Sziasztok!
Szerintem sem kell bejelentkezni az UH ra. Én is csak úgy állítottam be a 3. cnapon, május 1-én

, ja és 1 év után!!!
Bizti tényleg rossz napja volt Mártikának, de kinek nincs néha, nem???
Szerintem amúgy rettentő kedves szokott lenni, és ahogy látom ő a legszakértőbb az egész recin, ja és talán Irénke?? aszem így hívják, ő is nagyon szimpi nekem. Mondjuk ők talán a legrégibb bútordarabok ott a recin, ők már tavaly is voltak, a többi fiatal lány még akkor sehol nem volt......
Kakti!
Nekem sem szokott meglátszani a szuri, lehet a hájunk miatt?
Végülis mindegy, hogy meglátszik e vagy sem, ne hozzuk Rózsára a frászt, a lényeg, hogy bentlegyen.
Bár sosem felejtem el, egyszer találkoztam egy csajjal, még tavalyelőtt mikor kezdtük az egész bulit, és a legelső vv en voltam.Minden nap járt a BMC be, mert nem volt aki beadja neki a szurit, a csajok szúrták neki, és tiszta kék-zöld-lila volt a hasa. Mondanom se kell jól besz@rtam, hogy mi vár itt még rám!!! Ja és a csajszi tök gebe volt!!!! Innen gondolom, hogy milyen jó is nekünk, töltött galamboknak
Ja!!
Hétfőn én is megyek, de csak a sorban leszek ott, szerintem már 1/2 7 körül, vasárnap még jelzem mibe leszek!!!!
Sajti!
De jó, hogy már ti is haladtok!!!!!! Ne aggódj, nem lehet mindenki olyan jó fej, mint mi

Sok sok sikert nektek is!!!
Rony!
Hajrá babócák, drukkolok nagyon.
Akire!
Hogy vagy?
Puszi