtak volna valami anya-barát színt bevetni, mondjuk fehéret??? Vagy színtelent?

Móni, tessék fényképezni :!: Jó lesz majd, ha kész lesz.

NIKI, merre vagy?

Kép
vindolanda

Niki, kitartás!

Mesi: Zsozsi :lol:

Fruzsi este 10-kor evett, aztán meg csak reggel 6-kor :wink: Ha nem lenne ez a hülye hasfájás nem lenne, tökéletes éjszakáink lennének...

Voltunk ma védőnőnél, 3890 gramm :)
Vendég

Niki, sajnálom :(
Látom, megkerültél közben, de oka volt, hogy nem jöttél.
Az végül is jó, hogy csillapodik, meg hogy nem a lepény leválása miatt vérzel.
Próbálj pihenni :roll: És tarts ki!!!!! Minden rendben lesz.

Heni, hát, ez a kocsmás kép :lol: Péterke tud élni 8) Jó haja lett.
Ez az éjszaka már rátok fért, gondolom.

Kép
vindolanda

Fleur, vannak már neveitek? Ezt elfelejtettem megkérdezni.

Kép
vindolanda

vindo, igen, én kávé függő vagyok :roll:

Fruzsi eszik az ölemben, Zsófi alszik az ölemben, mókás :lol:
Vendég

Panndi, tíz évig én is az voltam :wink:

Mindig azt mondogattam magamnak, hogy 90/60-as vérnyomással szükségem van rá. Aztán meg leszoktam, és most dobog tőle a szívem, ha iszok egyet.

De az ízét nagyon szeretem :roll: Meg kávé mellett olvasgatni :roll: Meg az egyetemen órák között lemenni a büfébe és inni egyet. Szerettem kávézni, na.

De hát R.val ez nem kivitelezhető olyan könnyen. A koffeinmentest meg azért hagytam abba, mert olyan macera volt minden nap főzőcskézni :roll:

Kép
vindolanda

Szegény Niki :cry: :cry: :cry: Istenem nagyon nehéz lehet neked! de kitartás! már nincsen olyan sok hátra!

Vindo okés lesz a dolog érzem! Milyen anyagból készültél fel a vizsgára? egy kicsit lehet nekem is el kellene kezdenem tanulgatni, félek elfelejtem még azt is amit tudtam.

Emese Zsozsi hihetetlenül jól kommunikál, úgy meghallgatnám, nem tudjátok felvenni???

Móni pénznyelő :wink: hidd el nekem folyamatosan nyelni fogja!

Sense egyszer csak fognak maguk is aludni!

Regi ti már nem is használtok egyébként cumisüveget??? Még van igy valaki???

Heni
KépKép
heni81

Kávé: én is iszok minden egyet:-) muszáj, meg szeretek is kávézni :wink:

Vindo macera??? a mentes az tasakos nem? azt csak leöntöd :shock:

Panndi szépen hizik Fruzsi:-)

Heni
KépKép
heni81

Heni, mi soha egyetlen percre sem használtunk cumisüveget :roll:

Pedig próbáltam lefejt tejjel, vízzel, teával stb. Néha jó lett volna.

Kép
vindolanda

Heni, az igaz, de annak az íze nem olyan jó, mint a Karavánnak (nagy Karaván-fan voltam) :D

Angol: hát, a szokásos könyvek voltak. A Némethné Hock Ildikó-féle képleírás, társalgási gyakorlatok, tehát ezek több szinten.
A tanárom meg rengeteg, az írásbelihez igazodó fénymásolatot adott típusfeladatokkal.

800 ft volt egy óra, heti kettőt vettem. Ráadásul meg is kedveltem a leányzót. Fiatalabb tőlem vagy hat évvel :roll:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?