Szasztok!
Nagyon kircsik a babatalis fotók! Jaaaj én is akarok már egy ilyen piknikre menni!
Réka még mindig lázaska.Menetrend 2 napja ugyanaz: du 5-6re láz, akkor kap nurofent (már amennyit bele bírok nyomni az adagból), láz lemegy, éjjel 1-körül megint fent, kap még egy adag nurofent, láz le, majd reggel 8-9 körül láz fent, kap egy kúpot a popsiba, és akkor hőemelkedéssel (vagy néha anélkül) elvan du 5-ig. PErsze picit nyügi, meg bújós, de jól viseli. Így lázasan egész követhető a gyerkő, mert lelassult, nem olyan izgága, mint amúgy. Persze már várom, hogy visszakapjam a vigyorgós huncut verziójú Rékát. Ha minden igaz, holnap letelik a 3nap
Megyünk vissza du. dokinénihez.
Munkám nagyjából kész, én meg zombi lettem.
Nicike! Csatlakozok az előttem szólókhoz. Bár remélhetőleg tényleg csak vmi kis gubanc (fog, pocak) a változás okozója, de ha nem, akkor sajna hozzá kell szokni...
Felicia! Jó, hogy mentek párterápiára, hátha tudnak segíteni. És jó a pár hetes különlét! Hidd el, neked jót fog tenni! Reméljük, párod is kitalálja mit is akar. Azért drva, amit férjed DÁviddal kapcsolatban mondott. Szerintem sem normális hozzáállás. Remélem észheztér.
Jó pihizést, ne foglalkozz semmi mással, csak Dáviddal meg magaddal, kapcsolódj ki, régi barátok, stbstb!
Tej: Tejterméket én biztos nem adok Rékának 1 éves korig, tejet majd meglátjuk, 1,5-2 év. Ekcéma, meg pocak majd eldönti...
Unokaöcsi kapott tejet kb 1 évesen, fél év múlva kipötyizett minden tejterméktől, 3 éves koráig nem ehetett semmi tejeset. Aztán elmúlt. Családban senki sem allergiás. Szóval tényleg nem tuni.
Pasztőrizálatlan tejet tuti nem adnék babának.
Hintát én is nézem majd, nekünk is olyan van. Azt hallottátok, hogy figyleni kell arra is, hogy ha hintázik a gyerkő, ne nézzen sokat felfelé (pl nyikorgás miatt), mert a fémpor belehullik a szemébe, és gyulladást okoz. Én zsírozom a karikát, mert ha nyikorog, Réka sokszor felnéz.
Barbi! Részvétem az ismerős miatt! De ne zombizz ezen, az élet igazságtalanságával sajnos nem lehet mit kezdeni.
Fogkrém:
vettem nenedent-baby tanulófogkrémet Rékának, ujjra húzható fogkefével. Eddig 3-ból kétszer kaja visszabukás lett az eredménye, pedig élvezettel nyammogta a fogkrémet. Azt gyanítom, hogy a szokatlan állaga miatt vhogy megtapad a torkán, és az irritálja, mert mindig köhögéssel indul. Nálatok iylen tapasztalat?