Boo: Sztem jó 5let a táblával kapcsolatban és praktikus is. Nem utolsó sorban Csibének is kevesebb "meló".
Ez a procedúra a pici nevével tényleg nagyon bosszantó.
Katy: Nekünk is van lent füreden is kecó, bár az valójában apukámé, meg a testvéréé, de én gyakorlatilag gyermekkorom nyarait ott töltöttem a panelbunker helyett. A mi kecónk a Duna u.ban van. Tietek?
Gratula a barátnődéknek!
Szonibaba: Na akkor lett volna nagy meglepődj, ha tényleg szüléskor derül ki, hogy fiúcska volt bennem.
Tabati: Valahogy én is óckodok az ilyen házi praktitáktól.
Hendegabi: 23-25. hét környékén volt, amikor azt mondták, hogy lány.
Anyukád nagyon ari. Az én nagyanyám azt találta ki, hogy költözzünk oda hozzá, hogy ő tudjon engem ápolni.

Hozzáteszem egész nap ki sem mozdul az ágyból, mert fáj a lába, most műtötték a mellével, és naponta 2x rájön a "jajmeghalokmindenkiugráljonkörbe" érzés. Anyu persze dobott egy hátast, amikor ezt meghallotta, és mondta neki h szó sem lehet róla.
A nénikém amikor felköltözött pestre vidékről, és még nem volt kész a lakása, akkor ott lakott a nagyanyámnál 1-2 hónapot. Nos nénikém 50 éves, és amikor 10 percel később ért haza, mint amit mondott, nagyanyám már hivogatta telon, hogy hol a csudában van. Gondolj bele mi lenne ha odaköltöznénk. Az utolsó lehelletet is kiszekírozná belőlünk.
Tabati: Én már megvettem a tenát. Nekem a gyógyszertárban azt mondták hogy az extra (4 cseppes) elég. Ez került 1200 HUF, hozzá a hálós bugyi 300 HUF/2db. A hálós bugyihoz a csípőbőséget kell lemérni.
Ancsurti: Ha az megnyugtatja a párod, anno én az utolsó pillanatig Attilának készültem, és anyunak többször is megmutatták a kukim!!:D

Csak 1 hónappal a szülés előtt derült ki asszem, hogy királylány vagyok és nem királyfi:D
Timi: Music monster!!
Tena:Egyébként én régen amikor még betétet használtam, akkor is úgy éreztem benne magam, mint ha pelus lenne rajtam. Most én is ezt ahogy fogalmaztál mellközéptőltarkóig méretet vettem, sztem megőrülök majd benne. ÚÚÚÚÚÚTTTTÁÁÁÁLOOOMMMM a betétet!!!!!
O.heni: én is 1200-ért vettem a 30dbosat.
Boo: anyajegyet sztem mindenképp mutasd meg a dokidnak, ill. bőrgyógyásznak is érdemes.
Ancsurti: "Lábköröm regulálás" ez nekem kb 3 tesiórával ér fel.Rettentő dühítő, hogy nem olyan szögben férek hozzá, mint eddig...
Bond: Jó ez a kép!
Ancsurti: Nekem egy olyan pasim sem volt, aki egy rántottán, és egy pörköltön kívül mást tudott volna csinálni

. Enyémapa már a rántottánál is megakad. De elvileg "lazannyát" tud csinálni, csak még nem láttam eredményét
Timi: Nekem is sokat csuklik Babóca, de én nagyon imádom. Kis mohó!